2009 Kasm Anneleri

Aynenn bende kaçtım zaten kaçmış durumdaydım size yazmadan çıkmayayım dedim...Bizde seni çok seviyoruz karakızzımm Allaha emanetsiniz hepinizi kocamankocaman öptük.. a.s. a.s. a.s.

nbr kızlar.nasılsınız.ben çok kötüydüm ama düzeliyorum.ishal olmuştum biraz ağır geçiyo.eğer yarına geçmezse doktora gitcem.gece hiç uyumadım mide ağrısından.
offfff ya son zamanlar çok zorlanıyorum.korkuyorum bebişim erken gelcek diye.bir ay daha sabretse yeter bana

gecmis olsun canim. noluyo bu kocalara, dokuluyolar teker teker.

ya benim bugun kasilmalarim oluyor sanki. cok sukur agri sizi yok ama kasiklarim normalden daha sik kasiliyor sanki. Allah'im nolur kizim acele etmesin.

kızlar ben geldim cersunun isteği üzerine pijamalarımı ve edoşa söz verdiğim üzere sepeti ekliicim şimdik ciciler topicine

Anaamm kartanemm opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun cnmmmmm Şeniz
kocişinle ve isimsiz kızınlaa niceee uzun yıllara cnmm Şeniz

anam yanlış topicteyimmm
ebişim cicileri ekleyem diye girdim nan

Son düzenleme:

allahım yaa birimiz kabız birimiz ishal :))
geçmiş olsun bitanem... leblebi,haşlanmış patates falan yedin mi ??

gecmis olsun canim. noluyo bu kocalara, dokuluyolar teker teker.

saol canımm Şeniz

ya benim bugun kasilmalarim oluyor sanki. cok sukur agri sizi yok ama kasiklarim normalden daha sik kasiliyor sanki. Allah'im nolur kizim acele etmesin.

ayy wannacım yaa benim de kasıklarıma bişeyler oluyo bugün ama ne olduğunu da anlayamadım...gaz sancısı gibi...kasılma olsa anlar mıyım onu da bilmiyorum kaydirigubbakcemile5

ayyy ebişşşş bayıldım bu geceliğe bundan istiyorum ben ....cicikomu nerden bulucam şimdi yaaa izmirde var ist.da yokkiiiiiiii ((((((((((

sağol canım ya haşlanmış patates yedim biraz düzelmişti ama yeniden başladı.ben yarın doktora bi gidem ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…