selam kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim geçmişi okuyana dek herkes kaçtı:) yavaşım yavaş
zaten vaktim de az ya kociş gelcek de az gecikçekmiş ben de bekliyorum yemeğin son aşamasına kocişi:)
karakıza çok sevindim Allahım inş durumuz da sağlıkla çıkar küvezdennn
ben de yarın gitçem dr.a bakalım ne dicek kuzucuğumu görcem diye çok seviniyorum kociş bendn de heyecanlı işlerini bitirmek için geç gelcek yarın sbah gidemicek ya işe:)
bugün işe de gittim mdr e de tekrar söyledim ben bu yıl çalışmıycam die.
içim rahat zaten önceden de söylediydim de beni ikna etmeye çalışıyordu ama doğum bu ne zaman olcağı belli olmuyo kiii
he bugün ben dilmuh a rastlamadım sankii o nerdeydiii
he mureda işimiz ezanla yok ki:)
hoşbulduk canım a.s.slm özlemm hoşgeldiinn a.s.
Zeren sen nerelerdesin cnmm sesin çıkmıyy :uhm:
hayırlı akşamlar kasım anneleri nasılsınız umarım iyisinizdir sizlere sorum varda bi arkadaşım varda hamiş bana saten geceliğin hastane çıkışı için uygun olmadığını söyledi alt üst yani açık bişey değil hemde kasımda yani sizce satenin bi sakıncası olabilirmi?yoksa normal bi pjama takımımı alayım sizler ne giyeceksiniz?
ben geldim kıslar
bir girem dedim
ne ettiniz canlarım
ben çok yoruldum yawwww
eve kendimi zor attım valla
ama karakızımı göremedim ona yanıyom
slm fundaa a.s.
bencede saten pijamayı hastanede ziyan etme yaalmaz:
ben penye tarza bi gecelik alırım heralde çünkü batıcak felan yaa :kedi::kedi:
funda selam canım bizim genellikle penye geceliklerimiz var bir de pijama aldık ama hastaneden çıkarken ben eşofman giyeceğim bazı arkadaşlar da beli lastikli pantolonlar giyecekler zaten muhtemelen üşüyeceğiz o nedenle birçok arkadaş kısa kollu bile almamayı düşünüyor
tabii tercih meselesi
sende bebişini görcen demek :lepi:hade bakalım güzel haberlerle gel inşallah cnmm :Saruboceq:
dilmuhun gündüz kocişi evde oluyo pek giremiyo sanırsamm :kedi:
benim kocişimde tutamıyo oruç o yüzden iftarı beklemiyoruz yaa :kedi: beklemiyoz ama iftardan sonra yiyoz zatenn kaydirigubbakcemile3
aranızda durayım yaa nede olsa hepimiz kasım annesiyiz kıyafetleri aldınızmı?kızlar bebişlerinize ben biraz aldım kocişle bayramdan sonra nasipse çıkıcam eksiklerimi alıcam battaniye çantası kalın kıyafet vs...
benim bi çok sey tamam cnmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kendi eksiklerim kaldı yanlızcaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?