inş canım bakalım, olmadı zaten ona gidicemhayırlısı olsun canım güzel şeyler düşün inş. bu bebeğpinde sarılık olmaz. ssk da ki dr un gircekse doğumuna özeli niye düşünüyorsun ki benim doğru dürüst dr um bile yokseninle başından beri ilgilendiyse bence o dr una güven.
allah yardımcımız olsun vallaözlem61-41 siizin o tarafta hastanelerin durumları nasıldır bilemem ama iyice araştır öyle haraket et.
burası küçük bir ilçe 2 dr var biri diplomasını almış almakla kalmış her halt var diğeride bayan 5 aylık hamile kendiylemi ugrassın diğer hastalarıylamı bende kafayı yiyecem.
mecbur merkezdeki bi hastaneye karar verdik.
birde özellerine gidince ilgi alaka var devlete gidince heççç görmemiş gibinler. sinirlerrrrrrrrrrrrrrr
kıslar ben kaçar
iyi geceler size öptüm
özlemcim kartal daumut hastanesine gideceksen bahsettiğim dr ismi birsen tursun cnm
ben şeyma hn gidiyorum
nene hatun hastanesininde ssk anlaşması var ama bundan dolayı da orası da ssk hastanesi gibi olmuş çok kalabalıkmış.kaynarca da cnm bu hastane e-5 yolu üzerinde hemen
sen bir araştır küvez önemli riske atmamak lazım
arkadaşım şifaya da doğum yaptı yoğun bakım üntesi olmadığı için doğum esnasında bir probelem oldu ve ssk anlaşmalı delta hst bebeğini gönderdiler ve arkadaşım bebeğini 2 gün sonra gördü
en azında yoğun bakım ünitesi olan yeri tercih et derim ben
görüşmek üzere kendine iyi bakkıslar ben kaçar
iyi geceler size öptüm
ben de aslen trabzonluyumvakfıkebir ilçesindeyiz
kızlar yarın oruç tutmayı düşünen varmı acaba
en fazla 5 gün tuttum yarında tutmak istiyorum canım.kızlar yarın oruç tutmayı düşünen varmı acaba
trabzon neresindensin ben beşikdüzü ilçesindenimben de aslen trabzonluyum
o yüzden sordum canım
trabzon neresindensin ben beşikdüzü ilçesindenim
yaa çok istiyorum tutmayı ama Allah korusun bişe olursa diye korkuyorumben tutmıcam canım açlıktan fena oluyorum
zaten iki gündür de halsizim
hoşbulduken fazla 5 gün tuttum yarında tutmak istiyorum canım.
bu arada h.geldin
iyi geceler canımben kaçar kızlar görüşürüz byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?