2009 Kasm Anneleri

Chicco Lullaby LX Oyun Yatağı (Adventure)oyuncaklı uzaktan kumandalı Bu canım hatta zemini kurduk bütün aldığımız altaçmadır kıyafet ıvır zıvır ne varsa içine yükledik şimdi mobilya vs gelene kadar adım atamıyorum hoş zaten bayram haftası artık sonrasına nasipse hepsini tamamlarım..
Ama çok işlevli olması muhteşem birşey bu arada dün iyice tanıtımını yapmışlardı bize birçok parça bir arada alındı yerde maalsef çok tutuyor doğduktan sonra arabaya koltukları vs bölünür rahatlarız diye düşünüyorum bakalım güle güle kullanın cnm sizde en büyük ihtiyaçlardan biri araba

anaaam zeytün ne demiş öleee :roflol::roflol::roflol:
unıcim vallaa seninde işler pek bitmemiş haa geri aldım sözümüü kaydirigubbakcemile3
bende sen gibiyimdir bide bişeyi almayı kafaya koymuşsam hemen olsun isterim kocişte ben gibi duramam içim içime sığmaz laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ama bak sende gördün herşey çabucanak oluyo o yüzden canını hiç sıkma almak çok kolay vallaa mühim olan yıkamak,ütülemek yerleştirmek en önemliside süslemekk yaaa :bbo:
Park yatak satan yerler genelde yatağı ve süsleriyle satıyyo cnm onda sorun yaşamazsın sanırsamm :teselli:

kenya cnm bizde beğenmiştik onu ama bende hala karar veremedim görüntüsü süper ama sağlık olarak nasıldır acabaa :bbo:

UNİM haklıymışsın cnm şükür 1 günde bu kadarını ben tahmin edemiyordum ama tek yerde herşey olunca işimiz kolaylaştı yav kendime koltuk bile aldım ikeadan bebek odasına koymak için kaydirigubbakcemile5
Ya o huzursuzluklar bizdede var birtanesi ama napalım bekliyoruz birşeyleri muhakkak sağlık olsun bu kadarıda oldu yaaopuyorumnanaktan

Evettt elele gidip yan odada sen diğerinde ben yatmazsak nolim :hooray: :roflol: Doğada ferrari didi ya ama Bmw hastasıyımda opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Amin amin birtanem Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

anam bu kış kıtlık mıtlık çıkarsa topikçek krispideyiz :lepi:

mavicim üzülme gıı sen de valla ben de burada yapayalnızım annem çalışıyo gelemiyo kaynanadan zaten hayır yok daha doğru dürüst kaç aylık olduumu bilmii :dilcikar: insan kendini yalnız hissediyo ama senin annen yeni gitmiş dahaa üzülmeeee

pişt uniiii nan ne kasıyon kendini yaa :mymeka: oluyo hepsi yavaş yavaşş

anam ben de koca öğle arası dolandım şu zeytinin muya terliklerinden bulamadım yaa şu salak yerde
bi tane buldum 60 bi tane buldum 40 yuh yane sonunda başka bişe aldım napemmm
kafamçokkarıştı ponponlu çoraplarım da kusur kaldı :roflol:
sıcak su torbamızı da aldım hastane çantası tamam sayılır bi tek koca karı donları kaldı ya onnarı da bilemedim almayı yaa mafoldumben anneme aldıracam jel marka
şu sepeti halletsek içini de ayarlasak eksikler tamam olacak :lepi:

unicim naber bende aynı senin gibiyim eksikler tamamlanmayınca ve onlar yerleşmeyince rahat edemiyorum sabırsızım biraz.ben sanırım uyku seti almayacagım.dogdugunda duruma göre ne kadar kalacagını bilmiyorum ama bir süre beşiginde yanımızda yatacagı için almasam diye düşündüm nevresim takımı var onu sererim dedim.kararsızım o konuda ..

Kartanesinin yazdığını okuyunca aklıma geldi kızlar yanınıza bir hırka ne bileyim sweet tarzı almayı sakın unutmayın üşüme geliyor ara ara doğumdan sonra ihtiyaç olabilir

canım dikkat et...tansiyon gerçekten çok önemli....

kızlar zereni okudum şimdi... karakızın durumuna mı benziyo ???

mavişim hepimiz çok hassasız bu dönem etrafımızdaki insanlara çok iş düşüyo maalesef ...allah onlara sabır versin :) hazırlıklar da biraz geriiyo galiba bizi...evler aldı başını gidiyo yapıcak halimiz de yok hepten sinir küpüne döndük :)))
inş bebeişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza da bütün sıkıntılar uçar gider... opuyorumnanaktan

aman o laf sokanlar hiç bitmez.. ben de son çalıştığım okulda md yrd. olarak çalışıyodum eşimin bi ark.ı var uyuzun teki beni nerde görse okulun yönetimindeki aksaklıklardan bahsediyo hani ben md.yrd olmuşum ama aslında bi halt diilmişim okul çok boktanmışa getiriyo !!! şeytan diyo patlat bi tane:mymeka:

edacım yaa 7 30. haftanın sonunda bitmiş olmuyo muydu ??? CADIARZU

ben artık soranlara 8 aylık diyorum kaydirigubbakcemile3
öle deme nan sonra 1 ay kaldı saniiler milletin gözleri pörtlüyoo akannehir
neden hala olmadı diip dururlar sonra bak en iyisi daha az sölemek
nbr kıslar
ben geldim
çok moralim bozuk
çatlak teşhisinde blundum yawwwww akannehir

allahın delüsüüüü :mymeka:
ödümü patlattın gııı :hulya:

bizim park yatagımız bugun geliyo netten siparis verdik bakalım kraft baby max

edacım saglıklıdır bence o kadar kişi kullanmıs annem dediki bizide annem bu sekilde büyütmüs dedi :))

selam kızlar ben geldim. geçmişi okumadan yazayım dedim.
bugün dr a gittik. benim ki iyice tosun paşa olmuş 2445 gr
günde 3-4 kez kasılmam oluyo dedim. bi ilaç verecem dedi seni biraz sıkıntıya sokar dedi ama kullanman gerekiyor bebeği 1 ay daha orda tutmamız gerekiyor dedi.
bugün doğum olsa bebek yaşar ama 1 ay küvezde kalması gerekir dedi. 36. haftadan sonra sorun olmaz dedi.
hiç iş yapma dedi ki zaten yapmıyordum. kendimi çok iyi hissediyorum ama dr ve kociş az evhamlı oturup kalcam artık 4 hafta boyunca.
32. haftayı doldurduğum için raporumuda aldım 37 ye kadar çalışabilir diye. vermeyecekti ama zaten şimdi tatildeyiz diye verdi.
bende okul açıldıktan 1 hafta sonra izne ayrılcam 35. haftada. doğumdan sonra 11 hafta kullanacam izni 2 haftada 15 tatile denk geliyor zati yine toplamda 13 hafta oluyor. 2 hafta kardayım anlayacağınız:lepi:
yoruldum be yazarken

allahın delüsüüüü :mymeka:
ödümü patlattın gııı :hulya:
:roflol: :roflol: nan benim zaten
çıkacağım maksimum kilo 62 oluo
pek belli olmuolar ama bunlar 2 ayda kendini belli eder
hem ben bu ay hiç kioda almadım çatlak kremimide sürüom
ama yinede çatlıom annamadım yani mafoldumben

kartanem evet haklısın...valla anadan başka yar olmazmış birde eşim allah razı olsun haklarını ödeyemem ay yine sulak oldum sinirlerim bozuldu ya..ne yapayım başka şeylerde sinirlerimi bozan şeyler oldu hiçbirşeye tahammülüm kalmadı her şeye sinirlenip kızıyorum.. ya bende terlik bulamadım daha dpgrusu kayınvalidem pijamaları aldıktan sonra sık terlik bakmış bulamamış bizde internetten baktık muya gezer polaris falan tam bulamadım sanırım polar gibi puf olan terliklerden alacaz birde güzel çorap bakacam kurdelalı ama maalesef çıkıp gezemedigim için bakamıyorum artık bayramdan sonra çıkıp bakacam şu yasagım bir kalksında..

nbr kıslar
ben geldim
çok moralim bozuk
çatlak teşhisinde blundum yawwwww akannehir

hayırlı uğurlu olsun cnmm kaydirigubbakcemile3
delüü üzülme napalım olcek o kadar lülülülülülü

sırnaşık şey bencede kesin öle olcak nazlımm sırnaşık şey
inşallah cnm inşallahh :Saruboceq:

oo sende hazırladın çantayı benimki bayram arkasına kaldı yavv :sinifsinif: bu köy yerinde bişe bulamıımm mafoldumben izmire endeksliim herşeyiii

edacım yaa 7 30. haftanın sonunda bitmiş olmuyo muydu ??? CADIARZU

bak şimcik şöle hesapla 40 haftalık doğuruyoz 1 ay 4 hafta ee 32 den sonra 8 hafta kalıyo yani iki ay oyüzden 8e girmiş oluyozz

bizim park yatagımız bugun geliyo netten siparis verdik bakalım kraft baby max

edacım saglıklıdır bence o kadar kişi kullanmıs annem dediki bizide annem bu sekilde büyütmüs dedi :))

güle güle kullanın canım
bizde öbür ay alıcaz bizimkide kraft
ama neyi bilmiom

kız cersu çatlak benim bacagımda ve kalçamda almış başını gidiyor geçer mii bilmem nasıl bozuluyorum onları görünce çokvar maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…