kızlar yaa benim de kociş hastalanmış eve geldi...uyuyo şimdi ayy kıyamam...
bir ay önce safra kesesi ameliyatı olması gerektiğini öğrendik daha onu yaptıramadık üç gün önce dr.a gitti boyun fıtığı varmış boyunluk falan takıyo şimdi..bugün de karnı ağrımış çok fena halsizlik falan varmış duramamış işde... üşüttü mü acaba...yoksa zehirlendi mi ya
çorba yaptım şimdi termofor koydum karnına uyuyo...
nbr kızlar.nasılsınız.ben çok kötüydüm ama düzeliyorum.ishal olmuştum biraz ağır geçiyo.eğer yarına geçmezse doktora gitcem.gece hiç uyumadım mide ağrısından.
offfff ya son zamanlar çok zorlanıyorum.korkuyorum bebişim erken gelcek diye.bir ay daha sabretse yeter bana
gecmis olsun canim. noluyo bu kocalara, dokuluyolar teker teker.
ya benim bugun kasilmalarim oluyor sanki. cok sukur agri sizi yok ama kasiklarim normalden daha sik kasiliyor sanki. Allah'im nolur kizim acele etmesin.
kız analarıı bu çok dattluuu
Kız Figürlü Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
allahım yaa birimiz kabız birimiz ishal :))
geçmiş olsun bitanem... leblebi,haşlanmış patates falan yedin mi ??
saol canımm Şeniz
ayy wannacım yaa benim de kasıklarıma bişeyler oluyo bugün ama ne olduğunu da anlayamadım...gaz sancısı gibi...kasılma olsa anlar mıyım onu da bilmiyorum kaydirigubbakcemile5
ayyy ebişşşş bayıldım bu geceliğe bundan istiyorum ben ....cicikomu nerden bulucam şimdi yaaa izmirde var ist.da yokkiiiiiiii((((((((((
sağol canım ya haşlanmış patates yedim biraz düzelmişti ama yeniden başladı.ben yarın doktora bi gidem ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?