slm kızlarrrr
ben bugün doktora gittim
çok şükürrr herşey yolunda
suyum felan normal bütün testler yapıldı
henüz suyum gelmiyor allaha şükür
bebiş kanala felanda yerleşmemiş ebe çok biliyo dedi doktorum :)))
nts ye girdim kızım hareket etmiyor diye
kalp atışları gayet normal sadece 1 tane sancım çıktı
oda problem değil dedi doktor.
tosunum kocaman olmuşşş teyzeleri 2 kilo 40 gr cık
doktorun çok hoşuna gitti,
iç çamaşırın ıslanırsa bana getir hemen bende göreyim dedi :)))
ben dedim gelene kadar kurur güldük öyleee...:))
bu 3-4 hafta çok önemli sürekli yat dinlen hiç bi iş yapmaa
ondan sonra bebek istediği zaman gelsin problem olmaz dedi
idrar yolumdakki iltihaptan eser kalmamış
inat ettim antibiyotik içmedim bol su içtim ve çok şükürrr bişi kalmamış...
içim öyle rahatladı kiii kızımda sanırım anladı bunu
bugün bol bol hareket ediyooo
işte böyle kızlarrr geçmişe bakkmadım ama inş. hiç kötü hbr yoktur...
Unim ahşap yeri siyah tatlım üstü aynı kırmızı bulursun canım cidden çok çok rahat tavsiye edebilirim birde kolları denk geliyor diyelimki bebek kucağımızda rahatça emzirebiliriz :lepi:
canım ya ama çok yorucu yavaş yapmak lazım:) bende de bi tezcanlılık var
az önce tencereyi elimden düşürdüm her yere saçıldı allahtn bi kısmı içinde duruyo yemeğin yoksa aç kalcaktık ya ben çok sakarlaştım kızlarmoralim çok bozuluyo neye elimi atsam başına bi hal geliyo
canım geçmiş olsun ben de bayramdan sonra ayrılcam izne
bebeğini görmüşsün ne güzel maaşallah bebeğine:)))
canım olur hepsi inş ama çok da geçe bırakma
Canım gözün aydın 36 haftadan sonra rahat doğumu bekleyebiliriz doktorlar bu haftalar onun için birşeyler yapmayın diyor son gelişimleri bitiyor nasipse bekleyecekler yavrucaklarımız :Saruboceq::Saruboceq:
:
ayyy elifiimmm çok sevindim canımmm Şeniz
maşallah minik prensese deopuyorumnanaktan
yav tam da hazırlık yapacağımız vakit bişey yapmayın yatın dinlenin diyolar olucak iş mi delikafadulden
nazlım o renk bizim odamıza uymaz zaten bizim duvarlar pembiş mobilyalar da beyaz...alırsam kremini almam lazım ..ama diğeri de çok güzeldi ikeanın sayfasında sorun var açılsa göstericem sana ...
canm ne güzel haberler verdin bizeeeslm kızlarrrr
ben bugün doktora gittim
Canım yaa olur böyle dengemi kaldı bizde Allah aşkına kendimizi koruyacağız diye elimizdekileri bile atar hale geldik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Genelimizde vardır cnm bu sorunlar dert etme opuyorumnanaktan tezcanlılık bendede var ama yapacak birşey olmayınca sabırla beklemeyide öğreniyor insan yıkasam ütülesem nereye asıcam mobilyalar yok en iyisi zamanı beklemek nasılsa olup btiyor alkisalkisalkis
Canımm bizimde odamız öyle beyaz çiçekler kelebekler ama bu yatak odama hani ilk zamanlar gece sürekli kalkıyoruz ya beşikten alıp emziriyoruz ben ozamanlar uyumamak için hiç yatakta emzirmem hep kalkıp otururum iyice açılır öyle alırım bebeği emzirmeye..Oyüzden odamada uyuyor bu renk ve sonrasında paylaşılmaz oldu bi abimiz ben kullanıcam bi babamız bende vermem koltuğumu diyorum 1 koltuk savaşı anlayacağın :roflol::roflol:
Abimin eşi öyle emzirirken Allah göstermesin tamm kucağından düşürüyordu bebeği havada yakaladım tik gibi birşey bu bende ama iyi birşey asla asla ne yatarak emzirin nede uyuklayarak!
aaaa :1shok: benim uykum çok çabuk açılır ben de emzirmeye kalktıktan sonra bi daha uyuyamam heralde diye düşünüyorum ama o zaman yorgunluktan ne hale gelirim bilmiyorum tabi
aynen canım bende hep vermeye alısmısım hamile oldugumu biliyolar ne arıyolar ne soruyolar düşüne düşüne hasta olucaktım artık takmıyorum alıstı bünyem kaydirigubbakcemile3
kızlar selam
aynı dert bende de var zaten çoğu erkek, bayanlar da koca yaz bi kez aradılar valla, eskiden gelen giden oluyodu biri geliyodu artık nerdeyse hamil olduğumdan beri ayak basmadı evime ben de anlamadım kime ne yaptığımı
bu arada ben anca gelebildim dün kocişle markete çıkalım dedik cnm bişey çektiydi (söylemicem) ara ara bulamadık bikaç market dolaştık 2,5 saat yürümüşüm, eve geldim karnımın sağ tarafında bir ağrı geçmedi bi türlü
yemeği kociş hazırladı normaldir diye teselli ettim kendimi sürekli, uzandım filan pek keyifsizdim
sabah kalktığımda geçmişti ağrım
ben de bebeğin tekstil türü ıvır zıvırlarını çıkardım etiketlerini sarkan iplerini kestim beyazları yıkadım astım çok komik kızlar ya minicik minicik hepsi:) asarken baya duygulandım:))) bunlar benm meleğimin dedim durdum arada gidip çamaşırlığa bakıp gülüyorum gören deli diycekkk
sonra bi okula uğradım ufak bi iş için çağırmışlardı ordan da kocişin gönlü olsun diye sağlık ocağına gittim ağrıyı sordum ebe de o kaa yürürsen ağrır tabii yormayacaksın kendini artık dedi tansiyon kalp atışı kilo ölçümü derken her şey yolundaymış dedi ben de eve geldim akşam yemeğini hazırladım oturdum anca işte ama çok yoruldum bi dünya da ütü çıktı bi kenara
bu arada dün o meşhur karpuz dilimli patiğimize başladım:) ama ben tek renk örcem
oh bu kaa
sizde ne var ne yokkk
slm kızlar nasılsınız....
geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inş...
buakşam misafirlerim gelcek,azcık temızlık yaptım başıma gelmeyen kalamdı çok sakarım ya kovayı devirdim.heryer su oldu.banyodada devirdim kovayı su içinde kaldım.:sinifsinif:
çok sinir oldum kendıme yawwww....
bugün 40 beden bi pantalon aldım kendıme artık tamam bu bana yeter....
slm kızlarrrr
ben bugün doktora gittim
buakşam misafirlerim gelcek,azcık temızlık yaptım başıma gelmeyen kalamdı çok sakarım ya kovayı devirdim.heryer su oldu.banyodada devirdim kovayı su içinde kaldım.:sinifsinif:
insanin zoruna gidiyor ya. bunlar benim guya herseyi paylastigim oda arkadaslarim. bir tanesi yerinden bile kalkmadi opmek icin. sorsan yada bir sey soylesen ozurleri kabahatleriden buyuktur. soyleyecek dunya laf bulurlar. oda arkadasim olmayanlar bile nasil opup ugurladilar. sadece iyi gun dostu, baska birsey degil. uzulmemek lazim, herkes ektigini bicer.
Unim
Ahşap hafif hafif sallanın siyah rengi üzerine kırmızı minderleri canım bunu aldım resmini buldum bak netten bu kremi bendeki koyu siyah olanı değişiyor kaplamaları bize uyan koyu renklisiydi
Selam kızlar nasılsınız?
ben cumartesi bebişimi görmeye gittim sonunda bir resmini cekebildi doktorumuz.
1320 gr olmus daha donmemiş makad gelişi duruyor donunce daha guzel pozlar cekeriz dedi
preeklempsi suphesine karsın tansiyonumdan dolayı tahlil istedi sonuclar bugun cıktı cok sukur belirti yok ama idrar yolu enfeksiyornu ve idrarda seker cıktı ne kadar diyet yapsamda seker yukseliyor biraz dikkat dedi İYE için de monurol toz antibiyotik verdi 2 kutu
bu arada kendime bir gecelik bir de pijama takımı aldım coraplar da aldım daha bebegin odası için hiç birsey yapamadım evde boya devam ediyor tam da bayram oncesi temizlik yerleşme telası biraz sıkıntımız olacak
bayram sonrası da izne ayrılacağım tum eksiklikleri tamamlarım umarım artık
hepinizi cok opuyorum sevgiler.
slm kızlarrrr
ben bugün doktora gittim
Unim yorgunlukla uyunuyor 1-2gün değil canım bu tempo düzenli bir bebekse gece en az yine 4-5 kalkıyorsun onu doyurmaya sabahın ilk saatleride tamamen kalkış alışınca o düzene uyuyor insan zamanla..Bende senin gibi yatar yatmazda uyuyamam ama alışmıştım inşallah kızımdadad aynısı olur
insanin zoruna gidiyor ya. bunlar benim guya herseyi paylastigim oda arkadaslarim. bir tanesi yerinden bile kalkmadi opmek icin. sorsan yada bir sey soylesen ozurleri kabahatleriden buyuktur. soyleyecek dunya laf bulurlar. oda arkadasim olmayanlar bile nasil opup ugurladilar. sadece iyi gun dostu, baska birsey degil. uzulmemek lazim, herkes ektigini bicer.
canım yaa normal pantolon mu aldın sıkmasın belini :bbo:
ben mi çok şiştim yoksa yaa kafamçokkarıştı
cerenimooooooo şimdik geldi tatlım yarım saat önce benim pkt.
çok çok çokk mersii tatlımmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?