edooşş ceriiin bi el atın gıııııı
he valla cıngar çıkarırımmmmm
ya kızlar siz şu pijama işini naptınız
ben bakıyorum hep ince ve kısa kollu
bulamıyorum yani pijamamı almak lazım
gecelikmi püfffffffffff
cnm he ben açtım da bu kaa hamilenin yanında da söylenmez ki ne yaptığım ama açılcak bişi deildi mayalı hamurdan yaptım iç hazırladım filan fırına sürdüm güzel oldukız ne yaptın 2 tepsi...valla çok merak ettim hamuru kendin mi açtın?? bu hamur dediğin ne olaki ??
benim kumam da bilgisayar... bi arkadaşım kocası gece gündüz pc başında diye monitöre tanga giydirmişti delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aklınızda bulunsun :roflol::roflol::roflol:
aa bende de çıktı galiba .... ayy çok siinirim bozuldu öyle çok ağladım ki geçen gün... nasıl anlıyosun hemoroid olduğunu ???
ya kızlar siz şu pijama işini naptınız
ben bakıyorum hep ince ve kısa kollu
bulamıyorum yani pijamamı almak lazım
gecelikmi püfffffffffff
heee çıkaralım valaaaaaatam cnmm kaydirigubbakcemile3
anamm ne cingarıı ben neler çıkarırımm delikafadulden
selam gacılar ben geldim
uni yaaa o kaa güzelsin ki maşallahh valla bence o kadın ne dese tınma yani aynaya bak yeter kendine gelirsin böleceeeee :lepi:
uni yaaa o kaa güzelsin ki maşallahh valla bence o kadın ne dese tınma yani aynaya bak yeter kendine gelirsin böleceeeee :lepi:
heee çıkaralım valaaaaa
sanki kocişler yapmış da bööle bişey biz de gelin güvey oluyoz haaa
:) gaza getirmyek kız birbirimizi
selam çıtırkarı hoşgeldinnn
yaaa demek çok güzel bak şimcik merak ettim nerde görebilirim ben bu hatunu facede varmı
hoş bulduk şeker hanım kızım
nan ben o kaaa çıtır karı geğelim nan bağa çıtır deyip duruyoooonnnkaydirigubbakcemile3
yok be çıtırtım o cerinimin güzelliği...a.s.
bnen anlamam benim görmem lazım
çıtırsın işte çıtırsın:)))
krispi çıtır çıtır:))
aman ben de hanım kız deelim zaten:)))
murat eniştemi yapicuk o işi duyda inanma :mymeka:
elinden gelse senin memişkoyu söküp kendine takar o bee :roflol:
benim kumam da bilgisayar... bi arkadaşım kocası gece gündüz pc başında diye monitöre tanga giydirmişti delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aklınızda bulunsun :roflol::roflol::roflol:
selam gacılar ben geldim
heee çıkaralım valaaaaa
sanki kocişler yapmış da bööle bişey biz de gelin güvey oluyoz haaa
:) gaza getirmyek kız birbirimizi
ayyy cerin :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
kıs sen benim ilk evlendiğim zamanları bilmiyosun resmen çok çirkinim diye bunalıma girmiştim...
delikafadulden kızlarr yarın sabah saat 9:30 da kanal d de türk televizyonlarında ilk kez canlı canlı doğum serüvenini vercekmiş.
Doktorum diye bi program başladı ya onda verceklermişş ayyy meraklan bekliyorumm.. delikafadulden
cersucum ben 2 tane önden düğmeli pijama aldım. birisi pazen mi deniyo tam bilmiyorum pamuklu bi kumaş diğeri de daha ince bişey... bi tane de kısa kollu gecelik aldım önden düğmeli bi tek onu bulabildim... geçenlerde de yeşilköy pazarına gitmiştim orda çok güzel uzun kollu bi gecelikle sabahlık takımı gördüm gecelik desenli sabahlığın da dışı düz içi geceliğin desenindendi...mavi diye almadım salak gibi...şimdi aklım fikrim orda kaldı gitsem de bulamam heralde koca pazarda..
he ben gecelik de pijama da koycam canım uzun kollu penye gecelik gene aynı şekilde bi pijama koycam
kısa kollu da koyarım ama ben uzun kollu giyerim kesin
çünkü anneler üşüyomuş doğumdan sonra kan kaybediyolar ya
lizöz de olcak yanımda
face de varım... git bak allahın delisi...ama sen kaynanamdan yana çıkarsın şimdi :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ayy geçen diiyki ben dedim aşkım belim ağrıyo :roflol:ayyy diyo keşke azcıkta ben taşıbilsemde sen dinlensenn :roflol::roflol::roflol:
ama ben kocamı kimselen yarıştıramam delikafadulden kusuraa bakmaa delikafadulden
anaaa bende telefonu giydiremm delikafaduldendelikafadulden
slm fatommm Şeniz
hee getirmeyek bacımm vereliniortak
uniciim sen heç takma kızz kafaana valla tescilli manken gibisin benden demesiii :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?