2009 Kasm Anneleri

ayyy yok benimkinin maş.var o konuda hiç kıyamaz

valla benimkinin hiç belli olmuyo sağı solu.

bende sigara böreği attım buzluğa valla azıcık kaldı yedim yalnız başıma.tek sorun peynirler kızartırken çıkıyo sıçrıyo falan.
piramit pasta nasıl gıııı.

valla bizim gitcek kimsemiz yok.işte gelirse kocişin arkadaşları gelir.yoksa komşuları bile tanımıyom.daha iki ay oldu taşınalı ya.
ayyy ne güzel canım

ohhh ne güsel canım yaaa yediklerin bebişine yarasın inş.:Saruboceq:
kızlarr yarın 50 günüm kalacaaaakkkkkkkkkkkk akannehir

aboooooowwwwwwakannehiryaaaa benim stresler başladı şimdiden yaaaa

kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus

bacım senin düğüne gene misafir gibi gelmişler.benim düğünümde benim taraftan sadece teyzem vardı yani gelinin tarafı bir kişi düşünebiliyomusun.koca salonda bi kişi ne utanç verici dimi
bu senin bir ayıbın diil canısıı bence geçmişi tamamen unut bırak orda gömülü kalsınn hem artık bis varıs cicimmm oğluşa sünnet neen yaparsan burdan kaç kişi var bi say bakem :)
ayy ebişle buluşmama 15 dk kaldıı çok mutluyuumm özlemişim hee
ayyy kuzum benim yaaaa vakit az oluyo biras ama olsun ben de çok öslemişim seni gıııı anam daha geniş zaman olsa ne eğlenirük demii olmadı ilerde çocukları parka neen birlikte götürek ben senin o tarafa taşıncam zatiii
he gıı aldık sepetini en kısa sürede yollıcamm cicimm inşallahh

canım sigara böreklerinin içine yağ sür harcını koy ve sar öyle at buzluğa çıkarıncada hiç bir işlem yapmadan fırına at daha hafif oluyoryerimseniben

valla bizim gitcek kimsemiz yok.işte gelirse kocişin arkadaşları gelir.yoksa komşuları bile tanımıyom.daha iki ay oldu taşınalı ya.
ayyy ne güzel canım

belki komşuların tanışmaya gelir canım... hoşgeldine gelmediler mi sana...

ohhh ne güsel canım yaaa yediklerin bebişine yarasın inş.:Saruboceq:

sağol canım... inşallah bebişim kilo almıştır yaa:Saruboceq:.. minnoşum çok zayıf olmasın, azcık tombiş olsun istiyorum..

canım piramit pasta kakaolu puding gibi bir krema hazrılanıyor içine bisküvi kırlıyor mutlaka denk gelmiştir bir yerde sonra onu üçgen şekli verip derin dondurucuya atıyosun çokta lezzetli oluyor misafir geldiğinde hazır pastan oluyo çıkartıyosun çay olana kadar o kıvamını buluyor zaten :1hug:

kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
ayy canım benim annesini sütü yarıyor maş.yaaa
ben kayıplardaydım canım ya artık kavuştuk neyse kii

nasılsın durumlar nasıl
minik abi enes napıyoo

iyiyim canım koca göbüşü taşımaya çalışıyorum iştekaydirigubbakcemile3
enes abimizde ayaklandı artık teyzesi kardeşini yürüyerek karşılayacak
minik canavarın yapmadığı yaramazlık yok kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz canım iyiki varsınız
canım sigara böreklerinin içine yağ sür harcını koy ve sar öyle at buzluğa çıkarıncada hiç bir işlem yapmadan fırına at daha hafif oluyoryerimseniben

kız bak onu bilmiyodum bide öyle deneyem

yok beeee kimse gelmedi.ev sahibi karı bi kaç kez geldi kapıdan ilk taşındığım günlerde ne yaptım toparlandınmı dedi gitti bi dahada gelmedi.

hımm onu bilmiyom ben neyse bakarım netten nasıl bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…