2009 Kasm Anneleri

hosbuldum canim
koca battaniyeyi nasil elimde yikicam yaa süzülürmü ki

selam sekerim
makinamda narin yikama var ipek falan yünlü hepsini yikiyo..cekmiyolar yani 600 devirde bende öyle yapiim bari ugrasmiyam
sagol canimopuyorumnanaktan

elifff cnm benmmmm
yağmur hemen her yerde varmış pazar günü de dahilll

boşa cam mam silmeyin yaniiiii

gebe karilariz hepimiz kim ugrasir cam silmekle
ben en son kocama sildirdim bide dogumdan önce sildiririm kismetse bidaha allah kerim nezaman silerim

Ya bu kartanesi yazi de ben mi görmim acabaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae
kızzzzzzzzzzzzzz kargoylan yolliyam mı gelecek olan arkadaşı beklicen mi haftaya kadar dedim gıııııııı

:mymeka: sen kendine bak naaaannn neeen 3 gündür sölüom sölemiyonnn :dilcikar:
canısı ben yarın dr. gitcem pazr da temizlik var evde olmadı bayramdan sora gidiim baree
hee bacumm sen baa de bigün giderük gıı baa uyar genelde öğle arası bilem koşa koşa gitmişliğim var ama saa uyarsa sen yetişemeyebülüsüünn
:roflol: :roflol: :roflol:
kibar kızım beniiimm
ayy yer onu annesi yaaa
aboouuw orda da mı gııı -tatlicadiarzu-
nan ucuza alacaz diye sele kapılıp gitmeyin gııı
kış indirimi dediniz de aklıma geldi kızlar bu chicconun depo satışları oluyomuş baya ucuza gelıomuş geçen gün forumlardan birinde okudum bilginiz var mı bu konuda beni bi aydınlatıverseniz:)

hee karazeytin müdavimi oranın :roflol:

bu cerin garusu soru sorii cvp veriyoz sora da kaçıyo nan :mymeka:

hosbuldum canim
koca battaniyeyi nasil elimde yikicam yaa süzülürmü ki
gebe karilariz hepimiz kim ugrasir cam silmekle
ben en son kocama sildirdim bide dogumdan önce sildiririm kismetse bidaha allah kerim nezaman silerim
he ben de silmiyom ne zamandır en son kociş silmişti ben doğumadn önce bi temizlikçi alayım diyorum en güzeli o

kızzzzzzzzzzzzzz kargoylan yolliyam mı gelecek olan arkadaşı beklicen mi haftaya kadar dedim gıııııııı

anam ceriiin kargoynan yolla didim ya on kere nan :mymeka:

slm kızlar nasılsınız?herkes iyi mi?
2 gündür giremedım kk ya..bi problem yok demı hersey yolunda?

iyi fıstık iyi doğuran eden yok:)

herkes kasılıyo sanırsam
reflüler başladı
başkaca şikayet yok galba

sen nerelerdeydin

ciciş topiği baya hareketli bugünlerde bi uğra istersennn

kızlar bi halim kaçtikii bugün sormayın yemek işinden kurtuldum akşama kayınvalidemlerdeymişiz yarın akşamada misafirim var yarına kadar iyi olsam bariii

ne yaz gunu kizim? sizin orda eylul ayi yaza mi geliyo? turkiyenin her yerinde o ay sonbaharda.:roflol:

aynenn benim oğluş ta elleyince daa çok tepiyoo şimdi babasına da cilve yapmaya başladı onu da tepiyo fallaaa
nan senn iyimisinnnn cvp yazdıya kız 2 kere hemde

kızlar bi halim kaçtikii bugün sormayın yemek işinden kurtuldum akşama kayınvalidemlerdeymişiz yarın akşamada misafirim var yarına kadar iyi olsam bariii
noldu ayol?
ben koydum yemeğimiiii
aynenn benim oğluş ta elleyince daa çok tepiyoo şimdi babasına da cilve yapmaya başladı onu da tepiyo fallaaa
nan senn iyimisinnnn cvp yazdıya kız 2 kere hemde
he benm oğluş da babası elini karnıma koyunca ya da kucağıma yatıp da yanağını karnıma dayayınca bi yükleniyo babasına:) babacı olcak heralde

iyi fıstık iyi doğuran eden yok:)

herkes kasılıyo sanırsam
reflüler başladı
başkaca şikayet yok galba

sen nerelerdeydin

ciciş topiği baya hareketli bugünlerde bi uğra istersennn
bazen kk yı acarken korkuyorum doğum yapan var diyecekler diye...baktım ciciş topiğine.bakmam mı hiç...artık ufak tefek rahatsızlıklar olcak bebişler büyüyo içimizde.
bende tatlım misafirim vardı 2 gündür giremedım.bugün de geç kalktım anca oturdum kkya...sen nasılsın iyisin demı canım

hoşgeldin canım
bende pek giremiyorum ama çok şükür
bi aksilik yok bildiğim kadarıylaaa
rütun şikayetler devam ediyo o kaaaaa

aman tatlım aksilikler olmasın.sağsalım kucağımıza alalım yavrularımızı hayırlısıyla...:Saruboceq:

cok minikler coraplar yaa kacar makinanin sagina soluna kaydirigubbakcemile3
file ayarliyorum simdi onun icinde yikicam ufak parcalari bide bu minicik seylerin ütüsü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…