cersuu benm o kaa kaşınmıyo güzelim
ama kaşıma başka şeylerle meşgul et kendini olmazsa git bi yıka gel
edoşş napıyon kızzzzzz
yok canım kaşımıyorum yaaa
sadece sol göğüs ucu
annem süt gelicektirde ondandır dedi
ben geldim edoşummm... ama siniirim tepemde !
bi haftadır beklediğim badanacı sonunda geldi... bu sefer de sular kesildi...düşün her yeri sel götürüyo bizde su yok !! arıza varmış yapılıyomuş falan filan bütün gün oyaladılar...çıldırmak üzereyim...oda boyandı çok şükür ama her yer aldı başını gidiyo...ağlamak istiyorum yaa...
bi taraftan sevgili kayınvalidemin kaprisiyle uğraşıyorum ben soğuk davranıyomuşum mesafe mi koymak istiyorum falan filan açmış oğluna dert yanmış...bütün yaz kardeşleriyle canıma okudular gık çıkarmadım gene yaranamadım(( içim şişti vallaa....
bu arada suyun yarın gelip gelmeyeceği de belli diilmiş... dışarı çıkayım desem duş almadan bi yere de gidemem evde kalırsam da deli olucam bu gidişle...oooffffffffffff.........
napam cnm yaa belimi ağrıttım kızz iş yapacam deyüüü :sinifsinif::sinifsinif:
hee olabülü anneler bilirr kaydirigubbakcemile3
slm unimm hoşgeldinn Şeniz
valla bendee bugün boyattı rahatladı diyee aklımdan geçiriyodum seni yeminlen opuyorumnanaktan neysee cnm sıkma canını boyandı nasılsa su gelirse işin biter cabuk mümkün olduğunca gitme o odayaa bakmaya çalışş :1ninca::1ninca:
ahhh unim yaaaa sen bu kadından ne cok çekiyon kızz böleedaha yeni iftara gittiniz hergün hergün onlamı geçircekmişin o arasın sorsunn bi işin varmıı bi isteğin varmı diyee
ne yoruyosun kendini yaaa bak artık sonlara yaklaştık kendimizi yormamamız lazım yavaş yavaş yapıcaz her bi şeyii
hee anneler her şeyi biliyo vallaaaaa
canım hiç dermi uninin kaynanası bi işin varmı dieeee
bi haftadır beklediğim badanacı sonunda geldi... bu sefer de sular kesildi...düşün her yeri sel götürüyo bizde su yok !! arıza varmış yapılıyomuş falan filan bütün gün oyaladılar...çıldırmak üzereyim...oda boyandı çok şükür ama her yer aldı başını gidiyo...ağlamak istiyorum yaa...
bi taraftan sevgili kayınvalidemin kaprisiyle uğraşıyorum ben soğuk davranıyomuşum mesafe mi koymak istiyorum falan filan açmış oğluna dert yanmış...bütün yaz kardeşleriyle canıma okudular gık çıkarmadım gene yaranamadım(( içim şişti vallaa....
bu arada suyun yarın gelip gelmeyeceği de belli diilmiş... dışarı çıkayım desem duş almadan bi yere de gidemem evde kalırsam da deli olucam bu gidişle...oooffffffffffff.........
QUOTE]
ay canım hiç bişeyi takma kafana yaaaaaaa kuaförde yıkat saçını bide fön çektir ooooooh
evdede 2 şaşal su dök vücudana çık dışarı nolcakki ya bu kaynanalar böle oluo bi kulağından girsin öbüründen çıksın :1hug:
eee düşün canım az kendini sen düşünmezsen kim düşüncek ayolllayyy yapmayınca olmuyo cnm beaa :kedi: bu işi bi beceremiyom şölee bigün süpürsem öbür gün silsem ama dayanamıyom kii yaaa :kedi:
QUOTE]
ay canım hiç bişeyi takma kafana yaaaaaaa kuaförde yıkat saçını bide fön çektir ooooooh
evdede 2 şaşal su dök vücudana çık dışarı nolcakki ya bu kaynanalar böle oluo bi kulağından girsin öbüründen çıksın :1hug:
heee cersu aklınla bin yaşa kız:)
ay uykum geldi benm artık
yatam da uyuyam bariii
anam bi daha kalabalığa girmicem ders oldu bana bayılazammm sandımmmm kocişin elini bi sıkmışım kaybetçem herifi dieee tam komediydim yane
hadi iyi geceler kızlar size
yarın görüşürük
ya ben ince sütyen sevmiorum göğüs ucum belli olmamalı
unimmm sıkma canını
inş sular gelir hallolur işlerin
amaan çıkacaksan çık nolcak sankiii hava al bariii
kaynanana da söyle aklından geçenleri nerden çıkarmış soğuk davrandığını bu kadın
şimdi oğluna dert yanmak da neymişşş
ayıp vallaaa seni bu halinle üzmeye utanmıyomu bu karııııı
he valla 7 kilo ne ki ben 12 kilo aldım hehe daha da alcam işteeeeeeeeeee
n
slm unimm hoşgeldinn Şeniz
valla bendee bugün boyattı rahatladı diyee aklımdan geçiriyodum seni yeminlen opuyorumnanaktan neysee cnm sıkma canını boyandı nasılsa su gelirse işin biter cabuk mümkün olduğunca gitme o odayaa bakmaya çalışş :1ninca::1ninca:
ahhh unim yaaaa sen bu kadından ne cok çekiyon kızz böleedaha yeni iftara gittiniz hergün hergün onlamı geçircekmişin o arasın sorsunn bi işin varmıı bi isteğin varmı diyee
eee düşün canım az kendini sen düşünmezsen kim düşüncek ayolll
heee cersu aklınla bin yaşa kız:)
nan paratik çözümlerde üstüme yoktur zemuszemus
ya ben ince sütyen sevmiorum göğüs ucum belli olmamalı
ben önden açılan balenli normal sütyen almayı düşünüyorum
ama doğumdan sonra göğüs şeklim büyüklüğüm oturmalı
şimdilik uyduruk bi tane alıcam
kız edoş hakakt ya güzel bi sütyenmişşş
ben de önden iliklenen sütyenlerden aldıydım onlar daha kullanışlı oluyomuş die duyduydum da
az bunu da andırıyo ama penceresizzz
kız nerden buluyonuz bunlarııı
emmee bu çok pahalı bana göre
ahh gülüm sen onu tanımıyosun ona gidip bişey söylemek mümkün mü !!!!!!!!!! ne yapar eder üste çıkar ağlar zırlar aklar kendini ben hepten suçlu olurummm
valla hadi normal zamanda çekiyoduk herşeyi sineye alttan al pohpohla vs bari şimdi müsaade edin di mi..kimse demiyo valla bu kız hamile hassas olur diye...( açıp neler söylemiş oğluna duyunca ağzım açık kaldı (
sorma canımm... valla artık o kadar eminim ki normal olmadığına...! gel gör ki o kendini normal beni anormal sanıyo ................bugün beni aramıyo da badanacıyı arıyo napıyosun diye !!! allahım bana sabır ver yarabbim...
nasılsa kış bee nerden belli olcak gögsünün ucuu :kedi:
kışın meme uçları içine kaçıo demi :roflol:
ya ben sütyeni beğendim canım hem gereksiz pahalı hemde mankenin memeleri
çok küçük ondan çok hoş görünüo süt dolu meme koysalardı keşke kaydirigubbakcemile3
evt cersucum su gelmezse öyle yapıcam...bu kafayla evde duramıycam...
ben mothercaredan aldım ... emzirirken en rahat olan ve en güzel oturan oymuş... benim yeni doğuran kankalar söledi :) inat edip almayanlar vardı gidip almışlar sonradan :) ama bi kaç modeli var bazısı çok kötü duruyo gerçekten...
ooff ben artık ince askılı sutyenlere dönüş yapmak istiyorum yaa...
tabi sende doğu anadoluda yaşıosun değilmi kuşumula delüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi bi ince badilen kışın giyidklerin bir mii onu diyom yanii kışın çokta belli olmaz deyüüü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?