2009 Kasm Anneleri

liste çok güzel ama

şampuana gerek yok yıkamıyolarki bebeğii kenimizede hasta bezide koymalıyızz kuzenime ped olmadı kanama fazla oluyor çünküü

kis ne zaman geliyo sizin oralara? gerci gelmiyodur kiz, en son ne zaman kar yagdi beyaz beyaz.opuyorumnanaktan

Kış 2 ay geliyo şubat ve marttaa :kedi: ama yağmur çok yağıyo burda orman çok fazla çünkü :lepi:
kar görmek için muğlaya gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 buraya yağmıyo kaydirigubbakcemile3

wanna benm oğluş da özellikle tıkınınca tekmeliyyy

valla benim oğlum acıkınca açlıktan tekmeliyo yiyincede sevincindeen :roflol::roflol::roflol:

amanınn napcaz bizzz....:sinifsinif: gerci bizimde evımız yakın hastaneye 5 dk da hastanedesın arabayla.ama pimpirikliyım.benım koçiş bulmaz bide heryeri dağıtır sinir olurum bu seferklava:

Kızlar gözüm dönmüş durumda belim coooook ağrıyo

geçmiş olsun canım aman dıkkat et gülüm.uzanma şansın varsa uzan dinlen canım

valla cnm benim mobilyalarla geldi uyku setimde takım çünkü adam bile söyledi yenge sakın böle serme diyyee ne sartlarda dikiliyo düşünsenee

haklısın canım kimbilir ne şartlarda yapılıyo onlarrr
elden eleee değiyooo
dediğin gibi akla gelen herşeyi yıkayalım kasım anaları
sıvayın kolları
.. kaydirigubbakcemile3

offff ne uzanması, müdürüm şimdi bel yastığı getirdide o biraz iyi geldi ama hala agrım cok

martçım seni çok iyi anlıyorum
gerçekten çok kötü bişey bel ağrııısıı
sen bilgisayarı felan bırak eğer evdeysennn yat uzan birazzz
ama iişteysen de kötüü hafif elinle ovalamaya çalış belki iyi gelir...

evet ben havlu peçete koydum ağız mendilleri falan da
normal havlu koycakmıyız acaba bebe havlusu diye yzıylar anlamadım ki
2 takım hastane çıkışı koydum
peçete havlu eldiven şapka(hastane çıkışlarında var ekstradan koymak gerekirmi bilemedim.
pijama takımı bir tane.
battaniye 2 adet biri polar
1 adet tulum
1 adet uzun kollu 1 adet kısa kollu çıtçıtlı badi ayriyetten koydum
1 hırka 1 patik
2 çorap
banyo havlusuna gerek varmı acep onu hastanemi hallediyor acaba cnm

saol cnm öle yapam tulum o zaman bir tane daha koyam

ben bugün bebeşinkileri hazırlayam dedim yarında kendime bakarım artık
zaten valiz doldu sankim tatile çıkıyozkaydirigubbakcemile3

bebe havlusu gerekirmi bilmiyorum canım ama
bebek doğunca yeşil bişeye sarıyolar onla siliyolar çocuğu
hafif yıkadıktan sonra da yine onla kuruluyolar diye biliyorum
o yüzden bence havlu gibi bişi koymak lazım bence
ebeye tembihleyip bununla silin demek lazım gibi geliyor bana
one öyleee pismi temizmi belli değil sildikleri şey..
ekstra eldiven ve şapka koy bence canım

kendine de ince bi havlu koy istersen yerin varsa
kimisi hastanede duşta alıyomuş belkim lazım olur...

liste çok güzel ama

şampuana gerek yok yıkamıyolarki bebeğii kenimizede hasta bezide koymalıyızz kuzenime ped olmadı kanama fazla oluyor çünküü
valal bana da gereksiz geldi bazıları ama diğerlerinden daha öz en azından dedim
bide hast.ye sorsan önce ben ööle yapıcam bazı şeylerre gerek kalmıyo o zaman
ben koyacaklarımı şimdilik bi poşetle kaldırdım aklıma geldikçe ekliyorum en iisi bu oluyor bence
ben de bez koycam ama bi de en büyük boy ped aldım nolur nolmaz hem sonrasında da nasılsa lazım olcak her markete gidişimde depoluyorum pedleri bazılarının az oluyomuş kanaması bazılarının çok ben hasta bezini eşime de aldırırım diyorum
senin oğlanın bahanesi çok:)))
bence sen gidebilecek her şeyi çıkar bi torbaya koy ya da dolaba yerleştir eşin ordan bakıp getirir en azından yani bu da lazım olur mu ki diye düşündüğn şeyleri bi yerde topla eşin ordan bakar getirir dağılırsa da bi yer dağılır:)
ben hast. eve 1 buçuk saat uzakta:)))
ben sanırım bi çok şeyi arabanın bagajına atarım gayrı eşim arabadan hast.ye taşır lazım oldukça

offff ne uzanması, müdürüm şimdi bel yastığı getirdide o biraz iyi geldi ama hala agrım cok
alabiliyosan izin al akşama ne kaldı şurda git bi uzan bana kalırsa

şekercik saol cnm listeyi bende kopyaladım
daha öz aslında hoşuma gitti

bişey deil cnm bana da kenya verdi bu listeyi o da bazı şeyleri eklemiş çıkarmış hazırlarken
diğerleri çok abartılı yaaa sanki bi hafta kalcaz

kızlar ben azcık uzanayım havada karardı yağmur yağıyo tam uyku havası.azcık uzanayım sonra gene döner bakarım hepinizi öptümm arkadaşlar sevgiyle jkalın

oy yavrum işteysen zor tabı sölediğime bak ama ben evde tahmın ettımde.nezaman çıkıyosun izne artık32, haftandasında

Valla benim izin sürem geldide 1 hafta gecti bile ama ben 37 ye kadar Allah izin verirse buradayım Çünkü Allah güç verirse hepsini sona eklemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…