2009 Kasm Anneleri

inş. sahura kalkabilirz bakalım hayırlısı

bu durumda ekstra hassas oluyoruz herhalde ama insan bi kere bile aramaz mi? sanki kanli dusmanlar. bende takmiyorum, herkes ne ekerse onu bicer ama ben kendimi bilirim. birinin derdi olsa hepsinden once kosarim.

aynen canım bende hep vermeye alısmısım hamile oldugumu biliyolar ne arıyolar ne soruyolar düşüne düşüne hasta olucaktım artık takmıyorum alıstı bünyem kaydirigubbakcemile3

bu arada bir kilo daha almısım ayy cok normal yiyorum valla bebiş hızlı buyudugu için mi acaba yaaa su miktarı falan artarmıs bu haftalarda kendimimi avutuyorum acaba :)
bebiş buyurken yemek yemegide kısmak istemiyorum

anam ne yalancı çıkariin nan beni
sen cerinnen eminönüne gitmedimiydin :1ninca:

aaa asebam gelmiş nörüyon gıı

tuttum tuttum emmee kimse yoktu gıı esprilerim boşa gitti hee :roflol:
gitmedi hacıı ben çohh güldüm gıı
can can ağlama bak bizi de üsmee sefiyoss bis seni çoook hemde
nbr kıslar
ben geldim
çok moralim bozuk
çatlak teşhisinde blundum yawwwww akannehir
geçmiş olsun nannn ambulans çaarsaydın
krispi karaborsa satar bacımm bize laz karusu
falla benim annem de gelemio k.valdem de gelemio bişi diyemiyom ikiside annelerine bakıyo hastalar da ..... kendi göbeemi kendim keiom ağrıdan ağlaya ağlaya uyudum gece falla
gıı kartanesi terlik işini halledek gı bi ara aneanne donunu birlikte alak burdan
sıcak su torbam yok benimm bebek için alammı ?
maşallha oğluşa canım
beni de kimse çarmii
hatınlaa ben bi tane termofor aldım eczaneden ama şu kocaman bizim için olanlardan
onu bebişe de kullanamazmıyız??
termaafor n e nannn
aseba hoşgedin canımopuyorumnanaktan ya bu ebisce nerde yaaa özeline mesaj yazmıştım gene kaçmışşşakannehir
burdayım gııı msj cevapladım canısıı bak istersen
ay ben de alacaam bi dene
kartanem gıı yarın öğlen beraber çıkak mı? ben minik sepet alcamm hem sulu han a giderik hee olmaz mı ?

tamam ebişim yarın öğlen çıkabiliriz ama ben şimcik çıkıyom anane donu da alalım

Unim
Ahşap hafif hafif sallanın siyah rengi üzerine kırmızı minderleri canım bunu aldım resmini buldum bak netten bu kremi bendeki koyu siyah olanı değişiyor kaplamaları bize uyan koyu renklisiydi

Misafirlerimizide yolculadıkk dinlenme zamanı yemek yok pratik birşeyler uydurmalı:kedi:

bende okuldan ayrıldıgımdan beri arayan soran bikac kişi vardır oda gene ben ararsam arayanlar yani ben artık hiç takmıyorum goruncede hiçbişi yokmus gibi davranıyorum banane yaa hiç umrumda olmaz

kızlar selam

aynı dert bende de var zaten çoğu erkek, bayanlar da koca yaz bi kez aradılar valla, eskiden gelen giden oluyodu biri geliyodu artık nerdeyse hamil olduğumdan beri ayak basmadı evime ben de anlamadım kime ne yaptığımı

bu arada ben anca gelebildim dün kocişle markete çıkalım dedik cnm bişey çektiydi (söylemicem) ara ara bulamadık bikaç market dolaştık 2,5 saat yürümüşüm, eve geldim karnımın sağ tarafında bir ağrı geçmedi bi türlü
yemeği kociş hazırladı normaldir diye teselli ettim kendimi sürekli, uzandım filan pek keyifsizdim
sabah kalktığımda geçmişti ağrım
ben de bebeğin tekstil türü ıvır zıvırlarını çıkardım etiketlerini sarkan iplerini kestim beyazları yıkadım astım çok komik kızlar ya minicik minicik hepsi:) asarken baya duygulandım:))) bunlar benm meleğimin dedim durdum arada gidip çamaşırlığa bakıp gülüyorum gören deli diycekkk
sonra bi okula uğradım ufak bi iş için çağırmışlardı ordan da kocişin gönlü olsun diye sağlık ocağına gittim ağrıyı sordum ebe de o kaa yürürsen ağrır tabii yormayacaksın kendini artık dedi tansiyon kalp atışı kilo ölçümü derken her şey yolundaymış dedi ben de eve geldim akşam yemeğini hazırladım oturdum anca işte ama çok yoruldum bi dünya da ütü çıktı bi kenara
bu arada dün o meşhur karpuz dilimli patiğimize başladım:) ama ben tek renk örcem
oh bu kaa
sizde ne var ne yokkk

Selam kızlar nasılsınız?
ben cumartesi bebişimi görmeye gittim sonunda bir resmini cekebildi doktorumuz.
1320 gr olmus daha donmemiş makad gelişi duruyor donunce daha guzel pozlar cekeriz dedi
preeklempsi suphesine karsın tansiyonumdan dolayı tahlil istedi sonuclar bugun cıktı cok sukur belirti yok ama idrar yolu enfeksiyornu ve idrarda seker cıktı ne kadar diyet yapsamda seker yukseliyor biraz dikkat dedi ıYE için de monurol toz antibiyotik verdi 2 kutu

2 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım.

Bu arada doktorum da yeni hamile olduğunu ogrenmiş dedim siz kendi kendinize bakarsınız ultrasondan artık guldu:)) cok sevindim valla haberine.

bu arada kendime bir gecelik bir de pijama takımı aldım coraplar da aldım daha bebegin odası için hiç birsey yapamadım evde boya devam ediyor tam da bayram oncesi temizlik yerleşme telası biraz sıkıntımız olacak

bayram sonrası da izne ayrılacağım tum eksiklikleri tamamlarım umarım artık

hepinizi cok opuyorum sevgiler.

Kıyamam yaa ellerin dert görmesin canım ne güzel halletmişsin daha etiketleri keseceğiz değilmi akşam yapmak lazım o işi aradan çıkıversin:ecrin_bebek:
Ben aldım canısı herşeyini Yağmurumun çok şükür şimdi yıkama ütüleme yerleştirme faslı oda bayramda sonraya nasipse :lepi:

Gözünüz aydın tatlım büyümüş kuzucuk maşallah Doktorla beraber doğuma derdim ama ay farkınız çok kaydirigubbakcemile3 Aldıklarını güle güle kullanmak nasip olsun inşallah a.s.

slm kızlarrrr
ben bugün doktora gittim
çok şükürrr herşey yolunda
suyum felan normal bütün testler yapıldı
henüz suyum gelmiyor allaha şükür
bebiş kanala felanda yerleşmemiş ebe çok biliyo dedi doktorum :)))
nts ye girdim kızım hareket etmiyor diye
kalp atışları gayet normal sadece 1 tane sancım çıktı
oda problem değil dedi doktor.
tosunum kocaman olmuşşş teyzeleri 2 kilo 40 gr cık
doktorun çok hoşuna gitti,
iç çamaşırın ıslanırsa bana getir hemen bende göreyim dedi :)))
ben dedim gelene kadar kurur güldük öyleee...:))
bu 3-4 hafta çok önemli sürekli yat dinlen hiç bi iş yapmaa
ondan sonra bebek istediği zaman gelsin problem olmaz dedi
idrar yolumdakki iltihaptan eser kalmamış
inat ettim antibiyotik içmedim bol su içtim ve çok şükürrr bişi kalmamış...
içim öyle rahatladı kiii kızımda sanırım anladı bunu
bugün bol bol hareket ediyooo
işte böyle kızlarrr geçmişe bakkmadım ama inş. hiç kötü hbr yoktur...

ohh gelmiş bizim park yatagımız hihoyyyt

kenyacım gözün aydınn :lepi: ben de bunun kreminden mi alsam acaba ...

aa işte bu :))) güle güle kullan canımmm kaydirigubbakcemile5 ama sadece kremi ve siyahı vardı buda kırmızı görmedim ben...bi de pembe çizgili bi koltuk vardı ama baya koltuk ahşap yeri falan yok bi bebek odasına koymuşlardı ona da bayıldım...gidip bi daha bakıcam...

arzucum hazırlıkları dert etme bi kaç günde herşey hallediliyo... çok şükür bi sorun çıkmadan bu günlere kadar geldin en önemlisi o...:1hug:

canım ya ama çok yorucu yavaş yapmak lazım:) bende de bi tezcanlılık var
az önce tencereyi elimden düşürdüm her yere saçıldı allahtn bi kısmı içinde duruyo yemeğin yoksa aç kalcaktık ya ben çok sakarlaştım kızlar moralim çok bozuluyo neye elimi atsam başına bi hal geliyo

canım geçmiş olsun ben de bayramdan sonra ayrılcam izne
bebeğini görmüşsün ne güzel maaşallah bebeğine:)))
canım olur hepsi inş ama çok da geçe bırakma

Canım gözün aydın 36 haftadan sonra rahat doğumu bekleyebiliriz doktorlar bu haftalar onun için birşeyler yapmayın diyor son gelişimleri bitiyor nasipse bekleyecekler yavrucaklarımız :Saruboceq::Saruboceq:

Unim ahşap yeri siyah tatlım üstü aynı kırmızı bulursun canım cidden çok çok rahat tavsiye edebilirim birde kolları denk geliyor diyelimki bebek kucağımızda rahatça emzirebiliriz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…