2009 Kasm Anneleri

canım sabah çukulatalı ekmek yedim ama genede banamısın demedi kızım küstümü acaba bana ya :sinifsinif:

günaydın maşallah kocaman olmuş oğlanlar genelde babalarına benziyor
günaydın cnm evet babalarına benziyolar sanırım
Hayırlı olsun ebisce.......

Bayanlar bayagı zamandır yoktum o yüzden konuyu kacırmıs olabilirim, aranızda bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu?
sağol tatlımm bebek arabasını genelde hepimiz yazın alırız die düşünüyos gerçi bana beleş gelcek de :jeyyar:
maşallah canım oğluşuna
ay kocaman olmuş ya kız opuyorumnanaktan
sağol canısı opuyorumnanaktan
cnm hemen panik yapma eğer hiç hareket etmezse bir gün boyunca dr. ara benim de 1-2 kez oldu çok çok az hareket etti endişelendim ama bişi yokmuş çok şükür ama moralim falan bozuktu o günler hareket
etmiyo pek

hayırlı olsun canım çok şirinmiş...

kesin ondandır o zaman... en ufak şeyden bile etkileniyoruz artık...
son zamanlarda sürekli halsizim ve sık hasta oluyorum. bu yüzden kendimi çok problemli biri olarak görmeye başladım yaaa. kociş geçen gün "bu nasıl bişe yaa hergün başka bi tarafın ağrıyo ertesi gün yok oluyo anlamadım ben bu işi diyoo"kaydirigubbakcemile3

ben rahatsız olduğum gün bizim bebişte çok sakindi... akşam kociş geldi ağladım bebiş hiç oynamıyo diye.. babası biraz konuştu sevdi hemen kıpraşmaya başladı zilli kızımkaydirigubbakcemile3 sen de babasına sevdir bak nasıl hareketleniyo

canım sabah çukulatalı ekmek yedim ama genede banamısın demedi kızım küstümü acaba bana ya :sinifsinif:

o gün bende çikolata falan yemiştim pek tepki vermemişti ama o gün işyerinde sabahtan akşama kadar yazıcı çalışmıştı carcar sanırım oğluş ondan etkilenmişti

kızlar gece yatınca burnu tıkanan yada nefes almakta zorlanan var mı?
2 gecedir uyuyamıyorum.
dahada 9 haftam var en az...
beeen ama benim uzun süredir tıkalı burnum yaa
benim arkadaşta hiç alma gereği yok dedi. o kullanamamış hiç. önden küçük bir pencere yapmışlar bebişin eli tenine deyemiyormuş. sadece meme ucu açılıyormuş
nan heç deküççük deel benimkinin penceresi açınca çıkıveriyo ortayaa kaydirigubbakcemile3

ooooooooooooo ebişimm kocaman olmuş gıı ben de cts gitceem 1700 falan olmuştur diyodum gııı kaç oldukiii
dimek babaya benzii haa laelaelaelaelae

özguş aldı ya nan evde sürüp durii :roflol:
ben almıcam yaza bastonlardan almayı düşünüyoruumm
ana kucağını arkadaşlara şu chicco dreamsten aldırtacam heralde
oto koltuu kaldı yaa onu şimdi alsak mı almasak mı bilemediimm amaan gider alıruk bi haftasonu doğduktan sonra da zaten ilk başta annem burda olcak

kızlar yaa acip halsizleşiyorum arada bir genelde yemek yedişkten sonra 1 saat içinde falan oluyo şimdi de oldu zor yazıyom varyaa kollarım tutumuyo gibiii

iyiki doğdun edoşşşşşşş hihoyyyt
iyiki doğdun edoşşşşşşşşşşşş hihoyyyt
iyiki doğdun iyiki doğdunnnn hihoyyyt
mutlu yıllaaaarrr saaaanaaaaaaaaaaa hihoyyyt
a.s. a.s. a.s. a.s.

güzel kalpli arkadaşım benimmmm
egenle muratınla ve sevdiklerinlee daha çok mutlu huzurlu sağlıklı daha çok çok çok seneler geçirmen dileğiyylee ...... opuyorumnanaktan

edoooşş doğum günün kutlu olsuuuuunnnnn

cerenimoo nediyon nan ne zamandır görüşemiyoohhh

tuubiik sen napttın kalmadınmı kaynananın yanında

edacım dogum günün kutlu olsun nice senelere canımmm eşin ve bebişinleopuyorumnanaktan

Şeniz çok mersii cnmm

edacım iyiki doğdun datlum

Şeniz sağol cnmm

Şeniz sağoll çaturtumm

edooooş doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim
seneye artık oğluşunla beraber kutlarsınız inşallah :dance: :dance:

amiin cnmm Şeniz

maşallaah ebişim kızz ardamıza bak seenn babasına benziyy heee opuyorumnanaktan

geçmiş olsun karakızıımmm opuyorumnanaktan

kızlar yaa acip halsizleşiyorum arada bir genelde yemek yedişkten sonra 1 saat içinde falan oluyo şimdi de oldu zor yazıyom varyaa kollarım tutumuyo gibiii

oooo bende aynıyımm gııı :kedi::kedi:

Şeniz oyyy tubişiiimm benimmm Şeniz aminn amiinn :Saruboceq::Saruboceq:

edoooşş doğum günün kutlu olsuuuuunnnnn

Şeniz çok sağol cnmm

ya bende öyleyim son zamanlarda hergün biryerim ağrıyo kocişe diyorum iyice mız mızmı oldum ben acaba ama gerçektende ağrıyo heryerim nappim diyorum olacak o kadar karıcım diyo normal biri değilsinki sen diyo

bende akşam babasına sevdireyim kızımı bakim ne tepki verecek

moralimiz bozuk olunca onlarada yansıyo dimi ayy kıyamam bebişime ya dur ben sölim kızıma bebişim benim moralim bozuk değil birazcık hastayım üşüttüm o kadar diye

o gün bende çikolata falan yemiştim pek tepki vermemişti ama o gün işyerinde sabahtan akşama kadar yazıcı çalışmıştı carcar sanırım oğluş ondan etkilenmişti

yazıcıdanmı etkilenmiş ay korkmuştur çocuk ya bu ne gürültü diye kıyamam ben ona ya

benimde hiçbiryerim tutmuyoooooo :sinifsinif:

tatlımm yavruşlarda yoruluyo bizimle beraber yazık kıss her zaman kıpır kıpır beklemeyinn dinleniyodurr pamuk şekerrr yerimseniben

doğru diyon yoruluyo tabi hergün işe geliyolar bizimle birlikte dinlesinde arada birde ses versin anasını merakta bırakmasın ama dimi :kedi:

EDACIM doğum gününmü bugün canım... sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara canım.. gel öpim seni şöle tebrik ediymŞeniza.s.

slm kızlar günaydınn herkesee :lepi:

canlizzz günaydın.hoşgeldin

hee benimki de diyo... aşkım sen tarihi bi dönemden geçiyosun şimdi o yüzden olur böle şeyler takma kafana. çok güldüm ama yaaa:roflol:

sevdir canım bize de yaz neler yaptığını olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…