2009 Kasm Anneleri

funda çok geciktirme bacım nolur nolmazzz bak içimizden biri geçen hafta sonu doğum yaptı hee

bayramdan sonraya çok var daha bi de o zamn ne derece halimiz olur bilmiyorum ben şimdiden halsizleştim zira....
acilleri bari al derim ben

gel aramıza gel:) bizim gönlümüz geniş topiğimiz de koccamaaan:)

biçoğumuz aldık ama eksikler var benim bebek şeylerinin çoğusu tamam bi küvet eksik onu da yarın alcam ufak tefeği kaldı yani ama beşik kıyafet biberon emzik çanta port bebe battaniye hepsi tamam ben bi gün çıkıp hepiciğini aldım geldim eve. en iisi o oluyor

ben de yenidoğan kıyafetlerini aldım,yıkadım,ütülettim,
kalın kıyafet sezona girince bakıcam artık

selam kızlar

bugün giremedim iş yerimde.. eve geldim bi selam ediym dedim.. ne var ne yok herşey yolunda mı...

bide çok merak ediyorum karakız bebişini görmüşmüüü? bilgisi olan varmı bu konuda...

özlem ben de bolbol body alat çorap filan var iyice kalın olanları sonra alırım diyorum az daha soğusun da havalar çeşit az şimdi her şey kısa kollu...

haklısında anca diye işte yatağıda bayramdan sonra annanesi alacak nasipse inşalah
ben de yenidoğan kıyafetlerini aldım,yıkadım,ütülettim,
kalın kıyafet sezona girince bakıcam artık

ben 3 takım zıbın aldım alt üst battaniye aldım hani sarmak için ince kalında alıcam şampuanı var sabunu var yine sabun tozu var tokalarda alıcam kızıma zemuszemus

sanırsam erken doğum yapmış bu arkadaş değilmi peki ya niye bebeğiyle hastanede kalmıyomuş ki hani emzirmesi açısından felan

evet özlem kızı küzvezde kalcak canım 1 ay kadar ama karakız iyi çıktı hastaneden arkadaşladan bazıları görüşüyorlar haber getiriyorlar bize de aniden tansiyonu çıkmış inmeyince de bebeği almışlar bide elleri yüzü çok şişmiş

funda nasıl emzirsin canım küvezde bebesi ama sütünü sağıyormuş kızın ı bile uzaktan görebilmiş 30. haftadaydı geçen cuma mı ct mi ne doğum yaptı

Allah yardımcıları olsun inşallah erken doğum diye geldi aklıma kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar hayırlı iftarlaropuyorumnanaktan

kızlar ben de çıkıyorum hamur işi yapıyordum son aşamasına da geçiyim barii kociş geldiğinde hazır olsunnn
ayy inş yarın oğluşumu görcemm heycan bastı ayoll

neyse iyi iftarlar hepiciğinizeee

zerencim uzaktan da olsa görebilmiş kızını karakız her şey yolundaymış evine de çıkmışşş

sağol canım bilgilendirdiğin için... gözümüz aydın canım çok sevindim...en yakın zamanda duru kızımızın sağlıkla eve gelmesini diliyorum:Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz

iyi akşamlar

ay bugün beynim durdu yaa
karakız çıkmış çok sevindim
Allahım bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…