2009 Kasm Anneleri

kizim sen direk bi hizmetci alsana.:roflol::roflol:

hoşgeldin canımcıııımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın tatlım haberler nasıl

iyi olmaya calışıyorum canım halsizliğim geçmedi ama gecer birkaçgüne kızımdan güzel haberler aldıkça bende iyi oluyorum aslında bugunde dr güzel şeyler söylemiş kızım için sağlığı iyi annesinin sütünü içiyo daha ne olsunki yavrum benim ben gidemiyorum görmeye o bana güzel haberler gönderiyo

ayy karakızıımm biz iyiyiz sen nasılsıın

canımmmm bende iyi olmaya çalışıyorum işte halsizlik falan var biraz o kadar ama kızımdan güzel haberler geldikçe bende iyi oluyorum

yaaa geçen gün hast.hamişin teki 9 aylık doğurmak üzere convers giymiş nstye yattı kalktı zor bağlıyor acıdım valla yerimden kalkıp ben yardım edecektim neredeyse
benim kocişim yardım ediyor sağolsun bağcıklı giyince
ben çıkıyoomm öptüm hepinizi
hadi byyyy üstadımbuyrunnnnnnnnn
kizim sen direk bi hizmetci alsana.:roflol::roflol:

yok nannn ne işi var hizmetçinin
elektronik eşyalar görür işimi:roflol::roflol:

selam canim, seni sormali. haberler sende.

canım bebeğimden iyi haberler geldikçe ben kendimi daha iyi hissediyorum

selam karular
aayy karakız nasılsın iyisindir inşallah kız sen doğurdun bizde korkmaya başladık şok ettin bizi nasip böylrymiş demekki erken geleceğimiş kızın allahım en kısa zamasnda güle güle hastaneden çıkmayı nasip etsin genel anesteziylemi sezeryan oldu canım nasıldı

yemedi di mi? sen her sene sis gobis, sonra evde hizmetci falan...:jeyyar::roflol:
:roflol::roflol::roflol:nann o zaman benim değil hizmetçinin göbeği şişer bee:mymeka: ayy allah korusun yaw
hatta bizim yerimizede ısır canım abla olmaya çok hevesliymiş baksanakaydirigubbakcemile3

canım valla sorma herşeyin hayırlsı allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin inşallah.
canım valla ben bi ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum gözümü açtığımdaysa yoğun bakım odasındaydım.
allah sizleri hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah

evet canım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

ayy ayyyy Canımın içi karakızzım gelmişşşşş kıyamam sana ben nasılsın canım dün aradım telin kapalıydı dedim uyuyor herhalde...Durumuz nasıl sütleri içtikçe büyüyor dimi annesi..

kızlar az önce mustafa karataş hocayı dinledim dediki anne babanın evladı üzerinde hakkı vardır evladında anne baba üzerinde hakları vardır diyo
güzel ahlaklı olarak yetiştirmek
erkekse sünnet ettirmek
güzel isim koymak eğer güzel isim koymazsa ahrette evlalt annesinden babasından hesap soracakmış yani güzel isim derken illada kurandanmöı demek istedi acep yoksa manasının güzel olmasınımı demek istedi ayyy busenin ismide öpücük anlamına geliyo şimdi benden hesapmı sorcek bu kız yaaa
ama ben kayın pederi kıramadım gönlü olsun diye onun istediği ismi koydum kayın pederden sorsa hesabı olmimi :uhm:

ayy ayyyy Canımın içi karakızzım gelmişşşşş kıyamam sana ben nasılsın canım dün aradım telin kapalıydı dedim uyuyor herhalde...Durumuz nasıl sütleri içtikçe büyüyor dimi annesi..

canımmmmmm ay bende seni özledim ya dün istanbuldaki sel felaketinden dolayı vodafoneda arıza vardı bu sabah açıldı sinir olduk bizde
Duru Naz ımız gayet iyi teyzesi allahıma şükürler olsun babası hergün yeni ve güzel haberler getiriyo bana kızımdan annesinin sütlerini içiyomuş maşallah kızıma
teyzesi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Abuk sabuk isimlerden bahsediyordur canım sonuçta Kur'an daki isimlerde oldukça sınırlı ama göbekadıda konulsa oluyor

Evet yaa nasıl düşünemedim ben onu Cuma gününe uyarı veriyorlar birtanem aman dikkat edin olurmu çok yağış geliyormuş yarına yine topluyor zaten hava besbelli ...
Harika bu haberler Durumuz akıllı ne zaman çıkartırız diyorlar canım merak ettim

kızlar yaa benim de kociş hastalanmış eve geldi...uyuyo şimdi ayy kıyamam...

bir ay önce safra kesesi ameliyatı olması gerektiğini öğrendik daha onu yaptıramadık üç gün önce dr.a gitti boyun fıtığı varmış boyunluk falan takıyo şimdi..bugün de karnı ağrımış çok fena halsizlik falan varmış duramamış işde... üşüttü mü acaba...yoksa zehirlendi mi ya
çorba yaptım şimdi termofor koydum karnına uyuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…