2009 Kasm Anneleri

kızlar ben geldim geçmişi okuyana dek herkes kaçtı:) yavaşım yavaş

zaten vaktim de az ya kociş gelcek de az gecikçekmiş ben de bekliyorum yemeğin son aşamasına kocişi:)

karakıza çok sevindim Allahım inş durumuz da sağlıkla çıkar küvezdennn

ben de yarın gitçem dr.a bakalım ne dicek kuzucuğumu görcem diye çok seviniyorum kociş bendn de heyecanlı işlerini bitirmek için geç gelcek yarın sbah gidemicek ya işe:)
bugün işe de gittim mdr e de tekrar söyledim ben bu yıl çalışmıycam die.
içim rahat zaten önceden de söylediydim de beni ikna etmeye çalışıyordu ama doğum bu ne zaman olcağı belli olmuyo kiii

he bugün ben dilmuh a rastlamadım sankii o nerdeydiii

he mureda işimiz ezanla yok ki:)

hayırlı akşamlar kasım anneleri nasılsınız umarım iyisinizdir sizlere sorum varda bi arkadaşım varda hamiş bana saten geceliğin hastane çıkışı için uygun olmadığını söyledi alt üst yani açık bişey değil hemde kasımda yani sizce satenin bi sakıncası olabilirmi?yoksa normal bi pjama takımımı alayım sizler ne giyeceksiniz?

sende bebişini görcen demek :lepi:hade bakalım güzel haberlerle gel inşallah cnmm :Saruboceq:
dilmuhun gündüz kocişi evde oluyo pek giremiyo sanırsamm :kedi:
benim kocişimde tutamıyo oruç o yüzden iftarı beklemiyoruz yaa :kedi: beklemiyoz ama iftardan sonra yiyoz zatenn kaydirigubbakcemile3

ben geldim kıslar
bir girem dedim
ne ettiniz canlarım
ben çok yoruldum yawwww
eve kendimi zor attım valla
ama karakızımı göremedim ona yanıyom

slm fundaa a.s.
bencede saten pijamayı hastanede ziyan etme yaa lmaz:
ben penye tarza bi gecelik alırım heralde çünkü batıcak felan yaa :kedi::kedi:

funda selam canım bizim genellikle penye geceliklerimiz var bir de pijama aldık ama hastaneden çıkarken ben eşofman giyeceğim bazı arkadaşlar da beli lastikli pantolonlar giyecekler zaten muhtemelen üşüyeceğiz o nedenle birçok arkadaş kısa kollu bile almamayı düşünüyor
tabii tercih meselesi

slm fundaa a.s.
bencede saten pijamayı hastanede ziyan etme yaa lmaz:
ben penye tarza bi gecelik alırım heralde çünkü batıcak felan yaa :kedi::kedi:

sağol muredacım hastaneye giderken normal kıyafet deniyoda çıkışı önemli bende o zaman penye tarzı alayım yani satende doğurduktan sonra giymeyi düşünüyodumda evet bencede sade bişey alayım a.s

süpriz olsun deyu aramadan gittim
hastaneden de birini kafaladım ziyaret saati olmamasına rağmen içeri soktu
ama ara ara kayıtlarda öle biri yok
dayanamadım aradım ki karakızı evdeymiş
dedim bari duru kızımızı görek
karakızda dedi bir tek bana ve babasına gösteriyorlar ben bile onu uzaktan gördüm dedi
onu da becemedik yani
allahtan karakızım iyi olmuş da eve geçmiş sevindim
aslında kartal devlete sevketmişler karakız gerek görmemiş
gebze de bir doktor tanıdık varmış oraya giderim dedi bana
dikişlerini aldırmaya sanırım yarın gidecek
durumlar işte böle kıslar
olmadı bir ara evinde ziyaret ederim karakızı
madem kadıköye gitmişken kendime bişeyler bakam dedim
ponponlu çorap terlik süslü taç aldım geldim
kızıma da bandana ve ponponlu çoraplardan aldım
ama gecelik almadım bana hepsi goril gibi geliy
içine kocişle de girsem gene bol gelir yaww
almadım bakıncam hala

teşekkür ederim çok sağolopuyorumnanaktanhepinizi öpüyorum bende bakarım artık ama satene değilkaydirigubbakcemile3çok sağol

he tamam canm ben de merak ettiydim nerde bu kız die

ayy ben de heyecanlanıyorum bakalım nasıl görcez bizim ufaklık bi türlü yüzünü göstermedi bize hep poposunu ve sırtını gördüm bakalım yarın şansımız ne kadar olcak

benim kociş de tutamıyor işte o eve gelince yiyoruz ama iftar saaatini buluyo genelde

zeytn kızzz ne güzel haberler verdin bizeeeee
canımsınnn:) ben d eyarın bi gecelik almaya karar verdim bi gecelik yeter bi tane de evde var iki de pijamam var hiç açılmadık sığarım sanırsam onlara:)

heee şimdi farkettimmm ben 30. haftaya mı girmişimm ay heyecanlandım şimdi kalmış mı 10 haftaaa

aranızda durayım yaa nede olsa hepimiz kasım annesiyiz kıyafetleri aldınızmı?kızlar bebişlerinize ben biraz aldım kocişle bayramdan sonra nasipse çıkıcam eksiklerimi alıcam battaniye çantası kalın kıyafet vs...

neyse zeytincim yaa haberlerini aldık yaa buda yeter :Saruboceq:
terliklerini görmek isterim cnm bizede fikir olsuun yerimseniben

benim bi çok sey tamam cnmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kendi eksiklerim kaldı yanlızcaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…