herkese hayırlı iftarlar arkadaslarrrr
Hoşgeldin Dünya tatlısı
Edacım burada var çok cici pijamalar Karşıyakada aşağıya inmeden alıcam sanırım bende cicikom losalık vs çok hoş modelleri var Loyada vsvs birçok değişik model vardı hatta yarın gitsemmi diye hep düşünüyorum eşim bi gelsin olmazsa gecelikti pijamaydı çantaya konulacakları gidip alayım ..
Taçları nasıl aldın güle güle kullan tatlım a.s.
Evet yaa nasıl düşünemedim ben onu Cuma gününe uyarı veriyorlar birtanem aman dikkat edin olurmu çok yağış geliyormuş yarına yine topluyor zaten hava besbelli ...
Harika bu haberler Durumuz akıllı ne zaman çıkartırız diyorlar canım merak ettim
kızlar yaa benim de kociş hastalanmış eve geldi...uyuyo şimdi ayy kıyamam...
bir ay önce safra kesesi ameliyatı olması gerektiğini öğrendik daha onu yaptıramadık üç gün önce dr.a gitti boyun fıtığı varmış boyunluk falan takıyo şimdi..bugün de karnı ağrımış çok fena halsizlik falan varmış duramamış işde... üşüttü mü acaba...yoksa zehirlendi mi ya
çorba yaptım şimdi termofor koydum karnına uyuyo...
herkese hayırlı iftarlar arkadaslarrrr
Slm kızlarr a.s.
bende şimdik geldim evee oyyy ayaklarım ağrımış dolanmaktann :kedi:
çarşı pazar alt üst ettim yavv kaydirigubbakcemile3 ama kendime bi gecelik bulamadım iyimii mafoldumben gene izmire kaldı o iş yaaaa mafoldumben
geçmişe bakmayi hiçç gözüm yemiyooo laelaelaelaelae yemek yapıcam hemm
Aaa sadece taç aldım kendimee hatta taçlarr kaydirigubbakcemile3
selam canlarımmmmmmmm
işten geldim yorgunum argınım her yanlarım ağrıyooo bebeem bile yorgunluktan top gibi bi araya geldi sanki akannehir bidee acaip açım aplaaaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
canımmmm ya neden yoruyosun kendini bu kadar sen bulursun güzel bir gecelik eminim tatlım ama yorma lütfen kendni olurmu
bende öle yapıcam artık nazlıımmm yaa izmire bıraktım mecburen o işii.
çankayada büyük bi Loya var bayram için gittiğimde bakarım artıkk :sinifsinif::sinifsinif:
Bi tane kırmızı kurdela aldım üstüne fiyonk yapmışlar,bide böle kırmıızı taşlı aldım taşı kelebek şeklinde,aynısının mavisini aldım bide kaydirigubbakcemile3
selam canlarımmmmmmmm
işten geldim yorgunum argınım her yanlarım ağrıyooo bebeem bile yorgunluktan top gibi bi araya geldi sanki akannehir bidee acaip açım aplaaaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
karakızımm inan sen iyi haberler verdikçe hepimiz iyi oluyoruzz opuyorumnanaktan
Duru Naz pamuk şekerimiz çok yakında annesinin kucağında olcak cnm :Saruboceq:
bende öle yapıcam artık nazlıımmm yaa izmire bıraktım mecburen o işii.
çankayada büyük bi Loya var bayram için gittiğimde bakarım artıkk :sinifsinif::sinifsinif:
Bi tane kırmızı kurdela aldım üstüne fiyonk yapmışlar,bide böle kırmıızı taşlı aldım taşı kelebek şeklinde,aynısının mavisini aldım bide kaydirigubbakcemile3
:kedi: yaa karakızıım taktım yaa kafaya bulayım dedim ama bizim köyde yok iştee kaydirigubbakcemile3
karakızzzzzzzzzz tatlışımm artık şu stickeri değişsen diyommmmmmmm duru nazımıza ayıp oluyoo demi amaaa yerimseniben o doğdu topicin ablası kocaman kıs olduuuu annesiiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy karakızzzz senin facede bi foton vardı arkadaşların sana gelmiş böle bi çay saati hesabı bi masan vardı onu bilgisayarıma kaydetmiştim şu an ona bakıp yalanıyomm gıııı :roflol: :roflol::roflol:
ayyy karakızzzz senin facede bi foton vardı arkadaşların sana gelmiş böle bi çay saati hesabı bi masan vardı onu bilgisayarıma kaydetmiştim şu an ona bakıp yalanıyomm gıııı :roflol: :roflol::roflol:
ayyyy canımmmm hiççç takma kafana inan bak bana kızıma alınmış doğru düzgün birşey yok ben hastaneye yattım inan hemşireler ggecelik istemişler bizimkilerden eşim koşmuş gitmiş mağazaya bi gecelik almış ertesi gün kayın validem yne gecelik pijama takımı almış bi ertesi gun eşim yeni bir gecelik daha almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?