bende çook merak edim haaa :1ninca::1ninca:
kızz nası göstersinler bi düşünn :1ninca: gösteremezlerr akannehir valla taciz eder uyandırırım delikafaduldendelikafadulden
kızlar bazen benim göğüs ucum çok kaşınıo sizede oluomu
kızlar bazen benim göğüs ucum çok kaşınıo sizede oluomu
bananeee ben tırsıyorummm:))
he valla ben nası doğurcam merak ediyorum ama inat çatır çatır dıoğurcam:)
kociş de horluyo valaa karşımda
bebek de tekmeliyyyy
amaan ne bu erkeklerden çektiğimmm
mok yeme nann ne eminönüümüş kır kıçını oturr şte alla allaaayauw istanbılı görisizzz deemi seller sularrr nan tuba cumartesi pazar daha da kötü olucukmuş hava abuuu bi eminönüne gidemicüükk yaaaaaaaaa :sinifsinif:
bana da ööle geliyyy bunlar baba oğul uyurlar koyun koyuna beni de sürerle salondaki kanepeyee
yaa şu resim yükleme linkini baba bi atsanıza hacıı
çantanın resmini çektimm
ImageShack® - Image Hostingyaa şu resim yükleme linkini baba bi atsanıza hacıı
çantanın resmini çektimm
he valla cıngar çıkarırımmmmmanamm tek derdimiz o olsa bee sekercimm kaydirigubbakcemile3 ben diimki adam böle devirip gıçı yatarda ben sabacaa bebelen uğraşırsam o kötüü kötükedihüso
yaa şu resim yükleme linkini baba bi atsanıza hacıı
çantanın resmini çektimm
anamm tek derdimiz o olsa bee sekercimm kaydirigubbakcemile3 ben diimki adam böle devirip gıçı yatarda ben sabacaa bebelen uğraşırsam o kötüü kötükedihüso
slm kk nın en güzel en matrak kızlarııı
ben hamuru koydum fırına geldim mutfaktan yazıyom hatta kociş de az sonra gelcekmiş
çabuk yoğurdum demiiii
iki tepsi oldu:) az deil yaneeee
kizim, senin aldigin kilolari vermek icin hastaneden cikana kadar vaktin var. yoksa kaynananin dilinden kurtulamazsin sen.delikafadulden
bende kocasini telefonla paylasanlardanim. valla adam beni unutur bir yerlede, telefonunu unutmaz.:roflol:
kıslarrrr men geldimmm napyonussssss
izne ayrılmama sayılı günler kala işyerinde o kadarr stresli günler geçiriyorumki tarif edemem ya mafoldumben
hayırlısıyla bayramdan sonra huzura ermek istiyorum evimdeee opuyorumnanaktan
herkese merhaba canlarım giremiyorum birkaçgündür dün banyo kapısının önünde düşüp bayılmışım nedenini bilmiyorum birdenbire yığılıp kalmışım eşim beni o yğzden bebişimin yanıma götürmüyo kendini toparla öyle götüreceğim dedi ama ben dünden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum
ama kızımın durumu iyiymiş arkadaşlar dr çok güzel şeyler söylemiş kocişime bebeğim solunum cihazlarına bağlı değil oksijeni küvezde kendi kendine alıyo yavruşum hala yoğun bakımda ama olsun anne sütünü alıyomuş beslenmesi gayet iyiymiş allahın izni ile yavrumu sağlıcakla kucağıma alacağım
hepinizden allah tek tek razı olsun arkadaşlar
s
hemoroit gene çıkmış yaaaa artık moralim bozuluyor kaç gündür gitmedi başımdan meret
heeeeeee ddepresyonsuz hamilelik olmaz kuzum ben bi çıkıom bi giriom :roflol: :roflol:
delikafadulden kızlarr yarın sabah saat 9:30 da kanal d de türk televizyonlarında ilk kez canlı canlı doğum serüvenini vercekmiş.
Doktorum diye bi program başladı ya onda verceklermişş ayyy meraklan bekliyorumm.. delikafadulden
uniiiiiiiiiiiiiii tatlışımmmm ya kaç gündür yazılanlardan bii haberim ama bi ara göz ucuynan baktımdı senin psikopat gene formunda hemiii basenlerin çok büyümüş haa :roflol:
ya bilion mu yazık o kadına bee bu kaa güzel gelin bünyeye yemin ederim ağır gelmişşş :roflol:
yüklüom cnm adım adım edoş yardım ediyyresmi küçülttünmü canım
yüklüom cnm adım adım edoş yardım ediyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?