cerin ne takıyon yaaa
sen strese girdikçe bebekm de hırçınlaşıyooo
boşver değer mi yaaa
hee takma nan kimseyi sık dişini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ne kaldıkii şurdaa 15 güncükk :Saruboceq:
bende çok seviyom ya ankarayı bütün akrabalarım orda annemde babamda ankaralı kaydirigubbakcemile2
anam ne gözel bi gün geçirmişindir haa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
temem sen keyfine baakk opuyorumnanaktan
ya izne çıkcam ya millet resmen beni sağma moduna geçti gitmeden şunuda yapsın bunu da yapsın diye bakıyolar ya hayret bi olay karnım burnumda az bi iş verek yeter dien yokkk hayır ama onnara sorsan öle hamileyim deyü ben bişi yapmıyom ay yok anam tırlatmadan bi çıkaydım izneeeee :bbo:
delikafadulden kızlarr yarın sabah saat 9:30 da kanal d de türk televizyonlarında ilk kez canlı canlı doğum serüvenini vercekmiş.
Doktorum diye bi program başladı ya onda verceklermişş ayyy meraklan bekliyorumm.. delikafadulden
yauw istanbılı görisizzz deemi seller sularrr nan tuba cumartesi pazar daha da kötü olucukmuş hava abuuu bi eminönüne gidemicüükk yaaaaaaaaa :sinifsinif:
delikafadulden kızlarr yarın sabah saat 9:30 da kanal d de türk televizyonlarında ilk kez canlı canlı doğum serüvenini vercekmiş.
Doktorum diye bi program başladı ya onda verceklermişş ayyy meraklan bekliyorumm.. delikafadulden
yauw istanbılı görisizzz deemi seller sularrr nan tuba cumartesi pazar daha da kötü olucukmuş hava abuuu bi eminönüne gidemicüükk yaaaaaaaaa :sinifsinif:
hee aynısı benim başımda da var sözde tatildeyiz müdür beni çağırdı bi iş için bi ara gidicem bir kaç saat çalışıcam:)) kızım boşver ben nasılsa sonra çalışmıcam die teselli oluyorum
he bizi koruyo gibi göünüp de bi dünya iş yaptırmalarından ben de nefret ediyorum
çekimmii?Ebişim gııı çekmedinmi şu çantanın bi resmini hee
nasıl uyancan ben uyanamam yaaa
nası len eda doğum mu yapcekler tv de ohaaa
ayyy ben izleyememmmm
korkarım kızzzz
ben doğurayım ama görmeyeyim nası oluyomuş doğummmm:))
çekimmii?
bence de ohaaaanası len eda doğum mu yapcekler tv de ohaaa
aynen canım:))) ben de herkes tatildeyken gidip ekstradan çalışcam ama zamanı gelince de azarı yicem hiç diğerlerinden bi farkım olmıcak ama bebeğim tekmeliyo şimdi üzülme anne der gibiii kızzzzevet bebeem aynennn bizi koruyo gibi göünüp de bi dünya iş yaptırmalarından ben de ben de ben deeeeeeee neffrettttttttt ediyommmmmmmmmmmmm kötükedihüso
gerizekalının başkanlarıııııııııııı nolcakkkkkkk Çok üzgünüm çoook
anaaam yaaa gösterirlerse ben bakamam uyucam o saatte bananeeesaat kur kızz ben öle yapcam valla yoksa hayatta uyanamam o saattee laelaelaelaelae
anam ne bilem yaa türk tvlerinde ilk kez canlı doğum diiyy :1ninca:
ayy bende tırsarım ama gösteremezlerki ölee ayrıntılı herşeyii yaa bak bak olmaz bişee :1ninca:
merak ettim haaaaaa nası vercekler nan o görüntüyüüü hangi manyak karı türkiyenin suratına pırtlatmak ister bebeyiii çüşünüz beeeeee :roflol:
merak ettim haaaaaa nası vercekler nan o görüntüyüüü hangi manyak karı türkiyenin suratına pırtlatmak ister bebeyiii çüşünüz beeeeee :roflol:
anaaam yaaa gösterirlerse ben bakamam uyucam o saatte bananeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?