Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooh ne güzeeell
ben öğlen yimeene gidecem nan şimdii
nan ceriin aldıklarını yollamamak için beni tanımıyo ayağına mı yatıyon na :mymeka:
ne cevap vermiinn??
edoş nan beni sevmiinmii
günaydın kasım tontişleri
kahvatımı yaptım geldim
kartanesi kızının ismi nolcuk bellimi yav sanki testeremi ne olucudu yanlışmı hatırlıyom nee :roflol::roflol::roflol::roflol:
seninkileridemi yollamadı gıı vereliniortakvereliniortak
senide çok sevim kıızzz :asigim: gözün üstümde demii nann :roflol::roflol:
günaydıınn çatırtıımmm opuyorumnanaktan
yok testereden vazgeçtilr
sgmus bebişin kaç gr oldu bende yarın gidecem hiç beslenemedim bebişim kaç gr oldu
günaydın edaoşum nan edoş gel yardıma nan nasıl ayıklıyacam o kaaa şeyi nan:1no2::1no2:
günaydın kasım tontişleri
kahvatımı yaptım geldim
günaydın edaoşum nan edoş gel yardıma nan nasıl ayıklıyacam o kaaa şeyi nan:1no2::1no2:
bende yarın gidicem canım 1 kiloyu geçmişlerdir diye tahmin ediyorum
hoşgeldin kıs çaturtu
ne ayıklıyacan ya benimde evde bi dünya dondurucuya atılcak sebzem bekliyyyy anammm biri banada gelsin yardıma :bbo:
yoh nan kim en pahalı hediyeyi gönderirse onun ismini koyacazz :jeyyar:kartanesi kızının ismi nolcuk bellimi yav sanki testeremi ne olucudu yanlışmı hatırlıyom nee :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee izlemedeyim nan :roflol:seninkileridemi yollamadı gıı vereliniortakvereliniortak
senide çok sevim kıızzz :asigim: gözün üstümde demii nann :roflol::roflol:
günaydıınn çatırtıımmm opuyorumnanaktan
hee nan hamaratki ne hamarat bi de kışın dışarı çıkman deyüp duruu nan kocan ne güne duruyo söle gelirken alsıınn kaydirigubbakcemilebizde seni konuşuyoduk kııı edoşlann
dedik ne hamarat karııııı
aynı benn :roflol:
hayıııırr kızartıp atma sakıın kansorejen madde yayıyomuuş közleyince de olabilii onu bilmiyom ben heç atmamaktan yanayım zaten kışın heryerde patlıcan kabak varkızlar ya bu arada bişi sorcam size
dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
acaba bu seferde közleyip atsam olurmu deneyen varmı bu şekilde aranızda kızlar
ayrıntlıya girdin mi ben girmedim benim bebiş 1 kilo olacağını zannetmiyom 3 haftadır doğru dürüst yemedimlaelaelaelaelae
bizde seni konuşuyoduk kııı edoşlann
dedik ne hamarat karııııı
aynı benn :roflol:
ben yemee didiommmmmm hadi byyy
hoşgeldin kıs çaturtu
ne ayıklıyacan ya benimde evde bi dünya dondurucuya atılcak sebzem bekliyyyy anammm biri banada gelsin yardıma :bbo:
kızlar ya bu arada bişi sorcam size
dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
acaba bu seferde közleyip atsam olurmu deneyen varmı bu şekilde aranızda kızlar