• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nan ceriin aldıklarını yollamamak için beni tanımıyo ayağına mı yatıyon na :mymeka:
ne cevap vermiinn??

edoş nan beni sevmiinmii

seninkileridemi yollamadı gıı vereliniortakvereliniortak
senide çok sevim kıızzz :asigim: gözün üstümde demii nann :roflol::roflol:

günaydın kasım tontişleri
kahvatımı yaptım geldim

günaydıınn çatırtıımmm opuyorumnanaktan

kızlar ya bu arada bişi sorcam size
dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
acaba bu seferde közleyip atsam olurmu deneyen varmı bu şekilde aranızda kızlar

hoşgeldin kıs çaturtu
ne ayıklıyacan ya benimde evde bi dünya dondurucuya atılcak sebzem bekliyyyy anammm biri banada gelsin yardıma :bbo:

hoş gördük canım
15 kilo fasülye 10 kilo barbunya ayıklanacak haşlanacak dolaba konacak sen ozaman kap sebzeleri bana gel beraber ayuklayakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kartanesi kızının ismi nolcuk bellimi yav sanki testeremi ne olucudu yanlışmı hatırlıyom nee :roflol::roflol::roflol::roflol:
yoh nan kim en pahalı hediyeyi gönderirse onun ismini koyacazz :jeyyar:
seninkileridemi yollamadı gıı vereliniortakvereliniortak
senide çok sevim kıızzz :asigim: gözün üstümde demii nann :roflol::roflol:

günaydıınn çatırtıımmm opuyorumnanaktan
hee izlemedeyim nan :roflol:

bizde seni konuşuyoduk kııı edoşlann
dedik ne hamarat karııııı
aynı benn :roflol:
hee nan hamaratki ne hamarat bi de kışın dışarı çıkman deyüp duruu nan kocan ne güne duruyo söle gelirken alsıınn kaydirigubbakcemile

dondurucuya patlıcanı nasıl atıyosunuz ben bırdefa karnıyarık olarak kızartıp atmıştım olmamıştı
hayıııırr kızartıp atma sakıın kansorejen madde yayıyomuuş közleyince de olabilii onu bilmiyom ben heç atmamaktan yanayım zaten kışın heryerde patlıcan kabak var
ayrıntlıya girdin mi ben girmedim benim bebiş 1 kilo olacağını zannetmiyom 3 haftadır doğru dürüst yemedimlaelaelaelaelae

merak etme yarem o besinini almıştır

günaydın edaoşum nan edoş gel yardıma nan nasıl ayıklıyacam o kaaa şeyi nan:1no2::1no2:

kaydirigubbakcemile4 sen balkondan el et gıııı kaydirigubbakcemile4
:roflol:

hoşgeldin kıs çaturtu
ne ayıklıyacan ya benimde evde bi dünya dondurucuya atılcak sebzem bekliyyyy anammm biri banada gelsin yardıma :bbo:

dur gııı krispinin işi bitsin sağada geleeemmm :lepi:

cnm ben közleyip koyuyomm opuyorumnanaktan kızartmak sağlıklı olmaz yaaavvv yerimseniben

Back
X