2009 Kasm Anneleri

ok canım :) ...ama zeytin gitti oraya ona sor herşeyi biliyo cadı :)

nann herkes dökülmüş bugun nerdesiniz nannn
ben soframın son rütuslarını yapayımm
burlardayımmm
aksam gorusemeyiz
geceye gelirim hayrııı

elifsun cnm nicee mutlu yıllaraa :Saruboceq:

aferin kızz zeytünnn alkisalkisalkis karakızın yapamadığını yaptın alkisalkisalkis

unem kartanem
en son gittiğimde eksik listemle 320 ytl harcadık nakit (eminönü)
ama bunların içinde uyku seti zaten 80 ytl-nevresim takımı 30 ytl etti hemen 110 ytl
geri kalan nakitle de biberonlar banyo aksesuarları-tulum-hastane çıkışı-cibinlik-ana kucağı-pijama takımları aynı zamanda bebek şekerleri ve kapı süsü malzemeleri de dahil hepsini aldık
aldığım gün hepsini yazdıydıy fiyatlarıyla birlikte size ama unem olmadığın için bilmiysen
dün aldıklarım chichodan ama bunlar daha çok ilersi için kullanacaklarıydı(100 ytl)
ayakkabı-güneş kremleri-nemlendiriciler-bir kaç kıyafet aldık.bi de50 faktörlük kendimiz için yüz kremi aldıydık.
ilk zamanlarda aldığımız yine chichodan bir sürü çıtçıtlı badi-şampuanlar-çanta 100 ytl de onlar tuttuydu.
karyola ve dolap bunların fiyatını sölemeyim teşhir ürünü zattın.daha önceden yazdıydım
aşağı yukarı maloluşu bunlar kıslar 850 ytl yi geçmedi sanırsam herbişeyim
sadece yatağım yastığım yatak koruyucum kaldı onlarda sanırım 70-80 ytl falan tutar
benden bu kadar
havuzlu han hariçi kürkçü hana ve hürriyet pasajının içinde merdivenleri in sağdan ilerle ilk bebe dükknına da bakın derim her bişey var orda da-kapı süsü ve bebek şekerleri içinde mısır çarşısı arkasında dışarda görürsün malzemeleri zaten oraya sorarsın canım.normalde adamın hemen dükkanı pasajın içinde süslü bebe diye geçiy ismi net sitesi de var adres yazıy orda bakarsın cnm.
sana kolay gelsin unem
bi sorun olursa gece girerim özelden atarsın bana msj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…