canım bizim hast.yıkıyor onun için rahatça götüreceğim güzel cicilerini çünkü hast.gelenler olacak oğluşumla tanışırken paspal olmasın oğlumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaa şeyi sorucam sizzz bebeğe giydirmeleri için
pahalı özenerek aldığınız hast.çıkışınımı verceniz
yoksa diğer aldığınız daha teferruatsız olanınımı vericeniz içeri
bi giden geri gelmmiyomuş diyolar yada eksik geliyomuş unutuluyomuş
kayboldu deniliyomuş
birde bebişleri çok iyi yıkamıyolar
şık olanı eve gelince evdemi giydirsek acep
yada hast.odamızda daha sonra annelerimiz veya bizmi giydirsek
:mymeka:kıs yemek yemeye gidince yaa doğum yaparsanhazır da satılıyo canım internette bi dünya gördüm benn
çek kız da ben 3 gündür uğraşıyorum foto ekleyemiyorum takılıyo hep tek tek denememe rağmen
annem de ilk kaşıkla verilmesi taraftarıdır minik bi çay kaşığıyla bile verilebilir biberona alışamaz daha ufak ya anne memesini bile zor kavrıyo kızzzz
evet ama kociş gitsin dışarda yesin gelsin:)
ben iki tane hast. ç.ıkışım var biri minicik biri ayrıntılı miniği götürüyorum hast.ye diğeri evde kalcak babası aldıydı pek özendiydi gelince de onu giydircem
kasigi tabagi napicaksiniz ya? hastanede buyutceksiniz herhal bebeleri.:roflol:
aboooo, biz oglani 2 yasini doldurmasina 2 ay kala sunnet ettirmistik. napcaz kizim simdi. ama 2 ayla yirttik herhalde.akannehir
olmaz, habire sutyenini mi cikarican yada normal sutyeninden memenimi cikarip durucan? adamlar kolaylik olsun diye yapmis bunu. mutlaka olmali, tamam hos ve seksi birsey diil ama emzirme bitene kadar idare etcen artik.
oglumda takmak istememistim de, hemsire ne fena azarlamisti sarkmasini mi istiyorsun git tak diye.:sinifsinif:
ayyy bide kocasini dusunuyo. gitsin nerde yerse yesin, orda onemli olan sahis benim.zemuszemus
ne kafa buluyon nannn essahh zaneder şincik oo
falla ne güsel olur gıı
hadi gene iyisin nann benimm evde lokma yok yicek kocişi yemeee götürcem kızılaya burda arkadaşda başımın etini yiyo gitme kızılaya eve git sel uyarısı verilmiş makarna yapın yiyin 10-15 dk geç yersiniz sele kapılmaktan iyidir diyyyy delüüüüüüüüü
yok yaa ben anlı şanlı düğünlü mevlütlü sünnet yapcaam oğluşuma gıııı ilk torun sülalenin veliahtı paşammm
hee annadııımmm nedecez yaa sütü de nasıl kaşıkla verip duracaz ki 4 aydan sonraa :1ninca:
Wannam valla 2 aylan yırtmışın heee :roflol:
öle mi yapsak ki gııııebiş nan gene yaparsın gıı düğünü önceden kestir çocuk da korkuyla geçirmesin işte kaydirigubbakcemile3
töbe de kız yok 8 yaşında falan yaptırırs noolcekkkheee anlı şanlı veliaht olacam derkenee topitoş etme bari bebeyiiii 7 yaşında felan yap delüüü :mymeka: okumuyonmu sen ne diyom bakk dr.neler dedi ayrıca benim dr.da aynısını sölediii :mymeka:
Wannam valla 2 aylan yırtmışın heee :roflol:
öle mi yapsak ki gıııı
töbe de kız yok 8 yaşında falan yaptırırs noolcekkk
olabilir aslında bakalım babası ne dicek soora da düğün yaparız artıkınayy kıyabilirmiyim kızz bende arda azizimeee opuyorumnanaktan
ben seni bilgilendirmek için söylüyom kusum kestir erkenden,sonrada düğünü yaparsıınn :lepi:
güle güle kuzummm tikkat et yorma kendinigeberdim yorgunluktan nallari dikmek üzereyim
ben kacayum uzanayim ancak dinlenirim
yarin görüsürüz
hadiii aferin nan :mymeka:
sonunda marmarisede şu yaz gününde yağmur yağdırmayı başardınızz :roflol::roflol:
ayy sabah beri bi anons yapılıyo belediyeden anlayamıyodum kociş geldi söled, şimcik meğersem sel uyarısı yapiylarmış akannehir
çok hamarat gördüm bacım bugün seni vereliniortakyemeğin ilk aşaması tamam zemuszemus
oyy çok yoruldum heee :sinifsinif:
yoh nan canliiiz o destnanın bebişi gııı doğurmuş yaa :roflol: :roflol:
sende yarın denizee gidecektin dimi bacımm :roflol:
artık poklu sel sularında yüzersin laelaelaelaelae
çok hamarat gördüm bacım bugün seni vereliniortak
mikserr bu sefer yemedii :roflol:
hee gııı artık gidemicez p.tesi kısmetse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bugün pek hamarattım valla emme belim ağrıdı nan gene :sinifsinif:
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün doktoruma gittim ve bebişim 2100 gr ve 43 cm. çıktı 31+6 dayım. Usg de 32+5 haftalık çıkıyor. Bebeğimin kilosu 200 gr. fazla dedi doktor. Kafam çok karışık yaaaa... Moralim bozuldu. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?