ben dikdörtgen yoğurt kaplarına koyuyorum poşete koymuyom şakkıdıkızlar poğaçaları buzdolabı poşetine koyduktan sonra başka bir poşetede koyup sıkı sıkı bağlayın sadece buzdolabı poşetinde olduğunda dolabın kokusunu alıyo ozamanda tadı değişiyo haberiniz olsun
bakcaz bakalım yarın bizi nasıl bi sürpriz beklii 100 bile diyebülüü çatlak herüf :1ninca:kociş cumartesi çalışmıyor bizde enese mobilya takımı bakacağız sitelere belki vakit olursa onuda çıkarırım aradan en son ne diyor fiyatına ucuz verirse bakarım oradan
uyari icin sagol canim. buzdolabi posetinin disinda ekstra bir poset yetiyor mu?
zeytiiiin nan ekim analarının cicilerinde kolonya şişesini süslemişler gıı hastanede dağıtmak için saa yeni bi iş daha çıktı kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız
kandilliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
ben dikdörtgen yoğurt kaplarına koyuyorum poşete koymuyom şakkıdı
bakcaz bakalım yarın bizi nasıl bi sürpriz beklii 100 bile diyebülüü çatlak herüf :1ninca:
evet canım yetiyor buzdolabı poşetinin hava alan bir yapısı var o sebeple kokuyu alıyor ama hani ekmek poşetlerini ben koyarım kenara birde ona koyup bağlayıp koyuyorum ozaman bişey olmuyo:1hug:
bide buzluktan cikardiginiz pogacalari cozulmeden isitilmis firina mi atiyorsunuz?
slm canım hoşgeldin nerelerdesin senŞenizslm kızlar nasılsınız
kandilliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
bide buzluktan cikardiginiz pogacalari cozulmeden isitilmis firina mi atiyorsunuz?
onuda ben poşete koyuyorum bir kaçkere atmak durumunda kaldım öyle yemeğimi çiğ olana bişey olmuyor ama pişmiş olanlar koku aldı benim hep canım.
benim bi arkadas lohusa serbeti dagittigi bardaklari tek tek dantelle suslemisti.delikafadulden
seninde kandilin mubarek olsun canim.opuyorumnanaktan
ya gerçi doğru dün kociş diyoki senin neyin varki.bel ağrısından yatıyom bende o sırada
cok sevindim canim, gozun aydin.:sm_cool:
bu arada benim bademciklerim şişmiş yaa soguk bişiler mi içtim naptım offff inş. ilaçsız geçer yaaa mafoldumben
canlarım nasılsınız
ben malesef yine hasta oldum kızlar kaç gündür yatak yorgan yatıyorum
sağ tarafımda boşluğumun arkaları böbreklerim ağrıyo derin nefes almaya çalıştığımda bıçak gibi bişey saplanıyo bu yüzdende derin nefes alamıyorum ve daralıyorum bide bunun üstüne öksürük başladı pazar sabahı acildeydik dr bi r ağrı kesici birde ağrılı bölgeye sıkmak için sprey verdi ama hala bi düzelme yok sadece sol tarafıma yatabılıyorum buda beni inanılmaz yoruyo butun gece sabaha kadar kıvranıyorum dr dinlenmem gerektiğini yataktan çıkmamam gerektiğini söyledi bu yüzden kızımı görmeyede gidemiyorum ve onu cok özlüyorum
Dün de akciğer tomografisini aldık hastaneden fakat dr umuz izinde bayramdan sonra gelecek ben sonuçları okudum sağ tarafta bişeyler göründüğü ve incelenmesi gerektiği falan yazıyo inşallah kötü birşey değildir
ne sogumasi kiz, hastaneden ciktigim gece adam yanimda bitti ozledim diye.:jeyyar:
ohaa dedimde geri gitti.delikafadulden
benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden
kızlar bayramda ne yapcaksınız.ben diyomki meşhur şöbiyetten yapam bide zeytinyağlı yaprak sarma yanına ne yapsam fikir verin lütfen.
opuyorumnanaktanasebaaam senin de kandilin mübarek olsuunn
opuyorumnanaktanbenim bi arkadas lohusa serbeti dagittigi bardaklari tek tek dantelle suslemisti.delikafadulden
seninde kandilin mubarek olsun canim.opuyorumnanaktan
kızlarr yarın 50 günüm kalacaaaakkkkkkkkkkkk akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?