2009 Kasm Anneleri

tuğbacım valla bencede iyi ama ne bileyim doktor dikkat et deyince canım sıkıldı. Birde bebişler anne babalarının doğum kilosuna yakın doğar derler ya bende eşimde 3700 civarı doğmuşuz. Bizde irice bebekmişiz. Aslında ona bakarsan normal değil mi?

walla mileett ki bende dahil olmak üzeree bebeklerimizin kilosu düşük oluncaa üzülüyoruzz
sen bebek acık fazla kilolu diyee üzülüyonn
üzülme canım :teselli:

insan bebegi 200gr fazla diye uzulurmu ya. millet bebisim kilo alsin diye bakiyo. sevin canim sevin, bu uzulecek birsey degil.

Valla benim izin sürem geldide 1 hafta gecti bile ama ben 37 ye kadar Allah izin verirse buradayım Çünkü Allah güç verirse hepsini sona eklemek istiyorum...

anladım tatlım.Rabbım inş güç kuvvet verir canım.Rabbım hayırlısını göstersın canım
nerdesın tatlım arda ses ver.maşallah bebişin kg iyiaman canıms ende dıkkat et kendıne..
neden moralın bozuldu tatlım ya bence iyi kılosu.zayıf olmasından bın kat daha iyidir.aman kendıne dert etme ne olur...

kızlar ii geceler
yaa bebiş için ne marka bebek bezi aldınız en iyisi demiyorum en iyileri hangileri özellikle tecrübeli anneler siz ne kullandınız ?

verdiğiniz moral için teşekkürler ama doktor belki şeker çıkabilir bebekte dedi. Aslında benim ailemde sağlıkçı çok , onlara sordum bir sorun yok diyor ama neden doktor böyle deyipte beni üzdü anlamadım. Birde benim bebeğimin tüp bebek olunduğunu biliyor. Bana destek olacağına köstek oluyor, zaten son bir iki gidişimde kıl olmuştum doktora. Maddiyatı filan önde tutuyor gibi geliyor bana. Ama doktorun böyle konuşmasıda canımı sıktı.Keşke tüp bebek yaptırdığım doktora devam etseydim. Pişmanım yani Allahtan haftaya memlekete gidiyorum. doğumuda orada annemlerin yanında yapacağım. Yani bu doktora son gidişim.

kızlar ii geceler
yaa bebiş için ne marka bebek bezi aldınız en iyisi demiyorum en iyileri hangileri özellikle tecrübeli anneler siz ne kullandınız ?

ben prima aldım cnm huggieste iyimil ama çok kalınmış :kedi:

cnm bence heç takma yaa nette hafta hafta gebeliğe bak orda aralık veriyo kilo aralığı yanii normal olmayan hiç bişe yok...ayrıca o ölçümlerde hatalı oluyomuş kimi zamann :kedi:

benim eşim molfix almıs bir paket yeni dogan 3 6 kilo arası olandan
bazıları primayı sızdırıyor diyor
huggies de cok kalınmıs
bilmiyorum bez topiğini okuyorum bende
bakalım hangisinden memnunsa anneler ben onu alıcam
halamın kızıda molfix dedi :uhm:

takma kafana yaa canım benim burdaki sürekli gittigim doktorumda resmen gecen basından savdı beni
kac kilo aldın dedi 7 dedim burun kıvırdı cokmu almısım dedim ee biraz fala dedi
gecen defa sordugumda 12 kilo alabilirsin demişti ölesine konusup baslarında savıyorlar
takma kafana yaa üzülecek bişi yok ne bebişin tombul gorunuyo kii zaten o ölcümler kesin deil asagı yukarı tahmin canım

anladım cnmm opuyorumnanaktan

oy oy oyyy:)
kızlar bi gezip geldük kocamla amma fena yoruldum çok kalabalıktı dışarısı karnımı tuta tuta bi gezişim vardı ki evlere şenlik... bri çarpacak die ödüm koptu ayol sonra da bi terlemişim duş aldım size bakem dedim bez konuşmuşunuz benm kociş huggies almış 3-6 kilo ablam da prima yeni doğan verdi bi paket ama bezde aslolan bebeğin alıştığı bezle devam etmekmiş herkes öyle diyor
anaam nasıl yorulmuşum

cersuu benm o kaa kaşınmıyo güzelim
ama kaşıma başka şeylerle meşgul et kendini olmazsa git bi yıka gel

edoşş napıyon kızzzzzz

canım yaa daha ne istiyosun... ya zayıf olsaydı..o zaman da besleyemedim diye üzülürdün... bi de şimdi tombik çıktı diye sonuna kadar öyle gidicek değil ya belki yavaşlıycak kilo alması ya da belki 40 haftadan erken doğucak belli mi olur...bırak büyüsün tombullaşsın minik kuşşş opuyorumnanaktan

sllmmm a.s.
kimsecikler yok yaavv :dilcikar:

ben geldim edoşummm... ama siniirim tepemde !
bi haftadır beklediğim badanacı sonunda geldi... bu sefer de sular kesildi...düşün her yeri sel götürüyo bizde su yok !! arıza varmış yapılıyomuş falan filan bütün gün oyaladılar...çıldırmak üzereyim...oda boyandı çok şükür ama her yer aldı başını gidiyo...ağlamak istiyorum yaa...
bi taraftan sevgili kayınvalidemin kaprisiyle uğraşıyorum ben soğuk davranıyomuşum mesafe mi koymak istiyorum falan filan açmış oğluna dert yanmış...bütün yaz kardeşleriyle canıma okudular gık çıkarmadım gene yaranamadım (( içim şişti vallaa....

bu arada suyun yarın gelip gelmeyeceği de belli diilmiş... dışarı çıkayım desem duş almadan bi yere de gidemem evde kalırsam da deli olucam bu gidişle...oooffffffffffff.........

7 kiloya çok mu diyo...allahım yaa delirmiş heralde o...millet 30 kg alıyo ...7 ayda en az 15 kilo alıyo herkes bee...bizim topiğin maşallahı var bence ... krispiden allah razı olsun :)

unimmm sıkma canını
inş sular gelir hallolur işlerin
amaan çıkacaksan çık nolcak sankiii hava al bariii
kaynanana da söyle aklından geçenleri nerden çıkarmış soğuk davrandığını bu kadın
şimdi oğluna dert yanmak da neymişşş
ayıp vallaaa seni bu halinle üzmeye utanmıyomu bu karııııı

he valla 7 kilo ne ki ben 12 kilo aldım hehe daha da alcam işteeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…