ayyy yok benimkinin maş.var o konudahiç kıyamaz
valla benimde canım istedi bide en acil çözüm sigara böreği arkadaşlar ya ben arada hemen peynirli sarıp atıyorum kızgın yağa atınca 5 dk da hazır çok gelene zor olur belki ama böyle ani baskınlar için süper oluyor yanınada piramit pasta varya hani buzlukta tutulan ondan yaptınmı 10 dk da hazırlar çıkartırız
canım benim çok sağolopuyorumnanaktanŞeniz
kenya çok geçmiş olsun canım... acil şifalar diliyorum
karakızım hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun..inşallah sonuçların temiz çıkar, sen öyle kötüye yorma şimdi dr ne diycek bakalım...
canımcım önce sen iyi ol ki güzel kızına daha çok faydan olsun .. çok dikkat et kendineŞeniz
hakkaten de komedi dizisi gibi kızzz:roflol::roflol::roflol:
bakalım bizimki ne yapacakdelikafadulden
biz kocişle karar verdik.. bayramda hiç misafir kabul etmiycez... biz gideriz büyüklere ,yeter..... zaten fazla kimse gelmez bi komşularımız gelir... bu yıl onları da kabul edemicem... çünkü boya nedeniyle ev hayli dağıldı.. onları temizleyip yerleştirmekle uğraşamam valla... yan gelip yatmak istiyorum artık..
bu arada bişey paylaşıcam sizlen...
geçen gün kocişin halasına gittik... ayyy bi hizmet bi hizmet... halası börek yapmış, erik suyu yapmış sağolsun... eniştemiz kendi yetiştirdiği organik domatesleri çıkardı bunları da ye diye... ayyy nasıl hoşuma gitti anlatamam yaaaaa.. allah razı olsun ailem yanımda yok ama kendi ailem gibi hizmet ettiler bana. üüüf duygulandım haaa:a015:..
ohhh ne güsel canım yaaa yediklerin bebişine yarasın inş.:Saruboceq:canım benim çok sağolopuyorumnanaktanŞeniz
karakızım hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun..inşallah sonuçların temiz çıkar, sen öyle kötüye yorma şimdi dr ne diycek bakalım...
canımcım önce sen iyi ol ki güzel kızına daha çok faydan olsun .. çok dikkat et kendineŞeniz
hakkaten de komedi dizisi gibi kızzz:roflol::roflol::roflol:
bakalım bizimki ne yapacakdelikafadulden
biz kocişle karar verdik.. bayramda hiç misafir kabul etmiycez... biz gideriz büyüklere ,yeter..... zaten fazla kimse gelmez bi komşularımız gelir... bu yıl onları da kabul edemicem... çünkü boya nedeniyle ev hayli dağıldı.. onları temizleyip yerleştirmekle uğraşamam valla... yan gelip yatmak istiyorum artık..
bu arada bişey paylaşıcam sizlen...
geçen gün kocişin halasına gittik... ayyy bi hizmet bi hizmet... halası börek yapmış, erik suyu yapmış sağolsun... eniştemiz kendi yetiştirdiği organik domatesleri çıkardı bunları da ye diye... ayyy nasıl hoşuma gitti anlatamam yaaaaa.. allah razı olsun ailem yanımda yok ama kendi ailem gibi hizmet ettiler bana. üüüf duygulandım haaa:a015:..
kızlarr yarın 50 günüm kalacaaaakkkkkkkkkkkk akannehir
kızlar poğaçaları buzdolabı poşetine koyduktan sonra başka bir poşetede koyup sıkı sıkı bağlayın sadece buzdolabı poşetinde olduğunda dolabın kokusunu alıyo ozamanda tadı değişiyo haberiniz olsun
kızlarr yarın 50 günüm kalacaaaakkkkkkkkkkkk akannehir
ben kayıplardaydım canım ya artık kavuştuk neyse kiislm canım hoşgeldin nerelerdesin senŞeniz
kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
bu senin bir ayıbın diil canısıı bence geçmişi tamamen unut bırak orda gömülü kalsınn hem artık bis varıs cicimmm oğluşa sünnet neen yaparsan burdan kaç kişi var bi say bakem :)bacım senin düğüne gene misafir gibi gelmişler.benim düğünümde benim taraftan sadece teyzem vardı yani gelinin tarafı bir kişi düşünebiliyomusun.koca salonda bi kişi ne utanç verici dimi
ayyy kuzum benim yaaaa vakit az oluyo biras ama olsun ben de çok öslemişim seni gıııı anam daha geniş zaman olsa ne eğlenirük demii olmadı ilerde çocukları parka neen birlikte götürek ben senin o tarafa taşıncam zatiiiayy ebişle buluşmama 15 dk kaldıı çok mutluyuumm özlemişim hee
he gıı aldık sepetini en kısa sürede yollıcamm cicimm inşallahhŞeniz
Şeniz
Şeniz heee ince sarın yemem deyom nan :1ninca::1ninca:
hee gıı aklım burda eyümüü kaydirigubbakcemile3
:sm_cool::sm_cool: aldınızmı kızzzz:sm_cool:
ebişimmi aldıııııı nirde ooo :sm_cool:
delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla benimkinin hiç belli olmuyo sağı solu.
bende sigara böreği attım buzluğa valla azıcık kaldı yedim yalnız başıma.tek sorun peynirler kızartırken çıkıyo sıçrıyo falan.
piramit pasta nasıl gıııı.
valla bizim gitcek kimsemiz yok.işte gelirse kocişin arkadaşları gelir.yoksa komşuları bile tanımıyom.daha iki ay oldu taşınalı ya.
ayyy ne güzel canım
valla bizim gitcek kimsemiz yok.işte gelirse kocişin arkadaşları gelir.yoksa komşuları bile tanımıyom.daha iki ay oldu taşınalı ya.
ayyy ne güzel canım
ohhh ne güsel canım yaaa yediklerin bebişine yarasın inş.:Saruboceq:
kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
valla benimkinin hiç belli olmuyo sağı solu.
bende sigara böreği attım buzluğa valla azıcık kaldı yedim yalnız başıma.tek sorun peynirler kızartırken çıkıyo sıçrıyo falan.
piramit pasta nasıl gıııı.
ayyy ne güzel canım
ayy canım benim annesini sütü yarıyor maş.yaaakızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
ben kayıplardaydım canım ya artık kavuştuk neyse kii
nasılsın durumlar nasıl
minik abi enes napıyoo
sağol canım... inşallah bebişim kilo almıştır yaa:Saruboceq:.. minnoşum çok zayıf olmasın, azcık tombiş olsun istiyorum..
bu senin bir ayıbın diil canısıı bence geçmişi tamamen unut bırak orda gömülü kalsınn hem artık bis varıs cicimmm oğluşa sünnet neen yaparsan burdan kaç kişi var bi say bakem :)
ayyy kuzum benim yaaaa vakit az oluyo biras ama olsun ben de çok öslemişim seni gıııı anam daha geniş zaman olsa ne eğlenirük demii olmadı ilerde çocukları parka neen birlikte götürek ben senin o tarafa taşıncam zatiii
he gıı aldık sepetini en kısa sürede yollıcamm cicimm inşallahh
canım sigara böreklerinin içine yağ sür harcını koy ve sar öyle at buzluğa çıkarıncada hiç bir işlem yapmadan fırına at daha hafif oluyoryerimseniben
belki komşuların tanışmaya gelir canım... hoşgeldine gelmediler mi sana...
sağol canım... inşallah bebişim kilo almıştır yaa:Saruboceq:.. minnoşum çok zayıf olmasın, azcık tombiş olsun istiyorum..
canım piramit pasta kakaolu puding gibi bir krema hazrılanıyor içine bisküvi kırlıyor mutlaka denk gelmiştir bir yerde sonra onu üçgen şekli verip derin dondurucuya atıyosun çokta lezzetli oluyor misafir geldiğinde hazır pastan oluyo çıkartıyosun çay olana kadar o kıvamını buluyor zaten :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?