2009 Kasm Anneleri

ayyy ben de ne fenayım onu kapıda görünce erkenden sandım odayı kurmaya geldi :roflol::roflol::roflol: kafayı bozdum iyice :sm_cool:

Slm kızlarr a.s.
bende şimdik geldim evee oyyy ayaklarım ağrımış dolanmaktann :kedi:
çarşı pazar alt üst ettim yavv kaydirigubbakcemile3 ama kendime bi gecelik bulamadım iyimii mafoldumben gene izmire kaldı o iş yaaaa mafoldumben
geçmişe bakmayi hiçç gözüm yemiyooo laelaelaelaelae yemek yapıcam hemm
Aaa sadece taç aldım kendimee hatta taçlarr kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini unim yaaaaaa

Geçmiş olsun canım benim zehirleme olsa belli eder kendini üşütmüştür belkide çorba dinlenme iyi gelecektir..Bizde ablamda annemde safradan ameliyat oldu oda sık sık bu tarz durumlar yapıyordu..Çok basit bir ameliyat bir an önce yaptırın canım

Kenyaacım hayırlı iftarlar canım a.s.

Unı cnmm o termoforu hemen karnından al kocişininn lmaz:
allah göstermesin bilmişlik olarak algılama sakın amaa dr.lar aslaaaaa karnınıza koymayın diyor mkarın ağrısında özellikleee

Hoşgeldin Dünya tatlısı
Edacım burada var çok cici pijamalar Karşıyakada aşağıya inmeden alıcam sanırım bende cicikom losalık vs çok hoş modelleri var Loyada vsvs birçok değişik model vardı hatta yarın gitsemmi diye hep düşünüyorum eşim bi gelsin olmazsa gecelikti pijamaydı çantaya konulacakları gidip alayım ..

Taçları nasıl aldın güle güle kullan tatlım a.s.

bende öle yapıcam artık nazlıımmm yaa izmire bıraktım mecburen o işii.
çankayada büyük bi Loya var bayram için gittiğimde bakarım artıkk :sinifsinif::sinifsinif:
Bi tane kırmızı kurdela aldım üstüne fiyonk yapmışlar,bide böle kırmıızı taşlı aldım taşı kelebek şeklinde,aynısının mavisini aldım bide kaydirigubbakcemile3

selam canlarımmmmmmmm
işten geldim yorgunum argınım her yanlarım ağrıyooo bebeem bile yorgunluktan top gibi bi araya geldi sanki akannehir bidee acaip açım aplaaaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

canım henüz belli değil ama en az 1 ay kalır diyolar birde şöyle birşey var bebeğin sağlık durumu iyi olduğunda kilosunun 1850 gr olmasını bekliyorlarmış bu kiloya ulaştığı zaman taburcu ediliyolarmış sağlığı yerinde olsunda teyzesi kilosunu bekleyelim

canım çok geçmiş olsun ama istersen termoforu ayaklarının altına koyarsan daha etkili olur tatlım.

herkese hayırlı iftarlar arkadaslarrrr

sanada hayırlı iftarlar canımmmm

canımmmm ya neden yoruyosun kendini bu kadar sen bulursun güzel bir gecelik eminim tatlım ama yorma lütfen kendni olurmu

karakızımm inan sen iyi haberler verdikçe hepimiz iyi oluyoruzz opuyorumnanaktan
Duru Naz pamuk şekerimiz çok yakında annesinin kucağında olcak cnm :Saruboceq:

selam canlarımmmmmmmm
işten geldim yorgunum argınım her yanlarım ağrıyooo bebeem bile yorgunluktan top gibi bi araya geldi sanki akannehir bidee acaip açım aplaaaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ahh cnmm ye hemen bişiler hareketlenir özgecikk zemuszemuszemuszemus
sabretcen kuşum artıkk az kaldı azz opuyorumnanaktan

canımmmm ya neden yoruyosun kendini bu kadar sen bulursun güzel bir gecelik eminim tatlım ama yorma lütfen kendni olurmu

:kedi: yaa karakızıım taktım yaa kafaya bulayım dedim ama bizim köyde yok iştee kaydirigubbakcemile3

ayyy güle güle kullan o taçları canımmmm

selam canlarımmmmmmmm

hoşgeldin tatlımmmm ayy kıyamam sana gel burda hazır yemek var annem sağolsun yapıyo missler gibi

karakızımm inan sen iyi haberler verdikçe hepimiz iyi oluyoruzz opuyorumnanaktan
Duru Naz pamuk şekerimiz çok yakında annesinin kucağında olcak cnm :Saruboceq:

ayy canımmm inan bende ondan güzel haberler aldıkça kendimi daha iyi hissediyorum
o pamuk şekeri varya teyzesi eve hele bi gelsin ben onun o minnacık popocunu ısırcam ilk önce

karakızzzzzzzzzz tatlışımm artık şu stickeri değişsen diyommmmmmmm duru nazımıza ayıp oluyoo demi amaaa yerimseniben o doğdu topicin ablası kocaman kıs olduuuu annesiiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım heryerde var Loya kskdede hangisi en yakınsa oraya bakarsın geldiğindeopuyorumnanaktan

Cerincimm
hoşgeldin tatlım doyur hemen karnını cokacimcoook

Karakızzımm
bekleriz tabiki birtanem yaaa aylarca beklemişiz bir onları 1 ay dediğin nedirki yeterki Durumuz güçlü kuvetli olsun toparlasın kendisiniiopuyorumnanaktan

Kıyamam minimini ağız burun ayaklar eller oyyyy yerim ben onuuu

ayyy karakızzzz senin facede bi foton vardı arkadaşların sana gelmiş böle bi çay saati hesabı bi masan vardı onu bilgisayarıma kaydetmiştim şu an ona bakıp yalanıyomm gıııı :roflol: :roflol::roflol:

hoşbuldum nazlış
yiyecemde yimek yoh gııı :tomato:
kociş gelsinde dışarı falan giderük heral

:kedi: yaa karakızıım taktım yaa kafaya bulayım dedim ama bizim köyde yok iştee kaydirigubbakcemile3

ayyyy canımmmm hiççç takma kafana inan bak bana kızıma alınmış doğru düzgün birşey yok ben hastaneye yattım inan hemşireler ggecelik istemişler bizimkilerden eşim koşmuş gitmiş mağazaya bi gecelik almış ertesi gün kayın validem yne gecelik pijama takımı almış bi ertesi gun eşim yeni bir gecelik daha almış

aaa haketten canımmmm ya abla oldu pamuk şekerim benim artıkın teyzesi

ahhhh yavrum ya sen bana gel onlar ne ki anacım ne istersen yaparım o masanın iki katını yaparım ya kıyamam sana ben ya

delikafadulden delüüüü delikafaduldendelikafadulden

doğru diyosun cnmm herşey halloluyo işte herşey teferrüat aslındaa :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…