2009 Kasm Anneleri

hadi kızlar ben kaçtım kociş gelir birazdan yemek hazırlayam.dikkat edin kendinize.kimse doğurmasın haaaaaaaaa

kız normal hurma hangisi medine hurması hangisi.bende yemeye başlayacamda şu orucu açarken yediğimiz hurmadan yiycem o değilmi yememiz gereken anam kafamı karıştırdınız

he başka hurma o, ablam dediydi baya pahalıymış peyg.in diktiği ağacın hurmasıymış amaan benm bilg çöktü ya hepsi bil.daydı hepsi gitti valla yoksa eklerdim topiğimize

kaşındıkçada bu sefer kabarıyom offffff allahım ne zormuşşş çıldırcam artık
aynen canım ama napalım başka şeylerle meşgul etmye çalışıyorum kendimi

ebişşşşş meryem suresi 17 kez suya okunacak doğuma giderken mi alcas yanımıza ama bişi yeyip içmeyin diyler gı nası içcen kiiiiiiiii

onu bilmiyorum canım ya, ben sadece sancı geldikçe içilcek die okuduydum kk da

cnm ben mark spencer a bakiyim diorum haftasonu çok güzel ve kaliteli şeyler varmış[/QUOTE]
ben de gecelik sabahlık için gideceğim m&S abuyuk beden en iyi orda bulurum sANIRIM yeni sezon kıslıklar gelmiş mi

benimki de hep poposunu donuyor bir turlu cekemedil 3D foto:)) haftaya gelemden cikolota ye dedi doktor bakalım haftaya insallah

he arzu dr istersen ye çikolata öyle deneyelim dedi ben de sıcaktan bunalmıştım üşendim:)
inş çekilir seninki canm ben ne gerek var diyorum şimdi ama sonra pişman olur muyum bilmem
çok da pahalı geliyor bana

sola yatmak en iysiymiş bebege giden kan daha iyi olurmus sırtustu ve yan atardamrı sıkıştırdığı kanın basıncı dusermıs maksımumda sola yatmaya clışın arkdaslar

kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:

octeocare kullanoyorum ben mg ca cinko ve d vitamini karışımı hiç rahatsızlık hissetmedim

hoş bunun yanında efa(balık yagı hapı), gyneferon, elevit pronatal, coraspin (kan sulandırıcı) alfamed (tansiyon ilacım) B vitamini (el uyusması için) , zinnat idrar yolu enf için)

doktor bile cok olmus nasıl takip ediyorsun dedi:))

he arzu dr istersen ye çikolata öyle deneyelim dedi ben de sıcaktan bunalmıştım üşendim:)
inş çekilir seninki canm ben ne gerek var diyorum şimdi ama sonra pişman olur muyum bilmem
çok da pahalı geliyor bana

doktor konrolde cekiyor resim için ekstra para mı alıyor ki bir dahaki gidişinde istersin

:1shok::1shok: ayy arzuu cidden nasıl takip ediyon heee :bbo:

biz de kapattık valla en son su gibi birsey geldi carsaf bayagı ıslandı kortuk bol bol su içtim doktor da bebeğin su oranında sıkıntı yok deyince rahatladık valla.

bende iki kez içiyorum canım bakalım cuma günü doktora gidicem ne dicek
buz gibi su hem gaz yapar haberin olsun canım ılık olsun içecegin su
tatlının simdi tadına bakıcam dayanamıyorummmmmdelikafadulden
tatilde spa masajı yaptırdım çınlı bir kız yaptı hamilelik ve doğum sonrası soğuk su içmek yasakmış onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…