yaaa sezeryandan bende çok korkuyorum ama sanki içimdende sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum
inş.bi aksilik olmadan bebişlerimizi alırız kucağımıza
yaa acaba sezeryanda dikiş izi çok kalıyor mu hep merak etmişimdir
tutturmuş yaşım genç diye yaaa habu yaşta o kaaaa kilo alırsan benim yaşımda ne olcuuun merak ediiim haaaaa:roflol::roflol:
hade canım hade ben buseyi doğurduktan 1 sene sonra eski kiloma döndüm bacım
sonra sana bu kaaa zayıflık yakışmiii dediler bende aldım kilo
hem ben heçde öle zor toparlanmadım çarçabuk ayağa kalktım anacım görüşecüüükkkk
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ilk bebende sezeryan mı oldun sen ? sezeryana kaç haftan kala gidiyon ? yani normal günün dolmadan kaç gün önce çağırıyorlar ?tutturmuş yaşım genç diye yaaa habu yaşta o kaaaa kilo alırsan benim yaşımda ne olcuuun merak ediiim haaaaa:roflol::roflol:
hem ben heçde öle zor toparlanmadım çarçabuk ayağa kalktım anacım görüşecüüükkkk
korkak ödlek fingirdek aksiyoncu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dikiş izimi inanki şeyindeki izden daha az bacım baaa güvenebilisin:roflol::roflol::roflol:
dikiş izi kalmıyor o eskidendi cnm. estetik yapıp içten dikiş atıyorlar. ama kötü olan taraf arta kalan etler sarkıp büzülünce yani vücuttaki şişlikler inince çatlaklar asıl ozaman ortaya çıkıyor. işin yoksa selilüt kremleri vesaire kullan dur. uğraşabilirsen tabiii
korkak ödlek fingirdek aksiyoncu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dikiş izimi inanki şeyindeki izden daha az bacım baaa güvenebilisin:roflol::roflol::roflol:
kişiden kişiye değişebilir canım kiminin bedeni kuru oluyor, yada dediğin gibi fazla kilosu, yada kendi bünyesiyle alakalı.. ama bir arkadaşım 13 kilo ile sezeryana girdsi şimdi dikiş izlerinden eser yok ama çatlaklar iğrenç ötesi zayıfladıgı haldehaaaa haaaay dikiş izi kalıyor canım ama öle fazla değel eğer çatlayıp çok kilo almışsan hamilelikte o deriler dişkişin üzerine oturuyo o zaman iğrenç oluıyor
işte ben oyüzden diiimki fazla kilo almayın kötümü dddiim hacılar bende çatlakda olmadığı için ben çok memnunum inşallah bundada çatlamamda :Saruboceq::Saruboceq:
valla yakışmıyo kız benim ideal kilom 60 ordan aşağı düştümmü çirkin ördek yavrusu oliimmmyuuuh beee 1 sene mi ben doğumdan 15 gün sonra tartıldım ve 1 kilo fazlam vardı
hadi hacım yeme bizi sözde zayıflık yakışmıyormuş haaa yeme bizi:jeyyar::jeyyar:
heee sezeryan oldum canım38ci haftada aldılar daha doğrusu almak zorunda kaldılar pikniğe giderken küçüğk bi kaza geçirdik sarsıntıdan sancı olmaya başladı bebeğin plesentadan ayrılma riski üzerine almak zorunda kaldılarilk bebende sezeryan mı oldun sen ? sezeryana kaç haftan kala gidiyon ? yani normal günün dolmadan kaç gün önce çağırıyorlar ?
orada hiç iz yok canım emin olabilirsin hiç açılmamış gibi:roflol::roflol:
h.b. canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
he walla biz genciz veririzkaydirigubbakcemile5
şişko çıtırtı bide sezeryan olacak zor toplanır artık:roflol:hamileliğini özlemesine gerek kalmaz zaten koca bir göbeği olur:roflol::roflol::roflol:
olsun canım ne farkeder ya.sıkma canını.benimki şimdilik normal görünüyo ama sonradan sezeryan derse doktor oda olur hiç farketmez.bebişler sağlıkla gelsinde normal sezeryan farketmiyo benim için.sende üzme kendinibenim dr plesantam aşağıda diye sen normal yapamazsın diyor. bi kaç hemşireyede sordum önce bebek sonra plesanta diğer adıyla eşiği çıkması gerekmiş o yüzden normal olamazmışım. ameliyattanda çok korkuyom
ilk birgün oruç tuttum sonra dayanamadım...
dilmuh, itek inş sonuna kadar bebişleriniz normal gider :Saruboceq: bende hep kendimi normale hazırlıyordum.
tutturmuş yaşım genç diye yaaa habu yaşta o kaaaa kilo alırsan benim yaşımda ne olcuuun merak ediiim haaaaa:roflol::roflol:
seni inandırmaya gerek yok canım ama cidden öleyerimsenibenkaydirigubbakcemile3valla yakışmıyo kız benim ideal kilom 60 ordan aşağı düştümmü çirkin ördek yavrusu oliimmm
heee sezeryan oldum canım38ci haftada aldılar daha doğrusu almak zorunda kaldılar pikniğe giderken küçüğk bi kaza geçirdik sarsıntıdan sancı olmaya başladı bebeğin plesentadan ayrılma riski üzerine almak zorunda kaldılar
tabi tabi tabi sen 3,400 kilo bebek çıkar orda üstüne üstlük o kaaaa aksiyonu yap şimdide hiç açılmamış gibi de haaaaa haaaaay bende inandım:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi çok şükür sağol canım
kız biz senle aynı yaştayız dimi ama sen biraz hızlısın sankim
olsun canım ne farkeder ya.sıkma canını.benimki şimdilik normal görünüyo ama sonradan sezeryan derse doktor oda olur hiç farketmez.bebişler sağlıkla gelsinde normal sezeryan farketmiyo benim için.sende üzme kendini
sağol canım.aman ya sıkma canını diyom sana
kız ben geçen sene 8 kilo verdim hemde herşeyi yiyerek.bundada veririm.hem senle ben birmiyiz sen alsan bu yaşta zor verirsin o kiloları ama ben veririm her türlü lülülülülülü
sezeryan ameliyatın dezavantajı içindeki pislikler tamamıyla çıkmıyormuş. normal doğum en güzeli ama nasip işte. dediğin gibi dikiş izi kalmıyor karşı komşundan biliyom bende. bu arada sen sezeryana girerken kan değerin kaçtı ?
nan çıtırtı sen normalde çiçkoymuşun ya.neye konuşuyon kızıııııım.kilo yakışıyomuş hahahahahaha
nan 60 kiloya çiçkomu diyon hacı
normal bence
neyse ben çıkayım pilav yapacam kociş gelir
ilk bebende sezeryan mı oldun sen ? sezeryana kaç haftan kala gidiyon ? yani normal günün dolmadan kaç gün önce çağırıyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?