aman yaa bu nasıl bi durum haa akannehir
yıkamak dert,asmak dert,ütülemek dert,yerleştirmek dert mafoldumben bende artık eski günlerime dönmek istiyom yaaaa
kızlar çok oturdum ben azcık dolanayım...
çamaşır atmıştım makineye biter şimdi onları asayım bi yemek yapayım...üşenmezsem ciciş topiğine resim çekeyim...gelirim gene...öptüm hepinizi....
kızlar çok oturdum ben azcık dolanayım...
çamaşır atmıştım makineye biter şimdi onları asayım bi yemek yapayım...üşenmezsem ciciş topiğine resim çekeyim...gelirim gene...öptüm hepinizi....
slm kıslar ben geldiiiimopuyorumnanaktan
bugün kayınvalidemleri yemeğe çağırdım sonundakaydirigubbakcemile3yemeklerimi yaptım onları bekliyorum şimcik sizin keyifler nasıl bakalım
kızlar hepinize selam.umarım hepiniz iyisinizdir.artık çok sık giremiyorum nete ama fırsat bulur bulmaz geliyorum.sizi çok merak ediyorum bu arada bi değişiklik varmı.karakızın son durumu nedir ve bebeğinin sağlık durumu nasıl haberiniz varmı.
slm kıslar ben geldiiiimopuyorumnanaktan
bugün kayınvalidemleri yemeğe çağırdım sonundakaydirigubbakcemile3yemeklerimi yaptım onları bekliyorum şimcik sizin keyifler nasıl bakalım
karazeytin koymuş topice çok datluukartanesi nasıl ponponlu çorap ben görmedimde ondan..
hee sen o zaman 1 ay kaldı de gıı kaydirigubbakcemile3ee bu defa kayınvaldem herseyi agırdan alıyo daha cok var daha cok var diye yaa dogurcam hala kadın cok var dicek yaa sanki bişi yaptıda bi battaniye bi yelek o kadar işte annemde hızlandırmıyodu söyleye söyleye yaptırıyorum artık tutusmaya basladı daha bebişin odası sipariş edilmedi o kadar cok eksik varki yapılacak sölemezsem dogumdan sonraya kalır valla
hee o zaman taam şimdi doğursak çatlak yok ziraaAnacım mankenlerin cogu dikkatini çekiyosa bebeklerini sırf çatlamamak için erkenden 8. ayın basında filan aldırıyolar. Sen bakma onların ben sadece 7-8 kilo aldım demelerine son 8 haftayı yasamadan konusmak kolay tabii...
nerdemiş nan :mymeka:cerenimonun herkese çook selamı var kızlaarr a.s.a.s.
ooh hatına bak iftara misafir alii hemi de ağır misafir alkisalkisalkisslm kıslar ben geldiiiimopuyorumnanaktan
mureda canım çok sağol inşallah daha iyi olur minik kzımız.arkadaşlar şu yakın zamanda 4 boyutluya giren varmı ben tekrar gitmek istiyorum.şu an minik kızımın neye benzediğini kime benzediğini nasıl bişey olduğunu çok merak ediyorum.bu haftalarda giden varmı net görünüyorlarmı.....
nerdemiş nan :mymeka:
mureda canım çok sağol inşallah daha iyi olur minik kzımız.arkadaşlar şu yakın zamanda 4 boyutluya giren varmı ben tekrar gitmek istiyorum.şu an minik kızımın neye benzediğini kime benzediğini nasıl bişey olduğunu çok merak ediyorum.bu haftalarda giden varmı net görünüyorlarmı.....
hee sen o zaman 1 ay kaldı de gıı kaydirigubbakcemile3
hatınlaa ben bi tane termofor aldım eczaneden ama şu kocaman bizim için olanlardan
onu bebişe de kullanamazmıyız??
herhalde kullanısın gıı emme bebiş için olanlar pek tatlı yaaav dayanamaz alısıınn delikafadulden
geldim canım artık buralardayım kavuştum sizlereslm asebam opuyorumnanaktan nerdesin kızz özletiyosun böle kendinii Şeniz
çok şükür hersey yolunda karakızımızdanda iyi haberler alıyoz :Saruboceq:
sende ne var ne yok hazırlıklar ne alemde hihoyyyt
hoşbuldum canım beğenmişsindir inşallah kızına aldığım cicişislm kızlar aseba gelmişsin hoş geldin kız seni arayacaktım bir türlü fırsat bulamadım hediyeni aldım tşk canım
sağol canımmmhayırlı olsun nan 3 g
anam ne yalancı çıkariin nan beni
sen cerinnen eminönüne gitmedimiydin :1ninca:
aaa asebam gelmiş nörüyon gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?