tchibo nun yeni temasında bi pijama takımı var... gördünüz mü...bi bakın baklalım sizce işe yarar mı acep?
kız normal hurma hangisi medine hurması hangisi.bende yemeye başlayacamda şu orucu açarken yediğimiz hurmadan yiycem o değilmi yememiz gereken anam kafamı karıştırdınız
aynen canım ama napalım başka şeylerle meşgul etmye çalışıyorum kendimikaşındıkçada bu sefer kabarıyom offffff allahım ne zormuşşş çıldırcam artık
ebişşşşş meryem suresi 17 kez suya okunacak doğuma giderken mi alcas yanımıza ama bişi yeyip içmeyin diyler gı nası içcen kiiiiiiiii
he cern çok geçmiş olsun canımmm
nehir nere gitmiş anlamaya çalışıyorum bakalımmm
3 d ben de çektirmedim yani sarı fotolardan şekerler amaan boşver diyorum bizimki kesin gene poposunu dönerrr
bktım da şimdi kilosu normal sınırlarda bebişin saol tuğbacım Allah bebişlerimiz korusunnn,
hoşgördüm mureda
millet nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz. inş. bi sıkıntı neyin yoktur ortalıkta.
geceleri yatamaz oldum ben yaa sırt üstü yatmaktan belim bükülmeye başladı yan yattım mı bebek yandan yandan vuruyor bende o ezilmesin deyi sırt üstüne dönüyom sizler de durum aynı mı ?
kIZLARRR YA MAGNEZYUM KULLANAN VARMIII
BENDE İSHAL YAPTI YAA :kedi:
he arzu dr istersen ye çikolata öyle deneyelim dedi ben de sıcaktan bunalmıştım üşendim:)
inş çekilir seninki canm ben ne gerek var diyorum şimdi ama sonra pişman olur muyum bilmem
çok da pahalı geliyor bana
octeocare kullanoyorum ben mg ca cinko ve d vitamini karışımı hiç rahatsızlık hissetmedim
hoş bunun yanında efa(balık yagı hapı), gyneferon, elevit pronatal, coraspin (kan sulandırıcı) alfamed (tansiyon ilacım) B vitamini (el uyusması için) , zinnat idrar yolu enf için)
doktor bile cok olmus nasıl takip ediyorsun dedi:))
hoşbulduk canım cerinede geçmiş olsun banada oldu fitil vermiştidoktorr
bidekızlar geçen günn bi iş geldi başıma :kedi::kedi: nasıl desem bilmemki ieşimle birlikte olduk ve kangeldii nasıl panik yaptım anlatamam benimbaştada hep kanamamolduğuiçinn gece gece marazlandım bi ağlama krizi istifra aldı benii sonra baktım devam etmiyorr bebeğindekayfi yerindee doktora gitmedim netten baktığımdaa bu haftalarda olabileceğii yazıyorr bizim doktor32.haftadansonra yok demiştizatenn
ödüm koptu bu sayfayı kapattım anlıycağınızz
Kızlar aranızde benim gibi 37. haftasonuna kadar calısmayı planlayan varmı yoksa tek benmiyim????
üfff midem yanıyo yaaaaaa:bbo:
tatilde spa masajı yaptırdım çınlı bir kız yaptı hamilelik ve doğum sonrası soğuk su içmek yasakmış onlardabende iki kez içiyorum canım bakalım cuma günü doktora gidicem ne dicek
buz gibi su hem gaz yapar haberin olsun canım ılık olsun içecegin su
tatlının simdi tadına bakıcam dayanamıyorummmmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?