• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kıslar şimdi karakızımla konuştum dün solunum yetmezliği çıkmış o yüzden hastaneye yatırmışlar başka bir hast.tedavi oluyormuş durumuz hala yoğum bakımdaymış
hepimizden dualarımızı bekliyor

yaaaaa hayret bişi bu ne böyle yaa... acil şifalar olsun inşallah en yakın zamanda...
aklıma geldikçe çok üzülüyorum :a015:

kızlarrrrrrrrrr
cerin doğurmuuuuuuuşşşşşşşşşşşş delikafadulden
ama dokuz doğurmuşşşş :roflol:
gelen su değilmişş ama hastanede bayaa korkutmuşlarr bunuu
şimdi gayet iyii
heç bi sorun yok
gelincee detaylı anlatırrr
merak etmeyin yaniii :lepi:

üüfff çok korktum yaaaa... bi tokadı halettin sen gel baaam şöyle:mymeka:

kızlarr ben geldüm
ayyy ne gündü yaa kara çarşambaaaaaaaaaaaaaaa ama şükür sonu aydınlık olduuu

ya kızlar beni de sizi de harap ettiler delircektim ya
gittim hastaneye doğumhaneye soktular hemen nst ye bağladılar ordan alttan muayene ebe bakıyo bu arada anam kadında bir hal dedim acaba kocam ben ameliyata alınmadan yetişir mi o kadar yane suyun gelio dedi zart diye neye uğradığımı şaşırdım sora tekrar nst ye bağladılar bu arada dr hala ameliyatta ben yapayalnız yatıyorum doğumhanede ay o 2 saat ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya nası olucak bebekim çok küçük diye karakız geldi aklıma ay neler neler kabus gibiydi....
neyse sora tahliller falan çıktı en son suyla iligili tekrar bi test yapıldı ve su deelmiş aşırı akıntı Çok üzgünüm çoook
idrar yollarında iltihap var ve mantar olmuş ilaç yazdı yani iki rahatsızlık çıktı ama ben bunlara şükrede ede çıktım hastaneden
ultrasonlada baktı dr um suyu gayet ii dedi bebekimde bi sorun yok 1500 gr olmuş güzel kızım
allahıma emanet olsun minik kuşumm ve tüm kasım kuşları
kızlar kendinize çok dikkat edin nolur gerçekten çok berbat duygular bunlar nasıl bi korku anlatılmaz yaşanırrr
Rabbim kimseye göstermesin herkes vakti zamanında sağlıklı evladını kucağına alır inşallahhhhh

ceriinn.. senden haber alayım diye geldim canım gözün aydın... çok korktuk ve üzüldük hepimiz ama çok şükür herşey yolundaymış şu an.. çok sevindim gerçekten... bu güzel haberlerin darısı karakıza olsun inşallah... kızına da maşallah kocaman olmuş...:nazar:

hepinize iyi akşamlar kızlar benim çıkmam lazım.. görüşürüz

benim herif turkcell super lig başladığında göbek atacüdü nerdeyse
ama şinci dizi furyası başladı ya kafayı yer hepsine gıcık oluy ha bi kurtlar var gerisi işkence

zamanı gelince doğumhaneye girsen korkmazsın
zamanından önce olduğu için korktun bebeeeeem Şeniz

ayy çok hoşsun bebemm kaydirigubbakcemile3
cersu nası gidiyo patik çalışmaları bende bugün yeni bi tane başladım
fotoyu eklemeye çalıştım ama inşallah olmuştur
epey zor bi model
nette araştırdım bunun gibi güzeli yok benim için
bide anlatımıda yok uğraşıyom bakalım nası olcek kaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $patik9[1].webp
    $patik9[1].webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 24
saol zerenimmm allah hepinizden razı olsunnnn
karakızımada allah şifalar versin bi an önce bebeğine kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallahhhhh

epey zor bi model

ben daha basit örüom
seninki çok güsel bi model tığ işi
henüz tığ olayına giremedim
ör bitir banada anlat cicim yaaaaaaaa

cerin cim cok gecmıs olsun.şimdi okudum.ayyy ne insanlar varya korkudan doğurtcaklarmıs senı.aman sımdı ıyısın ya.tekrar gecmıs olsun.tum kasım annıslerını opüyorum cok.......

cerin canım çoook geçmiş olsun. duyduğumdan beri dua edip duruyordum. Şu mübarek günlerde Allah hepimizin bebişlerine ve bizlere güç kuvvet versin canım. Tekrardan geçmiş olsun. Dikkatli ol canım kendini yorma fazla...

cerin cim cok gecmıs olsun.şimdi okudum.ayyy ne insanlar varya korkudan doğurtcaklarmıs senı.aman sımdı ıyısın ya.tekrar gecmıs olsun.tum kasım annıslerını opüyorum cok.......

ayy saol datlummmm
kız bide allahım sen koru ya 30 haftalık bi kadın geldi bebek ölmüş çok kötü oldum ya :((

düdük müüü :roflol: karıştırdın heral hacıı o ben miyim aşkoll dubam dururkene delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: doruu yaaa :roflol::roflol::roflol: tubişşşşş:roflol:

benim herif turkcell super lig başladığında göbek atacüdü nerdeyse
ama şinci dizi furyası başladı ya kafayı yer hepsine gıcık oluy ha bi kurtlar var gerisi işkence

ığğğğğğğğğ kurtlarmııı uyussssss -tatlicadiarzu-

ayy bu sümüklü şevkete gıcıh oluyom yaaaaaaaa

ay bence bu diziye hiiiiiç yakışmıoooooo şevket uyusu

ayyy menekşele halilden uyuzum o çocuğaa zatii yaaa :1ninca::1ninca:

cerin canım çoook geçmiş olsun. duyduğumdan beri dua edip duruyordum. Şu mübarek günlerde Allah hepimizin bebişlerine ve bizlere güç kuvvet versin canım. Tekrardan geçmiş olsun. Dikkatli ol canım kendini yorma fazla...

canlarım ya hepiniz ne kadar iyisiniz
dualarınızı eksik etmediniz allahım sizden razı olsunnnn :Saruboceq:

epey zor bi model
cnm yaa dün ben onun anlatımlısını bi sitede buldum ama hatırlamıyom yawww hatta hatınn yaptım emme heç geymedi diyidi
ayy saol datlummmm
kız bide allahım sen koru ya 30 haftalık bi kadın geldi bebek ölmüş çok kötü oldum ya :((
ayyyyy allah korusun gııı niye kiii noolmuş?

nan ben düdüksem cerin karısıı zurna olmuştur beeee :roflol:
anladınız siz onuu :jeyyar:

Back
X