2009 Kasm Anneleri

özenirsin canım sölemiyim

söle kuşum yaa özenirsem yaparım...fikir olsun bana da...

ayyy canımm benim üşenmemiş nasıl yazmışşş

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yarın sabahtan çıkıcam kısmetse .... ayyy çok heyecanlandım ilk defa bişey alıcam kızıma yaa :asigim:

nbr yavru kuşlaaaaaaaaaaaar.bende kocişimi gönderdim işe oturuyom boş boş.yarın doktora gidip tahlil sonuçlarımkı göstercem.ordanda kendime pijama don mon alcam artık eksikleri tamamlamak lazım dimi.ne alsam kendime

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de alıcam gecelik, emzirme sutyeni, hamile donu :teytey:

selam canım.
şimdi bazı hastaneler normal doğumda şu yeşil önlüklerden giydiriyor. bazıları vermiyor kendi geceliğinle giriyon doğumhaneye. sen yarın sor ordaki hemşirelere ona göre al derim ben. eğer önlük vermiyorlarsa doğum için 1 tane en ucuzundan gecelik al. çünkü o kanlı oluyor ve atıyorsun. boşa para verme. külotta ise hamileler için olanından değilde yaşlılar için büyük beden olanlarından oluyor ondan al bence ben öyle yapacam. lohusa donu diyince 15 liralık don çıkarıveriyorlar hemen.

ama sezeryan olursa o kilotlar iyi oluyomuş yaa beli dikişe falan gelmiyo ya... CADIARZU

yav ben de 2 tane pijama aldım...biri diyo pijama rahat ben hiç gecelik giymedim başka birine soruyorum diyo sakın pijama alma gecelik rahat.... deli ettiler beni Çok üzgünüm çoook

hayırlı olsun bacıııııııım

aaaaaa bende gecelik almayı düşünmüyodum.yarın doktora soram ben o zaman.lohusa donu almayacam zaten alırım 3-5 tane koca karı donu oldu bitti.sütyen konusuna takıldım bende emzirme sütyenimi alsam yoksa önden açılanlardanmı bilemedim.

valla bende hiç giymedim gecelik.benim doğum yapacağım hastanede odalar tek kişilikmiş valla gecelikte giyebilirim ama yarın soram doktora her bi şeyi.bu adam beni kovar ne geliyosa aklıma sorup duruyom

emzirme sütyeni hiç kullanışlı olmuyormuş canım. önden küçük pencere açmışlar başkada bi özelliği yokmuş. önden kopçalılar daha kullanışlıymış

haydaaaa :))))))) yaa daha bugün konuştum arkadaşımla emzirme sutyeni al diye başımın etini yedi hatta 2 tane falan yetmez emzirirken çok terliceksin bol bol al dedi :)))))))) allahım kafayı yicemmm...:roflol::roflol:

sezeryanda pijama iyiymiş canım çünkü dikişleri kontrol için pijamanın altını indirmeden bakabiliyorlarmış. gecelikte zor oluyormuş. normal doğumda iise gecelik rahat oluyormuş.

sen önce dr sor hastaneyle görüş ondan sonra al alacağını. ben de daha almadım. geceliğim vardı ablamlar almıştı önden düğmeli 2 tane. pijama alacam daha sonra. önce dr la konuşayım bende

bu gece yanlızsın cnm heee :teselli:

unı cnmm hamile donu ben jel marka aldıım çook süpermiş cnmm :lepi: tavsiye ederiimmm opuyorumnanaktan

gurbetcim bence emzirme sütyeni şart şöle düşün önden açılanı bi açıcaksın iki memiştee foraaaa :roflol: ama sana biri lazıımm öteki habire elinle kapatmaya çalışıcaksınn..benim fikrim bölee CADIARZU

haydaaaa :))))))) yaa daha bugün konuştum arkadaşımla emzirme sutyeni al diye başımın etini yedi hatta 2 tane falan yetmez emzirirken çok terliceksin bol bol al dedi :)))))))) allahım kafayı yicemmm...:roflol::roflol:

valla banada herkes emzirme sütyenini tavsiye ediyo cnmm
bende 2-3 tane alıcamm zemuszemus

benim arkadaşta hiç alma gereği yok dedi. o kullanamamış hiç. önden küçük bir pencere yapmışlar bebişin eli tenine deyemiyormuş. sadece meme ucu açılıyormuş

bak hiç öle düşünmemiştim:roflol: amaan hepsinden alıp koyalım en iyisi. düşün düşün..... :roflol::roflol:

emzirme sütyeni kullanmak iyidir belki ama bebiş emerken sana dokunursa kendini güvende hissedermiş o yüzden ben istemiyom emzirme sütyeni.

ben yarın mutlaka soram.olmadı alayım ya bi tane gecelik ne olur ne olmaz

he yavrum ya gene yalnızım.

gı memişler forada diyolarki bebiş memişe dokunursa kendini güvende hissedermiş.e nasıl dokuncak emzirme sütyeniyle.aman yaaa zor bu işler.

bak hiç öle düşünmemiştim:roflol: amaan hepsinden alıp koyalım en iyisi. düşün düşün..... :roflol::roflol:

delikafadulden düşün gıı oda kötü olmamıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa heran heryerdee ölee sallaam sallaam gezilmezki cnm yaa :kedi:kaydirigubbakcemile3
evde kimse yokken tam açar emziririz ama heryerdede ölee tamamını açamam ben uyuz olurumm lmaz: o yüzden alıcam mutlakaa zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…