12 kilomu nerene gitti kız kilolar sen gercekten cok zayıfmıssın alsan ne olacak kilo hala inceciksin
nice mutlu saglıklı huzurlu senelere bebişinizle inş. :Saruboceq:
he gezenti seniii
gez gez :)) benim yerime de gez anacııımmm
hoşgeldin canım.nice yıllara kocişin ve bebişinle
edooooşşşş özledim seniii evlilik yıldönümün kutlu olsuuunnn
slm kızlaarrr a.s.
ayy kaçgündür doğru dürüst giremiyom yavvklava: gezmekten fırsat yok anacıım kaydirigubbakcemile3
geçmiş meçmiş hak getiree :kedi:
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :lepi: kocişim çiçek yollamış sabah bide not yazmış beni çok seviyomuş içimdeki meleğide çokseviyomuş :asigim::asigim: akşama hazırlan demiş :roflol: neye hazırlan demiş annamadım dermişimm :roflol::roflol:
allahım hiçbirimizi kocişlerimizden ayırmasın daha nicee yıllar birlikte olmak nasip etsinn :Saruboceq:
ebişiiim öğlen özelcana gittim chicco 5li paket bodylerde %50 indirim yaptılar 28 liraya geldi tanesi 5.5 kaydirigubbakcemile5yalnız kolsuz ve kısa kollular var çok datlular amaa 3 ay ve 6 aylıklar gözüme pek küçük gözüktü 9 aylıktan aldım ama yarın bi daa gidip alcam diğerlerinden de
iyi deel mi gıııı
kızlar selammm...hafta sonu yazmıstım hastayım serumlar ıgneler falan dıye hatırlayan varsa....dun doktoruma gıttım tahlıl falan gecmıs cok sukur ...bebegımıde gordum kılo almıs ne kadar sevındım anlatamam .....bı daha yasamayız inş...allah kımseye yasatmasın ..
he çok zayıftım da 12 kilo aldım deyince de herkes bi duraklıyo
hemiklerim sayılıyodu kız:)))
memnunum ben almaktan
ayy cnm valla bende özledim sizi yaavv :kedi: bu hafta gezmeye adadım kendimii kaydirigubbakcemile3
sağol cnm inşallah nicee 33 senelere :Saruboceq:
sen napiyosun alışverişe devam hee kaydirigubbakcemile3
bende çıkıcam şimdi hem kocişin hediyesini alıcam hemde oğluşa bişeler bakıcamm :lepi:
selam canımm sağolasın kuşumm oluyo işte bazen naber ?slm kızlarr
itekim cok gecmiş olsun inş. bebişin ameliyatı iyi gecer yaa
elifsun inş. iyi haberlerle gelirsin canım
ebiscem sanada gecmiş olsun takma kafana
ayy dr. girsin yaa ebe ne allasennn korkarım ben hatun istemiom yaa çok can yakıyy onnaritek ya Allah vicdanlı dr versin
ya normal doğuma dr giriyo mu ki ben ebe giriyo die biliyorum?
sağol canısı aklına geldikçe paylaş sen bizle en iyisikıslar aklıma gelmişken söyleyimde hani doğumdan sonra hemşire bebeği giydiriyor yaa odanıza gelince kontrol edin ne giydirmiş eksik birşey var mı diye
eneste 2 çorap koymuştum hurcuna ama 1 tanesini giydirmişler topuk kanı aldırmak için bi baktık yavrumun ayakları mormor üşümüş garibim hemen giydirdik ısıttık
onun için aklınızda bulunsun
çok iyi almışsın cicimmm burda da çok güzel şeyler var dimi?ebişiiim öğlen özelcana gittim chicco 5li paket bodylerde %50 indirim yaptılar 28 liraya geldi tanesi 5.5 kaydirigubbakcemile5yalnız kolsuz ve kısa kollular var çok datlular amaa 3 ay ve 6 aylıklar gözüme pek küçük gözüktü 9 aylıktan aldım ama yarın bi daa gidip alcam diğerlerinden de
iyi deel mi gıııı
slm kızlaarrr a.s.
ayy kaçgündür doğru dürüst giremiyom yavvklava: gezmekten fırsat yok anacıım kaydirigubbakcemile3
geçmiş meçmiş hak getiree :kedi:
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :lepi: kocişim çiçek yollamış sabah bide not yazmış beni çok seviyomuş içimdeki meleğide çokseviyomuş :asigim::asigim: akşama hazırlan demiş :roflol: neye hazırlan demiş annamadım dermişimm :roflol::roflol:
allahım hiçbirimizi kocişlerimizden ayırmasın daha nicee yıllar birlikte olmak nasip etsinn :Saruboceq:
he çok zayıftım da 12 kilo aldım deyince de herkes bi duraklıyo
hemiklerim sayılıyodu kız:)))
memnunum ben almaktan
of ya resim ekleyemedim hala çok yavaş nedense
ilk denemelerim bakalım inş becerebilcem
selam canımm sağolasın kuşumm oluyo işte bazen naber ?
ayy dr. girsin yaa ebe ne allasennn korkarım ben hatun istemiom yaa çok can yakıyy onnar
sağol canısı aklına geldikçe paylaş sen bizle en iyisi
çok iyi almışsın cicimmm burda da çok güzel şeyler var dimi?
evt ben doğarken ebenin tırnakları hep yırtmış yüzümü( annem senelerce söylemişti içi gitmiş beni öyle görünce
selam canımm sağolasın kuşumm oluyo işte bazen naber ?
iyi işte nasıl olayım evdeyim her zamanki gibi :))
aksama annemler gelecek ve ben daha hiçbir iş yapmadım birazdan kalkıp bi süpüreyim bari
gerci kac gündür temizlik yapıyorumda neyse bugunde yapmak lazım :)
neeelmaz: ayyy içim gitti yaaa
anaaam aklıma ne geldi, şpimdik doğuracağım zaman kociş işte olcak yanımda annem olcak ama ben araba kullanamıcam o durumda annem kullanır ama ankara trafiğine hele de dikmen caddesine çıkacak bi de heyecan ay önceden bikaç kere onla çıkmak lazım fisfisfis bunnarı hiç düşünmemiştim
en iyisi taksi çağırmak olcak gaaba vereliniortak
allah bi yastıkta kocatsın canımmm...Şeniz
bizim de 19 aralıkda evlenme yıldönümü ..şimdiden pamuk kızıma ne giydireceğimi düşünüyorummm...opuyorumnanaktan
yok aslında yaa valla pek bişe de alasım yok son günlerde canım hiçbişey yapmak istemiyo öğlen arkadaşla çıkınca alem dedim body elbise falan almıcam artık bi doğsun da ölçüsüne göre ama böyle body falan görünce alıyom bi de zıbın takımı beğendim alıyodum tam yanımda para yok yok tek çekim olursa şöyle böyle iki saat laf söledi kasadaki gerizekalı kadın ya söle işte fiyatını manyakmı ne bu satıcılar yaaklava:belki yarın alırım onu da :icecream:
ayy cok romantık tatlım yaaa tadını cıkarın bu gecenın seneyebıcırıkta olcak inş.BEN oglum la beraber ılk yıldonumumuzde bı hazırlandım kendım yemekler masa falan tabı ufaklıgı ıhmal rtmısım aksama kadar aksam olunca yıldonumumuz bızım ufaklıgı doyurmakla ve uyutmakla gecmıstı tabı o uyuyana kadaaaaaa bızımde uykumuz geldııı oleeee gecmıstı....
:dance:
edoşş hoş geldin cnm
tebrik ederim nice senelere inşallah
ayyy yazık yaa kıyamam ben parçalardım o ebeyii pis mikroplu tırnaklarıyla el kadar bebeye dokunması bile sakıncalııevt ben doğarken ebenin tırnakları hep yırtmış yüzümü( annem senelerce söylemişti içi gitmiş beni öyle görünce
hadi bakalım kolay gelsin şekerim sanaaaaayy cnm valla bende özledim sizi yaavv :kedi: bu hafta gezmeye adadım kendimii kaydirigubbakcemile3
sağol cnm inşallah nicee 33 senelere :Saruboceq:
sen napiyosun alışverişe devam hee kaydirigubbakcemile3
bende çıkıcam şimdi hem kocişin hediyesini alıcam hemde oğluşa bişeler bakıcamm :lepi:
saolun kızlar ya moralimi öyle bi düzelttiniz ki dr da dikkat deyince ne bileyim kastıydım kendimi çok az ekmek yiyorum artıkallah bi yastıkta kocatsın canımmm...Şeniz
bizim de 19 aralıkda evlenme yıldönümü ..şimdiden pamuk kızıma ne giydireceğimi düşünüyorummm...opuyorumnanaktan
alışveriş demeyin bana yaa krizim tutuyo :lepi:
gözün aydın canımm... bebişine de sana da maşallahhh ...
zayıfların daha fazla kilo alması normal canım... sen 12 diil 22 alsan nolur hem :))) bi yerde bi gr et yok...
haziran anneleri doğum sonrası hallerini koymuşlar... biz nasıl olucaz acaba... inş kilolar tek bi bölgede toplanıp kalmaz
ay bilmiyorum ama ben öyle duyduydummmselam canımm sağolasın kuşumm oluyo işte bazen naber ?
ayy dr. girsin yaa ebe ne allasennn korkarım ben hatun istemiom yaa çok can yakıyy onnar
sağol canısı aklına geldikçe paylaş sen bizle en iyisi
çok iyi almışsın cicimmm burda da çok güzel şeyler var dimi?
canm saol çok yavaş ben senin dediğin gibi eklicem de dolmadı bi türlü dur bakim belki olurImageShack® - Image Hosting
canım burdan yapabilirsin foto ekleme işini
ben anlatayım sana
bu linkte acılan yerde brovse yazan yeri tıklayıp yüklemek istediğin fotouyu seciyorsun
daha sonra resize image yazan yeri 640x480 i işaretliyorsun
daha sonra start upload diyorsun
son olarak
Hotlink for forums (1)
yazan yeri kopyalayıp
grafik ekleyi tıklıyorsun oraya yapıstırıyorsun
cevapla diyorsun canım bu kadar
ay içim bi hoş oldu benim deeeeevt ben doğarken ebenin tırnakları hep yırtmış yüzümü( annem senelerce söylemişti içi gitmiş beni öyle görünce
bence de taksi çağırın annen nası kullancak arabayı sen sancı çekerken?neeelmaz: ayyy içim gitti yaaa
anaaam aklıma ne geldi, şpimdik doğuracağım zaman kociş işte olcak yanımda annem olcak ama ben araba kullanamıcam o durumda annem kullanır ama ankara trafiğine hele de dikmen caddesine çıkacak bi de heyecan ay önceden bikaç kere onla çıkmak lazım fisfisfis bunnarı hiç düşünmemiştim
en iyisi taksi çağırmak olcak gaaba vereliniortak
kız çok yorma kendini üstten bi süpür geç:)))iyi işte nasıl olayım evdeyim her zamanki gibi :))
aksama annemler gelecek ve ben daha hiçbir iş yapmadım birazdan kalkıp bi süpüreyim bari
gerci kac gündür temizlik yapıyorumda neyse bugunde yapmak lazım :)
görmedim cnm yaacerenimo nerdeee bilen var mııı
maşallah sana yaa ben süpürgeye almıyom elime hamiş olduumu öğrendiimden beri -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?