ya kızlar beaaa oruç diyom yarın kadir gecesi hiç tutmadım daha sanki tutmazsam kendimi kötü hissetcekmişim gibi geliyo çalışıyomda ama 1 güncük bari tutsammıki varmı düşünen
neleri sen yaptında bu kadar ünlendin gıılülülülülülülülülülülülülülülülülülü
üretmiycez tamam nan ne kızıyon
alak bitane zaten kaç para şey ki
zaten günlerim dolu beee
şimdide avize olayına el attım ama onun bitmesine 4-5 gün ancak kuruyacak:roflol:
maşallah canım bebişe hayırlı olsuniyyimm şükür canım seni gördüm daha iyi oldum resim kuzenimin bebeği 9 eylülde doğduu taze bebek dahaa:ecrin_bebek:
ayy idil baby nin bi tane hastane çıkışını almış abimbende bi tane hastane çıkışı var yaaaaaa
onuda ölesine indirime girdi die aldıydım
bi tane daha almak istiorum ama bi türlü beğenemedim
idil baby var çok pahalı yaw ah bi chicco olsa alacam hemen
ya kızlar beaaa oruç diyom yarın kadir gecesi hiç tutmadım daha sanki tutmazsam kendimi kötü hissetcekmişim gibi geliyo çalışıyomda ama 1 güncük bari tutsammıki varmı düşünen
tomuycuk benim aldığım bugün beğendiğim de ölebende bi tane hastane çıkışı var yaaaaaa
onuda ölesine indirime girdi die aldıydım
bi tane daha almak istiorum ama bi türlü beğenemedim
idil baby var çok pahalı yaw ah bi chicco olsa alacam hemen
hee almıyem demiiaferün gıııı sonunda suurlu bişey almışın ama gene suursuzca almışın :roflol::roflol::roflol:
genemi hastane cıkışı aliidiin yeter gıı alma gayriiii delüüüü :mymeka:
neleri sen yaptında bu kadar ünlendin gıı
ben bi tek bebişime kapı süsü yaptım ve şeker için tülleri felan aldım
nasıl bi avize yapayon de bahim bizde yapak kolaysa
maşallah canım bebişe hayırlı olsun
benim yiğenimde abimin kızı 8 ekimde gelecek inşallah
ayy idil baby nin bi tane hastane çıkışını almış abim
organikmiş içerisinde katkı boya felan yokmuş pamuğun rengiyle yapılmış
krem rengi gibiydi çok hoştu
ayy idil baby nin bi tane hastane çıkışını almış abim
organikmiş içerisinde katkı boya felan yokmuş pamuğun rengiyle yapılmış
krem rengi gibiydi çok hoştu
kedicik ben de aslında düşündüm tutak mı diye
ben bazı hamileler bilim sürekli oruç tutuylar
ben dayanamam ki
bende düşük tansiyon var gün içerinde habire ayran tuzla geçiştiriyom
cesaret edmiyom aslında bu gece sahurda başlasam da yarın olaki tansiyon düşürse
bozmak zorunda kalırsam günah olumu ki
doktor aç kalmayacan dedi bana da kararsız kaldım
ama kadir gecelerinde mutlaka camiye giderim yarın da bir aksilik olmazsa teraviyi camide yapacam
2 senedir cami avlusunda kıldım valla ama daha iyi oluy sıkılmıyom bakalım yarın ne olcek
destancım sen mi oruç tutuydun acaba
vallahi tutmak isterim ama gün çok uzun Allah korusun bebişlere bişe olursa bu sefer vicdan azabı çekeriz
ben suya dayanamıyorum bi türlü bigün kendimi sınayım dedim kahvaltıyı geç yaptım
bütün gün halsizliğim geçmedi o yüzden cesaret edemiyorum
günler kısa olsaydı mutlaka tutardım şimdi cesaret edemiyorum
benim kesin açlıktan midem bulanır yaaa
bi denesemmi acaba bilmiorumki
bozunca dahamı günah olur acaba
ewt canım bi deniyelim diye başladdık çok şükür ramazanı çıkarıcaz bbi aksilik olmassaa
doktorum izin verdii bebiş zaten normalden önde ve oruçluylen gittiğimdede fazla hareketlii
buldu doktor sakınca görmedii
niyetlenmezsek yada Allahım zorlanırsam bzoucam nniyet etmiyorum falan desek olmazmıki offf vicdan yaptım resmen
ben tutmayı düşünüyorum canım bi aksilik olmazsa niyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?