2009 Kasm Anneleri

uniiiiiiiiiiiiiii tatlışımmmm ya kaç gündür yazılanlardan bii haberim ama bi ara göz ucuynan baktımdı senin psikopat gene formunda hemiii basenlerin çok büyümüş haa :roflol:
ya bilion mu yazık o kadına bee bu kaa güzel gelin bünyeye yemin ederim ağır gelmişşş :roflol:

bende çook merak edim haaa :1ninca::1ninca:

kızz nası göstersinler bi düşünn :1ninca: gösteremezlerr akannehir valla taciz eder uyandırırım delikafaduldendelikafadulden

bananeee ben tırsıyorummm:))
he valla ben nası doğurcam merak ediyorum ama inat çatır çatır dıoğurcam:)
kociş de horluyo valaa karşımda
bebek de tekmeliyyyy
amaan ne bu erkeklerden çektiğimmm

kızlar bazen benim göğüs ucum çok kaşınıo sizede oluomu

benim sızlıyo arada :kedi: denizden çıkınca çok sızladı nan dün :kedi::kedi:

bananeee ben tırsıyorummm:))
he valla ben nası doğurcam merak ediyorum ama inat çatır çatır dıoğurcam:)
kociş de horluyo valaa karşımda
bebek de tekmeliyyyy
amaan ne bu erkeklerden çektiğimmm

oooo dur sen esas bi gelsin oğlanlarr esas o zaman çekecez erkeklerdenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anamm tek derdimiz o olsa bee sekercimm kaydirigubbakcemile3 ben diimki adam böle devirip gıçı yatarda ben sabacaa bebelen uğraşırsam o kötüü kötükedihüso

murat eniştemi yapicuk o işi duyda inanma :mymeka:
elinden gelse senin memişkoyu söküp kendine takar o bee :roflol:

slm kk nın en güzel en matrak kızlarııı
ben hamuru koydum fırına geldim mutfaktan yazıyom hatta kociş de az sonra gelcekmiş
çabuk yoğurdum demiiii
iki tepsi oldu:) az deil yaneeee

kız ne yaptın 2 tepsi...valla çok merak ettim hamuru kendin mi açtın?? bu hamur dediğin ne olaki ??

kizim, senin aldigin kilolari vermek icin hastaneden cikana kadar vaktin var. yoksa kaynananin dilinden kurtulamazsin sen.delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: wannacım ne çabuk çözdün canım yaa :lepi:

bende kocasini telefonla paylasanlardanim. valla adam beni unutur bir yerlede, telefonunu unutmaz.:roflol:

benim kumam da bilgisayar... bi arkadaşım kocası gece gündüz pc başında diye monitöre tanga giydirmişti delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aklınızda bulunsun :roflol::roflol::roflol:

ayy cerinim izne mi çıkıyosun ... hadi gözün aydınnn... ooohh akşama kadar çene çalarız Şeniz

canım benim dikkat et kendine bak bebişin de iyileşiyo çok şükür...allahtan başka ne istenirki ...

s
hemoroit gene çıkmış yaaaa artık moralim bozuluyor kaç gündür gitmedi başımdan meret

yaa bende de çıktı galiba .... ayy çok siinirim bozuldu öyle çok ağladım ki geçen gün... nasıl anlıyosun hemoroid olduğunu ???

heeeeeee ddepresyonsuz hamilelik olmaz kuzum ben bi çıkıom bi giriom :roflol: :roflol:

al benden de o kadar :))))

eveetttt ben de çok merak ediyorum onuuu :)

kıs sorma psikopata bağlııcam yakında...kadın ne zaman ağzını açsa inciler dökülüyo !!! klava:

ebişş bebeeemm resmi paintte küçült (biliyon demi nan bilmisen ayrıntı verem)
sora yukarda verdiğimiz linke gir browse de arat küçülttüğün resmi seç start uploada bas sora çıkan linki kopyala burda şu grafik ekle butonu varya dünya resminin yanında oraya tıkla linki yapıştır

ya kızlar siz şu pijama işini naptınız
ben bakıyorum hep ince ve kısa kollu
bulamıyorum yani pijamamı almak lazım
gecelikmi püfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…