2009 Kasm Anneleri

ayyy elifiimmm çok sevindim canımmm Şeniz
maşallah minik prensese de opuyorumnanaktan

yav tam da hazırlık yapacağımız vakit bişey yapmayın yatın dinlenin diyolar olucak iş mi delikafadulden

Unim ahşap yeri siyah tatlım üstü aynı kırmızı bulursun canım cidden çok çok rahat tavsiye edebilirim birde kolları denk geliyor diyelimki bebek kucağımızda rahatça emzirebiliriz :lepi:

nazlım o renk bizim odamıza uymaz zaten bizim duvarlar pembiş mobilyalar da beyaz...alırsam kremini almam lazım ..ama diğeri de çok güzeldi ikeanın sayfasında sorun var açılsa göstericem sana ...

Canım yaa olur böyle dengemi kaldı bizde Allah aşkına kendimizi koruyacağız diye elimizdekileri bile atar hale geldik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Genelimizde vardır cnm bu sorunlar dert etme opuyorumnanaktan tezcanlılık bendede var ama yapacak birşey olmayınca sabırla beklemeyide öğreniyor insan yıkasam ütülesem nereye asıcam mobilyalar yok en iyisi zamanı beklemek nasılsa olup btiyor alkisalkisalkis

Canım gözün aydın 36 haftadan sonra rahat doğumu bekleyebiliriz doktorlar bu haftalar onun için birşeyler yapmayın diyor son gelişimleri bitiyor nasipse bekleyecekler yavrucaklarımız :Saruboceq::Saruboceq:
:

ayyy elifiimmm çok sevindim canımmm Şeniz
maşallah minik prensese de opuyorumnanaktan

yav tam da hazırlık yapacağımız vakit bişey yapmayın yatın dinlenin diyolar olucak iş mi delikafadulden

saolun kızlar
evet canım en aktif olmamız gereken dönem ama
napalım erken gelmesin yeterki meleklerimizz
işler bi şekilde hallolur nasılsa...

nazlım o renk bizim odamıza uymaz zaten bizim duvarlar pembiş mobilyalar da beyaz...alırsam kremini almam lazım ..ama diğeri de çok güzeldi ikeanın sayfasında sorun var açılsa göstericem sana ...

Canımm bizimde odamız öyle beyaz çiçekler kelebekler ama bu yatak odama hani ilk zamanlar gece sürekli kalkıyoruz ya beşikten alıp emziriyoruz ben ozamanlar uyumamak için hiç yatakta emzirmem hep kalkıp otururum iyice açılır öyle alırım bebeği emzirmeye..Oyüzden odamada uyuyor bu renk ve sonrasında paylaşılmaz oldu bi abimiz ben kullanıcam bi babamız bende vermem koltuğumu diyorum 1 koltuk savaşı anlayacağın :roflol::roflol:

Abimin eşi öyle emzirirken Allah göstermesin tamm kucağından düşürüyordu bebeği havada yakaladım tik gibi birşey bu bende ama iyi birşey asla asla ne yatarak emzirin nede uyuklayarak!

canm ne güzel haberler verdin bizeee
maaşallah bebeğine:)))
tosuncuk olmuşşşş

canım yaa artık kendimi bi işe yaramıyo gibi hissediyorum
şu anda öyle bitkinim ki yoksa daha neler yapıcam...

aaaa :1shok: benim uykum çok çabuk açılır ben de emzirmeye kalktıktan sonra bi daha uyuyamam heralde diye düşünüyorum ama o zaman yorgunluktan ne hale gelirim bilmiyorum tabi

aaaa :1shok: benim uykum çok çabuk açılır ben de emzirmeye kalktıktan sonra bi daha uyuyamam heralde diye düşünüyorum ama o zaman yorgunluktan ne hale gelirim bilmiyorum tabi

kız yorgunluktan bayılırsınnn

kızlar ben pek halsizim kendmi çok iyi hissetmiyorum çıkıyorum azcık uzanayım belkim iyi gelir çok yordum gene heralde kendimii

hepinizi öptümmm
bye

Unim yorgunlukla uyunuyor 1-2gün değil canım bu tempo düzenli bir bebekse gece en az yine 4-5 kalkıyorsun onu doyurmaya sabahın ilk saatleride tamamen kalkış alışınca o düzene uyuyor insan zamanla..Bende senin gibi yatar yatmazda uyuyamam ama alışmıştım inşallah kızımdadad aynısı olur

Şekerimmm Elif hoşçakalın kızlar a.s.

slm kızlar nasılsınız....
geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inş...
buakşam misafirlerim gelcek,azcık temızlık yaptım başıma gelmeyen kalamdı çok sakarım ya kovayı devirdim.heryer su oldu.banyodada devirdim kovayı su içinde kaldım.:sinifsinif:
çok sinir oldum kendıme yawwww....
bugün 40 beden bi pantalon aldım kendıme artık tamam bu bana yeter....

aynen canım bende hep vermeye alısmısım hamile oldugumu biliyolar ne arıyolar ne soruyolar düşüne düşüne hasta olucaktım artık takmıyorum alıstı bünyem kaydirigubbakcemile3

insanin zoruna gidiyor ya. bunlar benim guya herseyi paylastigim oda arkadaslarim. bir tanesi yerinden bile kalkmadi opmek icin. sorsan yada bir sey soylesen ozurleri kabahatleriden buyuktur. soyleyecek dunya laf bulurlar. oda arkadasim olmayanlar bile nasil opup ugurladilar. sadece iyi gun dostu, baska birsey degil. uzulmemek lazim, herkes ektigini bicer.

Kıyamam sana ben misafir faslını öğlen atlattım çok şükür bu akşam Elveda Rumeliye bakar dinlerim nasipse :ecrin_bebek:

güle güle giy canım pantalonunu a.s. a.s. a.s.

oy ne güsel canım ya güsel haberler verdın bize maşallah bebişine..sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...
APPLEARZUcum sendende güsel haberler gelmiş şükür...
hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.artık dahada dikkat etmelıyız....ağırlaşıyoruz.
herşeyın hayırlısı olsun....

kızlar ben çıkayım.10-15 dk uzanayım sonra kalkıp hazırlancam...gece bakarım artık tekrar.hepinizi öpüyorumm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa benim de öyle oluyo iş çıkmasın dedikçe daha beter oluyo :sinifsinif:

canım yaa normal pantolon mu aldın sıkmasın belini :bbo:
ben mi çok şiştim yoksa yaa kafamçokkarıştı

üzülme canım böyle zamanlarda anlıyosun işte insanları..oda arkadaaşlarım dediğin aynı branştan olanlar heralde...onlar şimdi senin işlerin de onların başına kalacağı için tribe girmişlerdir... :roflol::roflol::roflol:

Unim
Ahşap hafif hafif sallanın siyah rengi üzerine kırmızı minderleri canım bunu aldım resmini buldum bak netten bu kremi bendeki koyu siyah olanı değişiyor kaplamaları bize uyan koyu renklisiydi

nazlımm çok beğendim koltuğunu alkisalkisalkis çok işe yarıcak bişey iyi düşünmüşsüünn :lepi:

arzucum geçmiş olsun cnm,maşalalh bebişinede
inşallah haftaya dahada iyi haberler alırsın.
işler için endişelenme inanki 1 günde bile halledersin opuyorumnanaktan

slm elifcimm a.s.
çok şükür iyi haberlerle geldin,maşallah bebişedee
kendini yorma dr.u dinle cnm işler yetişir bebişler erken gelmesin yeterki sağlıkla gelsinlerr :Saruboceq:

ayy nazlıım benim uykum çok ağırdır yaaa
kalktımmı ayılana kadar 1 saat gecer benim asla va asla yatakta emzirmemem lazımm

slm melek anneemm opuyorumnanaktan
ayy herkeste bi sakarlıktır aldı başını gidiyoo kaydirigubbakcemile3
maşallah kızz 40 beden pantalona sığıyosan daha ne istiyosun hihoyyythihoyyyt

amaann wannam onlar şimdi işler onlara kaldı derslere onlar gircek felan diye trip yapmışlardır. sallaa beaa :1hug: üzmeye değmez kendini cnm beniimm :1hug:

canım yaa normal pantolon mu aldın sıkmasın belini :bbo:
ben mi çok şiştim yoksa yaa kafamçokkarıştı

ayy bende çok şiştim :kedi: zaten şiştim gerçi beaa lülülülülülü

cerenimooooooo şimdik geldi tatlım yarım saat önce benim pkt.
çok çok çokk mersii tatlımmm Şeniz

oh bee aldın mı şükür kaydirigubbakcemile2
hayırlısıynan sağsalim şu kartanesi karusun malları da bi eline varaydı ya rebbi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…