2009 Kasm Anneleri

nenehatun nispeten bana daha yakın oluyo pendikteydi sanırım
orada da doğum yapan arkadaşım memnundu ama o zaman ssk anlaşması yoktu
özel olarak gidiyordu, şimdi nasıldır hiç bir fikrim yok

inş canım bakalım, olmadı zaten ona gidicem
baştan ona başladım, onuda araştırdım iyi dediler
artık kısmette neyse o olur
senin neden doğru dürüst drun yok her zaman aynı dra gitmiyor musun

özlem61-41 siizin o tarafta hastanelerin durumları nasıldır bilemem ama iyice araştır öyle haraket et.
burası küçük bir ilçe 2 dr var biri diplomasını almış almakla kalmış her halt var diğeride bayan 5 aylık hamile kendiylemi ugrassın diğer hastalarıylamı bende kafayı yiyecem.
mecbur merkezdeki bi hastaneye karar verdik.
birde özellerine gidince ilgi alaka var devlete gidince heççç görmemiş gibinler. sinirlerrrrrrrrrrrrrrr

canım ben ilçede oturuyom burdaki hastanede 2 dr var biri bayan diğeri erkek. bayan olan aşırı kaprisli özeline dahi gitsen azarlayan cinsten erkek olan dr ise hakkında birsürü soruşturması olan biri.
özele gittim merkezde 4 defa sonuncuda hiç ilgilenmedi parayla muayene ediyorlar sonuçta. afra tafra ağzından bebemin kilosunu zor öğrendim bende vazgeçtim özelden tüzelden devletin doğum hastanesine karar verdim bakalım hayırlıısı.

allah yardımcımız olsun valla
ama buradakiler en azından benim gittiğim
hastaneye gidince ilgileniyo sıra almadan gidiyorum
sen nerdesin canım yer olarak trabzon gözüküyor

özlemcim kartal daumut hastanesine gideceksen bahsettiğim dr ismi birsen tursun cnm
ben şeyma hn gidiyorum
nene hatun hastanesininde ssk anlaşması var ama bundan dolayı da orası da ssk hastanesi gibi olmuş çok kalabalıkmış.kaynarca da cnm bu hastane e-5 yolu üzerinde hemen
sen bir araştır küvez önemli riske atmamak lazım
arkadaşım şifaya da doğum yaptı yoğun bakım üntesi olmadığı için doğum esnasında bir probelem oldu ve ssk anlaşmalı delta hst bebeğini gönderdiler ve arkadaşım bebeğini 2 gün sonra gördü
en azında yoğun bakım ünitesi olan yeri tercih et derim ben

sağol canım verdiğin bilgiler için

ben tutmıcam canım açlıktan fena oluyorum
zaten iki gündür de halsizim
yaa çok istiyorum tutmayı ama Allah korusun bişe olursa diye korkuyorum

en fazla 5 gün tuttum yarında tutmak istiyorum canım.
bu arada h.geldin
hoşbulduk
maşallah vallahi ben hiçç tutmadım bi gün biraz geç yemek yedim
çok halsizleştim ve halim kalmazsa namazda kılamam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…