2009 Kasm Anneleri

12 kilomu nerene gitti kız kilolar sen gercekten cok zayıfmıssın alsan ne olacak kilo hala inceciksin

he çok zayıftım da 12 kilo aldım deyince de herkes bi duraklıyo
hemiklerim sayılıyodu kız:)))
memnunum ben almaktan

of ya resim ekleyemedim hala çok yavaş nedense
ilk denemelerim bakalım inş becerebilcem

edooooşşşş özledim seniii evlilik yıldönümün kutlu olsuuunnn

ayy cnm valla bende özledim sizi yaavv :kedi: bu hafta gezmeye adadım kendimii kaydirigubbakcemile3
sağol cnm inşallah nicee 33 senelere :Saruboceq:
sen napiyosun alışverişe devam hee kaydirigubbakcemile3
bende çıkıcam şimdi hem kocişin hediyesini alıcam hemde oğluşa bişeler bakıcamm :lepi:

allah bi yastıkta kocatsın canımmm...Şeniz
bizim de 19 aralıkda evlenme yıldönümü ..şimdiden pamuk kızıma ne giydireceğimi düşünüyorummm...opuyorumnanaktan

alışveriş demeyin bana yaa krizim tutuyo :lepi:

gözün aydın canımm... bebişine de sana da maşallahhh ...

memnunum ben almaktan

zayıfların daha fazla kilo alması normal canım... sen 12 diil 22 alsan nolur hem :))) bi yerde bi gr et yok...

haziran anneleri doğum sonrası hallerini koymuşlar... biz nasıl olucaz acaba... inş kilolar tek bi bölgede toplanıp kalmaz

yok aslında yaa valla pek bişe de alasım yok son günlerde canım hiçbişey yapmak istemiyo öğlen arkadaşla çıkınca alem dedim body elbise falan almıcam artık bi doğsun da ölçüsüne göre ama böyle body falan görünce alıyom bi de zıbın takımı beğendim alıyodum tam yanımda para yok yok tek çekim olursa şöyle böyle iki saat laf söledi kasadaki gerizekalı kadın ya söle işte fiyatını manyakmı ne bu satıcılar yaa klava:belki yarın alırım onu da :icecream:

slm kızlarr
itekim cok gecmiş olsun inş. bebişin ameliyatı iyi gecer yaa
elifsun inş. iyi haberlerle gelirsin canım
ebiscem sanada gecmiş olsun takma kafana
selam canımm sağolasın kuşumm oluyo işte bazen naber ?
itek ya Allah vicdanlı dr versin
ya normal doğuma dr giriyo mu ki ben ebe giriyo die biliyorum?
ayy dr. girsin yaa ebe ne allasennn korkarım ben hatun istemiom yaa çok can yakıyy onnar
sağol canısı aklına geldikçe paylaş sen bizle en iyisi
çok iyi almışsın cicimmm burda da çok güzel şeyler var dimi?

ayy cok romantık tatlım yaaa tadını cıkarın bu gecenın seneyebıcırıkta olcak inş.BEN oglum la beraber ılk yıldonumumuzde bı hazırlandım kendım yemekler masa falan tabı ufaklıgı ıhmal rtmısım aksama kadar aksam olunca yıldonumumuz bızım ufaklıgı doyurmakla ve uyutmakla gecmıstı tabı o uyuyana kadaaaaaa bızımde uykumuz geldııı oleeee gecmıstı....
:dance:

memnunum ben almaktan

of ya resim ekleyemedim hala çok yavaş nedense
ilk denemelerim bakalım inş becerebilcem

ImageShack® - Image Hosting
canım burdan yapabilirsin foto ekleme işini
ben anlatayım sana
bu linkte acılan yerde brovse yazan yeri tıklayıp yüklemek istediğin fotouyu seciyorsun
daha sonra resize image yazan yeri 640x480 i işaretliyorsun
daha sonra start upload diyorsun

son olarak
Hotlink for forums (1)
yazan yeri kopyalayıp
grafik ekleyi tıklıyorsun oraya yapıstırıyorsun
cevapla diyorsun canım bu kadar

evt ben doğarken ebenin tırnakları hep yırtmış yüzümü ( annem senelerce söylemişti içi gitmiş beni öyle görünce

evt ben doğarken ebenin tırnakları hep yırtmış yüzümü ( annem senelerce söylemişti içi gitmiş beni öyle görünce

neee lmaz: ayyy içim gitti yaaa
anaaam aklıma ne geldi, şpimdik doğuracağım zaman kociş işte olcak yanımda annem olcak ama ben araba kullanamıcam o durumda annem kullanır ama ankara trafiğine hele de dikmen caddesine çıkacak bi de heyecan ay önceden bikaç kere onla çıkmak lazım fisfisfis bunnarı hiç düşünmemiştim
en iyisi taksi çağırmak olcak gaaba vereliniortak

selam canımm sağolasın kuşumm oluyo işte bazen naber ?

iyi işte nasıl olayım evdeyim her zamanki gibi :))
aksama annemler gelecek ve ben daha hiçbir iş yapmadım birazdan kalkıp bi süpüreyim bari
gerci kac gündür temizlik yapıyorumda neyse bugunde yapmak lazım :)

aksama annemler gelecek ve ben daha hiçbir iş yapmadım birazdan kalkıp bi süpüreyim bari

maşallah sana yaa ben süpürgeye almıyom elime hamiş olduumu öğrendiimden beri -tatlicadiarzu-

canım bence de taksiyle gidin...annen ne kadar iyi bilse de yolları seni o durumda görünce heyecan yapar bence...arabayı başkası kullansın o da rahat rahat senle ilgilenir...

allah bi yastıkta kocatsın canımmm...Şeniz
bizim de 19 aralıkda evlenme yıldönümü ..şimdiden pamuk kızıma ne giydireceğimi düşünüyorummm...opuyorumnanaktan

Şeniz sağol unicim ayyy seneye olcak bizimde oğluşumuz yanımızdaa :Saruboceq:

bende bi yıkayıp ütülesem ne var ne yok öle alsam deyom artık kaydirigubbakcemile3
yarın alırsın kızz takma kafana cnmm opuyorumnanaktan

sağol cnmm Şeniz
delikafadulden anaammm ozaman bu sene başbaşa son senemiz heee delikafadulden
iyi değerlendirelimm :kedi::kedi:

edoşş hoş geldin cnm
tebrik ederim nice senelere inşallah

sağol ebişimm Şeniz

hadi bakalım kolay gelsin şekerim sanaaaa

saolun kızlar ya moralimi öyle bi düzelttiniz ki dr da dikkat deyince ne bileyim kastıydım kendimi çok az ekmek yiyorum artık
canım ya kızına ne giydircen gelinlik giydir geç:)) en şirin kıyafet benceeee
ay nası olcaz kimbilirrr çatlaklar filan

ay bilmiyorum ama ben öyle duyduydummm

canm saol çok yavaş ben senin dediğin gibi eklicem de dolmadı bi türlü dur bakim belki olur

ay içim bi hoş oldu benim deeee
hain karıııklava:

bence de taksi çağırın annen nası kullancak arabayı sen sancı çekerken?
ya da kocişi çağır gelsin ama kociş de kullanamayabilir:))

kız çok yorma kendini üstten bi süpür geç:)))

cerenimo nerdeee bilen var mııı
görmedim cnm yaa

maşallah sana yaa ben süpürgeye almıyom elime hamiş olduumu öğrendiimden beri -tatlicadiarzu-

ben haftada bir süprüyorum valla ama üstten öyle eskisi gibi koltuk çekmek filan yok bi de toz alıyorum bazen ertesi güne de yerleri viledayla siliveriyorum en azından içim daha rahat oluyooo

ben de evi bıraktım valla...halıları falan da toplamıştım yaymadım daha...şu badanacı bi gitsin de yerleşeyim artık bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…