- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
tuğbacım valla bencede iyi ama ne bileyim doktor dikkat et deyince canım sıkıldı. Birde bebişler anne babalarının doğum kilosuna yakın doğar derler ya bende eşimde 3700 civarı doğmuşuz. Bizde irice bebekmişiz. Aslında ona bakarsan normal değil mi?
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün doktoruma gittim ve bebişim 2100 gr ve 43 cm. çıktı 31+6 dayım. Usg de 32+5 haftalık çıkıyor. Bebeğimin kilosu 200 gr. fazla dedi doktor. Kafam çok karışık yaaaa... Moralim bozuldu. mafoldumben
Valla benim izin sürem geldide 1 hafta gecti bile ama ben 37 ye kadar Allah izin verirse buradayımÇünkü Allah güç verirse hepsini sona eklemek istiyorum...
nerdesın tatlım arda ses ver.maşallah bebişin kg iyitontiklerim bıdıklarım nasılsınız??
benim tansiyon problemim başladı ilaç verdi doktor. Böbrekteki kumu tüketmişim neyseki o dert bitti ama bu sefer de kramp başladı sanırım.
kızım 2220 gr idi sağlam besleniyo olsa gerek.
Ayaklarım şişiyo bir de, baton pasta gibin oldu :dilcikar:
son olarak hiç ummadığım yer çatlamış " sol ayak bileğimin içe bakan yanı" -tatlicadiarzu-
benden bu kadar, dilerim herkes iyidira.s.
neden moralın bozuldu tatlım ya bence iyi kılosu.zayıf olmasından bın kat daha iyidir.aman kendıne dert etme ne olur...İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün doktoruma gittim ve bebişim 2100 gr ve 43 cm. çıktı 31+6 dayım. Usg de 32+5 haftalık çıkıyor. Bebeğimin kilosu 200 gr. fazla dedi doktor. Kafam çok karışık yaaaa... Moralim bozuldu. mafoldumben
kızlar ii geceler
yaa bebiş için ne marka bebek bezi aldınız en iyisi demiyorum en iyileri hangileri özellikle tecrübeli anneler siz ne kullandınız ?
verdiğiniz moral için teşekkürler ama doktor belki şeker çıkabilir bebekte dedi. Aslında benim ailemde sağlıkçı çok , onlara sordum bir sorun yok diyor ama neden doktor böyle deyipte beni üzdü anlamadım. Birde benim bebeğimin tüp bebek olunduğunu biliyor. Bana destek olacağına köstek oluyor, zaten son bir iki gidişimde kıl olmuştum doktora. Maddiyatı filan önde tutuyor gibi geliyor bana. Ama doktorun böyle konuşmasıda canımı sıktı.Keşke tüp bebek yaptırdığım doktora devam etseydim. Pişmanım yani Allahtan haftaya memlekete gidiyorum. doğumuda orada annemlerin yanında yapacağım. Yani bu doktora son gidişim.
ben prima aldım cnm huggieste iyimil ama çok kalınmış :kedi:
cnm bence heç takma yaa nette hafta hafta gebeliğe bak orda aralık veriyo kilo aralığı yanii normal olmayan hiç bişe yok...ayrıca o ölçümlerde hatalı oluyomuş kimi zamann :kedi:
verdiğiniz moral için teşekkürler ama doktor belki şeker çıkabilir bebekte dedi. Aslında benim ailemde sağlıkçı çok , onlara sordum bir sorun yok diyor ama neden doktor böyle deyipte beni üzdü anlamadım. Birde benim bebeğimin tüp bebek olunduğunu biliyor. Bana destek olacağına köstek oluyor, zaten son bir iki gidişimde kıl olmuştum doktora. Maddiyatı filan önde tutuyor gibi geliyor bana. Ama doktorun böyle konuşmasıda canımı sıktı.Keşke tüp bebek yaptırdığım doktora devam etseydim. Pişmanım yani Allahtan haftaya memlekete gidiyorum. doğumuda orada annemlerin yanında yapacağım. Yani bu doktora son gidişim.
benim eşim molfix almıs bir paket yeni dogan 3 6 kilo arası olandan
bazıları primayı sızdırıyor diyor
huggies de cok kalınmıs
bilmiyorum bez topiğini okuyorum bende
bakalım hangisinden memnunsa anneler ben onu alıcam
halamın kızıda molfix dedi :uhm:
nbr kıslar yaaaa
göğüs ucum çok kaşınıo sizede oluomu
koparıcam yane o derece
slm cnmm opuyorumnanaktan
kaşıma nan yara edersinnlmaz:
cersuu benm o kaa kaşınmıyo güzelim
ama kaşıma başka şeylerle meşgul et kendini olmazsa git bi yıka gel
edoşş napıyon kızzzzzz
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün doktoruma gittim ve bebişim 2100 gr ve 43 cm. çıktı 31+6 dayım. Usg de 32+5 haftalık çıkıyor. Bebeğimin kilosu 200 gr. fazla dedi doktor. Kafam çok karışık yaaaa... Moralim bozuldu. mafoldumben
sllmmm a.s.
kimsecikler yok yaavv :dilcikar:
takma kafana yaa canım benim burdaki sürekli gittigim doktorumda resmen gecen basından savdı beni
kac kilo aldın dedi 7 dedim burun kıvırdı cokmu almısım dedim ee biraz fala dedi
gecen defa sordugumda 12 kilo alabilirsin demişti ölesine konusup baslarında savıyorlar
takma kafana yaa üzülecek bişi yok ne bebişin tombul gorunuyo kii zaten o ölcümler kesin deil asagı yukarı tahmin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?