2009 Kasm Anneleri

emzik güselmiş yaaaa
inşallah kabul eder asrın
genelde bir kaç emzik denettiiyorlarmış ya
hangisini alırsa diyorlar valla ben de chichodan aldım 2 tane
hangisini alırsa başka yok ona

simdi bu ordodontikler var işte anne memesiyle uyumlu bundan aldım bende bitane al at kenara tutarmı tutmazmı belli olmuo bazen 1 tl lik bakkal emziğini tutarmıs bebe

simdi bu ordodontikler var işte anne memesiyle uyumlu bundan aldım bende bitane al at kenara tutarmı tutmazmı belli olmuo bazen 1 tl lik bakkal emziğini tutarmıs bebe

ya ben aslında biberon emzik kullanma yanlısı deilim
fekat sütüm gelmez az gelir bulnsun die napalım artık

he hepimiz o macla alıoz zaten canım kim ister bebesine biberon versin süt vermek varken ama tedbir olsun deyü alıos işte

bende zaten var hemoroid doğumdan sonra olmuştu şimdilik bi şikayetim yok inş.doğumdan sonra tekrarlamaz gerçekten çok acı veriyor yaaa

canım ya bende yoktu evvelden
hatta ilk çıktığında panik olmuştum aman 3 ay burda bu böyle durcak mı diye tuvalete gitmek işkence gibiydi ama hamilelikten sonra çoğunluğu geçiyormuş diye duydum bu aralar tuvalette gene çıkma belirtileri gösteriyor ama Allaha dua ediyorum çıktığında oturup kalkamamıştım ya ne fena bir şey Allah düşmanımın başına vermesin derler ya aynen öyle bir hastalık.
ben aç karnına su ile kuru kayısı alıyorum artık taze kayısı bulamaz oldum bulduklarım da ya kötü ya da çok pahalı bolca da su içiyorum yapacak bir şey yok armuttan da uzak duruyorum:)

günaydın anca bitti geçmişi okumak amaaan benim de ödüm koptu karakız nerde ki bence biri bize şaka yapmış haber alan var mı ya karakızdan çok merak ettim ben de

karakız erken doğum yapmış edoş şimdi nazlıdan alcak telefonunu bakalım nasıl durumları geceden beri meraktan öldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…