2009 Kasm Anneleri

canım telsize arçelike bakabilirsin chicconunki daha pahalı ben arçelik kullanıyorum

sanırım sitelerde canım bizim burada tanıdığımızın mobilya dükkanı var o sipariş yaptırıyor
benim ilki 1 yaşına girecek 3 yaşına kadar beşik olarak kullanırım diyorum daha sonra açarız büyümüş olur
sadece dolabını ve beşiğini aldım bende okula başlayınca alırım masasını diye düşündüm

ayyy canım yaaa yakın olsan atlardım valla sağol canım sana şimdiden afiyet olsun sana değil bebişine yarasınkaydirigubbakcemile3

sağol bacım.kız sen keçiörendemisin bakiiim.görümcemde orda oturuyoooo.görümceme gelince senide görceeeeeeeeeeeeeeem

Allah kolaylık versin canım biz var ama pahalı diyoruz ama hiç olmaması daha da kötü , parasıynan değil mi kardeşim bile diyemiyosun

Ay itek aynı bende öyle elimde liste gidip bakıyorum biryerlere çok pahalı deyip geri dönüyorum kös kös kötükedihüso

şık ve ucuz nerden buluciz ki .Bulursan bir haber et olur mu canım?
olur canımyerimsenibenşu bebişin eksiklerini bi halledeyim kendime öyle sıra gelecekkaydirigubbakcemile3

bak kesin beklerim tatlım gelirim diyenler uğramadan istanbula döndü sende öle yapma:mymeka:

Son düzenleme:

Merak etme benim de hiç hazırlığım yok
yetişir hepsi eksik birşeyciği de kalmaz

ben de gecelik bir turlu begenip bulamadım yeni sezonda marks & spencer a bakacağım buyuk beden ve iç giyimde iyi cunku insalah bulurum ordan

vazelin petrolden yapılıyo diye kimse önemiyo ancak kullandığımız diğer kremlerde aynı oranda kimyevi md. içeriyo zaten emin ol hiçbirisi vazelin kadar nemlendirmiyo vazelinde herangi bi çatlak olmuyo birçok arkadaşım denedi çok memnun hepsi

bulursun canım merak etme
ayyyy aklıma ne geldi kasımda herkes doğum yapmaya başlayacak ve bir bir haberleri alacağız ne kaaa güselll yaaaahihoyyythihoyyyt

Allah kolaylık versin canım biz var ama pahalı diyoruz ama hiç olmaması daha da kötü , parasıynan değil mi kardeşim bile diyemiyosun

ya sorma valla.ama gecelik işi olmazsa alcam babanne geceliği ne edem.belki lazım olur diye alıyom zati.pijamada allah kerim.evde var aslında önden düğmeli annem canım çeyizime koymuş ama güzel değil.en olmadı onu götürürüm hastaneye ne edem
olur canımyerimsenibenşu bebişin eksiklerini bi halledeyim kendime öyle sıra gelecekkaydirigubbakcemile3

bak kesin beklerim tatlım gelirim diyenler uğramadan istanbula döndü sende öle yapma:mymeka:

yok bacım uğramammı.o kadar gelcem oralara uğramadan döncem olurmu.

canım telsize arçelike bakabilirsin chicconunki daha pahalı ben arçelik kullanıyorum

Bende Arçelik düşünmüştüm sağol canım sen memnunsun yani , Ankara da nerde oturuyorsun canım? ben balgat tayım

ewet ben üst katta bebeğim aşağıdayken bile rahatça kullanabiliyorum
k.örende oturuyorum canım

ayyy itekcim ne güzel dimi yaaaa en son kim doğuma gidiyo görünüyo şimdi ona göre herkesler ona haber versin.benimki ekim bile olabilirmiş.

kız çıtırtı korkumdan iki gündür çikolata yiyemiyom yaaaa.doktor iy diyo kilon ama ben kalkmış çıtırtıyı takıyom iyimi.manyakl karıııııııııııı psikolojimi bozdun.

olmeyom nan karu 10 kilo aldım deyo neresine destek verem az almışsın biraz dahamı al diyecem nan az kilo almış olsa fenamı olu nan çatlak aksiyoncu karu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

yok nann verirsin falan de bari çatlak gacı bide aksiyoncu diyor yaw ben belim diye ölüyorum aksiyon uğramaz oldu buralara:roflol::roflol:

ben kendime alınca resmini koyim beğenirsen alim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…