iyiyim canım koca göbüşü taşımaya çalışıyorum iştekaydirigubbakcemile3
enes abimizde ayaklandı artık teyzesi kardeşini yürüyerek karşılayacak
minik canavarın yapmadığı yaramazlık yok kaydirigubbakcemile3
hayrola canım bi sorun felan yok dimi
herkes geçmiş olsun demişte sana
yok beeee kimse gelmedi.ev sahibi karı bi kaç kez geldi kapıdan ilk taşındığım günlerde ne yaptım toparlandınmı dedi gitti bi dahada gelmedi.
hee bacım çok şükür iyiyiz... geçen hafta dr preklampsi demişti.. 1 hafta dinlendik ve iyi beslendik.. şimdi herşey yolunda çok şükür...
tek sorun yavruşum biraz zayıf kalmış teyzesi.. ama önemli değil sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun dimi..
niye gelmemişler kız.. benim komular olsa hemen gelirlerdi haa...senin komşular bu konulara ilgisizler demek ki...
inşallah olmuştur canımm gerçi kilosu mühim değil sağlıklı olsunlardaay yarın 2 ye randevu aldım çok merak ediyom kuzumu.acaba 2 kilo olmuşmudurki.
geçmiş olsun canım yaaa inşallah dahada iyiye gider sağlığınızhee bacım çok şükür iyiyiz... geçen hafta dr preklampsi demişti.. 1 hafta dinlendik ve iyi beslendik.. şimdi herşey yolunda çok şükür...
tek sorun yavruşum biraz zayıf kalmış teyzesi.. ama önemli değil sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun dimi..
canısı ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi senin 2 kg 300 gr vardır rahatay yarın 2 ye randevu aldım çok merak ediyom kuzumu.acaba 2 kilo olmuşmudurki.
lülülülülülü işler bittiiii lülülülülülü
aklım burda nann kaydirigubbakcemile3
benimde temizliğim yarın temizliği yapmasan bile ortalıkta dolanmak dahada yoruyo insanıkarakızım gelmişşş...ama geçmişe bakamadım inş güzel haberlerle gelmiştir...Şeniz
çok şükür temizliğim bitiyo... yaa hiçbişey yapmadan ortalıkta dolanıyorum ufak tefek işler de bile koptu belimmmm...bir ay sonra ne hale gelicem düşünmek bile istemiyorum :umursamaz:
kızlar dün tv de bi dr vardı ...hamilelik döneminde allah kadınları özellikle hassas yapar yoksa o kadar savunmasız ve kendilerine muhtaç bi canlıya bakamazlardı dedi... ayyy çok duygulandım...
maşallah ebişim koca herüf olmuş senin oğluşcanısı ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi senin 2 kg 300 gr vardır rahat
inşallah olmuştur canımm gerçi kilosu mühim değil sağlıklı olsunlarda
geçmiş olsun canım yaaa inşallah dahada iyiye gider sağlığınız
tabii canım sağlıklı olsunlarda çok kilolu olmalarına gerek yok opuyorumnanaktan
canısı ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi senin 2 kg 300 gr vardır rahat
kızlar ben kacıyorum gorusuruz
hadi byyyyyyy kıslarayy canlar bende azcık ütü yapcam buralara bakarak olurum arada
kociş gelmeden yapem bari şunları
delikafadulden olsun nann delikafadulden
he gıı teysesi koca herüff oldu benim oğluşşşbenimde temizliğim yarın temizliği yapmasan bile ortalıkta dolanmak dahada yoruyo insanı
arada uzan dinlen canım fazla yorma kendini
maşallah ebişim koca herüf olmuş senin oğluş
bende cuma gitcem bakalım ne durumda bizim minik
canısı daha fazla olmuştur ben 31+6 da gittim 2 kg 75 gr idi amaaan sağlıklı olsunlarda inşallahöle tabi canım
aaaa maaşallah.ozaman 2 olmuştur
kenyacim buzluga pogacalari pisirip atican di mi?
kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
sağol canım... inşallah bebişim kilo almıştır yaa:Saruboceq:.. minnoşum çok zayıf olmasın, azcık tombiş olsun istiyorum..
iyiyim canım koca göbüşü taşımaya çalışıyorum iştekaydirigubbakcemile3
enes abimizde ayaklandı artık teyzesi kardeşini yürüyerek karşılayacak
minik canavarın yapmadığı yaramazlık yok kaydirigubbakcemile3
ay yarın 2 ye randevu aldım çok merak ediyom kuzumu.acaba 2 kilo olmuşmudurki.
benimde temizliğim yarın temizliği yapmasan bile ortalıkta dolanmak dahada yoruyo insanı
arada uzan dinlen canım fazla yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?