hadi bakalım inş bi terslik çıkmazzzen az 6 yada 8 saat agrı cekecegiz yetişiri z canım bende 45 dakikalık yere gidicem en fazla 1.5 saat sürse bile dogum hemen baslamıyo :kedi:
ay ben de takside suyum gelmesinden korkuyorum kendi arabamızda neyse de dediğin gibiiihee kıs işte oluyor ama sağolsun son ay çok özen gösteriyor erkenden geliyor arada gelip yokluyor son günler benimde annem olur zaten olmadııı hadiii bizde taksiye:roflol:
ayyy taksi diyince bi kadının suyu gelmiş takside taksicide söylenip durmuş arabayı kirlettin diye
anam bizim başımıza gelmese bari kirlenen kendi arabamız olsun:roflol:
yok kıs korkma allah yardım eder ben hep annemi düşünürdüm hast.nasıl gelecek gece olursa diye
allahın işi işte doğuma annemlerden gittimkaydirigubbakcemile3
inş canım hadi kolay gelsin sana dikakt et süpürürkennninş. catlamayız yaaa delikafadulden
inş yetişirsin canmilk doğum yapanlar daha şanslı doğum süresi uzun oluyormuş ama ilk doğumu olmayanların daha kısaymış dua edinde ben yetişem barikaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin canım
kızlar geldim bennn
ayy kafayı yiyorum yaaa doktorum izne çıkmış bu hAfta yok
onun yerine de aptal bi kadını koymuşlar hiçbişeyden anlamıyor
hiç bi soruma cvp alamadım
herşey yolunda telaş yapma dedi sadece
ilk önc bebeğin kilosnu 1.800 olarak ölçtü
sonra yanlış ölçtüm siz ona 1.500 deyin dedi
bebeğim oynamıyo deyince tatlı bişeyler yee oynar dedi
dünden beri yediğikleirmin haddi hesabı yok
çattık yani anlıcağınızzz doktorumun kıymetini anlamış oldum
bööylece
eşim çok ısrar etti başka bi doktora gidelim diye ama
benim sinirlerim bozuldu gitmedim o yüzden
pazartesiyi bekleyip kendi doktoruma gidicem
allaha emanet yavruşum
hee birde doktor bebek çok iri şişko olucak bu dedi
başka da bişey demedi işte...
kızlar geldim bennn
bööylece
allaha emanet yavruşum
anaaa ben hissetmedim kociş hissetti aa tekmeliyo bak ddi ben de kocişe baktımm:)))
ama benzesin kocişime pek yakışıklı benm herüff:)))
slm kızlaarrr a.s.
ayy kaçgündür doğru dürüst giremiyom yavvklava: gezmekten fırsat yok anacıım kaydirigubbakcemile3
geçmiş meçmiş hak getiree :kedi:
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :lepi: kocişim çiçek yollamış sabah bide not yazmış beni çok seviyomuş içimdeki meleğide çokseviyomuş :asigim::asigim: akşama hazırlan demiş :roflol: neye hazırlan demiş annamadım dermişimm :roflol::roflol:
allahım hiçbirimizi kocişlerimizden ayırmasın daha nicee yıllar birlikte olmak nasip etsinn :Saruboceq:
kızlar selammm...hafta sonu yazmıstım hastayım serumlar ıgneler falan dıye hatırlayan varsa....dun doktoruma gıttım tahlıl falan gecmıs cok sukur ...bebegımıde gordum kılo almıs ne kadar sevındım anlatamam .....bı daha yasamayız inş...allah kımseye yasatmasın ..
kızlar geldim bennn
bööylece
allaha emanet yavruşum
anamm göbegim cok kasınıyo yaa off bazen deli oluyorum kasımamak için
canımm hoşgeldinnn
nası doktormuş o kızım
keşke başka bi dr a gitseydin
insanın alıştığının dışında bi dr a gitmesi dert anlatması da zor bişeyyy
sen takma o doktorun dediklerine bence
kiloya filan
ama 32. haftada artık bebeler daha az oynuyormuş yerleri daralıyor yaa
ah canım ya bu kadın doktorlar azıcık rahat oluyolar takma kafana.bebişin iyidir eminim.ama sen pazartesi kendi doktoruna git için rahat etsin.
selam kizlar nasilsiniz
dün acayip bir terslik oldu kizimizin odasini tamamladik derken son bir iki parca kalmisti onlari vidalicakti kocaciimm önce yerine yerlestireyim dedi tahtasi catladi mobilyanin cok minik duruyo ama sinir bozucu..cok sinir oldum niye böyle terslik oluyo diye ama sonra düsündüm kizima bisey olmasinbi tahtadan nolcak..bugün gidip yenisini alicaz..insallah bidaha terslik olmaz
sizde nevar neyok bakiim keyifler nasil
selam kizlar nasilsiniz
dün acayip bir terslik oldu kizimizin odasini tamamladik derken son bir iki parca kalmisti onlari vidalicakti kocaciimm önce yerine yerlestireyim dedi tahtasi catladi mobilyanin cok minik duruyo ama sinir bozucu..cok sinir oldum niye böyle terslik oluyo diye ama sonra düsündüm kizima bisey olmasinbi tahtadan nolcak..bugün gidip yenisini alicaz..insallah bidaha terslik olmaz
he nazardır o nazaaarrrselam kizlar nasilsiniz
tekmeyi senin adam hissetti sen hissetmedin, oyle mi? buda iyiymis.:roflol:
nice senelere canim. seneye 3 kisi kutliycaksiniz. pazar gunude bizim yildonumumuz.:lepi:
gecmis olsun canim.
surekli yag sur canim. valla ben evin icinde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum. elimde yag, aklima geldikce yaglaniyorum.kaydirigubbakcemile3
yazlikta sahilde bir kadin gordum. bikini giymis, gobegi nasil catlamis anlatamam. eve nasil kosup, nasil yaglandigimi hatirlamiyorum.kafamçokkarıştı
ayyyy Allah korusunnnnnnsurekli yag sur canim. valla ben evin icinde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum. elimde yag, aklima geldikce yaglaniyorum.kaydirigubbakcemile3
yazlikta sahilde bir kadin gordum. bikini giymis, gobegi nasil catlamis anlatamam. eve nasil kosup, nasil yaglandigimi hatirlamiyorum.kafamçokkarıştı
saol canım,haklısın valla deveye hendek atlattmaktan daha zor bişey
başka bi doktora derdini anlatmak.
evet canım bende öyle teseelli buluyorum zaten
bide gerçekten iri bi bebekse yeride baya dardır diye düşünüyorum.
saol canım,bende eminim ama yinede endişeleniyo insan işte..
canım olmaz Allahın izniyle bişi yaa bende baska bi doktora gidince aynı ilgiyi ve bilgiyi bekl,yorum ama hepsi bir olmuyo işte
baksana bebişinin kilosunu bile olcememiş
bebişinde iri veya sisko deil canım haftasına gore cok normal
takılma sen ama suyum geldi falan diye suphelenirsen hemen git doktora
dilmuh kııızzz neden çıkmıyo sesin
ya bu resim eklemek bu kaa uzun muı sürüyo ya daha ilk aşamadayım upload kısmında
ama kaç dk dır doluyo bişey olduğu yokkk
surekli yag sur canim. valla ben evin icinde yagli gures pehlivanlari gibi dolaniyorum. elimde yag, aklima geldikce yaglaniyorum.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?