2009 Kasm Anneleri

cersuu benm o kaa kaşınmıyo güzelim
ama kaşıma başka şeylerle meşgul et kendini olmazsa git bi yıka gel

edoşş napıyon kızzzzzz

napam cnm yaa belimi ağrıttım kızz iş yapacam deyüüü :sinifsinif::sinifsinif:

yok canım kaşımıyorum yaaa
sadece sol göğüs ucu
annem süt gelicektirde ondandır dedi

hee olabülü anneler bilirr kaydirigubbakcemile3

slm unimm hoşgeldinn Şeniz
valla bendee bugün boyattı rahatladı diyee aklımdan geçiriyodum seni yeminlen opuyorumnanaktan neysee cnm sıkma canını boyandı nasılsa su gelirse işin biter cabuk mümkün olduğunca gitme o odayaa bakmaya çalışş :1ninca::1ninca:
ahhh unim yaaaa sen bu kadından ne cok çekiyon kızz bölee daha yeni iftara gittiniz hergün hergün onlamı geçircekmişin o arasın sorsunn bi işin varmıı bi isteğin varmı diyee

ne yoruyosun kendini yaaa bak artık sonlara yaklaştık kendimizi yormamamız lazım yavaş yavaş yapıcaz her bi şeyii
hee anneler her şeyi biliyo vallaaaaa
canım hiç dermi uninin kaynanası bi işin varmı dieeee

ayyy yapmayınca olmuyo cnm beaa :kedi: bu işi bi beceremiyom şölee bigün süpürsem öbür gün silsem ama dayanamıyom kii yaaa :kedi:

ay uykum geldi benm artık
yatam da uyuyam bariii
anam bi daha kalabalığa girmicem ders oldu bana bayılazammm sandımmmm kocişin elini bi sıkmışım kaybetçem herifi dieee tam komediydim yane
hadi iyi geceler kızlar size
yarın görüşürük

ayyy yapmayınca olmuyo cnm beaa :kedi: bu işi bi beceremiyom şölee bigün süpürsem öbür gün silsem ama dayanamıyom kii yaaa :kedi:
eee düşün canım az kendini sen düşünmezsen kim düşüncek ayolll

hade görüşürük cnmmm opuyorumnanaktan
iyi gecelerr tatlımm opuyorumnanaktan

kız edoş hakakt ya güzel bi sütyenmişşş
ben de önden iliklenen sütyenlerden aldıydım onlar daha kullanışlı oluyomuş die duyduydum da
az bunu da andırıyo ama penceresizzz
kız nerden buluyonuz bunlarııı
emmee bu çok pahalı bana göre

ahh gülüm sen onu tanımıyosun ona gidip bişey söylemek mümkün mü !!!!!!!!!! ne yapar eder üste çıkar ağlar zırlar aklar kendini ben hepten suçlu olurummm

valla hadi normal zamanda çekiyoduk herşeyi sineye alttan al pohpohla vs bari şimdi müsaade edin di mi..kimse demiyo valla bu kız hamile hassas olur diye... ( açıp neler söylemiş oğluna duyunca ağzım açık kaldı (

sorma canımm... valla artık o kadar eminim ki normal olmadığına...! gel gör ki o kendini normal beni anormal sanıyo ................bugün beni aramıyo da badanacıyı arıyo napıyosun diye !!! allahım bana sabır ver yarabbim...

nasılsa kış bee nerden belli olcak gögsünün ucuu :kedi:

ben bayıldım vallaaa bakcam ayyıldızaa :lepi:
nasılsaa uzun süre kullancak çok deel yaaa :kedi:

:1shok: badanacıyımı aradıı :1shok:
yaaa unim burda seni en iyi anlıcak insanlardan biriyimm,hakikaten laf olsun diye demiyorum ben kaynananmı yazsam suraya 30 cilt ansiklopedi olurr...
Ama çok şükürki ben kurtuldum boşandılarr kayınpederle kociştee görüşmüyo anesiylee banada gün doğmuş oldu yanii kaydirigubbakcemile3
sende çok takılmamaya çalış eğer eşin herşeyin farkındaysa bence sorun yokk opuyorumnanaktan oda anlamayıp annesinden yanaysaa zor tabiii lmaz:

nasılsa kış bee nerden belli olcak gögsünün ucuu :kedi:

kışın meme uçları içine kaçıo demi :roflol:
ya ben sütyeni beğendim canım hem gereksiz pahalı hemde mankenin memeleri
çok küçük ondan çok hoş görünüo süt dolu meme koysalardı keşke kaydirigubbakcemile3

evt cersucum su gelmezse öyle yapıcam...bu kafayla evde duramıycam...

kızlarrrrr şu emzirme sütyenine bayıldım yaaaaa
SUTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

ben mothercaredan aldım ... emzirirken en rahat olan ve en güzel oturan oymuş... benim yeni doğuran kankalar söledi :) inat edip almayanlar vardı gidip almışlar sonradan :) ama bi kaç modeli var bazısı çok kötü duruyo gerçekten...

ooff ben artık ince askılı sutyenlere dönüş yapmak istiyorum yaa...

ula delüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi bi ince badilen kışın giyidklerin bir mii onu diyom yanii kışın çokta belli olmaz deyüüü kaydirigubbakcemile3

izmire gittiğimde bakıcam mothercare de cnmm inşallah bulurum opuyorumnanaktan malumunuz benimkiler pekte normal ölçülerde değillerr :roflol:

uniqe canım kaynanasından çekmeyen gelin yoktur sanırım yaaa
ben kaynanamla bi araya gelince sokmadık laf bırakmıo sevecen ve iyi niyetli
olmama rağmen

ula delüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi bi ince badilen kışın giyidklerin bir mii onu diyom yanii kışın çokta belli olmaz deyüüü kaydirigubbakcemile3
tabi sende doğu anadoluda yaşıosun değilmi kuşum
azgın kışla uğraşıyon nan ben geçen sene mont bile giymedim
uzun kollu ince bluzlarla geçirdim kışı trenchkot giyidm incecik
zaten arabada var sen kat kat giyin anam kapa heryerini :1ninca:

ya sütyen bi şekilde bulunurda ne tip korse kullanıcaz
beni bu konuda doğum yapmış olanlar çok sıkı tembihlio
muhakkak doğumdan sonra göbeğini sar korse kullan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…