benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden
yanınada kolay bir börek yap canımcım ohh süper bide salata olabilir patates salatası yada rus salatası ben çok acıkmışım yaaa cokacimcoook
:roflol::roflol: seninkide alemmiş valla
kenyacim buzluga pogacalari pisirip atican di mi?
anaa bayrama bişe mi yapacüük bi de :icecream: ben de yapem bari o şöbiyetten
anamlar gelince yesinler ikinci günü poğaça moğaça da yapam bari gıı misafrim var bu bayram
ay hiç bayram olarak düşünmemiştim dilmuh gıı haklısın falla eccük bayram gibi davranam ben de allah razı olsun yerimseniben
ben hicbirsey yapmam. zaten kimse gelmezki bize. biz sadece kaynanamlara gideriz, annemlere gideriz. ama bu sene annemler yazlikta, gorusemiycez bayramda. bizde oglusu gezdiririz artik.
güle güle krispim bende hazırlanayım dısarı cıkıcam
gitme otur dinleeenkarakızım vücut taşımıyo artık kiloyu netcem bilmim demekki fazla yük basiii ayaklara
geçer geçerde şimdi gidersem yarın daha beter olucum o yüzden hiç macera aramim kendime demi kıııı
kenyacim buzluga pogacalari pisirip atican di mi?
:roflolbenimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden
hee suluhandan aldık
abooo walla mı gıı kalede nerde olduunu biliin mii cinganlar yapiimişşş
benim herüf öldürsen gitmez oralara heee baya ucuza gelirdi emme nedek ben gene şu gıcık adamdan alacüümm hee -tatlicadiarzu-
nan adam gizli gizli burayı mı okuyo da ondan her gidişte zam yapiiki gıı :1ninca:
utanmasa kalk ben yatim bile derdi herhalde.delikafadulden
kıs bizim eniştenin antika dükkanı var orada ona soracağız o bilir diye
gitme otur dinleeen
evet wanna ben mayalı poğaça yapınca fazlasını atıyom sonra çıkarınca taptazecik oluyoo
olley bee benim de bildiğim bişe varmış şu buzlukla ilgili :roflol: buzluk meselelerine çok fransız kalmıştım
eee yanımızda dura dura ya huyundan ya suyundan öğrenecen artık kıs:roflol::roflol:
evet canım bende ilk defa yapıcam pişirip koyulacakmıs sonra cıkarıp ısıtıyormussun tazeliğini hiç kaybetmiyormus
evet wanna ben mayalı poğaça yapınca fazlasını atıyom sonra çıkarınca taptazecik oluyoo
olley bee benim de bildiğim bişe varmış şu buzlukla ilgili :roflol: buzluk meselelerine çok fransız kalmıştım
:roflollur yanınada birşey ister msn deseydin
bizimkide ben doğumdayken yine karısı doğum yapacak bi adamla tanışmışlar ben doğum yaptım çıktım bizimki arada bekleme salonuna gidiyor neymiş onun hanımı doğum yapmış mı diye adamla konuşuyor sanene bee elin karısından dedim kızdım adama
heyecanlarından ne yaptıklarını bilmiyorlar walla:roflol:
kız doğumada girmiş anlamadımı ne zorluk yaşadığını.abowwwww benim kocişte girsin görsün diyodum zorlukları.kar etmiyomuşki:roflol:
ay biz yarın gidip konuşcaz adamla ctsye getirtsin pazarlığı da yapcaz bakalım
cts arabayla gelip alalım diyom artık almamız lazım çünkü annemle yatağını örtüsünü ayarlıcaz
sagol canim. 3-5 pogaca atip deniyim. hepsini birden atip telef etmeyeyim.
aslinda hazir mutfaga girmisken bi kek cirpsaydim keske. yuh bana:mymeka:
seninkide elalemin karisini mi merak etmis?:roflol:
yok be canim, ne yaparsan yap anlamiyorlar. yasayan biliyor sadece.
kızlar poğaçaları buzdolabı poşetine koyduktan sonra başka bir poşetede koyup sıkı sıkı bağlayın sadece buzdolabı poşetinde olduğunda dolabın kokusunu alıyo ozamanda tadı değişiyo haberiniz olsun
ya gerçi doğru dün kociş diyoki senin neyin varki.bel ağrısından yatıyom bende o sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?