- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
hosbuldum canimhoşgeldin cnm a.s.
gözün üstümüzdeydi haa kaydirigubbakcemile3
slm elificmm opuyorumnanaktan sende koyarsın çantana bakarızz yaa :kedi:
Bence ilk sefer için şöle eğilmeden lavaboda elinde yıkayıver cnmm :lepi:
hayırlı cumalar kızlarrrr
istanbullular sakın cam mam silmeye sildirmeye kalkmayın
bu gece 12 den sonra fena yağmur geliyomuş yineee
bugün chiccodan msj geldi kış indirim günü bugün ve yarınmış
gitmek isteyenlere duyurulurrrr
ben çok istiorum ama eşime uyacakmı bilmiyorummm..
selam sekerimgüle güle kullan canım..
bence battaaniyesini eelde yıkaaa yani sadece suya bas
birde yumuşatıcı koy güzel koksun ben öyle yaptım
örgüleride ben makinede elde yıkama prog.var 30 derece ve 600 devirde yıkadım hiç birine hiç bişey olmadı canım
sende de narin yıkayan bi prog.varsa mak.yıka bence hiç elde uğraşma..
elifff cnm benmmmm
yağmur hemen her yerde varmış pazar günü de dahilll
boşa cam mam silmeyin yaniiiii
hee bacumm sen baa de bigün giderük gıı baa uyar genelde öğle arası bilem koşa koşa gitmişliğim var ama saa uyarsa sen yetişemeyebülüsüünn:mymeka: sen kendine bak naaaannn neeen 3 gündür sölüom sölemiyonnn :dilcikar:
canısı ben yarın dr. gitcem pazr da temizlik var evde olmadı bayramdan sora gidiim baree
:roflol: :roflol: :roflol:Benimde akşamları yemekten sonra karnım taş gibi oluyor. Dokunsam sanki ortadan ikiye çatyacak gibi. Oda bana sıkıntı veriyor.
Senin kız maşallah kibar dokununca kaçıyormuş ne güzel benim oğluşum ben elimi dokununca inatla benim dokunduğum yere geri vuruyor. Benimki çok fena olacak gibi
aboouuw orda da mı gııı -tatlicadiarzu-hadiii aferin nan :mymeka:
sonunda marmarisede şu yaz gününde yağmur yağdırmayı başardınızz :roflol::roflol:
ayy sabah beri bi anons yapılıyo belediyeden anlayamıyodum kociş geldi söled, şimcik meğersem sel uyarısı yapiylarmış akannehir
nan ucuza alacaz diye sele kapılıp gitmeyin gıııhayırlı cumalar kızlarrrr
istanbullular sakın cam mam silmeye sildirmeye kalkmayın
bu gece 12 den sonra fena yağmur geliyomuş yineee
bugün chiccodan msj geldi kış indirim günü bugün ve yarınmış
gitmek isteyenlere duyurulurrrr
ben çok istiorum ama eşime uyacakmı bilmiyorummm..
kış indirimi dediniz de aklıma geldi kızlar bu chicconun depo satışları oluyomuş baya ucuza gelıomuş geçen gün forumlardan birinde okudum bilginiz var mı bu konuda beni bi aydınlatıverseniz:)
he ben de silmiyom ne zamandır en son kociş silmişti ben doğumadn önce bi temizlikçi alayım diyorum en güzeli ohosbuldum canim
koca battaniyeyi nasil elimde yikicam yaa süzülürmü ki
gebe karilariz hepimiz kim ugrasir cam silmekle
ben en son kocama sildirdim bide dogumdan önce sildiririm kismetse bidaha allah kerim nezaman silerim
Ya bu kartanesi yazi de ben mi görmim acabaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae
kızzzzzzzzzzzzzz kargoylan yolliyam mı gelecek olan arkadaşı beklicen mi haftaya kadar dedim gıııııııı
elifsun tşk ederim cnm yaa peki her chicco magzasında yapıolarmı bunu yoksa sadece sultanhamam için mi geçerli?
slm kızlar nasılsınız?herkes iyi mi?
2 gündür giremedım kk ya..bi problem yok demı hersey yolunda?
slm kızlar nasılsınız?herkes iyi mi?
2 gündür giremedım kk ya..bi problem yok demı hersey yolunda?
hadiii aferin nan :mymeka:
sonunda marmarisede şu yaz gününde yağmur yağdırmayı başardınızz :roflol::roflol:
ayy sabah beri bi anons yapılıyo belediyeden anlayamıyodum kociş geldi söled, şimcik meğersem sel uyarısı yapiylarmış akannehir
aynenn benim oğluş ta elleyince daa çok tepiyoo şimdi babasına da cilve yapmaya başladı onu da tepiyo fallaaaBenimde akşamları yemekten sonra karnım taş gibi oluyor. Dokunsam sanki ortadan ikiye çatyacak gibi. Oda bana sıkıntı veriyor.
Senin kız maşallah kibar dokununca kaçıyormuş ne güzel benim oğluşum ben elimi dokununca inatla benim dokunduğum yere geri vuruyor. Benimki çok fena olacak gibi
nan senn iyimisinnnn cvp yazdıya kız 2 kere hemdeYa bu kartanesi yazi de ben mi görmim acabaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae
kızzzzzzzzzzzzzz kargoylan yolliyam mı gelecek olan arkadaşı beklicen mi haftaya kadar dedim gıııııııı
noldu ayol?kızlar bi halim kaçtikii bugün sormayın yemek işinden kurtuldum akşama kayınvalidemlerdeymişiz yarın akşamada misafirim var yarına kadar iyi olsam bariii
he benm oğluş da babası elini karnıma koyunca ya da kucağıma yatıp da yanağını karnıma dayayınca bi yükleniyo babasına:) babacı olcak heraldeaynenn benim oğluş ta elleyince daa çok tepiyoo şimdi babasına da cilve yapmaya başladı onu da tepiyo fallaaa
nan senn iyimisinnnn cvp yazdıya kız 2 kere hemde
bazen kk yı acarken korkuyorum doğum yapan var diyecekler diye...baktım ciciş topiğine.bakmam mı hiç...artık ufak tefek rahatsızlıklar olcak bebişler büyüyo içimizde.iyi fıstık iyi doğuran eden yok:)
herkes kasılıyo sanırsam
reflüler başladı
başkaca şikayet yok galba
sen nerelerdeydin
ciciş topiği baya hareketli bugünlerde bi uğra istersennn
hoşgeldin canım
bende pek giremiyorum ama çok şükür
bi aksilik yok bildiğim kadarıylaaa
rütun şikayetler devam ediyo o kaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?