ben de yenidoğan kıyafetlerini aldım,yıkadım,ütülettim,aranızda durayım yaa nede olsa hepimiz kasım annesiyiz kıyafetleri aldınızmı?kızlar bebişlerinize ben biraz aldım kocişle bayramdan sonra nasipse çıkıcam eksiklerimi alıcam battaniye çantası kalın kıyafet vs...
haklısında anca diye işte yatağıda bayramdan sonra annanesi alacak nasipse inşalahfunda çok geciktirme bacım nolur nolmazzz bak içimizden biri geçen hafta sonu doğum yaptı hee
bayramdan sonraya çok var daha bi de o zamn ne derece halimiz olur bilmiyorum ben şimdiden halsizleştim zira....
acilleri bari al derim ben
gel aramıza gel:) bizim gönlümüz geniş topiğimiz de koccamaaan:)
biçoğumuz aldık ama eksikler var benim bebek şeylerinin çoğusu tamam bi küvet eksik onu da yarın alcam ufak tefeği kaldı yani ama beşik kıyafet biberon emzik çanta port bebe battaniye hepsi tamam ben bi gün çıkıp hepiciğini aldım geldim eve. en iisi o oluyor
ben de yenidoğan kıyafetlerini aldım,yıkadım,ütülettim,
kalın kıyafet sezona girince bakıcam artık
özlem ben de bolbol body alat çorap filan var iyice kalın olanları sonra alırım diyorum az daha soğusun da havalar çeşit az şimdi her şey kısa kollu...
sanırsam erken doğum yapmış bu arkadaş değilmi peki ya niye bebeğiyle hastanede kalmıyomuş ki hani emzirmesi açısından felan
evet özlem kızı küzvezde kalcak canım 1 ay kadar ama karakız iyi çıktı hastaneden arkadaşladan bazıları görüşüyorlar haber getiriyorlar bize de aniden tansiyonu çıkmış inmeyince de bebeği almışlar bide elleri yüzü çok şişmiş
funda nasıl emzirsin canım küvezde bebesi ama sütünü sağıyormuş kızın ı bile uzaktan görebilmiş 30. haftadaydı geçen cuma mı ct mi ne doğum yaptı
zerencim uzaktan da olsa görebilmiş kızını karakız her şey yolundaymış evine de çıkmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?