• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cerincim neler yaşamışsın sat kardeşüm beni
kız dur da ikimiz aynı zamanda doğurak cnm ne acele ediyon
o ebelere de gösteririm ben
ayy kıyamam sana cnm ya
şimdi doktora gitmeye de korkarız biz
anacım ne kdr meraklılar yawwwwwww
zamanı gelince kucağımıza alacaz işte
offf tekrar tekrar geçmiş olsun cnm
sana da bu ameliyathane duygusunu şimdiden yaşattılar ya daha ne diyim
aklına kötüşey geitrme cnm
mantar içinde o bölgeyi sürekli kuru tutman lazım
gerekirse sık sık değiştir eğer ped kullanıyorsan
benim de akıntım fazla oluyordu şimdi normal ama ben sık sık ped değiştiriyordum
çalışanlar için başka çare yok sanırsam

narçiçeği kız o ayakkabı gibi bişey nasıl yapacan gız
çok zor valla
allah kolaylık versin cnm
ama yapınca eminim çok güsel olacaktır
ne renklerde yapcan de hele merak ettim

cnm yaa dün ben onun anlatımlısını bi sitede buldum ama hatırlamıyom yawww hatta hatınn yaptım emme heç geymedi diyidi
ayyyyy allah korusun gııı niye kiii noolmuş?

canım ya öle demiş 10 marifet isimli siteydi galiba ama benim aklımda kalcak giydirmesemde örcem ne olursa bakalım

ayyyyyy cerin aklım başımdan gitti çükür bişey yokmuş.geçmiş olsun yavrum
karakızımında allah yardımcısı olsun.

offff bende bu akşam ağla ağla bi hal oldum kendimi çok sıkmışım ya bi anda patladım.
teyzem aradı işte ne yapıyosunuz falan diye.sonra doğuma gelirim dedi,doğumdan bikaç gün önce.bende belli olmaz ne zaman doğuracağım diyorum anlamıyo sonra çok gerildim anlatacam derdimi diye.boşver gelme istersen falan dedim niyeti yok gibi çünkü.sonra bana sen sahipsizmisin öylemi doğuracan buda yeni modamı deyince ben koptum.lan ben yalnız yapmışım düğünümü,ev taşımışım iki kere yalnız.vana geldim yalnız.her moku yalnız yaptım sahip çıkmadınızda şimdimi değere bindim diyemedim.teli kapadıktan sonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya kociş şok oldu adam tv izliyodu.ayyyy hala kötüyüm ya

ii geceler kızlar...
yaa biraz geçmişe bakim dedim tam da bitiremedim ama neler olmuş böyle ??
cerin dr.a gitti mi, iyi mi şimdi??
özgeden ses çıkmadı mı bi daha ??

bi zeytinimden güzel haber var...teyze olmuş... maşallahh tombik bi yeeğen gelmiş... :nazar:

ben de sabahtan beri sokaklardayım canım çıktı.........

iyi geceler kızlar...ben buraya pek giremiyorum şimdi bir bakıyım dedim karakızı öğrendim şok oldum birden daha çok küçüktü neden olmuş acaba?bir de son durumdan bilginiz var mı?

offff bende bu akşam ağla ağla bi hal oldum kendimi çok sıkmışım ya bi anda patladım.
teyzem aradı işte ne yapıyosunuz falan diye.sonra doğuma gelirim dedi,doğumdan bikaç gün önce.bende belli olmaz ne zaman doğuracağım diyorum anlamıyo sonra çok gerildim anlatacam derdimi diye.boşver gelme istersen falan dedim niyeti yok gibi çünkü.sonra bana sen sahipsizmisin öylemi doğuracan buda yeni modamı deyince ben koptum.lan ben yalnız yapmışım düğünümü,ev taşımışım iki kere yalnız.vana geldim yalnız.her moku yalnız yaptım sahip çıkmadınızda şimdimi değere bindim diyemedim.teli kapadıktan sonra başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya kociş şok oldu adam tv izliyodu.ayyyy hala kötüyüm ya

ay canım bugün bende öleyim bi ağlama gelioki tutuyorum kendimi
boşver söleme bişey kalp kırma mübarek aylardayız ama çok duygusal oluyoruz işte
:teselli: :teselli: :teselli:

unem geldinmi kız
ne ettin dışarlarda canım
özgecimiz biraz canı sıkılmış olsa gerek şimdilik bizlerle takılmayacak cnm
ilerde ne olur bilemem.anlayışla karşılamak lazım
karakızımız tekrar hastaneye yatmış
solunum yetmezliğinden dolayı
yaın bir araycam hangi hastanedeymiş deyü
evt cnm erkek yeğenim geldi ilk olarak
durumları da çok iyiymiş
memleketimde olduklaırndan ben göremedim ama iyi haberlerini alıyorum
sen anlat bakalım

dilmuhcum bu dönemlerde herşeyden alınır oluyoruz zaten
ama sen yine de bebek olayında yanlız kalma canım
iyi kötü birileri olsun yanında
üsme kendini bu kdr
gerçi kocişin sana devamlı yardım olabilecekse sorun yok
üstesinden gelirsiniz sanırım

narçiçeği canımya ben 10 marifet sitesine bakıyordum da
açıklamaları için hep yabancı siteye yönlendiriyorlar
acaba üye mi olmak lazım sen nasıl yapılışını görebiliyorsun cnm

zeytincim valla kociş yıllık izin alcak doğumda.ya bende doğumda yalnız ne halt etcem hiç bilemiyorum ama allah büyüktür.

Back
X