cnm iyiyim nolsun işte
he akrakız korkuttu bizi valla ama durusu iyiymişşş sadece kilosu artsın die tutuluyomuş küvezde
of ben daha yıkamadım ama bişey sorcam yaaa
hani alt açma oluyor ya annem almış bana penye gibi o da yıkancak mı acep
içi dolu yastık gibi de ondan merak ettim
aha bana da kenya verdi bu listeyi kopyalıyorum sanaaa
Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
2 adet önden açılan gecelik
1 adet pijama cıkış için
Deodorant,kolonya diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
2 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen , kaymayan bir çift terlik
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane ağız mendili
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
bence bunlar yeterli bazıları gereksiz bile
ben bi de fot makinesi kamera filan alın die eklicem o kaa
kis ne zaman geliyo sizin oralara? gerci gelmiyodur kiz, en son ne zaman kar yagdi beyaz beyaz.opuyorumnanaktan
wanna benm oğluş da özellikle tıkınınca tekmeliyyy
amanınn napcaz bizzz....:sinifsinif: gerci bizimde evımız yakın hastaneye 5 dk da hastanedesın arabayla.ama pimpirikliyım.benım koçiş bulmaz bide heryeri dağıtır sinir olurum bu seferdeneyimli analar bi hatirlasa.:roflol:
ben oglumda ne goturdugumu hatirlamiyorum, ama kabaca kendime bir pijama, bir gecelik, alt bezi, terlik, emzirme sutyeni.
oglumada bez, iki tulum, corap, battaniye diye hatirliyorum. 4 gece kaldim hastanede ama annem, babam ve esim hergun gelirken eksikleri getiriyorlardi zaten. bu yuzden sorun olmadi. bir tek oglusa bez yetistirememistik.
Kızlar gözüm dönmüş durumda belim coooook ağrıyo
valla cnm benim mobilyalarla geldi uyku setimde takım çünkü adam bile söyledi yenge sakın böle serme diyyeene sartlarda dikiliyo düşünsenee
offff ne uzanması, müdürüm şimdi bel yastığı getirdide o biraz iyi geldi ama hala agrım cok
evet ben havlu peçete koydum ağız mendilleri falan da
canım kış bebekleirne o ayaklı pijamaların üstünede çorap
giydiriliyo galiba sen ne olur ne olmaz koyy zaten ne kadarcık yer kaplıcak ki..
bence de 1 tulum yeterli
yelek melek te koyy ne olur ne olmaz
havlu peçete koy canım onu unutma skaın
bence çok gerekli olacak şeylerden bitanesi..
sen koyduklarını yazzz eksik gördüklerimizi söyleriz biz.
saol cnm öle yapam tulum o zaman bir tane daha koyamsen takilma o listelere o kadar. iki hastane cikisini napicaklar acaba. zaten onun icindeki herseyde kullanilmiycak. ama 2-3 tulum al. ayaklari tulumun icinde usuyebilir 2-3 corap koy. kendine corap mutlaka koy. bebege sapka, kafasi sicak olsun. battaniyesi, bezleri yeter.
evet bu konuda tam bir muamma ya napıcaz ben daha kendıme birparca bişi almadım pijama gecelık terlık yok...bebişin ve kendı eksiklerimi bianda tamamlıcam artık...
deneyımlı analardan bilgi aLsak....kaydirigubbakcemile5
evet ben havlu peçete koydum ağız mendilleri falan da
normal havlu koycakmıyız acaba bebe havlusu diye yzıylar anlamadım ki
2 takım hastane çıkışı koydum
peçete havlu eldiven şapka(hastane çıkışlarında var ekstradan koymak gerekirmi bilemedim.
pijama takımı bir tane.
battaniye 2 adet biri polar
1 adet tulum
1 adet uzun kollu 1 adet kısa kollu çıtçıtlı badi ayriyetten koydum
1 hırka 1 patik
2 çorap
banyo havlusuna gerek varmı acep onu hastanemi hallediyor acaba cnm
valal bana da gereksiz geldi bazıları ama diğerlerinden daha öz en azından dedimliste çok güzel ama
şampuana gerek yok yıkamıyolarki bebeğii kenimizede hasta bezide koymalıyızz kuzenime ped olmadı kanama fazla oluyor çünküü
senin oğlanın bahanesi çok:)))Kış 2 ay geliyo şubat ve marttaa :kedi: ama yağmur çok yağıyo burda orman çok fazla çünkü :lepi:
kar görmek için muğlaya gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 buraya yağmıyo kaydirigubbakcemile3
valla benim oğlum acıkınca açlıktan tekmeliyo yiyincede sevincindeen :roflol::roflol::roflol:
bence sen gidebilecek her şeyi çıkar bi torbaya koy ya da dolaba yerleştir eşin ordan bakıp getirir en azından yani bu da lazım olur mu ki diye düşündüğn şeyleri bi yerde topla eşin ordan bakar getirir dağılırsa da bi yer dağılır:)amanınn napcaz bizzz....:sinifsinif: gerci bizimde evımız yakın hastaneye 5 dk da hastanedesın arabayla.ama pimpirikliyım.benım koçiş bulmaz bide heryeri dağıtır sinir olurum bu seferklava:
geçmiş olsun canım aman dıkkat et gülüm.uzanma şansın varsa uzan dinlen canım
alabiliyosan izin al akşama ne kaldı şurda git bi uzan bana kalırsaoffff ne uzanması, müdürüm şimdi bel yastığı getirdide o biraz iyi geldi ama hala agrım cok
şekercik saol cnm listeyi bende kopyaladım
daha öz aslında hoşuma gitti
destacım gözünüz aydın bebegımız cok tatlı yegenınmıydı delikafadulden
oy yavrum işteysen zor tabı sölediğime bak ama ben evde tahmın ettımde.nezaman çıkıyosun izne artık32, haftandasında
özlem hoşgeldin canım herkes iyiiii
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?