2009 Kasm Anneleri

cerin ne takıyon yaaa
sen strese girdikçe bebekm de hırçınlaşıyooo
boşver değer mi yaaa

ya izne çıkcam ya millet resmen beni sağma moduna geçti gitmeden şunuda yapsın bunu da yapsın diye bakıyolar ya hayret bi olay karnım burnumda az bi iş verek yeter dien yokkk hayır ama onnara sorsan öle hamileyim deyü ben bişi yapmıyom ay yok anam tırlatmadan bi çıkaydım izneeeee :bbo:

heeee biz de çok eğlenirdik hatta kocişle de ilk buluşmamız hep ankarada oldu nişanlandık gene sonra ankarada buluşuyoduk:) hey gidi günler heyyy

delikafadulden kızlarr yarın sabah saat 9:30 da kanal d de türk televizyonlarında ilk kez canlı canlı doğum serüvenini vercekmiş.
Doktorum diye bi program başladı ya onda verceklermişş ayyy meraklan bekliyorumm..
delikafadulden

yauw istanbılı görisizzz deemi seller sularrr nan tuba cumartesi pazar daha da kötü olucukmuş hava abuuu bi eminönüne gidemicüükk yaaaaaaaaa :sinifsinif:

hee aynısı benim başımda da var sözde tatildeyiz müdür beni çağırdı bi iş için bi ara gidicem bir kaç saat çalışıcam:)) kızım boşver ben nasılsa sonra çalışmıcam die teselli oluyorum
he bizi koruyo gibi göünüp de bi dünya iş yaptırmalarından ben de nefret ediyorum

nasıl uyancan ben uyanamam yaaa

yauw istanbılı görisizzz deemi seller sularrr nan tuba cumartesi pazar daha da kötü olucukmuş hava abuuu bi eminönüne gidemicüükk yaaaaaaaaa :sinifsinif:

aboww oranın serini eccükte olsa buralara geleydi yaa :bbo: aman dikkatli olun haa işe filan giderkenee :Saruboceq:

ayyy ben izleyememmmm
korkarım kızzzz
ben doğurayım ama görmeyeyim nası oluyomuş doğummmm:))

evet bebeem aynennn bizi koruyo gibi göünüp de bi dünya iş yaptırmalarından ben de ben de ben deeeeeeee neffrettttttttt ediyommmmmmmmmmmmm kötükedihüso
gerizekalının başkanlarıııııııııııı nolcakkkkkkk Çok üzgünüm çoook

nasıl uyancan ben uyanamam yaaa

saat kur kızz ben öle yapcam valla yoksa hayatta uyanamam o saattee laelaelaelaelae

nası len eda doğum mu yapcekler tv de ohaaa

anam ne bilem yaa türk tvlerinde ilk kez canlı doğum diiyy :1ninca:

ayyy ben izleyememmmm
korkarım kızzzz
ben doğurayım ama görmeyeyim nası oluyomuş doğummmm:))

ayy bende tırsarım ama gösteremezlerki ölee ayrıntılı herşeyii yaa bak bak olmaz bişee :1ninca:

merak ettim haaaaaa nası vercekler nan o görüntüyüüü hangi manyak karı türkiyenin suratına pırtlatmak ister bebeyiii çüşünüz beeeeee :roflol:

nası len eda doğum mu yapcekler tv de ohaaa
bence de ohaaaa

aynen canım:))) ben de herkes tatildeyken gidip ekstradan çalışcam ama zamanı gelince de azarı yicem hiç diğerlerinden bi farkım olmıcak ama bebeğim tekmeliyo şimdi üzülme anne der gibiii kızzzz
unutma karnındakiniii
oh bacım bağır çağır içini dök rahatlaaaa

anaaam yaaa gösterirlerse ben bakamam uyucam o saatte bananeee

merak ettim haaaaaa nası vercekler nan o görüntüyüüü hangi manyak karı türkiyenin suratına pırtlatmak ister bebeyiii çüşünüz beeeeee :roflol:

bende çook merak edim haaa :1ninca::1ninca:

anaaam yaaa gösterirlerse ben bakamam uyucam o saatte bananeee

kızz nası göstersinler bi düşünn :1ninca: gösteremezlerr akannehir valla taciz eder uyandırırım delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…