2009 Kasm Anneleri

benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden

:roflol::roflol: seninkide alemmiş valla
yanınada kolay bir börek yap canımcım ohh süper bide salata olabilir patates salatası yada rus salatası ben çok acıkmışım yaaa cokacimcoook

bana kalsa hiçbişey yapmayacam da kociş az diyo ikisi.börek hımm ne böreği yapsam ben netten başlayam araştırmaya.iki gün sonra alışverişe çıkcam o zamana kadar karar vermem gerekiyiii.carrefour dan 49 liralık bedava alışverişim varda onla alam diyom

kız tabi yapmak lazım bişeyler.sendende allah razı olsun bacım
ben hicbirsey yapmam. zaten kimse gelmezki bize. biz sadece kaynanamlara gideriz, annemlere gideriz. ama bu sene annemler yazlikta, gorusemiycez bayramda. bizde oglusu gezdiririz artik.

valla bizede kimse gelmez belki kocişin arkadaşlarından gelen olur bikaç kişi.ben ne olur ne olmaz diye yapam diyom

karakızım vücut taşımıyo artık kiloyu netcem bilmim demekki fazla yük basiii ayaklara

geçer geçerde şimdi gidersem yarın daha beter olucum o yüzden hiç macera aramim kendime demi kıııı
gitme otur dinleeen
kenyacim buzluga pogacalari pisirip atican di mi?

evet wanna ben mayalı poğaça yapınca fazlasını atıyom sonra çıkarınca taptazecik oluyoo

olley bee benim de bildiğim bişe varmış şu buzlukla ilgili :roflol: buzluk meselelerine çok fransız kalmıştım

benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden
:roflollur yanınada birşey ister msn deseydin
bizimkide ben doğumdayken yine karısı doğum yapacak bi adamla tanışmışlar ben doğum yaptım çıktım bizimki arada bekleme salonuna gidiyor neymiş onun hanımı doğum yapmış mı diye adamla konuşuyor sanene bee elin karısından dedim kızdım adama
heyecanlarından ne yaptıklarını bilmiyorlar walla:roflol:

kıs bizim eniştenin antika dükkanı var orada ona soracağız o bilir diye

kıs bizim eniştenin antika dükkanı var orada ona soracağız o bilir diye

ay biz yarın gidip konuşcaz adamla ctsye getirtsin pazarlığı da yapcaz bakalım
cts arabayla gelip alalım diyom artık almamız lazım çünkü annemle yatağını örtüsünü ayarlıcaz

eee yanımızda dura dura ya huyundan ya suyundan öğrenecen artık kıs:roflol::roflol:

evet canım bende ilk defa yapıcam pişirip koyulacakmıs sonra cıkarıp ısıtıyormussun tazeliğini hiç kaybetmiyormus

kızlar poğaçaları buzdolabı poşetine koyduktan sonra başka bir poşetede koyup sıkı sıkı bağlayın sadece buzdolabı poşetinde olduğunda dolabın kokusunu alıyo ozamanda tadı değişiyo haberiniz olsun

sagol canim. 3-5 pogaca atip deniyim. hepsini birden atip telef etmeyeyim.

aslinda hazir mutfaga girmisken bi kek cirpsaydim keske. yuh bana:mymeka:

seninkide elalemin karisini mi merak etmis?:roflol:

kız doğumada girmiş anlamadımı ne zorluk yaşadığını.abowwwww benim kocişte girsin görsün diyodum zorlukları.kar etmiyomuşki:roflol:

yok be canim, ne yaparsan yap anlamiyorlar. yasayan biliyor sadece.

ay biz yarın gidip konuşcaz adamla ctsye getirtsin pazarlığı da yapcaz bakalım
cts arabayla gelip alalım diyom artık almamız lazım çünkü annemle yatağını örtüsünü ayarlıcaz

kociş cumartesi çalışmıyor bizde enese mobilya takımı bakacağız sitelere belki vakit olursa onuda çıkarırım aradan en son ne diyor fiyatına ucuz verirse bakarım oradan

ya gerçi doğru dün kociş diyoki senin neyin varki.bel ağrısından yatıyom bende o sırada

uyari icin sagol canim. buzdolabi posetinin disinda ekstra bir poset yetiyor mu?

zeytiiiin nan ekim analarının cicilerinde kolonya şişesini süslemişler gıı hastanede dağıtmak için saa yeni bi iş daha çıktı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…