2009 Kasm Anneleri

ya kızlar beaaa oruç diyom yarın kadir gecesi hiç tutmadım daha sanki tutmazsam kendimi kötü hissetcekmişim gibi geliyo çalışıyomda ama 1 güncük bari tutsammıki varmı düşünen

ya kızlar beaaa oruç diyom yarın kadir gecesi hiç tutmadım daha sanki tutmazsam kendimi kötü hissetcekmişim gibi geliyo çalışıyomda ama 1 güncük bari tutsammıki varmı düşünen

valla cnm ben kendi adıma düşünmüyorum dayanabilceğimi zannetmiyorum borçlanıyorum nasipse kışa yada seneye tutarım

kedicik ben de aslında düşündüm tutak mı diye
ben bazı hamileler bilim sürekli oruç tutuylar
ben dayanamam ki
bende düşük tansiyon var gün içerinde habire ayran tuzla geçiştiriyom
cesaret edmiyom aslında bu gece sahurda başlasam da yarın olaki tansiyon düşürse
bozmak zorunda kalırsam günah olumu ki
doktor aç kalmayacan dedi bana da kararsız kaldım
ama kadir gecelerinde mutlaka camiye giderim yarın da bir aksilik olmazsa teraviyi camide yapacam
2 senedir cami avlusunda kıldım valla ama daha iyi oluy sıkılmıyom bakalım yarın ne olcek

neleri sen yaptında bu kadar ünlendin gıı
ben bi tek bebişime kapı süsü yaptım ve şeker için tülleri felan aldım
nasıl bi avize yapayon de bahim bizde yapak kolaysa

iyyimm şükür canım seni gördüm daha iyi oldum resim kuzenimin bebeği 9 eylülde doğduu taze bebek dahaa:ecrin_bebek:
maşallah canım bebişe hayırlı olsun
benim yiğenimde abimin kızı 8 ekimde gelecek inşallah
bende bi tane hastane çıkışı var yaaaaaa
onuda ölesine indirime girdi die aldıydım
bi tane daha almak istiorum ama bi türlü beğenemedim
idil baby var çok pahalı yaw ah bi chicco olsa alacam hemen
ayy idil baby nin bi tane hastane çıkışını almış abim
organikmiş içerisinde katkı boya felan yokmuş pamuğun rengiyle yapılmış
krem rengi gibiydi çok hoştu

valla canım ben baştan beri tutuyorum şükür düşük tansiyonlu olmama rağmen hiç problem yaşamadım şükürr rabbim kolaylığınıı veriyor şeker hastalığın yoksa tabii ona kesinlikle yasak canımlmaz:

bende bi tane hastane çıkışı var yaaaaaa
onuda ölesine indirime girdi die aldıydım
bi tane daha almak istiorum ama bi türlü beğenemedim
idil baby var çok pahalı yaw ah bi chicco olsa alacam hemen
tomuycuk benim aldığım bugün beğendiğim de öle
ama tam set ya battaniyeli falan ondan almıcam
bi tane datlu zıbın takımı beğendimdi onu alcadım kasadaki kadına sini roldum almıcam işte onu da :mymeka:
zaten geçen bi arkadaş da bi dene hediye getirmiş manyakmıyım ben ya niye alıyomki delikafadulden
aferün gıııı sonunda suurlu bişey almışın ama gene suursuzca almışın :roflol::roflol::roflol:

genemi hastane cıkışı aliidiin yeter gıı alma gayriiii delüüüü :mymeka:
hee almıyem demii
niye nan gayet şuurluca aldım onu :roflol: bebiş boğulmasını önlüyomuş diye aldım nan blog araştırmalarım sonucu

yok anam ben tutmıcam çalışmasam belki denerdim ama işte dayanamam heralde :umursamaz:

vallahi tutmak isterim ama gün çok uzun Allah korusun bebişlere bişe olursa bu sefer vicdan azabı çekeriz
ben suya dayanamıyorum bi türlü bigün kendimi sınayım dedim kahvaltıyı geç yaptım
bütün gün halsizliğim geçmedi o yüzden cesaret edemiyorum
günler kısa olsaydı mutlaka tutardım şimdi cesaret edemiyorum

saol canım yiğeninde sağlıklı gelir inşş çok yakında bizden de doğum haberlerii gelicekk hayırlısıyla inşş

ben tutmayı düşünüyorum canım bi aksilik olmazsa niyetim var

ayy idil baby nin bi tane hastane çıkışını almış abim
organikmiş içerisinde katkı boya felan yokmuş pamuğun rengiyle yapılmış
krem rengi gibiydi çok hoştu

ay eşimde çok beğendi gördüm bende ama içinde tulumu yok yaaaa
ben tulumlu istiorum olmadı ondan alalım eşimde beğenmişti zaten
adamın içinde kalmasın

canım ya bende düşünüp duruyorum napsam diye ama eşim büyük ihtimal izin vermicek. cami diyosun aman diyim biz dün aşimle aziz mahmut hüdayi hz.lerine gittik ordanda eyüp sultana geçtik yoldayken ikindi okundu. eve bıraksam kalıcak oraya kadar gitmişken kılmadan olmaz. zorda olsa içeri girdim. ama çıkışım okadar zor olduki pişman oldum. herkes birden kapıya hücum etti. ben namazdayım yerde oturuyorum kadınların hepsi birden etrafımı sardı ayağıma basanlar ittirenler namazmı beni kıldı benmi namazı bilemedim. çıkmak içinde uzunca bir süre bekledimki yol açılsın diye bocuk boncuk ter döktüm okalabalıkta kimse de yol vermedi insanlığım adına utandım yazık öyle mübarek bir yerde bukadar vurdum duymazlık çıkmak için birbirlerini ezdler yaaa :1no2: bir ara bayılıcam sandım. ama çok şükür dşarı attım kendimi ama inan kendimden korktum. gitme deyip vebaline giremem ama iyi düşün ve çok dikkatli ol derim. en azından büyük herkesin hücum edeceği camilere gitme senağlama

benim kesin açlıktan midem bulanır yaaa
bi denesemmi acaba bilmiorumki
bozunca dahamı günah olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…