kız cersu çatlak benim bacagımda ve kalçamda almış başını gidiyor geçer mii bilmem nasıl bozuluyorum onları görünce çokvar maalesef...
öle deme nan sonra 1 ay kaldı saniiler milletin gözleri pörtlüyoo akannehir
neden hala olmadı diip dururlar sonra bak en iyisi daha az sölemek
hayırlı uğurlu olsun cnmm kaydirigubbakcemile3
delüü üzülme napalım olcek o kadar lülülülülülü
selam kızlar ben geldim. geçmişi okumadan yazayım dedim.
bugün dr a gittik. benim ki iyice tosun paşa olmuş 2445 gr
günde 3-4 kez kasılmam oluyo dedim. bi ilaç verecem dedi seni biraz sıkıntıya sokar dedi ama kullanman gerekiyor bebeği 1 ay daha orda tutmamız gerekiyor dedi.
bugün doğum olsa bebek yaşar ama 1 ay küvezde kalması gerekir dedi. 36. haftadan sonra sorun olmaz dedi.
hiç iş yapma dedi ki zaten yapmıyordum. kendimi çok iyi hissediyorum ama dr ve kociş az evhamlı oturup kalcam artık 4 hafta boyunca.
32. haftayı doldurduğum için raporumuda aldım 37 ye kadar çalışabilir diye. vermeyecekti ama zaten şimdi tatildeyiz diye verdi.
bende okul açıldıktan 1 hafta sonra izne ayrılcam 35. haftada. doğumdan sonra 11 hafta kullanacam izni 2 haftada 15 tatile denk geliyor zati yine toplamda 13 hafta oluyor. 2 hafta kardayım anlayacağınız:lepi:
yoruldum be yazarken
nan bu mankenler felan hiç çatlamıomu yaaaa
bunun formülü ne acaba hangi doktora gidilio
yani bi insanın en az 12 kg alıp doğum yapıp çatlaması imkansız gibi bişey
güle güle kullanın canım
bizde öbür ay alıcaz bizimkide kraft
ama neyi bilmiom
Kızlar yaaa bu yazdıklarınızı okuyunca kendimi cok suclu hissediyom, aranızda en erken benim bebişim gelecek görünüyor ama daha kusumun hiçbişeysi yok, ayrıcana benimde yok. Çantalar filanda hazır degil.
Burayı okudukça panik oluyom ama gel gör eve gidince birden sakinlesiyorum, benim kuzum erken gelmeyecek zaten diye düşünüp duruyorum. Delimiyim ne???
nbr kıslar
ben geldim
çok moralim bozuk
çatlak teşhisinde blundum yawwwww akannehir
UNİM haklıymışsın cnm şükür 1 günde bu kadarını ben tahmin edemiyordum ama tek yerde herşey olunca işimiz kolaylaştı yav kendime koltuk bile aldım ikeadan bebek odasına koymak için kaydirigubbakcemile5
unicim naber bende aynı senin gibiyim eksikler tamamlanmayınca ve onlar yerleşmeyince rahat edemiyorum sabırsızım biraz.ben sanırım uyku seti almayacagım.dogdugunda duruma göre ne kadar kalacagını bilmiyorum ama bir süre beşiginde yanımızda yatacagı için almasam diye düşündüm nevresim takımı var onu sererim dedim.kararsızım o konuda ..
günde 3-4 kez kasılmam oluyo dedim. bi ilaç verecem dedi seni biraz sıkıntıya sokar dedi ama kullanman gerekiyor bebeği 1 ay daha orda tutmamız gerekiyor dedi.
bugün doğum olsa bebek yaşar ama 1 ay küvezde kalması gerekir dedi. 36. haftadan sonra sorun olmaz dedi.
hiç iş yapma dedi ki zaten yapmıyordum. kendimi çok iyi hissediyorum ama dr ve kociş az evhamlı oturup kalcam artık 4 hafta boyunca.
32. haftayı doldurduğum için raporumuda aldım 37 ye kadar çalışabilir diye. vermeyecekti ama zaten şimdi tatildeyiz diye verdi.
bende okul açıldıktan 1 hafta sonra izne ayrılcam 35. haftada. doğumdan sonra 11 hafta kullanacam izni 2 haftada 15 tatile denk geliyor zati yine toplamda 13 hafta oluyor. 2 hafta kardayım anlayacağınız:lepi:
yoruldum be yazarken
bak şimcik şöle hesapla 40 haftalık doğuruyoz 1 ay 4 hafta ee 32 den sonra 8 hafta kalıyo yani iki ay oyüzden 8e girmiş oluyozz
Anacım mankenlerin cogu dikkatini çekiyosa bebeklerini sırf çatlamamak için erkenden 8. ayın basında filan aldırıyolar. Sen bakma onların ben sadece 7-8 kilo aldım demelerine son 8 haftayı yasamadan konusmak kolay tabii...
yoruldum be yazarken
Kızlar yaaa bu yazdıklarınızı okuyunca kendimi cok suclu hissediyom, aranızda en erken benim bebişim gelecek görünüyor ama daha kusumun hiçbişeysi yok, ayrıcana benimde yok. Çantalar filanda hazır degil.
Burayı okudukça panik oluyom ama gel gör eve gidince birden sakinlesiyorum, benim kuzum erken gelmeyecek zaten diye düşünüp duruyorum. Delimiyim ne???
edacım benim bildiğim ilk 6 hafta 1 ay sayılıyo...adet tarihinden yumurtlama dönemine kadarki süre de 1. aya dahil ediliyo...
6-10. hafta 2 ay
10-14. hafta 3 ay
14-18. hafta 4 ay
18-22. hafta 5 ay
22-26. hafta 6 ay
26-30. hafta 7 ay
30-34. hafta 8 ay
34-38. hafta 9 ay
sonraki 2 hafta da 9. aydan sonraki zaman işte...ben öyle okumuştum nette CADIARZU
ben hiç bakmıyorum moralim bozulmasın diye
Nazlııı yoksa uçuk pembe çizgili bi koltuk vardı onu mu aldınnnn ?? bi de krem rengi vardı bi tane kenarları ahşap gibi hafif sallanıyoduu...ben ikisi arasında kararsız kaldım dün de cehennem gibi kalabalıktı kociş sonra bakarız uğraşamıycam şimdi dedi kandırdı beni...ama aklım onlarda opuyorumnanaktan
ben de uyku seti konusunda kararsızım canım sırf odası güzel görünsün diye alıcam alırsam...yoksa akullanamayacağı kesin...
ooyyy maşallahhhhhinş zamanında gelir de iyice tombiş olur annesi :ecrin_bebek:
edacım benim bildiğim ilk 6 hafta 1 ay sayılıyo...adet tarihinden yumurtlama dönemine kadarki süre de 1. aya dahil ediliyo...
6-10. hafta 2 ay
10-14. hafta 3 ay
14-18. hafta 4 ay
18-22. hafta 5 ay
22-26. hafta 6 ay
26-30. hafta 7 ay
30-34. hafta 8 ay
34-38. hafta 9 ay
sonraki 2 hafta da 9. aydan sonraki zaman işte...ben öyle okumuştum nette CADIARZU
ben hiç bakmıyorum moralim bozulmasın diye
Nazlııı yoksa uçuk pembe çizgili bi koltuk vardı onu mu aldınnnn ?? bi de krem rengi vardı bi tane kenarları ahşap gibi hafif sallanıyoduu...ben ikisi arasında kararsız kaldım dün de cehennem gibi kalabalıktı kociş sonra bakarız uğraşamıycam şimdi dedi kandırdı beni...ama aklım onlarda opuyorumnanaktan
ben de uyku seti konusunda kararsızım canım sırf odası güzel görünsün diye alıcam alırsam...yoksa akullanamayacağı kesin...
ooyyy maşallahhhhhinş zamanında gelir de iyice tombiş olur annesi :ecrin_bebek:
6-10. hafta 2 ay
10-14. hafta 3 ay
14-18. hafta 4 ay
18-22. hafta 5 ay
22-26. hafta 6 ay
26-30. hafta 7 ay
30-34. hafta 8 ay
34-38. hafta 9 ay
maşallah cnm bebişinee
ilaçlarıda kullan cnm ne kadar içerde tutabildik o kadar iyi diyo dr.lar inşallah erken felan gelmez oğlusunn :Saruboceq::Saruboceq:
azcık canlan sende cnmm hihoyyythihoyyyt
:1shok: temem cnm bunu dikkate alak ozman ben bakkal hesabı yaptımdıı :roflol::roflol:
aksam o kadar cok ütü yaptımki simdi onları yerlestirmek ölüm geliyo yaa ellerim hala acılmadı offffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?