canım telsize arçelike bakabilirsin chicconunki daha pahalı ben arçelik kullanıyorumİçimi rahatlattın Dilmuh. valla bende de pek bir hazırlık yok, bir sürü eksiğim var. oto koltuğu , telsiz , odası, yatağı, uyku seti , dönencesi., göğüs pompası ............. hepsi de dünya para yaaaaaav:1shok: Bu gün e-bebek ten baktım bir sürü şeye dibim düştü ama çoooooooooooooook pahalı yaaaa:sinifsinif:
şura mobilya nerde canım? sitelerde mi o da? aman iyi öyle iki günde teslim ediyorlarsa. ilk bebeğine mi büyüyen beşik kullanıyorsun ? kaç yaşında senin ki ben genç odasıda olsun ilerde bir çalışma masası alıyım diyordum yani on yaşın üzerinde de kullaabilsin dediydim. Amma cimriyim dimi:kedi:
ayyy canım yaaa yakın olsan atlardım valla sağol canım sana şimdiden afiyet olsun sana değil bebişine yarasınkaydirigubbakcemile3
:)) 92 ile hamile kaldım 10 kılo aldım zaten kılo yuzunden biraz da riskli seker ve tansiyonumda varya cok zorlamasa da sizin kadar rahat sayılmam sabah bahsettin 32. haftada ayrılcam sanırım
geçmiş olsun canım.benimde tansiyonum hep çok düşük çıkıyo.geçen hafta doktora gittiğimde 8-4 tü.sıkma canını az kaldı bebişler gelsin hayırlısıyla herşey yoluna gircek
ya bende dün pijama almaya çıktım.yok koca vanda önden düğmeli pijama ve gecelik yok.gecelik sordum karı bi gecelik çıkardı yıllar önce ananem giyiyodu o dereceydi yani.offf nerden bulcam yaaaaaaa.ya ne abuk bi yer büyük don sordum yok.aaaaaaaa diye çığlık atasın geldi.kocişin bi dahaki izin günü gene yollara düşcez ne edek
:)) 92 ile hamile kaldım 10 kılo aldım zaten kılo yuzunden biraz da riskli seker ve tansiyonumda varya cok zorlamasa da sizin kadar rahat sayılmam sabah bahsettin 32. haftada ayrılcam sanırım
yine bu zamana kadar çok kilo almışsın canım 10 kilo bu haftaya kadar fazla
allah yardımcın olsun kiloda kolay kolay verilmiyo ben okilolu olsam heç vermeye yeltenmezdim kendimlen barışık oludum valla :roflol::roflol::roflol:
olur canımyerimsenibenşu bebişin eksiklerini bi halledeyim kendime öyle sıra gelecekkaydirigubbakcemile3Ay itek aynı bende öyle elimde liste gidip bakıyorum biryerlere çok pahalı deyip geri dönüyorum kös kös kötükedihüso
şık ve ucuz nerden buluciz ki .Bulursan bir haber et olur mu canım?
sağol bacım.kız sen keçiörendemisin bakiiim.görümcemde orda oturuyoooo.görümceme gelince senide görceeeeeeeeeeeeeeem
geçmiş olsun canım.benimde tansiyonum hep çok düşük çıkıyo.geçen hafta doktora gittiğimde 8-4 tü.sıkma canını az kaldı bebişler gelsin hayırlısıyla herşey yoluna gircek
başlangıç kilon biraz fazlaymış bacım senin. aldığın kilo normal sayılır haftana göre
yine bu zamana kadar çok kilo almışsın canım 10 kilo bu haftaya kadar fazla
allah yardımcın olsun kiloda kolay kolay verilmiyo ben okilolu olsam heç vermeye yeltenmezdim kendimlen barışık oludum valla :roflol::roflol::roflol:
ulen köstek olacağına biraz destek ol kıza beee moral ver bari yada suuuuuuusssss:mymeka:
hahahhh ben daha hiç hazırlık yapmıyorum en tembeliniz benim haaa
elimde listeyle dolanıp duruyorumkaydirigubbakcemile3
bence şık ve ucuz olmalı dediğin gibi batacak yazık
ben lohusa pjamalarına baktım bebeği emzirmek için falan yerleri vardı ama 60 lira dedi çok pahalı gerçekten bende koraydan bakacağım
oyle valla 92 ile hamile kaldım 102 oldum simdi:))
bi dahaki ayda 112 olusun artuk:roflol::roflol::roflol:
vazelin petrolden yapılıyo diye kimse önemiyo ancak kullandığımız diğer kremlerde aynı oranda kimyevi md. içeriyo zaten emin ol hiçbirisi vazelin kadar nemlendirmiyo vazelinde herangi bi çatlak olmuyo birçok arkadaşım denedi çok memnun hepsikzılar sağolun ben de bir domates yapayım hayırlısıyla:)
çatlayacağımız varsa çatlıyoruz ama doktor bana krem vermişti lierac kullanıyorum genetikmiş ama gene de kullanıyorum
vazelin önermiyorlar bir kk topiğinde okumuştum sakın sürmeyin diyorlar bebeyağı badem yağı veya krem öneriyorlar bilmiyorum ben krem kullanıyorum ama son ay birden çatlama ihtimalimiz de var hani napalım geçen gün hemşire bana anne olacaksınız izler kalacak elbet dedi
ben ilk gündne beri tatlı manyağı oldum ya kesme şeker yicem nerdeyse:) ne görsem atlıyorum sonra da şişiyorum böyle. aman napiim canım çekiyor ya hadi benim çekiyor kociş de bir şeyler çekip alıyor valla sanki o hamile. benden çok aşeriyor :)
canım telsize arçelike bakabilirsin chicconunki daha pahalı ben arçelik kullanıyorum
Bende Arçelik düşünmüştüm sağol canım sen memnunsun yani , Ankara da nerde oturuyorsun canım? ben balgat tayım
Merak etme benim de hiç hazırlığım yok
yetişir hepsi eksik birşeyciği de kalmaz
ben de gecelik bir turlu begenip bulamadım yeni sezonda marks & spencer a bakacağım buyuk beden ve iç giyimde iyi cunku insalah bulurum ordan
Allah kolaylık versin canım biz var ama pahalı diyoruz ama hiç olmaması daha da kötü , parasıynan değil mi kardeşim bile diyemiyosun
olur canımyerimsenibenşu bebişin eksiklerini bi halledeyim kendime öyle sıra gelecekkaydirigubbakcemile3
bak kesin beklerim tatlım gelirim diyenler uğramadan istanbula döndü sende öle yapma:mymeka:
ulen köstek olacağına biraz destek ol kıza beee moral ver bari yada suuuuuuusssss:mymeka:
olmeyom nan karu 10 kilo aldım deyo neresine destek verem az almışsın biraz dahamı al diyecem nan az kilo almış olsa fenamı olu nan çatlak aksiyoncu karu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
canım telsize arçelike bakabilirsin chicconunki daha pahalı ben arçelik kullanıyorum
Bende Arçelik düşünmüştüm sağol canım sen memnunsun yani , Ankara da nerde oturuyorsun canım? ben balgat tayım
olmeyom nan karu 10 kilo aldım deyo neresine destek verem az almışsın biraz dahamı al diyecem nan az kilo almış olsa fenamı olu nan çatlak aksiyoncu karu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ben kendime alınca resmini koyim beğenirsen alim sanadaya bende dün pijama almaya çıktım.yok koca vanda önden düğmeli pijama ve gecelik yok.gecelik sordum karı bi gecelik çıkardı yıllar önce ananem giyiyodu o dereceydi yani.offf nerden bulcam yaaaaaaa.ya ne abuk bi yer büyük don sordum yok.aaaaaaaa diye çığlık atasın geldi.kocişin bi dahaki izin günü gene yollara düşcez ne edek
sağol bacım.kız sen keçiörendemisin bakiiim.görümcemde orda oturuyoooo.görümceme gelince senide görceeeeeeeeeeeeeeem
benide gör ben de k.örendeyimgeçmiş olsun canım.benimde tansiyonum hep çok düşük çıkıyo.geçen hafta doktora gittiğimde 8-4 tü.sıkma canını az kaldı bebişler gelsin hayırlısıyla herşey yoluna gircek
ayyy itekcim ne güzel dimi yaaaa en son kim doğuma gidiyo görünüyo şimdi ona göre herkesler ona haber versin.benimki ekim bile olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?