2009 Kasm Anneleri

uni yaaa o kaa güzelsin ki maşallahh valla bence o kadın ne dese tınma yani aynaya bak yeter kendine gelirsin böleceeeee :lepi:

ya kızlar siz şu pijama işini naptınız
ben bakıyorum hep ince ve kısa kollu
bulamıyorum yani pijamamı almak lazım
gecelikmi püfffffffffff

cersucum ben 2 tane önden düğmeli pijama aldım. birisi pazen mi deniyo tam bilmiyorum pamuklu bi kumaş diğeri de daha ince bişey... bi tane de kısa kollu gecelik aldım önden düğmeli bi tek onu bulabildim... geçenlerde de yeşilköy pazarına gitmiştim orda çok güzel uzun kollu bi gecelikle sabahlık takımı gördüm gecelik desenli sabahlığın da dışı düz içi geceliğin desenindendi...mavi diye almadım salak gibi...şimdi aklım fikrim orda kaldı gitsem de bulamam heralde koca pazarda..

cnm he ben açtım da bu kaa hamilenin yanında da söylenmez ki ne yaptığım ama açılcak bişi deildi mayalı hamurdan yaptım iç hazırladım filan fırına sürdüm güzel oldu
he bilg.a tanga giydirmek süper fikirmiş kızz
he apaçık yazıcam kızlar kusura kalmayın: makatta doluluk hissi oluyo önce o zaman anlıyorum ki hemoroit çıkacak, sonra da tuvalete gittiğimde orda bi şişlik geliyo elime, oturup kalkarken aadım atarken eğilirken filan da popon acıyo işte. fena bişey ben de çok ağlamıştım ilk çıktığında ama bu 3. çıkışı artık canım çok acımadan nasıl yürürüm biliyorum:) ama gene de yanıyo canım az da olsa sıkıntılı bi durum yaa... bide her saabh aç karnına kuru kayısı ılık su tüketiyorum gına geldi kayısıdannn
ya kızlar siz şu pijama işini naptınız
ben bakıyorum hep ince ve kısa kollu
bulamıyorum yani pijamamı almak lazım
gecelikmi püfffffffffff

he ben gecelik de pijama da koycam canım uzun kollu penye gecelik gene aynı şekilde bi pijama koycam
kısa kollu da koyarım ama ben uzun kollu giyerim kesin
çünkü anneler üşüyomuş doğumdan sonra kan kaybediyolar ya
lizöz de olcak yanımda

uni yaaa o kaa güzelsin ki maşallahh valla bence o kadın ne dese tınma yani aynaya bak yeter kendine gelirsin böleceeeee :lepi:

ayyy cerin :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
kıs sen benim ilk evlendiğim zamanları bilmiyosun resmen çok çirkinim diye bunalıma girmiştim...

heee çıkaralım valaaaaa
sanki kocişler yapmış da bööle bişey biz de gelin güvey oluyoz haaa
:) gaza getirmyek kız birbirimizi

selam çıtırkarı hoşgeldinnn

hoş bulduk şeker hanım kızım
nan ben o kaaa çıtır karı geğelim nan bağa çıtır deyip duruyoooonnnkaydirigubbakcemile3

kızlar yaaaa benim azcık karnım ağrıdı kasıklarımda bi ağrı var hayırlısı bugün sıkıştırıyo yaramaz baya bii
babasını da kaldıralım da yatalım yerimize
(böyle konuşmayı çok seviyoum ben :) biz die konuşmayı yanii
ben kaçıyorum o yüzden
öptüm sizi
iyi uykular

murat eniştemi yapicuk o işi duyda inanma :mymeka:
elinden gelse senin memişkoyu söküp kendine takar o bee :roflol:

:roflol::roflol: ayy geçen diiyki ben dedim aşkım belim ağrıyo :roflol:ayyy diyo keşke azcıkta ben taşıbilsemde sen dinlensenn :roflol::roflol::roflol:

ama ben kocamı kimselen yarıştıramam delikafadulden kusuraa bakmaa delikafadulden

benim kumam da bilgisayar... bi arkadaşım kocası gece gündüz pc başında diye monitöre tanga giydirmişti delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aklınızda bulunsun :roflol::roflol::roflol:

anaaa bende telefonu giydiremm delikafaduldendelikafadulden

selam gacılar ben geldim

slm fatommm Şeniz

heee çıkaralım valaaaaa
sanki kocişler yapmış da bööle bişey biz de gelin güvey oluyoz haaa
:) gaza getirmyek kız birbirimizi

hee getirmeyek bacımm vereliniortak

ayyy cerin :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
kıs sen benim ilk evlendiğim zamanları bilmiyosun resmen çok çirkinim diye bunalıma girmiştim...

uniciim sen heç takma kızz kafaana valla tescilli manken gibisin benden demesiii :lepi:

bende merakla bekliyorum delikafadulden

ya bende bakıom bakıom bulamıorum şöyle düzgün bişey düşük bel pijama arıyorum
yok markspencerda vardı oradada 100 120 tl arası yahuuuuuuuuuuu uyus durumdayım
bu antalyada hiçbişey bulunmuo

nan eda adam şikayet dinlemekten kurtulmak için bak bebeği o taşımak istiyo nan :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…