2009 Kasm Anneleri

ya kıslar hastane çantamı hazırlam dedim
ay sinir oldum ya ne koycağımı bilemedim yawww
listelere bakıyom netten anacım resmen dolabı boşalttırıyorlar
topu topu 2 gün kalcaz en fazla
siz neler ettiniz
çorap deyor mesela bendeki hastane çıkışları ayaklı zattın
çorabı hangi arada giydircem yaaa
koymak şartmı acaba
2 tulum diyorlar 1 tane yeter gibi geldi
zaten hastane çıkışı 2 takım daha ne yapcaklar anlamadım offfffff ya

ben çorapları elimde yıkadım bide yumuşatıcıya koymum mis gibi oldular
zaten lekeli değil ya sudan geçmeleri kafi eldede yıkayabilrisin cnm

canım kış bebekleirne o ayaklı pijamaların üstünede çorap
giydiriliyo galiba sen ne olur ne olmaz koyy zaten ne kadarcık yer kaplıcak ki..
bence de 1 tulum yeterli
yelek melek te koyy ne olur ne olmaz
havlu peçete koy canım onu unutma skaın
bence çok gerekli olacak şeylerden bitanesi..
sen koyduklarını yazzz eksik gördüklerimizi söyleriz biz.

sen takilma o listelere o kadar. iki hastane cikisini napicaklar acaba. zaten onun icindeki herseyde kullanilmiycak. ama 2-3 tulum al. ayaklari tulumun icinde usuyebilir 2-3 corap koy. kendine corap mutlaka koy. bebege sapka, kafasi sicak olsun. battaniyesi, bezleri yeter.

evet canım ben yıkadım çoraplarını da
bi tek şeyi düşünüyorm oda yıkanacak mı acaba
uyku seti oluyo yaa beşiğe konulan
o yıkanıcak mı onu bilmiyorum mantıken yıkanması gerek.

valla cnm benim mobilyalarla geldi uyku setimde takım çünkü adam bile söyledi yenge sakın böle serme diyyee ne sartlarda dikiliyo düşünsenee

evet bu konuda tam bir muamma ya napıcaz ben daha kendıme birparca bişi almadım pijama gecelık terlık yok...bebişin ve kendı eksiklerimi bianda tamamlıcam artık...
deneyımlı analardan bilgi aLsak....kaydirigubbakcemile5

sen yinede yanina al cantana sigdigi kadar koy ne gerekiyosa..yada evine yakin yerde dogrucaksan lazim olani esin getirir...benim evim hastaneye 5 dk bile degil cok bisey almicam burdada giydirmiyolar zaten bebekler hastanede hep bir örnek hastane kiyafeti giyiyo ama tr de öyle degil
sekerim hastane cikislari patiklide olsa icine corap giydiriliyo..hatta ben en üstüne giydirmek icin örgü patik koycam cantaya

evet canım ben yıkadım çoraplarını da
bi tek şeyi düşünüyorm oda yıkanacak mı acaba
uyku seti oluyo yaa beşiğe konulan
o yıkanıcak mı onu bilmiyorum mantıken yıkanması gerek.

uyku setini ben en son yikarim dediydim ama kesinlikle yikanmali yani öyle uzun uza programde degilde tekstil kiri aksin üstünden

ben çorapları elimde yıkadım bide yumuşatıcıya koymum mis gibi oldular
zaten lekeli değil ya sudan geçmeleri kafi eldede yıkayabilrisin cnm
böyle giderse zaten ben herseyini elimde yikicam makineye bisey kalmadikaydirigubbakcemile3

cnm iyiyim nolsun işte
he akrakız korkuttu bizi valla ama durusu iyiymişşş sadece kilosu artsın die tutuluyomuş küvezde
ben her bişeyini yıkadım valla
hepsi fabrika çıkışlı ne de olsa
of ben daha yıkamadım ama bişey sorcam yaaa
hani alt açma oluyor ya annem almış bana penye gibi o da yıkancak mı acep
içi dolu yastık gibi de ondan merak ettim

aha bana da kenya verdi bu listeyi kopyalıyorum sanaaa

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
2 adet önden açılan gecelik
1 adet pijama cıkış için
Deodorant,kolonya diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
2 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen , kaymayan bir çift terlik
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane ağız mendili
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

bence bunlar yeterli bazıları gereksiz bile
ben bi de fot makinesi kamera filan alın die eklicem o kaa

noldu ayol?
ben koydum yemeğimiiii

he benm oğluş da babası elini karnıma koyunca ya da kucağıma yatıp da yanağını karnıma dayayınca bi yükleniyo babasına:) babacı olcak heralde

ne biliyim kaç gündür koşturmaca falan bugünde evi temizledim yoruldum heralde yemeğe ne yapsam diye düşünürken eşim annemlere gidicez diyince bugünkü yemekten yırtttım

benimki çok hareketlii kızlar oruç tutmama rağmen hiç eforundan bişey kaeybetmedii babasınıda tepikliyii benide durmadan hiper aktifmi olucak neee

benım bıldıgım ayaklı tulumun ıcıne giydirilıyor çaraplar bebekler ıcın ısı önemlıymıs yenı dogdugunda anne karnı sıcak ya kaydirigubbakcemile3 üşütmeyelım miniklerimizi 2 battanıya alın bırı orda kullancaz ınce olanı bırda kalın alcaz dısarı cıkarken eveımıze gelıken yanı bız kıs annesıyız dıkat etmemiz lazım

deneyimli analar bi hatirlasa.:roflol:

ben oglumda ne goturdugumu hatirlamiyorum, ama kabaca kendime bir pijama, bir gecelik, alt bezi, terlik, emzirme sutyeni.

oglumada bez, iki tulum, corap, battaniye diye hatirliyorum. 4 gece kaldim hastanede ama annem, babam ve esim hergun gelirken eksikleri getiriyorlardi zaten. bu yuzden sorun olmadi. bir tek oglusa bez yetistirememistik.

temizliği bitirdim sonundaa :lepi: sıra geldi yemek yapmayaa emme dinlenecem eccük :sinifsinif:
bide istikbali arıcam ulan bi kanepe sipariş ettik 1 aydır gelemedi haa klava: bebeişimimn dolap örtülerinide alıcam bugün babamıza sölümde o halletsin ben şu yağmurda çıkmıımm lmaz:
Wannaa kızz valla burda eylülde yazdan sayılıydı emme bu karılar nazar etti baksana :roflol:

destacım gözünüz aydın bebegımız cok tatlı yegenınmıydı delikafadulden

gecmis olsun canim.

senin oglusada masallah valla. benim kiz acliga dayanamiyo. acken pek bi sessiz oluyor, yer yemez basliyo tekmelemeye.kaydirigubbakcemile3

kis ne zaman geliyo sizin oralara? gerci gelmiyodur kiz, en son ne zaman kar yagdi beyaz beyaz.opuyorumnanaktan

canım hepsi bi günde alınıyo ama çıktıkça ve gördükçe al bişeyler ben ufak tefeğini gördükçe aldıydım öyle kolay oluyo

ay zor oluyo artık temizlikkk
bebenin bsini enerjisi yerinde demek:)
Kızlar gözüm dönmüş durumda belim coooook ağrıyo
canmaz uzan ayaklarını dik geçmiş olsunnn

dinlen eccük benm yemek pişiy ay du bi bakayım bi de yanmasın kızzzzzz

Şimdi kızlar ben kendi fikrimi söylüyorum ben o yıkanırmı bu yıkaırmı diye düşünmeden aklınıza gelen herşeyii mutlaka yıkıcam zemuszemus ben çok tekstil atölyesi gördüm o paketli yada size temiz görünen herşey yerlerde insanların ayaklarının altında sürünüyor.
bu benim şahsi düşüncem tabikii ama herşeyi ama herşeyi yıkamak şart :lepi:

Kızlar gözüm dönmüş durumda belim coooook ağrıyo

geçmiş olsun cnm şu iki gün tatilde yat dinlen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…