2009 Kasm Anneleri

ayy ne guzel haber acar acmaz karakız cok sevındım durumuz büyüyo desene maşallah allahım bol süt versınde yazasın kuzuna :Saruboceq:

tek derdimiz bu koca göbüşler olsun inşallah

maşallah abiye bak yerim ben onu abi oluyo tabii artık yürüsün alkisalkisalkis

hayrola canım bi sorun felan yok dimi
herkes geçmiş olsun demişte sana

hee bacım çok şükür iyiyiz... geçen hafta dr preklampsi demişti.. 1 hafta dinlendik ve iyi beslendik.. şimdi herşey yolunda çok şükür...

tek sorun yavruşum biraz zayıf kalmış teyzesi.. ama önemli değil sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun dimi..

yok beeee kimse gelmedi.ev sahibi karı bi kaç kez geldi kapıdan ilk taşındığım günlerde ne yaptım toparlandınmı dedi gitti bi dahada gelmedi.

niye gelmemişler kız.. benim komular olsa hemen gelirlerdi haa...senin komşular bu konulara ilgisizler demek ki...

valla ilgisizlermi bilmiyomki.geçen sağlık ocağına kayıt için gittim hemşire sen şurda oturuyosun dimi dedi meğer hatun üst kat komşummuş haberim bilem yok.ben kociş evde yokken evden çıkmıyom e tanımıyom buraları.

ay yarın 2 ye randevu aldım çok merak ediyom kuzumu.acaba 2 kilo olmuşmudurki.
inşallah olmuştur canımm gerçi kilosu mühim değil sağlıklı olsunlarda

geçmiş olsun canım yaaa inşallah dahada iyiye gider sağlığınız
tabii canım sağlıklı olsunlarda çok kilolu olmalarına gerek yok opuyorumnanaktan

karakızım gelmişşş...ama geçmişe bakamadım inş güzel haberlerle gelmiştir...Şeniz

çok şükür temizliğim bitiyo... yaa hiçbişey yapmadan ortalıkta dolanıyorum ufak tefek işler de bile koptu belimmmm...bir ay sonra ne hale gelicem düşünmek bile istemiyorum :umursamaz:

kızlar dün tv de bi dr vardı ...hamilelik döneminde allah kadınları özellikle hassas yapar yoksa o kadar savunmasız ve kendilerine muhtaç bi canlıya bakamazlardı dedi... ayyy çok duygulandım...

benimde temizliğim yarın temizliği yapmasan bile ortalıkta dolanmak dahada yoruyo insanı
arada uzan dinlen canım fazla yorma kendini

canısı ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi senin 2 kg 300 gr vardır rahat
maşallah ebişim koca herüf olmuş senin oğluş
bende cuma gitcem bakalım ne durumda bizim minik

öle tabi canım
canısı ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi senin 2 kg 300 gr vardır rahat

aaaa maaşallah.ozaman 2 olmuştur

ayy canlar bende azcık ütü yapcam buralara bakarak olurum arada
kociş gelmeden yapem bari şunları

he gıı teysesi koca herüff oldu benim oğluşşş
öle tabi canım

aaaa maaşallah.ozaman 2 olmuştur
canısı daha fazla olmuştur ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi amaaan sağlıklı olsunlarda inşallah

kenyacim buzluga pogacalari pisirip atican di mi?

wannacım ben elmalı kurabiye, poğaça falan yaptığımda önce küçük bi tepsiyle ya da yağlı kağıt üzerine dizip koyuyorum buzluğa donduktan sonra da dondurma kutularına dolduruyorum... sonra da hiç çözmeden tepsiye koyup atıyorum fırına çok güzel oluyo...
pişirmeden koy bence...

kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus

ooyyy yesinler onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım... inşallah bebişim kilo almıştır yaa:Saruboceq:.. minnoşum çok zayıf olmasın, azcık tombiş olsun istiyorum..

zerencim merak etme canım bu sefer almadıysa bile mutlaka alıcaktır... tombiş tombiş gelicek dünyaya sen sakın üzülme annesi...opuyorumnanaktan

ayyy yürüyo muuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yeriimm onuuu salyaları kesildi mi bari opuyorumnanaktan

ay yarın 2 ye randevu aldım çok merak ediyom kuzumu.acaba 2 kilo olmuşmudurki.

dilmuh bence geçmiştir 2 kg yu opuyorumnanaktan

benimde temizliğim yarın temizliği yapmasan bile ortalıkta dolanmak dahada yoruyo insanı
arada uzan dinlen canım fazla yorma kendini

ayy asebam yaa bu kız ilk defa geliyo bi de yabancı kız...yatamadım utandım valla ev de leş gibiydi...dicek bunlar aahır gibi nasıl oturmuş burda

bu arada hastane çantasıyla ilgili konuşulanlara cevap yazam ben de :)
içine koyacaklarımı büyük ölçüde tamamladım bi tek kendi kişisel bakım eşyalarım yok bi de pedle bebek bezi... ama koyacak bi çanta bulamadım benim valiz çok büyük içine kocişle ben bile sığarız yani :)) bi de spor çantalar var onlara da sığmaz...küçük bi çekçekli valiz alıcam...
bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum...ikisini de ayrı ayrı şeffaf fermuarlı çanta gibi şeyler oluyo ya hani battaniye havlu falan alınca onun içinde oluyo... işte ayrı takımlar halinde onların içine koydum...kendi iç çamaşırlarımı göğüs pedlerimi de steril olsun diye öyle bişeye koydum... kişisel eşyalar için büyük bi makyaj çantam vardı onu kullanıcam...diğerleri de valize işte...bi de gitmeden annemle kocişe gösteririm hemşireye bunu verin bana önce bunu giydirin falan diye oldu bitti... zaten o telaşla ne giysek umrumuzda olmıycak bence :)))
şimdi çıkarken ne giycem onu bulmam lazım..aaa bi de kocişe eşofman, iç çamaşırı falan koyim bak onu unutmuşum kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…