kaynanam yarın sabah ameliyat olucakk
yatışı bugünden yapılcakmışş
ben birazdan çıkıcam tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem ordan kaynanam geçicemm yüzde 90da refakatçı olarak yanında ben kalıcamm
o yüzden bi süree görüşemeyebülürükk
özleyin ben olur muuuuuu :gitme:
tubişim gecmiş olsun degerlerin normalllll
off ben mutfaktayım laa bugun gerci cogunu bitirdim
görümcem erken gelcekmiş gene burnunu sokmaya kalkar ramazan ramazan sinir bozar
sallamıcımmm
şuursuz bunu bilmeni bekleyen yoh zate port bebe ne gııı :roflol::roflol:
nan edaaa link yolla mail at tubaya aldığın ciciyi göremiyom ben burdan çatladım nan benimkinden guzelse yolarun fallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
tabi kısım tuğbiş anlattı bize hediyeyi nasıl kaptığını:roflol::roflol:
cidden ama çoooook güzelmiş ankarada arasam bulamam haaa:roflol:hiçte hast.çıkışımız yok gııı:roflol::roflol:
nan edooş biz de elif eda koyacüdük ya nan bebişimin isminii ooh hem eliflerden hem senden hediye gelirse baya zengünüz nan topicte en az üç elif var :lepi:
ay caneem sağol gııı sositosositokolay gele nan kenyaaaa Şeniz
laann bölee msjlaraa gözüm tok benniimm lülülülülülü
aynısı zaten yokk kızz beğendi diyee tubikime yolladım yaa lülülülülülü
ama sen iste yeterkii sağada başka alırım yevriimmm
saol karakizim yormuyom zaten..simdi bol bol dinleneyimde ilerde cikcak acisi zaten:)
saol canim benim nekadar gönlü bol insanlarsiniz.. cok duygulaniyorum böyle olunca.. he bide cicisler topiginde ekim annelerinde cicis ekledin demissin.. ilk aldiklarimi eklemistim.. malum benim ne zaman dogurcagim belli degil.. ama onlari burayada eklemistim zati.. yeni aldiklarimi cekip ekleyecek gücüm yok ama cekicem.. bi ara göbisimide cekcem..
canım yeni bilmiyordum gerçekten... çok geçmiş olsun .. umarım en yakın zamanda kalkmanın bi sakıncası kalmaz... sürekli yatmak çok zor bişe yaaa:gitme: az kalmış biraz daha sabret bacım
benim 105 mi neydi ve normaldi ama tam olarak hatırlayamadım değerimi bişey diyemiycem canım..
tuğba hamiş hamiş refakatçi mi kalınır kız başkası yok mu kalacak... normalde bile hastanede 2 saat dursak heryerimiz ağrıyo sen nasıl kalacan o kadar zaman...
geçmiş olsun canım az kalmış biraz daha sık dişini bebiş olsun sonra beraber gezersiniz
:roflol: :roflol: :roflol:
sen de ekle nan şu bücürüğüü :mymeka:
napam bacımmm:gitme::gitme: yaa tubişiiimm yaaaaaaaaaa özlerim ama ben seniiiiiiiiiiiii kaç gün yoksun yaaaaaaaaaaaa :gitme::gitme:
hee ben veriyimm sositososito:mymeka: senmi veriin nan bu akılıııı :mymeka::roflol::roflol:
canım sağol sanada çok geçmiş olsunnncanimcin gecmis olsun Allah sifa versin tez vakitte kaynanana.. benimde bi haftaya kadar ablam kalp ameliyati olcak.. bide baska sehirde kaliyor ablam..mecburen annem gidicek yanina..kara kara düsünüyor.. hep yattigimdan dolayi bana baya bi yardimci oluyordu yemek ev isi falan.. ama öte yandada üc cocuk var bu durumda oraya gitmesi gerekiyor.. banada kocis yapar artik yemegizemuszemus
kızı var çalışıyoo bi tane eltim war 2 küçük bebesi war ben kalıcammnaan geçmiş olsun tuubiiiikkk gıı zordur be refakatçi olmak da kızı mızı yok mu yaa kalcak başka biri senin belin falan ağrır nan
çatla çatlaaaaaa sositosositonan edaaa link yolla mail at tubaya aldığın ciciyi göremiyom ben burdan çatladım nan benimkinden guzelse yolarun fallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
allah kolaylığını verir inşallahh :Saruboceq:benim 105 mi neydi ve normaldi ama tam olarak hatırlayamadım değerimi bişey diyemiycem canım..
tuğba hamiş hamiş refakatçi mi kalınır kız başkası yok mu kalacak... normalde bile hastanede 2 saat dursak heryerimiz ağrıyo sen nasıl kalacan o kadar zaman...
laann bölee msjlaraa gözüm tok benniimm lülülülülülü
aynısı zaten yokk kızz beğendi diyee tubikime yolladım yaa lülülülülülü
ama sen iste yeterkii sağada başka alırım yevriimmm
kız sen aldığınıı bana mı yolladınnnn :1shok:
ben sandımm banada aynısından aldın onu yolladınn :mymeka:
o zaaman buu ikinci el oluyoo ben bunu kabul etmem :roflol:
ay caneem sağol gııı sositososito
hee ekledimidiiin unutmuşuuum
bu ara şu ekim analarının cicilerine bakıyom fikir olsun deyüü bi baktım ayşeon noluyo nan dedim bizim eleman kaçmışklava:
allah var nehiriver gitmemiş gıı orayaa :roflol:
napam bacımmm
yarın sabah ameliyat olcak 2-3 gün yatar herhaldee
hee ben veriyimm sositososito
nan karu kendine beğendiğini saa yollamış işte daha ne istiyyoon ikinci el deyüü bi de yaa :mymeka: beğenmediysen bana yoll nan :mymeka:
vereliniortak bende öle didim vereliniortak
amin canımmm :Saruboceq:saol tubisim Allah tüm hastalara tez vakitte sifa versin insallah..
vereliniortak bende öle didim vereliniortak
aklın yolu bir işte :roflol:
:mymeka::mymeka: bulamadım nan ne edemm yolladım sağaaa :mymeka: uyusssss :mymeka:
istemiyon madem ozaman sende kartaneme yollayıver gııı o çok beğendiiiii :roflol::roflol::roflol:
:mymeka::mymeka: bulamadım nan ne edemm yolladım sağaaa :mymeka: uyusssss :mymeka:
istemiyon madem ozaman sende kartaneme yollayıver gııı o çok beğendiiiii :roflol::roflol::roflol:
selam kuzular napıyosunuz bakim...
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı((
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı((
hoşgeldin uniiii
canım yaaa şu haline bakmadan birde misafir mi aldın:mymeka:
yorma kendini ve bebişimiziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?