2009 Kasm Anneleri

korkak ödlek fingirdek aksiyoncu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dikiş izimi inanki şeyindeki izden daha az bacım baaa güvenebilisin:roflol::roflol::roflol:

yuuuh beee 1 sene mi ben doğumdan 15 gün sonra tartıldım ve 1 kilo fazlam vardı
hadi hacım yeme bizi sözde zayıflık yakışmıyormuş haaa yeme bizi:jeyyar::jeyyar:

ilk bebende sezeryan mı oldun sen ? sezeryana kaç haftan kala gidiyon ? yani normal günün dolmadan kaç gün önce çağırıyorlar ?

dikiş izimi inanki şeyindeki izden daha az bacım baaa güvenebilisin:roflol::roflol::roflol:

orada hiç iz yok canım emin olabilirsin hiç açılmamış gibi:roflol::roflol:

haaaa haaaay dikiş izi kalıyor canım ama öle fazla değel eğer çatlayıp çok kilo almışsan hamilelikte o deriler dişkişin üzerine oturuyo o zaman iğrenç oluıyor
işte ben oyüzden diiimki fazla kilo almayın kötümü dddiim hacılar bende çatlakda olmadığı için ben çok memnunum inşallah bundada çatlamamda :Saruboceq::Saruboceq:

sezeryan ameliyatın dezavantajı içindeki pislikler tamamıyla çıkmıyormuş. normal doğum en güzeli ama nasip işte. dediğin gibi dikiş izi kalmıyor karşı komşundan biliyom bende. bu arada sen sezeryana girerken kan değerin kaçtı ?

kişiden kişiye değişebilir canım kiminin bedeni kuru oluyor, yada dediğin gibi fazla kilosu, yada kendi bünyesiyle alakalı.. ama bir arkadaşım 13 kilo ile sezeryana girdsi şimdi dikiş izlerinden eser yok ama çatlaklar iğrenç ötesi zayıfladıgı halde

yuuuh beee 1 sene mi ben doğumdan 15 gün sonra tartıldım ve 1 kilo fazlam vardı
hadi hacım yeme bizi sözde zayıflık yakışmıyormuş haaa yeme bizi:jeyyar::jeyyar:
valla yakışmıyo kız benim ideal kilom 60 ordan aşağı düştümmü çirkin ördek yavrusu oliimmm
ilk bebende sezeryan mı oldun sen ? sezeryana kaç haftan kala gidiyon ? yani normal günün dolmadan kaç gün önce çağırıyorlar ?
heee sezeryan oldum canım38ci haftada aldılar daha doğrusu almak zorunda kaldılar pikniğe giderken küçüğk bi kaza geçirdik sarsıntıdan sancı olmaya başladı bebeğin plesentadan ayrılma riski üzerine almak zorunda kaldılar
orada hiç iz yok canım emin olabilirsin hiç açılmamış gibi:roflol::roflol:

tabi tabi tabi sen 3,400 kilo bebek çıkar orda üstüne üstlük o kaaaa aksiyonu yap şimdide hiç açılmamış gibi de haaaaa haaaaay bende inandım:roflol::roflol::roflol::roflol:

h.b. canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

iyi çok şükür sağol canım
he walla biz genciz veririzkaydirigubbakcemile5
şişko çıtırtı bide sezeryan olacak zor toplanır artık:roflol:hamileliğini özlemesine gerek kalmaz zaten koca bir göbeği olur:roflol::roflol::roflol:

kız biz senle aynı yaştayız dimi ama sen biraz hızlısın sankim
olsun canım ne farkeder ya.sıkma canını.benimki şimdilik normal görünüyo ama sonradan sezeryan derse doktor oda olur hiç farketmez.bebişler sağlıkla gelsinde normal sezeryan farketmiyo benim için.sende üzme kendini

dilmuh, itek inş sonuna kadar bebişleriniz normal gider :Saruboceq: bende hep kendimi normale hazırlıyordum.

sağol canım.aman ya sıkma canını diyom sana

kız ben geçen sene 8 kilo verdim hemde herşeyi yiyerek.bundada veririm.hem senle ben birmiyiz sen alsan bu yaşta zor verirsin o kiloları ama ben veririm her türlü lülülülülülü

nan çıtırtı sen normalde çiçkoymuşun ya.neye konuşuyon kızıııııım.kilo yakışıyomuş hahahahahaha

seni inandırmaya gerek yok canım ama cidden öleyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

he walla biraz hızlılık yaptık neyse ikisi bir arada çıkmış olacakkaydirigubbakcemile3

onu bilmiyom bacım doktor mutlaka değerleri uygun gördükü ameliyatı yaptı

Canım benim doktorum ilk hamilelikte 39+0 haftasında sezeryana çağırıyordu.
Eğer 2.hamilelikse 15 gün önceden çağırıyorlar.Yoksa acil oluyor suyun geliyor nişan geliyor tok oluyorsun anestezi problemi oluyor vs...
Bebek 37 haftalık olduktan sonra rahatlıkla sezeryan olabilirsiniz.Ben 37+1 haftalıkken hafif kanamam oldu doğum zannettim değilmiş.Normalmi sezeryanmı olsam çok kararsız kaldım en son sezeryanda karar kıldım ama geç kaldım.Sezeryan olacağım günden 1 gün önce suyum boşaldı 39+3 de.Tok olduğum için ameliyata alamadılar sabaha kadarda sancıyla beraber açıklığım oldu.Sonuç olarak bebeğim kilolu bir türlü doğmadı acil sezeryana aldılar.Doktorum 39+0 da alalım demişti çok pişman oldum keşke daha erken olsaydım diye.Herkes doktorunu dinlesin bence.Benim hikasyemden korkmayın çok güzel normal doğuranlar var
Hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz İnşallah

he valla bende hamileyken 65 oldum.çiçkosun işte.banada kilo yakışıyomuş öyle diyolar ama ben hiiiiç inanmıyom.o yüzden kilo verdim ya.

KRıSPı iyi diyonda kilomuzu nasıl zapdedekkkkkkkkkkkkkk
ben hamile olmadan önceki gibi iştahım ama ne yesem kilom artıyor. şimdilik 9 kilodayım ama 2 ay daha var nasıl artmasın neydiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm delirtme adamı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…