günaydın datlummm opuyorumnanaktan he nan aynı babası surat ifadesi yanakları burnuu Allahtan babası yoktu dr. gittiğimizde ama duramadım annattım bi şişindi ki sormaa tabe benim oolumm o diyo bide olana kadar sanki kendi uğraştı nan resmen benim emeğim o her türlü al yapı tarafımdan hazırlandı falla :jeyyar: emme dr. bunun burnu patates kimin senin burnun güzel burnu sağa benzemiy dedi k.valdeme annatıım bak doğsun görrüsün babası çok güzel bi bebekte bu da öle olcak benim oğlum çok güzel di çok hastı diyyyyoo ebişimm günaydınnn bebiş babaya mı benziyyyy amma kabarmıştır ha enişteee :))
günaydın datlummm opuyorumnanaktan he nan aynı babası surat ifadesi yanakları burnuu Allahtan babası yoktu dr. gittiğimizde ama duramadım annattım bi şişindi ki sormaa tabe benim oolumm o diyo bide olana kadar sanki kendi uğraştı nan resmen benim emeğim o her türlü al yapı tarafımdan hazırlandı falla :jeyyar: emme dr. bunun burnu patates kimin senin burnun güzel burnu sağa benzemiy dedi k.valdeme annatıım bak doğsun görrüsün babası çok güzel bi bebekte bu da öle olcak benim oğlum çok güzel di çok hastı diyyyy
günaydın kıslarrr
dün akşam dr. gittik oğluşumun yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm 1.850 gr. olmuş dr. burnunu babasına benzetti senin burnun güzel sana benzemiy bunun burnu didi ... yaa 1 ayda 3 kg almışım bi dünhya fırça attı nan diyete soktu beni resmen akşam 8 den sonra yime su iç sade dedi soora da dio kii aslında ayına göre kilon gayet normal ama 1 ayda 3 kg alman beni korkuttu diyoo bi de coraspin verdi kanı sulandırsın da bebişe daha çok kan gitsin deyii elevit de verdi 5 hafta kullancaz dedi eylülün 10 da rapor vercek çalışabileceğime dair ekimin 12 ne kadar çalışırsın sora ayrılırsın izne dio.. bizden haberler bu kadar
günaydın kıslarrr
dün akşam dr. gittik oğluşumun yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm 1.850 gr. olmuş dr. burnunu babasına benzetti senin burnun güzel sana benzemiy bunun burnu didi ... yaa 1 ayda 3 kg almışım bi dünhya fırça attı nan diyete soktu beni resmen akşam 8 den sonra yime su iç sade dedi soora da dio kii aslında ayına göre kilon gayet normal ama 1 ayda 3 kg alman beni korkuttu diyoo bi de coraspin verdi kanı sulandırsın da bebişe daha çok kan gitsin deyii elevit de verdi 5 hafta kullancaz dedi eylülün 10 da rapor vercek çalışabileceğime dair ekimin 12 ne kadar çalışırsın sora ayrılırsın izne dio.. bizden haberler bu kadar
günaydın kıslarrr
Hayırlı olsun ebisce.......
Bayanlar bayagı zamandır yoktum o yüzden konuyu kacırmıs olabilirim, aranızda bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu?
günaydın mart canım daha araba alan olmadı heralde ya genelde yazın almayı duşunuyo millett
ana kucağında da chicco dreams ana kucağı alanlar oldu
zerencimm günaydın datluşşşşş
gumüş sağa da gunaydın bebeeemmm
Hayırlı olsun ebisce.......
Bayanlar bayagı zamandır yoktum o yüzden konuyu kacırmıs olabilirim, aranızda bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu?
günaydın kızlar.
Kaşmir Disney 0009- Baby Pooh & Eeyore 100x150cm. Halı - Halı - Mobilya
bebişin odasına aldığımız halı
kızlar herkese günaydın
ya ben bugun kendimi kötü hissediyorum tüm eklem yerlerim kemiklerim ağrıyo üşüttüm heralde ne yapsam acaba bilemiyorum yürümeye bile mecalim yok sızım sızım sızlıyo heryerlerim
ya bide kızlar bebişim dünden beri çok fazla hareket etmiyo bu normalmi bütün gece sabaha kadar neden hareket etmedi diye düşünmekten kafayı yedim normalde geceleri cok hareketli olurdu ama bu gece hiç tık yoktu
zerencimm günaydın datluşşşşş
gumüş sağa da gunaydın bebeeemmm
kızlar herkese günaydın
ya ben bugun kendimi kötü hissediyorum tüm eklem yerlerim kemiklerim ağrıyo üşüttüm heralde ne yapsam acaba bilemiyorum yürümeye bile mecalim yok sızım sızım sızlıyo heryerlerim
ya bide kızlar bebişim dünden beri çok fazla hareket etmiyo bu normalmi bütün gece sabaha kadar neden hareket etmedi diye düşünmekten kafayı yedim normalde geceleri cok hareketli olurdu ama bu gece hiç tık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?