2009 Kasm Anneleri

ayy benimki de bi koli hazırlayıp yollasa ne hora geçerdi valla
amaan arasa razıyım insan torununu merak etmemi gııı
hiç arayıp sormuyolar fallaa
gerçi ben de aramıyom da baane artık hiç aramam :dilcikar:

amannn, tek dert bu olsun be canim. yeterki sana ve bebisebirsey olmasin.

he elini karnıma koyduydu herifim, o anladı ben anlamadım ben azcık bu konularda safımdır hemen anlamam kasılma da oluyodur emme ben onu da anlamıyom:)))
canım size de nice seneler şimdideeeennnnn

sagol canim.

bende yag süreyim simdi hiöte sevmiyorum yaglanmayı dediğin gibi gürese cıkacakmısım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
catlamaktan iyidir tabi

sur sur, ben pehlivan gibiyim valla.:roflol:

giy kizim bikinini. valla milletin umrunda degil.

heee nan onlar yapsın bize ben her hafta pazartesi kayınvalidemdeyim o yapıyor biz yiyoruz sağolsunkaydirigubbakcemile3

ohh yapsın ye bacım yarasın.amaaaaan benimki şimdi küs ya iki gün sonra torunum diye gelirse yanıma sokacam lafı sokacam lafı.o bana baya sokuşturdu da

yuhhhhh, yine yemek isimleri verilmeye baslanmis.klava:klava:

aramizda hamile olmanin yani sira, hem hamile hem oruc tutanlar oldugunu hatirlatirim.lmaz:

karpuz kesersin yada kavun :kedi:
onlarda evde yok neyse kaciş tulumba tatlısı getirsin hazır
amaaaan kaynana deelmi çooooooook yapmışın o yasın sana.ayyyy ben kötü bi gelinmiyimlülülülülülü
kötü gelin kötü gelin dilmuhkötükedihüsokötükedihüso

aman istemez kalsın :roflol:

hee sizde baya resmiymişsiniz haaa oğullarınıda mı armıyorlar:uhm:

amaninn kasım anaları nolmuş yav ben resim yüklemeyi başardım sanırsam :) birazdan bakın kasım annelerinin hazırlıklarına:))

arama tabi onlar aramasın biz arayak oldu
amannn, tek dert bu olsun be canim. yeterki sana ve bebisebirsey olmasin.

sagol canim.

sur sur, ben pehlivan gibiyim valla.:roflol:

giy kizim bikinini. valla milletin umrunda degil.

yok gıı giyemem ben oyy oyy oyyy

abbboooooo seninkide bi hoş aman kız kaynananın ismini kızına ver belkim o beklediğin koli gelir kapına he nee dersin nan:roflol::roflol:

ohh yapsın ye bacım yarasın.amaaaaan benimki şimdi küs ya iki gün sonra torunum diye gelirse yanıma sokacam lafı sokacam lafı.o bana baya sokuşturdu da
çıkar acısını kıs içinde biriktirdiklerini kus:roflol::roflol::roflol:
yuhhhhh, yine yemek isimleri verilmeye baslanmis.klava:klava:

aramizda hamile olmanin yani sira, hem hamile hem oruc tutanlar oldugunu hatirlatirim.lmaz:

:1shok:dur bi dak.yaa hem hamile hem oruç kim var bak benden kaçmış valla:çok üzgünüm:

hee sizde baya resmiymişsiniz haaa oğullarınıda mı armıyorlar:uhm:

evet canım ilginç ama oğullarını da aramıyolar :uhm:
o da aramıyo zaten o aramıyosa ben hiç aramam baanee
en son ne zaman konuştum hatırlamıyom valla

wannaaa sen oruç mu tutuyon yoosaamm

çıkar acısını kıs içinde biriktirdiklerini kus:roflol::roflol::roflol:

:1shok:dur bi dak.yaa hem hamile hem oruç kim var bak benden kaçmış valla:çok üzgünüm:

kız ben şimdiye kadar hep sustum kociş yüzünden.karı lafı sokuyo sokuyo kocişte diyo o seni düşünüyo.anaaaaam ana oğul kafayı yemişler.ama bundan sonra kociş ağzını açamaz çünküüüüüüü ben haklıyım oda farkında.şimdilik ağzımı hiç açmıyom

kızlarrrr
rüyamda doguruyodum ama fırt diye cıktı valla ne agrı ne sızı ne dikiş bişicik yoktu ayy dedim bu kaa kolaymıs ne korkmusum bilmem diyorum
o arada hala karnımda tepik hissediyorum ayy bitane daha mı var acaba diyorum
o arada uyandım benimki bana msj veriyo ben cıkmadım hala burdayım
bu kadar kolay olacagını sanıyorsan yanılıyorsun diye kaydirigubbakcemile3

gecen bende dogurdugumu gordum hayir olsun. Allah'im vakti zamaninda gelsin hepsi insallah.

abbboooooo seninkide bi hoş aman kız kaynananın ismini kızına ver belkim o beklediğin koli gelir kapına he nee dersin nan:roflol::roflol:

tabi bacım.ayyyy benimki iyidir hoştur ama çok laf sokar ya.gerçi hamile kalmadan önce küstü o yüzden hamilelikte bişey diyemedi.bakalım torunu olunca değere binecekmiyimkaydirigubbakcemile3

yok benimki laf sokmaz zira iki lafın belini kırmışlığımız yoktur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…