2009 Kasm Anneleri

şişlik iyi olmuyomuş kızlar ya ben de öyle biliyordum
nası beklicez haber şimdi karakızımızdan?
off bi an önce çıksaydı yoğun bakımdan rahatlıcaz

zeytinle aynı hastaneye gidiolarmıs zeytinin 10 da kontrolü vardı haer alırsa söler beklioss

günaydın hatunlar
uffyaaa şimdi okudum çok fena oldumm Allahım yardım etsin karakıza bebişine
çok telaşlandım yaaa
Allahımm inşallah iyi olurlarr
sağsalim tekrar armıza gelirler
vayy bee şok oldumm :bbo:

sorma narçiçeği topiğin tadı yok baksana herkesin aklı karakızda hepimiz çok endişeliyiz ne yazsak da endişemiz azalmıyor haber bekliyoruz işte

dua edelim bol bol

yaaa arkadaşlar şimdi aberim oldu facebook dan.acayip üzüldüm yaaa.ne söylesem boş şu an çok üzgünüm umarım minik kızımız sağlıkla döner aramıza....

çok üzüldüm arkadaşlar yaaa. okuyunca. Rabbim karakız a'da bebeğine de güç kuvvet versin bir an önce toparlansınlar inşallah:Saruboceq:

gunaydın kızlar.karakız ve durumuza bol bol dua edelım.ve guzel seyler dusunelımkı guzel haberler alalaım allahın ıznıyle bıseycık olmıycak.allah hepımıze zamanlı doğumlar nasıp etsın.hadı hayırlı haberler beklıyoruzzzzzz..........

Bebek 7 aylıkken doğmuş. Bir tek ciğerlerin gelişimi tamamlanmamıştı o da küvezle hollolur inşallah. eski zamanlarda bile 7 aylıklar yaşardı şimdi tıp çok ilerledi , bebeklerin yaşama şansı çooook yükseldi. ıkisi de iyi olacak inşallah kızlar.

kıslar ben geldim
karakız sanırım doktor değiştidurumundan dolayı
doktora sordum gelmedi fatma dedi
acaba onun karşıda tavsiye üsülü gittiği bir doktor vardı acaba oraya mı gitti diye düşünüyorum
nazlının numarası vardmı sizde
onda karakızın nosu vardı sanırırm
inanın şuan bile tüylerim diken diken üşüme geliyor
panik yaptım ya.
dualrım karakızla hep inşallah kendi de durumuz da iyi olur
ay hep de aklıma geliyo durumuzu rüyasında görmüştü
adına duru koymak konusunda rüyasından etkilenmişti
geçmişe bakam da ne yazmıştı bulam

zeytin biz de sendne haber bekliyoduk tadımız yok hiç bu sabah.

ama facede yazmışlar bişeyler karakız yoğun bakımdaymış bebek de küvezdeymiş en son aldığımız haber bu.

evet bence de her şey yoluna girecek ama biraz zorlanacak tabii. bebek çok küçük daha.

ama üstesinden gelecek karakız bu ya...

acaba hangi hastane de gidip görseydim bende
çok üsüldüm ya
bende kendime gelemiyorum
sizler de de oluyormu üşüme gelir gibi olup tüylerim diken diken oluyo
korkuyom acaba tansiyonum mu yükseliyor diye

zeytincim ya sakin ol nolur.

hangi hast. bilmiyorum ben sabahın köründen beri internet başındayım ama net bir bilgi yok siz face e bakın belki orda yazıyodur

kalk bi yüzünü yıka zeytin

face yazmıyo mesaj attım belkim o arkadaşı biliyorsa yazar bana
bekliyorum ama aynı hastane olsaydı doktor kesin derdi gelmedi dedi bana
ama neden o hastaneye gitmedi anlayamadım
sanırım karşıya gitmiştir.tanıdığı vardı
kendi doktorumuzu o da beğenmiyordu ama tel açmış demekki ilgilenmedi pis gacı da o yüzden başka doktora gitti.canım karakızım ya

ya inanamıyorum ya şoktayım şu an gözyaşlarıma hakim olamadım allahım nolur iki meleğimizi de koru bi an önce sağlıklarına kavuşmalarını nasip et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeytinim sen bi haber alırsan bana da bi tel aç olur mu ben sana özelden no mu veriyim eğer avrupa yakasında ise hastanesi ziyaretine gelirsen bende gelirim buluşur gideris canım oldu mu

cerincim gidelim valla
ben hala kendime gelemedim ya titriyorum
nasıl da korktum
ay canım karakızım alışverişelrinibile halledemediydi
destek oluruz hem cerin gız sarılırız aramızda onal 1 hafta var dı gız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…