2009 Kasm Anneleri

aman yaa bu nasıl bi durum haa akannehir
yıkamak dert,asmak dert,ütülemek dert,yerleştirmek dert mafoldumben bende artık eski günlerime dönmek istiyom yaaaa

bende edacım yaa ütüyü oturarak yap diyo annem yapamıyorum alısmamısım
esim her gün gomlek degistirir simdi kıs geldi hepsi uzun kollu off onları utulemek daha zor ve sıkıcı aslında ütüyü severim
bebişinkilerde baya azaldı cantamızı hazırlıcaz inş. bugun aksama kadar halledeyim diyorum
her Allahın günü dogumu goruyorum rüyamda dogurduktan sonrada gorcez mi acaba :))

kolay gelsin cnmm opuyorumnanaktan
bende bi yandan çamasır seriyom,yemek yapıyom bi yandanda gözüm burdaa :1ninca:

kızlar hepinize selam.umarım hepiniz iyisinizdir.artık çok sık giremiyorum nete ama fırsat bulur bulmaz geliyorum.sizi çok merak ediyorum bu arada bi değişiklik varmı.karakızın son durumu nedir ve bebeğinin sağlık durumu nasıl haberiniz varmı.

slm kıslar ben geldiiiimopuyorumnanaktan
bugün kayınvalidemleri yemeğe çağırdım sonundakaydirigubbakcemile3yemeklerimi yaptım onları bekliyorum şimcik sizin keyifler nasıl bakalım

bugün kayınvalidemleri yemeğe çağırdım sonundakaydirigubbakcemile3yemeklerimi yaptım onları bekliyorum şimcik sizin keyifler nasıl bakalım

hosgeldin canım
ohh masallah sana kızz yemekleride yapmıs hazırlanmıs rahat rahat beklersin artık misafirlerini

slm cnm opuyorumnanaktan
karakızımız evde durumuzda küvezde halen ama artık kendi nefes alyor kilo alması için küvezde şimdilik sadece :Saruboceq:

slm minik annee opuyorumnanaktan
vayy hamarat karı seniii

mureda canım çok sağol inşallah daha iyi olur minik kzımız.arkadaşlar şu yakın zamanda 4 boyutluya giren varmı ben tekrar gitmek istiyorum.şu an minik kızımın neye benzediğini kime benzediğini nasıl bişey olduğunu çok merak ediyorum.bu haftalarda giden varmı net görünüyorlarmı.....

kartanesi nasıl ponponlu çorap ben görmedimde ondan..
karazeytin koymuş topice çok datluu
hee sen o zaman 1 ay kaldı de gıı kaydirigubbakcemile3
hee o zaman taam şimdi doğursak çatlak yok ziraa
cerenimonun herkese çook selamı var kızlaarr a.s.a.s.
nerdemiş nan :mymeka:
ooh hatına bak iftara misafir alii hemi de ağır misafir alkisalkisalkis
nan bu sene de bizi kimsenin iftara çağırmıcaa tuttu ben çağırmadım diyemi yapıyola kiii mafoldumben

galiba artık net diil canım -tatlicadiarzu-

Ben 31+6 da girdim ve elime o kadar net bir resmini verdiki anlatamam sana hatta kızımın resminin fotosunu çekip cep tlf umun wall paper ı yaptım, herkeslere gösterip duruyorum. Kimsecikler inanamıyor ve herkes bana benzediğini söylüyor. Ama zaten söylede bir durum var ki eşim ve bende çok benzeriz birbirimize:)

ben 29 +3 te girdim net deildi canım fotosu falan silik cıktı yani

hatınlaa ben bi tane termofor aldım eczaneden ama şu kocaman bizim için olanlardan
onu bebişe de kullanamazmıyız??

herhalde kullanısın gıı emme bebiş için olanlar pek tatlı yaaav dayanamaz alısıınn delikafadulden

anam eczanede yoktu görürsem alırım artık -tatlicadiarzu-
bişey almak için deli danalar gibi gezmekten bıktım gııı
denkgelirse alacam bundan sonra yeter gari kafamçokkarıştı

slm asebam opuyorumnanaktan nerdesin kızz özletiyosun böle kendinii Şeniz
çok şükür hersey yolunda karakızımızdanda iyi haberler alıyoz :Saruboceq:
sende ne var ne yok hazırlıklar ne alemde hihoyyyt
geldim canım artık buralardayım kavuştum sizlere
karakızım doğurdumu yaaaaa ne aceleciymiş bu duru kızımızda
ben daha hazırlıklara başlamadım ekim 8 de yengemin doğumuna gidecem
hepsini adanadan alacam gittiğimde
sizin hazırlıklar nasıl gidiyoo
slm kızlar aseba gelmişsin hoş geldin kız seni arayacaktım bir türlü fırsat bulamadım hediyeni aldım tşk canım
hoşbuldum canım beğenmişsindir inşallah kızına aldığım cicişi

hayırlı olsun nan 3 g
sağol canımmm

anam ne yalancı çıkariin nan beni
sen cerinnen eminönüne gitmedimiydin :1ninca:

aaa asebam gelmiş nörüyon gıı

hoşbulduk canım iyiyim napam evi bekleyom artık
sen nasılsın iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…