2009 Kasm Anneleri

kızlar selam nolur bana yardım edin delircem 2 gündür kollarım bacaklarım kaşınıo kabartılar çıktı geceleri uyku uyumuyorum sizdede oldumu böle şeyler doktor bazı hamileliklerde gözükür bu dedi ama çoookkk rahatsız edici bi durum mafoldumben

kıs o duayı bise de ver hacıı olmas mı ?
dilmuhcum evet
medine hurması iyi diyorlar doğumu kolaylaştırırmış,
zaten süt içinde iyiymiş
şimdiden alakmı tam zamanı iramazan ayında bide ohhh yeriz tatlı niyetine
ben yiyom falla
Slm kıslar nabersiniz
Özlediniz mi beni opuyorumnanaktan yoksam unuttunuz mu
selam cnm yok kıs unuturmuyuk aşşkoll yanii yayladamıydın bunca zaman cicimm ohoo sen görmeyeli doğurfanlar oldu aramızdan bacım havadisler çokk emme ben çıkıyom
birasdan

ehe ben geldim pazardan ama popmda bi ağrıyla gene çıkmış şu illet yaaa... hey allaaam nsaıl çıkıyor birden, neden oluyor çözemedim. pazar arabasını da çekerken kasıklarıma ağrı girdi of çok mu nanemollayım ne sonra da yemeğimi koydum mutfaktan bağlanıyorum size canlı canlı:)

ayyyyy yemek düşünmekten nefret ediyom.gerçi bugünlük sadece çorba ne yapcam onu bilemiyom yaaaaaa

lkız domatesli şehriye yap çok kolay hem de lezzetli oluyo tavsiye ederimm hemen de pişiveriyorrr
gerçi sen koydun çorbanı amma belki yarın denersin...

anaam karakız da iyi he sevindim bozmasın moralini bak sütü kaçar sonra.. dr ları da dinlesinn
Allahım güç ver karakızımıza...

herkesin yanında olması da büyük şans valla bi kısmımız yalnız doğurucaz...
ayy tanımaz mı kuzumm anasınıı:)
ben bitirdim tefriciyemi, zati 100 tane okuycaktım

he hazırlık tamam olsun da hem allıkla parlatıcı makyajdan bilem sayılmaz kociş de beni kameraya çekecekmiş anaaam saç baş dağınık olcak rezil olcam oğluşuma rezilll

doğumla ilgili ben de duydum zeytinyağını eskiden ebeler evde doğum yaptırırken 10 gün öncesinden başlarmış sürmeye hemen bi pamukla sürülüyo zaten o kadar
ama önceden başlamamak da lazımm

he ben de hamile kalamayan arkadaşlarım için dua edicem ablam sancılandıkça bana dua etmiş o doğurdu hemen ben hamiş kaldım ben çok inanıyorum annenin duasının kabul olcağına, edicem o nedenle hem de güç verir başka şeyler düşünmek:)
ben duaları kocişe ve anneme okutçam ben anca felak nas ayetelkürsi okuyabilirim diğer duayı da kağıda yazıp kocişe vercem beklerken okusun dursun işi ne:) bi de meryem suresini 17 kez bi suya okuycam öncesinde, sancılandıkça içicem o da doğumu kolaylaştırıyomuş

ben izlemiom öle şeyler insan başına ne geleceğini bilince çok korkuyo
ben bilmeden giriym daha iyi yoksa doğumum çok zor geçer
ben de senin gibi düşünüyorum şekerim bilmemek daha iyi göz görmeyince gönül de katlanır valla
bide panik yaparım kasarım boşver bilmesem daha kolay doğururum

kız bide hurma yemek iyimiş.bende diyom 36.haftadan sonra başlayak yemeye.

karakızada rabbim yardım etsin de bi an önce iyi olsunlar.
evet her hurma olmuyomuş ama ona dikkat edin özel bi hurmaymış o bide kavun yemek çok faydalıymış kızlar

tiramisu severim de kim gidip alcak bime öff daha yeni geldim kız eve sıcak da havaa popo da acıyyy

lan izlemeyin doğum falan psikopatmısınız beeee
hee izlemeyin kızlarrr insan korkuyor hem her doğum aynı olmaz kimi 4 saat sancı çeker kimi 14...
Slm kıslar nabersiniz
Özlediniz mi beni opuyorumnanaktan yoksam unuttunuz mu

he seni özledik tabi seni unutur muyuz hiçç

klamasonmu ne böle bi ilaç verdi sağlık ocağındaki doktor ama çok kısa sürüyo faydası hemde çok kurutuyo cildi

he aynısı bende de oluyo şekerim bana da dr hamilelerin bazıları sıcaktan dolayı yaşıyo normal dedi:) ben de hart hurt kaşınmaktan uyuyamıyorummm
benm el ve ayaklarımda var:)
soğuk su tut napalım idare ediyo o zaman çekicez heralde sıcakların bitmesine de ne kaldı sabır:)

kız ben de biliyodum o duayı galba aynı topikleri okumuşuz biz:)

kendimce bacıım sürme krem filan çare olmuyosa zaten

kendi doktorun haricindekilerin verdiklerini kullanma boşver

sık sık elimi ayağımı yıkıyorum ben

selam kısslarrrrr
tubaaaaaaaa nan şu bizim şuursuzun kargosunu yollaması için mahkemedeki elemana vermiştim aradı az önce 15 lira tutuymuş gıııı abuuu acap senin şu karuya mı dadansak nan he hacı bi el atıversene şu işe

doğuma 10 gün kala halis zeytinyağı ha günde bi kere mi sürücekmişiz bak neler duyucük daha haa akannehir

geçmiş olsun canım

ebişşşşş meryem suresi 17 kez suya okunacak doğuma giderken mi alcas yanımıza ama bişi yeyip içmeyin diyler gı nası içcen kiiiiiiiii

ben geçen karıyı gördümm dedim allah razı olsunn beni masraftan kurtardın
bi 3-5 tane daha kargo war göndericek dedimm
kadın dedii azcık ara verelimm çok göze batarım dediii
karı zaten bana nerden bulaştığına bin pişmann sen ne diyon hacııı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…