özenirsin canım sölemiyim
unem kartanem
en son gittiğimde eksik listemle 320 ytl harcadık nakit (eminönü)
ama bunların içinde uyku seti zaten 80 ytl-nevresim takımı 30 ytl etti hemen 110 ytl
geri kalan nakitle de biberonlar banyo aksesuarları-tulum-hastane çıkışı-cibinlik-ana kucağı-pijama takımları aynı zamanda bebek şekerleri ve kapı süsü malzemeleri de dahil hepsini aldık
aldığım gün hepsini yazdıydıy fiyatlarıyla birlikte size ama unem olmadığın için bilmiysen
dün aldıklarım chichodan ama bunlar daha çok ilersi için kullanacaklarıydı(100 ytl)
ayakkabı-güneş kremleri-nemlendiriciler-bir kaç kıyafet aldık.bi de50 faktörlük kendimiz için yüz kremi aldıydık.
ilk zamanlarda aldığımız yine chichodan bir sürü çıtçıtlı badi-şampuanlar-çanta 100 ytl de onlar tuttuydu.
karyola ve dolap bunların fiyatını sölemeyim teşhir ürünü zattın.daha önceden yazdıydım
aşağı yukarı maloluşu bunlar kıslar 850 ytl yi geçmedi sanırsam herbişeyim
sadece yatağım yastığım yatak koruyucum kaldı onlarda sanırım 70-80 ytl falan tutar
benden bu kadar
havuzlu han hariçi kürkçü hana ve hürriyet pasajının içinde merdivenleri in sağdan ilerle ilk bebe dükknına da bakın derim her bişey var orda da-kapı süsü ve bebek şekerleri içinde mısır çarşısı arkasında dışarda görürsün malzemeleri zaten oraya sorarsın canım.normalde adamın hemen dükkanı pasajın içinde süslü bebe diye geçiy ismi net sitesi de var adres yazıy orda bakarsın cnm.
sana kolay gelsin unem
bi sorun olursa gece girerim özelden atarsın bana msj
nbr yavru kuşlaaaaaaaaaaaar.bende kocişimi gönderdim işe oturuyom boş boş.yarın doktora gidip tahlil sonuçlarımkı göstercem.ordanda kendime pijama don mon alcam artık eksikleri tamamlamak lazım dimi.ne alsam kendime
nbr yavru kuşlaaaaaaaaaaaar.bende kocişimi gönderdim işe oturuyom boş boş.yarın doktora gidip tahlil sonuçlarımkı göstercem.ordanda kendime pijama don mon alcam artık eksikleri tamamlamak lazım dimi.ne alsam kendime
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de alıcam gecelik, emzirme sutyeni, hamile donu :teytey:
selam canım.
şimdi bazı hastaneler normal doğumda şu yeşil önlüklerden giydiriyor. bazıları vermiyor kendi geceliğinle giriyon doğumhaneye. sen yarın sor ordaki hemşirelere ona göre al derim ben. eğer önlük vermiyorlarsa doğum için 1 tane en ucuzundan gecelik al. çünkü o kanlı oluyor ve atıyorsun. boşa para verme. külotta ise hamileler için olanından değilde yaşlılar için büyük beden olanlarından oluyor ondan al bence ben öyle yapacam. lohusa donu diyince 15 liralık don çıkarıveriyorlar hemen.
selam canım.
şimdi bazı hastaneler normal doğumda şu yeşil önlüklerden giydiriyor. bazıları vermiyor kendi geceliğinle giriyon doğumhaneye. sen yarın sor ordaki hemşirelere ona göre al derim ben. eğer önlük vermiyorlarsa doğum için 1 tane en ucuzundan gecelik al. çünkü o kanlı oluyor ve atıyorsun. boşa para verme. külotta ise hamileler için olanından değilde yaşlılar için büyük beden olanlarından oluyor ondan al bence ben öyle yapacam. lohusa donu diyince 15 liralık don çıkarıveriyorlar hemen.
ama sezeryan olursa o kilotlar iyi oluyomuş yaa beli dikişe falan gelmiyo ya... CADIARZU
yav ben de 2 tane pijama aldım...biri diyo pijama rahat ben hiç gecelik giymedim başka birine soruyorum diyo sakın pijama alma gecelik rahat.... deli ettiler beni Çok üzgünüm çoook
emzirme sütyeni hiç kullanışlı olmuyormuş canım. önden küçük pencere açmışlar başkada bi özelliği yokmuş. önden kopçalılar daha kullanışlıymış
sezeryanda pijama iyiymiş canım çünkü dikişleri kontrol için pijamanın altını indirmeden bakabiliyorlarmış. gecelikte zor oluyormuş. normal doğumda iise gecelik rahat oluyormuş.ama sezeryan olursa o kilotlar iyi oluyomuş yaa beli dikişe falan gelmiyo ya... CADIARZU
yav ben de 2 tane pijama aldım...biri diyo pijama rahat ben hiç gecelik giymedim başka birine soruyorum diyo sakın pijama alma gecelik rahat.... deli ettiler beni Çok üzgünüm çoook
hayırlı olsun bacıııııııım
aaaaaa bende gecelik almayı düşünmüyodum.yarın doktora soram ben o zaman.lohusa donu almayacam zaten alırım 3-5 tane koca karı donu oldu bitti.sütyen konusuna takıldım bende emzirme sütyenimi alsam yoksa önden açılanlardanmı bilemedim.
haydaaaa :))))))) yaa daha bugün konuştum arkadaşımla emzirme sutyeni al diye başımın etini yedi hatta 2 tane falan yetmez emzirirken çok terliceksin bol bol al dedi :)))))))) allahım kafayı yicemmm...:roflol::roflol:
haydaaaa :))))))) yaa daha bugün konuştum arkadaşımla emzirme sutyeni al diye başımın etini yedi hatta 2 tane falan yetmez emzirirken çok terliceksin bol bol al dedi :)))))))) allahım kafayı yicemmm...:roflol::roflol:
bu gece yanlızsın cnm heee :teselli:
unı cnmm hamile donu ben jel marka aldıım çook süpermiş cnmm :lepi: tavsiye ederiimmm opuyorumnanaktan
gurbetcim bence emzirme sütyeni şart şöle düşün önden açılanı bi açıcaksın iki memiştee foraaaa :roflol: ama sana biri lazıımm öteki habire elinle kapatmaya çalışıcaksınn..benim fikrim bölee CADIARZU
sezeryanda pijama iyiymiş canım çünkü dikişleri kontrol için pijamanın altını indirmeden bakabiliyorlarmış. gecelikte zor oluyormuş. normal doğumda iise gecelik rahat oluyormuş.
sen önce dr sor hastaneyle görüş ondan sonra al alacağını. ben de daha almadım. geceliğim vardı ablamlar almıştı önden düğmeli 2 tane. pijama alacam daha sonra. önce dr la konuşayım bende
bu gece yanlızsın cnm heee :teselli:
unı cnmm hamile donu ben jel marka aldıım çook süpermiş cnmm :lepi: tavsiye ederiimmm opuyorumnanaktan
gurbetcim bence emzirme sütyeni şart şöle düşün önden açılanı bi açıcaksın iki memiştee foraaaa :roflol: ama sana biri lazıımm öteki habire elinle kapatmaya çalışıcaksınn..benim fikrim bölee CADIARZU
bak hiç öle düşünmemiştim:roflol: amaan hepsinden alıp koyalım en iyisi. düşün düşün..... :roflol::roflol:
emzirme sütyeni kullanmak iyidir belki ama bebiş emerken sana dokunursa kendini güvende hissedermiş o yüzden ben istemiyom emzirme sütyeni.
gı memişler forada diyolarki bebiş memişe dokunursa kendini güvende hissedermiş.e nasıl dokuncak emzirme sütyeniyle.aman yaaa zor bu işler.
söle kuşum yaa özenirsem yaparım...fikir olsun bana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?