2009 Kasm Anneleri

kız cersu çatlak benim bacagımda ve kalçamda almış başını gidiyor geçer mii bilmem nasıl bozuluyorum onları görünce çokvar maalesef...

benimde göbek bölgemde bacak ve popoya geçmemiş daha
ama yeni oluşmuş belli yane aşırı ışıkta çok yakından bakınca belli oluo
2 ayda tam belli ederler bilmiomki geçermi bunun bi tedavisinin olması lazım

öle deme nan sonra 1 ay kaldı saniiler milletin gözleri pörtlüyoo akannehir
neden hala olmadı diip dururlar sonra bak en iyisi daha az sölemek

ee bu defa kayınvaldem herseyi agırdan alıyo daha cok var daha cok var diye yaa dogurcam hala kadın cok var dicek yaa sanki bişi yaptıda bi battaniye bi yelek o kadar işte annemde hızlandırmıyodu söyleye söyleye yaptırıyorum artık tutusmaya basladı daha bebişin odası sipariş edilmedi o kadar cok eksik varki yapılacak sölemezsem dogumdan sonraya kalır valla

hayırlı uğurlu olsun cnmm kaydirigubbakcemile3
delüü üzülme napalım olcek o kadar lülülülülülü

nan bu mankenler felan hiç çatlamıomu yaaaa
bunun formülü ne acaba hangi doktora gidilio
yani bi insanın en az 12 kg alıp doğum yapıp çatlaması imkansız gibi bişey

Kızlar yaaa bu yazdıklarınızı okuyunca kendimi cok suclu hissediyom, aranızda en erken benim bebişim gelecek görünüyor ama daha kusumun hiçbişeysi yok, ayrıcana benimde yok. Çantalar filanda hazır degil.
Burayı okudukça panik oluyom ama gel gör eve gidince birden sakinlesiyorum, benim kuzum erken gelmeyecek zaten diye düşünüp duruyorum. Delimiyim ne???

masallah canım bebişine

nan az önce resmen kemiklerimi çıtırdattı bu evladım
vallaha benim kız çok hırçın yaaaaaaa

nan bu mankenler felan hiç çatlamıomu yaaaa
bunun formülü ne acaba hangi doktora gidilio
yani bi insanın en az 12 kg alıp doğum yapıp çatlaması imkansız gibi bişey

Anacım mankenlerin cogu dikkatini çekiyosa bebeklerini sırf çatlamamak için erkenden 8. ayın basında filan aldırıyolar. Sen bakma onların ben sadece 7-8 kilo aldım demelerine son 8 haftayı yasamadan konusmak kolay tabii...

sende artık hazırla bişeyler 3- 5 günde tamamlarsın erken yada geç gelmesinden değil
tedbirli ol canım sonra iki ayağın bir pabuca girer beğenmediğin şeyleri almak zorunda kalırsın ewe gidincede relax olma bak bu hafta çık hazırla

nbr kıslar
ben geldim
çok moralim bozuk
çatlak teşhisinde blundum yawwwww akannehir

ben hiç bakmıyorum moralim bozulmasın diye

Nazlııı yoksa uçuk pembe çizgili bi koltuk vardı onu mu aldınnnn ?? bi de krem rengi vardı bi tane kenarları ahşap gibi hafif sallanıyoduu...ben ikisi arasında kararsız kaldım dün de cehennem gibi kalabalıktı kociş sonra bakarız uğraşamıycam şimdi dedi kandırdı beni...ama aklım onlarda opuyorumnanaktan

ben de uyku seti konusunda kararsızım canım sırf odası güzel görünsün diye alıcam alırsam...yoksa akullanamayacağı kesin...

ooyyy maşallahhhhh inş zamanında gelir de iyice tombiş olur annesi :ecrin_bebek:

bak şimcik şöle hesapla 40 haftalık doğuruyoz 1 ay 4 hafta ee 32 den sonra 8 hafta kalıyo yani iki ay oyüzden 8e girmiş oluyozz

edacım benim bildiğim ilk 6 hafta 1 ay sayılıyo...adet tarihinden yumurtlama dönemine kadarki süre de 1. aya dahil ediliyo...
6-10. hafta 2 ay
10-14. hafta 3 ay
14-18. hafta 4 ay
18-22. hafta 5 ay
22-26. hafta 6 ay
26-30. hafta 7 ay
30-34. hafta 8 ay
34-38. hafta 9 ay
sonraki 2 hafta da 9. aydan sonraki zaman işte...ben öyle okumuştum nette CADIARZU

zaten 8 kg le hamilelik bitmez sakıncalı tehlike grubunda
bu çatlak kremlerinide inanmıom artık bitti sayılır benimki
bebe yağı sürecem artık

maşallah cnm bebişinee
ilaçlarıda kullan cnm ne kadar içerde tutabildik o kadar iyi diyo dr.lar inşallah erken felan gelmez oğlusunn :Saruboceq::Saruboceq:

azcık canlan sende cnmm hihoyyythihoyyyt

:1shok: temem cnm bunu dikkate alak ozman ben bakkal hesabı yaptımdıı :roflol::roflol:

o zaman ben dogru söylüyormusum hihoyyythihoyyyt

sağolun kızlar.

aksam o kadar cok ütü yaptımki simdi onları yerlestirmek ölüm geliyo yaa ellerim hala acılmadı offffffffffffffff

aksam o kadar cok ütü yaptımki simdi onları yerlestirmek ölüm geliyo yaa ellerim hala acılmadı offffffffffffffff

aman yaa bu nasıl bi durum haa akannehir
yıkamak dert,asmak dert,ütülemek dert,yerleştirmek dert mafoldumben bende artık eski günlerime dönmek istiyom yaaaa

kızlar çok oturdum ben azcık dolanayım...
çamaşır atmıştım makineye biter şimdi onları asayım bi yemek yapayım...üşenmezsem ciciş topiğine resim çekeyim...gelirim gene...öptüm hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…