şaka gibi gerçektende bebek bezimi kullanıcaz yaben bez olaraktan sadece bi pkt bebe bezi aldım
hasta bezi almayı düşünüyorum
ilk doğumda kullanmıştım
ben hasta bezi almıcam yaaaa gerekirse oğlanın bezinden koyarım kaydirigubbakcemile3
bebişe bez almaya başladı 3 tane yeni bebek 2 tanede 3 numara aldımm kaydirigubbakcemile2
h.geldin özlem61-41
en iyisi onu diyor herkes hiç pişik yapmazmış.
ya arkadaşım geçen yıl doğum yaptı devlet hastanesinde hasta bezini kendisi almış hastane vermemiş.
canım kişiden kişiye değişebilir kiminin kanaması çok oluyormuş.
banada en son dr doğumun sezeryan olacak demişti son bi gelişme olmadıkça bakalım sezeryanda belkim gerekebilir sen normal doğummu yaptın ?
yanlış hatırlamıyosam ben ilk iki günşaka gibi gerçektende bebek bezimi kullanıcaz ya
kaç gün yoğun kanama oluyoki
ya kiminde çok kanama oluyormuş sular seller misali kiminde olmuyor ama herşeye hazırlıklı olmak lazım. sezeryan doğum için 3 gün şart diyorlar hastanede kalma gününü duyduklarım valla yaşayıp görcez bakalım
ilkin bende özel hastane düşünmüştüm burda bir tane var zaten onuda ücretlerini düşürüp devlet hastanesi gibi tıka basa doldurmuşlar. üstelik 650ytl bayılmak istemiyorum boş yere.hoşbulduk canım
ben de ilk doğumumda ssk da yapmıştım kendim götürdüm
yine götürmeyi düşünüyorum gerçi özelde veriyolarmış galiba
ama daha nerde yapacağıma karar veremedim
ya kiminde çok kanama oluyormuş sular seller misali kiminde olmuyor ama herşeye hazırlıklı olmak lazım. sezeryan doğum için 3 gün şart diyorlar hastanede kalma gününü duyduklarım valla yaşayıp görcez bakalım
nan ben okadar güsel pijamalar aldım nan onlar kan revanmı kalacak şimcik kıyamam yaaaaaaaaaa
ilkin bende özel hastane düşünmüştüm burda bir tane var zaten onuda ücretlerini düşürüp devlet hastanesi gibi tıka basa doldurmuşlar. üstelik 650ytl bayılmak istemiyorum boş yere.
inş. kısmetse doğum hastanesinde düşünüyorum aksilik çıkmazsa 3 ay önce doğum yapan arkadaş çok temiz olduğunu söyledi bakalım kısmetse zaman ne gösterecek
evet özeller veriyor herbişeyini ama ek çıkan her ne olursa ameliyat parasının üstüne fırlıyor ihtiyatlı olmak gerek
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahım yarabbimmmmmmmmmmmm neyi düşünüyor olursa olsun nabalım
hem herşeyden birer çift almak gerek nolur nolmazzzzzzzz kan revan olursak mazallah ortada kalırık kırmızılar içinde :))))
ya işte ben de onu düşünüyorum, ücretler hakkında bilgim yok ama misal 500 dedi
doğumdan sonra şu parası bu parası olur mu diye, artı olarak gebze deki özellerde küvöz yok devlettede yok göztepeye ya da zeynep kamile sevkediyolar
eşim kartalda bi hastane var orayı diyo, uzak geliyo orası da
neticede giden gelen olacak, ben ilkini sezeryan oldum mecbur bu da öyle olacak
3 gün orada kalacam giden,gelen bilemiyorum
kısmet artık
umut hastanesi sskyla anlaşmalıymşözlemcim kartaldaki hangi hastane cnm
bende kartalda gidiyorum da
sanırım merkeze uzaktasın bende ilçesindeyim ama zaten sezeryanda belli gün veriyorlar ogün gidiyorsun bildiğim kadarıyla.
ama dediğin gibi küvoz olayı sıkıntılı inş. bunlara gerek kalmazda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alır gideriz.
özelde öyle ek çıkanlardan da ücret alınıyor. misal sarılık oldu veya başka bişey ilaçlarından tut mamasına varana kadar herbi maliyet ondan kesiliyor.
hayırlısı olsun canım güzel şeyler düşün inş. bu bebeğpinde sarılık olmaz. ssk da ki dr un gircekse doğumuna özeli niye düşünüyorsun ki benim doğru dürüst dr um bile yokyok canım gebzenin içindeyim, ama anadolu yakası bana uzak olur
arabamız olmadığı için
büyük oğlum sarılık olmuştu göztepe ye yolladılar
bu oğlum da bir ihtimal olabilir, herşeyi düşünmek zorundayım
aslında eski ssk hastanesi evime 5 dk oranın druna gidiyorum muayenehanesine
ama işte ne bilim karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?