2009 Kasm Anneleri

kıslarr iyi akşamlar nassınız bakalım?

slm fundacımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
göbüşleri büyütüyozz kaydirigubbakcemile3

nirdesin nannnn :mymeka:
merak ettik tabi delüü :mymeka:
ayy maşallah kızınaaaa

kızlar yaa bişey sorcam.doktorlar doğum tarihine neye göre karar veriyo anlamadım ben.herkes bişey diyo bana.
sat a göremi hesaplıyo tarih veriyo yoksam gelişimine bakıp usg den.ona göremi tarih veriyo? CADIARZU
ben sezeryan istiyorumda.nasıl karar vercek ona anlamadım. eğer gelişime göreyse bu gdişle ekimin son haftası sezeryan olurum ben.

büyütün bakalım göbişleri.bende son sürat büyütüyom.aynada baktıkça halime gülüyorum .karnım 1metre önden gidiyo :roflol:

ilk başlarda sata göre gidio ama daha sonra usgdeki gelişime göre bakıolar
benimde 30 kasımdı şuan 19 kasım görünüo ama ben daha karar vermedim normalmi sezeryanmı yani bakalım belkide normal doğuramam

yaaa benimki sata göre bakıyo ama her dr.aynı deel sanırsam cnmm :kedi:

büyütün bakalım göbişleri.bende son sürat büyütüyom.aynada baktıkça halime gülüyorum .karnım 1metre önden gidiyo :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haepimiz aynıyız kızzz kaydirigubbakcemile3

ilk başlarda sata göre gidio ama daha sonra usgdeki gelişime göre bakıolar
benimde 30 kasımdı şuan 19 kasım görünüo ama ben daha karar vermedim normalmi sezeryanmı yani bakalım belkide normal doğuramam

yaaa benimki sata göre bakıyo ama her dr.aynı deel sanırsam cnmm :kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haepimiz aynıyız kızzz kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar.bende bak bak cevap göremeyince ağlamaya başlamıştım.meğerse yazmışsınız. :kedi: opuyorumnanaktan
her doktor farklımı karar viriyoki yaw.olabilir.benimki izne çıkmış gelsinde sorayım.gelişime göreyse.kasım annesi değil ekim annesi olcam heralde.ee ben boşunamı burda kasım annesiyim diye yırtınıyom yaww
:roflol: akannehir

selam kızlar
bugün uzuun bi aradan sonra annemgilden kendi evime geldim iki iş yapam dedim öldüm yaaa
yaşlandığımı hissetmeye başladım pofff
göbeğim yere ha düştü ha düşcek kasıklarımda bir sancılanma abooo bundan gayrı evimi kirpas götürsün umrumda değil 1buçuk ay kaldı yapmayacam diyorum ama içim rahat olmaz dayanamaz gene ederim edeceğimi
kızlar bebekleriniz özellikle aşağı aşağı baskı yaparak tepikleme yapıyormu sankim çıkmak istiyormuşcasına

slm NSE canım çok yormamak lazım bu saatten sonra kendimizi lmaz:
benim bebişin ayakları yanda canım kafası aşagıda benimki kafasınla baskı yapıy sadece asaıyaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar inş. böbüş için çarşambaya dr a gidecem bakalım ne dicek ...
daha bir kere adam gibi bilgi veren dr um olmadı sinir oluyorum.

millet bez stoklamaya başladınız mııııııııııııı bide hasta bezi alırken neye göre alacaz kaç beden oldugunu ben hiç bilmiyom. en son bi yaşlı teyzeninkini gördüydüm kocaman bişeydi

çok yorma kendini.iş yapma boşver diycem ama bende aynıyım dayanamıyorum yapıyorum.bugün gene yaptım.ama heryeri yapmıyorum aynı gün.tek tek bitiriyorum.yoruluyorum hemencik.
benim velette tepikliyo ayaklarıyla aşağıyı.çıkcak sanıyorum bazen.

slm NSE canım çok yormamak lazım bu saatten sonra kendimizi lmaz:
benim bebişin ayakları yanda canım kafası aşagıda benimki kafasınla baskı yapıy sadece asaıyaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sanırım seninki dönmeye başlamış. canımo baskısı yürümeyi bay bir çok zorlaştırıyor birileri bakmasada göbeğimin altını tutarak yürüsem diyorum dışarda yürürken

ben bez stoklamaya çoktaaan başladım.bikaç gün sonra gene alıcam primanın yeni doğan bezinden.ıslak mendilde stokladım.
hasta bezini netcen canım.ben kızımın doğumunda almadım.zaten hastane veriyo onu.evdede gerek olmuyo.benim hiç ihtiyacım olmamıştı.

kadın milleti değil mi içi rahat olmuyor temizlik yapmasa.
sankim sağlığımızdan önemli. hele eli sanırım böyle karnımın üstünden doğru seyritiyor bi öte bi beri doğru. bide ayaklarıyla karın altını yırtarcasına tepikliyor o çok fenaa

ben hasta bezi almıcam yaaaa gerekirse oğlanın bezinden koyarım kaydirigubbakcemile3
bebişe bez almaya başladı 3 tane yeni bebek 2 tanede 3 numara aldımm kaydirigubbakcemile2

h.geldin özlem61-41

en iyisi onu diyor herkes hiç pişik yapmazmış.
ya arkadaşım geçen yıl doğum yaptı devlet hastanesinde hasta bezini kendisi almış hastane vermemiş.
canım kişiden kişiye değişebilir kiminin kanaması çok oluyormuş.
banada en son dr doğumun sezeryan olacak demişti son bi gelişme olmadıkça bakalım sezeryanda belkim gerekebilir sen normal doğummu yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…