günaydın canm geçmiş olsun.. ceryanda mı kaldın acaba.. geçen gün bende öyle olmuştum parol ün varsa bi tane iç rahatlatır biraz... ben o gün 3 tane parol içmiştim ağrı-sızıdan...
bebişler bazen sakin oluyo canım yaa endişelenme bence... arada sevip konuşursan belki tepki verir sana...
sanırım ceryanda kaldım canım gece balkon kapısını açık bırakmış kocişim ordan üşütmüş olabilirim ıhlamur içiyorum şuan öğlende dediğin gibi parol içeyim bari napıyım
canım ne bilim korkuyorum hareketleri azalınca neden hareket etmiyo diye
geçmiş olsun geçen denizimde bi gün boyunca hareket etmedi bizde çok endişelendik ama sonra normale döndü tatlı bişeyler ye canım geçen ben kakaolu fındıklı bi sütlü tatlı yedim korktum karnımı yarıp çıkacak diye
günaydın cnm evet babalarına benziyolar sanırımgünaydın maşallah kocaman olmuş oğlanlar genelde babalarına benziyor
sağol tatlımm bebek arabasını genelde hepimiz yazın alırız die düşünüyos gerçi bana beleş gelcek de :jeyyar:Hayırlı olsun ebisce.......
Bayanlar bayagı zamandır yoktum o yüzden konuyu kacırmıs olabilirim, aranızda bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu?
sağol canısı opuyorumnanaktanmaşallah canım oğluşuna
ay kocaman olmuş ya kız opuyorumnanaktan
cnm hemen panik yapma eğer hiç hareket etmezse bir gün boyunca dr. ara benim de 1-2 kez oldu çok çok az hareket etti endişelendim ama bişi yokmuş çok şükür ama moralim falan bozuktu o günler hareketkızlar herkese günaydın
ya ben bugun kendimi kötü hissediyorum tüm eklem yerlerim kemiklerim ağrıyo üşüttüm heralde ne yapsam acaba bilemiyorum yürümeye bile mecalim yok sızım sızım sızlıyo heryerlerim
ya bide kızlar bebişim dünden beri çok fazla hareket etmiyo bu normalmi bütün gece sabaha kadar neden hareket etmedi diye düşünmekten kafayı yedim normalde geceleri cok hareketli olurdu ama bu gece hiç tık yoktu
günaydın kızlar.
Kaşmir Disney 0009- Baby Pooh & Eeyore 100x150cm. Halı - Halı - Mobilya
bebişin odasına aldığımız halı
sanırım ceryanda kaldım canım gece balkon kapısını açık bırakmış kocişim ordan üşütmüş olabilirim ıhlamur içiyorum şuan öğlende dediğin gibi parol içeyim bari napıyım
canım ne bilim korkuyorum hareketleri azalınca neden hareket etmiyo diye
canım sabah çukulatalı ekmek yedim ama genede banamısın demedi kızım küstümü acaba bana ya :sinifsinif:
beeen ama benim uzun süredir tıkalı burnum yaakızlar gece yatınca burnu tıkanan yada nefes almakta zorlanan var mı?
2 gecedir uyuyamıyorum.
dahada 9 haftam var en az...
nan heç deküççük deel benimkinin penceresi açınca çıkıveriyo ortayaa kaydirigubbakcemile3benim arkadaşta hiç alma gereği yok dedi. o kullanamamış hiç. önden küçük bir pencere yapmışlar bebişin eli tenine deyemiyormuş. sadece meme ucu açılıyormuş
ooooooooooooo ebişimm kocaman olmuş gıı ben de cts gitceem 1700 falan olmuştur diyodum gııı kaç oldukiiigünaydın kıslarrr
dün akşam dr. gittik oğluşumun yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm 1.850 gr. olmuş dr. burnunu babasına benzetti senin burnun güzel sana benzemiy bunun burnu didi ... yaa 1 ayda 3 kg almışım bi dünhya fırça attı nan diyete soktu beni resmen akşam 8 den sonra yime su iç sade dedi soora da dio kii aslında ayına göre kilon gayet normal ama 1 ayda 3 kg alman beni korkuttu diyoo bi de coraspin verdi kanı sulandırsın da bebişe daha çok kan gitsin deyii elevit de verdi 5 hafta kullancaz dedi eylülün 10 da rapor vercek çalışabileceğime dair ekimin 12 ne kadar çalışırsın sora ayrılırsın izne dio.. bizden haberler bu kadar
özguş aldı ya nan evde sürüp durii :roflol:günaydın mart canım daha araba alan olmadı heralde ya genelde yazın almayı duşunuyo millett
ana kucağında da chicco dreams ana kucağı alanlar oldu
zerencimm günaydın datluşşşşş
gumüş sağa da gunaydın bebeeemmm
canım sabah çukulatalı ekmek yedim ama genede banamısın demedi kızım küstümü acaba bana ya :sinifsinif:
edoooşş doğum günün kutlu olsuuuuunnnnn
cerenimoo nediyon nan ne zamandır görüşemiyoohhh
tuubiik sen napttın kalmadınmı kaynananın yanında
edacım dogum günün kutlu olsun nice senelere canımmm eşin ve bebişinleopuyorumnanaktan
edacım iyiki doğdun datlum
şiiiiiiitttttttttttttt doğum günü çocuğuuuu mutlu yıllara nan
iyiki doğdun edaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun edaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar edaaaaaaaaaaaaaa
hihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.a.s.
edooooş doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim
seneye artık oğluşunla beraber kutlarsınız inşallah :dance: :dance:
günaydın kıslarrr
dün akşam dr. gittik oğluşumun yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm 1.850 gr. olmuş dr. burnunu babasına benzetti senin burnun güzel sana benzemiy bunun burnu didi ... yaa 1 ayda 3 kg almışım bi dünhya fırça attı nan diyete soktu beni resmen akşam 8 den sonra yime su iç sade dedi soora da dio kii aslında ayına göre kilon gayet normal ama 1 ayda 3 kg alman beni korkuttu diyoo bi de coraspin verdi kanı sulandırsın da bebişe daha çok kan gitsin deyii elevit de verdi 5 hafta kullancaz dedi eylülün 10 da rapor vercek çalışabileceğime dair ekimin 12 ne kadar çalışırsın sora ayrılırsın izne dio.. bizden haberler bu kadar
kızlar herkese günaydın
ya ben bugun kendimi kötü hissediyorum tüm eklem yerlerim kemiklerim ağrıyo üşüttüm heralde ne yapsam acaba bilemiyorum yürümeye bile mecalim yok sızım sızım sızlıyo heryerlerim
ya bide kızlar bebişim dünden beri çok fazla hareket etmiyo bu normalmi bütün gece sabaha kadar neden hareket etmedi diye düşünmekten kafayı yedim normalde geceleri cok hareketli olurdu ama bu gece hiç tık yoktu
kızlar yaa acip halsizleşiyorum arada bir genelde yemek yedişkten sonra 1 saat içinde falan oluyo şimdi de oldu zor yazıyom varyaa kollarım tutumuyo gibiii
iyiki doğdun edoşşşşşşş hihoyyyt
iyiki doğdun edoşşşşşşşşşşşş hihoyyyt
iyiki doğdun iyiki doğdunnnn hihoyyyt
mutlu yıllaaaarrr saaaanaaaaaaaaaaa hihoyyyt
a.s. a.s. a.s. a.s.
güzel kalpli arkadaşım benimmmm
egenle muratınla ve sevdiklerinlee daha çok mutlu huzurlu sağlıklı daha çok çok çok seneler geçirmen dileğiyylee ...... opuyorumnanaktan
edoooşş doğum günün kutlu olsuuuuunnnnn
dün akşam yatırdık ilk gece gerek yook diye kalmadıkk
bu geece kalıcazzz
slm kızlar günaydınn herkesee :lepi:
hayırlı olsun canım çok şirinmiş...
kesin ondandır o zaman... en ufak şeyden bile etkileniyoruz artık...
son zamanlarda sürekli halsizim ve sık hasta oluyorum. bu yüzden kendimi çok problemli biri olarak görmeye başladım yaaa. kociş geçen gün "bu nasıl bişe yaa hergün başka bi tarafın ağrıyo ertesi gün yok oluyo anlamadım ben bu işi diyoo"kaydirigubbakcemile3
ben rahatsız olduğum gün bizim bebişte çok sakindi... akşam kociş geldi ağladım bebiş hiç oynamıyo diye.. babası biraz konuştu sevdi hemen kıpraşmaya başladı zilli kızımkaydirigubbakcemile3 sen de babasına sevdir bak nasıl hareketleniyo
günaydın cnm evet babalarına benziyolar sanırım
sağol tatlımm bebek arabasını genelde hepimiz yazın alırız die düşünüyos gerçi bana beleş gelcek de :jeyyar:
sağol canısı opuyorumnanaktan
cnm hemen panik yapma eğer hiç hareket etmezse bir gün boyunca dr. ara benim de 1-2 kez oldu çok çok az hareket etti endişelendim ama bişi yokmuş çok şükür ama moralim falan bozuktu o günler hareket
etmiyo pek
o gün bende çikolata falan yemiştim pek tepki vermemişti ama o gün işyerinde sabahtan akşama kadar yazıcı çalışmıştı carcar sanırım oğluş ondan etkilenmişti
kızlar yaa acip halsizleşiyorum arada bir genelde yemek yedişkten sonra 1 saat içinde falan oluyo şimdi de oldu zor yazıyom varyaa kollarım tutumuyo gibiii
tatlımm yavruşlarda yoruluyo bizimle beraber yazık kıss her zaman kıpır kıpır beklemeyinn dinleniyodurr pamuk şekerrr yerimseniben
mutlu yıllar EDA tüm yaşamın ailenle sağlık mutluluk huzurla geçsin a.s.
slm kızlar günaydınn herkesee :lepi:
ya bende öyleyim son zamanlarda hergün biryerim ağrıyo kocişe diyorum iyice mız mızmı oldum ben acaba ama gerçektende ağrıyo heryerim nappim diyorum olacak o kadar karıcım diyo normal biri değilsinki sen diyo
bende akşam babasına sevdireyim kızımı bakim ne tepki verecek
EDACIM doğum gününmü bugün canım... sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara canım.. gel öpim seni şöle tebrik ediymŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?