2009 Kasm Anneleri

ebiş nan gene yaparsın gıı düğünü önceden kestir çocuk da korkuyla geçirmesin işte kaydirigubbakcemile3

canım bizim hast.yıkıyor onun için rahatça götüreceğim güzel cicilerini çünkü hast.gelenler olacak oğluşumla tanışırken paspal olmasın oğlumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:mymeka:kıs yemek yemeye gidince yaa doğum yaparsan

ewet ağırlaşınca sarkma ihtimali daha yüksek bende hep taktım ve takacağım:lepi:

heee anlı şanlı veliaht olacam derkenee topitoş etme bari bebeyiiii 7 yaşında felan yap delüüü :mymeka: okumuyonmu sen ne diyom bakk dr.neler dedi ayrıca benim dr.da aynısını sölediii :mymeka:

Wannam valla 2 aylan yırtmışın heee :roflol:

hee annadııımmm nedecez yaa sütü de nasıl kaşıkla verip duracaz ki 4 aydan sonraa :1ninca:

eee canım sen biberon kullanıcam diyosan
anne memesi gibi olanlar var
damlama şekli sıklığı aaynı anne memesi gibi
onlardan al bi tane sütü öyle verirsin
ama mama için geniş ağızlılardan şart
ona alışıncada bebeişin koalyına geliyooo
anne memesinde soğuyoo tembel şeyyy öbüründen kolay akıyo ya
kaydirigubbakcemile3

bende oglumu hep dogar dogmaz sunnet ettircem derdim. ama cok zayif dogunca kiyamadim.

daha sonra da bir ameliyat gecirmesi gerekiyordu. hazir narkoz almisken sunnet de olsun dedik. ama dugununu 5 yasinda yaptik.

erken sunnet ettirirseniz, dugunu mutlaka sonra yaptirin. hem aklinda kaliyor, hemde kiyafet yakisiyor.opuyorumnanaktan

ebiş nan gene yaparsın gıı düğünü önceden kestir çocuk da korkuyla geçirmesin işte kaydirigubbakcemile3
öle mi yapsak ki gıııı
töbe de kız yok 8 yaşında falan yaptırırs noolcekkk

ayy kıyabilirmiyim kızz bende arda azizimeee opuyorumnanaktan
ben seni bilgilendirmek için söylüyom kusum kestir erkenden,sonrada düğünü yaparsıınn :lepi:
olabilir aslında bakalım babası ne dicek soora da düğün yaparız artıkın
geberdim yorgunluktan nallari dikmek üzereyim
ben kacayum uzanayim ancak dinlenirim
yarin görüsürüz
güle güle kuzummm tikkat et yorma kendini

sende yarın denizee gidecektin dimi bacımm :roflol:
artık poklu sel sularında yüzersin laelaelaelaelae

yemeğin ilk aşaması tamam zemuszemus
oyy çok yoruldum heee :sinifsinif:
çok hamarat gördüm bacım bugün seni vereliniortak
yoh nan canliiiz o destnanın bebişi gııı doğurmuş yaa :roflol: :roflol:

mikserr bu sefer yemedii :roflol:

sende yarın denizee gidecektin dimi bacımm :roflol:
artık poklu sel sularında yüzersin laelaelaelaelae

çok hamarat gördüm bacım bugün seni vereliniortak

mikserr bu sefer yemedii :roflol:

hee gııı artık gidemicez p.tesi kısmetse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bugün pek hamarattım valla emme belim ağrıdı nan gene :sinifsinif:

hee gııı artık gidemicez p.tesi kısmetse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bugün pek hamarattım valla emme belim ağrıdı nan gene :sinifsinif:

tabi tabii p.tesii gidersinn kaydirigubbakcemile3
kızım bi andaa ne o kaa yoruyon kendinii :mymeka:

tontiklerim bıdıklarım nasılsınız??
benim tansiyon problemim başladı ilaç verdi doktor. Böbrekteki kumu tüketmişim neyseki o dert bitti ama bu sefer de kramp başladı sanırım.
kızım 2220 gr idi sağlam besleniyo olsa gerek.
Ayaklarım şişiyo bir de, baton pasta gibin oldu :dilcikar:
son olarak hiç ummadığım yer çatlamış " sol ayak bileğimin içe bakan yanı" -tatlicadiarzu-

benden bu kadar, dilerim herkes iyidira.s.

ıyi akşamlar arkadaşlar. Bugün doktoruma gittim ve bebişim 2100 gr ve 43 cm. çıktı 31+6 dayım. Usg de 32+5 haftalık çıkıyor. Bebeğimin kilosu 200 gr. fazla dedi doktor. Kafam çok karışık yaaaa... Moralim bozuldu. mafoldumben

ne war işte ne güzel tombiş tombişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…