selam kizlar nasilsiniz
dün acayip bir terslik oldu kizimizin odasini tamamladik derken son bir iki parca kalmisti onlari vidalicakti kocaciimm önce yerine yerlestireyim dedi tahtasi catladi mobilyanin cok minik duruyo ama sinir bozucu..cok sinir oldum niye böyle terslik oluyo diye ama sonra düsündüm kizima bisey olmasinbi tahtadan nolcak..bugün gidip yenisini alicaz..insallah bidaha terslik olmaz
sizde nevar neyok bakiim keyifler nasil
he elini karnıma koyduydu herifim, o anladı ben anlamadım ben azcık bu konularda safımdır hemen anlamam kasılma da oluyodur emme ben onu da anlamıyom:)))
canım size de nice seneler şimdideeeennnnn
bende yag süreyim simdi hiöte sevmiyorum yaglanmayı dediğin gibi gürese cıkacakmısım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
catlamaktan iyidir tabi
yuhhhhh oda gidip mayo giysin.valla benim göbişin alt kısmı çatlamış aynada bakınca zar zor görünüyo böyle baya alt taraf.ama takmıyom valla kafama.çünkü bebe yağı ve çatlak kremi kullandım engel olamadım.artık bikini sezonu kapandı benim için mayo giycem ne edem
heee nan onlar yapsın bize ben her hafta pazartesi kayınvalidemdeyim o yapıyor biz yiyoruz sağolsunkaydirigubbakcemile3
onlarda evde yok neyse kaciş tulumba tatlısı getirsin hazırkarpuz kesersin yada kavun :kedi:
kötü gelin kötü gelin dilmuhkötükedihüsokötükedihüsoamaaaan kaynana deelmi çooooooook yapmışın o yasın sana.ayyyy ben kötü bi gelinmiyimlülülülülülü
canını sıkma canım inş.bi terslik yoktur ayrıca kilosu bence normal çok abartmış
hoşgeldin elifim nazar çıkmış canım merak etme
hoşgeldin kıs çıtırtı
bakıyorumda çok mutlusun
nann bende alacam kayınvalideciğimi yemeğe ama ev temizken alıyım görmesin evin halini kısmetse bu hafta cumartesi kadın temizler bende pazartesi alırım yemeğe:roflol::roflol:
tramisuuuu bayılırımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bendede kolay bi pasta var kalkıp onu yapacağım daha
tatlıyıda o getirsin bi zahmet:roflol::roflol:
ayy benimki de bi koli hazırlayıp yollasa ne hora geçerdi valla
amaan arasa razıyım insan torununu merak etmemi gııı
hiç arayıp sormuyolar fallaa
gerçi ben de aramıyom da baane artık hiç aramam :dilcikar:
amannn, tek dert bu olsun be canim. yeterki sana ve bebisebirsey olmasin.
sagol canim.
sur sur, ben pehlivan gibiyim valla.:roflol:
giy kizim bikinini. valla milletin umrunda degil.
çıkar acısını kıs içinde biriktirdiklerini kus:roflol::roflol::roflol:ohh yapsın ye bacım yarasın.amaaaaan benimki şimdi küs ya iki gün sonra torunum diye gelirse yanıma sokacam lafı sokacam lafı.o bana baya sokuşturdu da
yuhhhhh, yine yemek isimleri verilmeye baslanmis.klava: klava:
aramizda hamile olmanin yani sira, hem hamile hem oruc tutanlar oldugunu hatirlatirim.lmaz:
onlarda evde yok neyse kaciş tulumba tatlısı getirsin hazır
kötü gelin kötü gelin dilmuhkötükedihüsokötükedihüso
aman istemez kalsın :roflol:
hee sizde baya resmiymişsiniz haaa oğullarınıda mı armıyorlar:uhm:
kaynanam melek olsa bende olurum
çıkar acısını kıs içinde biriktirdiklerini kus:roflol::roflol::roflol:
:1shok:dur bi dak.yaa hem hamile hem oruç kim var bak benden kaçmış valla:çok üzgünüm:
:1shok:dur bi dak.yaa hem hamile hem oruç kim var bak benden kaçmış valla:çok üzgünüm:
wannaaa sen oruç mu tutuyon yoosaamm
heee herşey karşılıklıdır demi bacım a.s
kızlarrrr
rüyamda doguruyodum ama fırt diye cıktı valla ne agrı ne sızı ne dikiş bişicik yoktu ayy dedim bu kaa kolaymıs ne korkmusum bilmem diyorum
o arada hala karnımda tepik hissediyorum ayy bitane daha mı var acaba diyorum
o arada uyandım benimki bana msj veriyo ben cıkmadım hala burdayım
bu kadar kolay olacagını sanıyorsan yanılıyorsun diye kaydirigubbakcemile3
abbboooooo seninkide bi hoş aman kız kaynananın ismini kızına ver belkim o beklediğin koli gelir kapına he nee dersin nan:roflol::roflol:
tabi bacım.ayyyy benimki iyidir hoştur ama çok laf sokar ya.gerçi hamile kalmadan önce küstü o yüzden hamilelikte bişey diyemedi.bakalım torunu olunca değere binecekmiyimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?