2009 Kasm Anneleri

ben dikdörtgen yoğurt kaplarına koyuyorum poşete koymuyom şakkıdı
kociş cumartesi çalışmıyor bizde enese mobilya takımı bakacağız sitelere belki vakit olursa onuda çıkarırım aradan en son ne diyor fiyatına ucuz verirse bakarım oradan
bakcaz bakalım yarın bizi nasıl bi sürpriz beklii 100 bile diyebülüü çatlak herüf :1ninca:

zeytiiiin nan ekim analarının cicilerinde kolonya şişesini süslemişler gıı hastanede dağıtmak için saa yeni bi iş daha çıktı kaydirigubbakcemile3

benim bi arkadas lohusa serbeti dagittigi bardaklari tek tek dantelle suslemisti.delikafadulden

slm kızlar nasılsınız
kandilliniz mübarek olsun hayırlı kandiller

seninde kandilin mubarek olsun canim.opuyorumnanaktan

ben dikdörtgen yoğurt kaplarına koyuyorum poşete koymuyom şakkıdı

bakcaz bakalım yarın bizi nasıl bi sürpriz beklii 100 bile diyebülüü çatlak herüf :1ninca:

onuda ben poşete koyuyorum bir kaçkere atmak durumunda kaldım öyle yemeğimi çiğ olana bişey olmuyor ama pişmiş olanlar koku aldı benim hep canım.

valla benimde canım istedi bide en acil çözüm sigara böreği arkadaşlar ya ben arada hemen peynirli sarıp atıyorum kızgın yağa atınca 5 dk da hazır çok gelene zor olur belki ama böyle ani baskınlar için süper oluyor yanınada piramit pasta varya hani buzlukta tutulan ondan yaptınmı 10 dk da hazırlar çıkartırız

cok sevindim canim, gozun aydin.:sm_cool:

canım benim çok sağolopuyorumnanaktanŞeniz

bu arada benim bademciklerim şişmiş yaa soguk bişiler mi içtim naptım offff inş. ilaçsız geçer yaaa mafoldumben

kenya çok geçmiş olsun canım... acil şifalar diliyorum

karakızım hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun..inşallah sonuçların temiz çıkar, sen öyle kötüye yorma şimdi dr ne diycek bakalım...

canımcım önce sen iyi ol ki güzel kızına daha çok faydan olsun .. çok dikkat et kendineŞeniz

ne sogumasi kiz, hastaneden ciktigim gece adam yanimda bitti ozledim diye.:jeyyar:

ohaa dedimde geri gitti.delikafadulden

benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden

hakkaten de komedi dizisi gibi kızzz:roflol::roflol::roflol:
bakalım bizimki ne yapacakdelikafadulden

kızlar bayramda ne yapcaksınız.ben diyomki meşhur şöbiyetten yapam bide zeytinyağlı yaprak sarma yanına ne yapsam fikir verin lütfen.

biz kocişle karar verdik.. bayramda hiç misafir kabul etmiycez... biz gideriz büyüklere ,yeter..... zaten fazla kimse gelmez bi komşularımız gelir... bu yıl onları da kabul edemicem... çünkü boya nedeniyle ev hayli dağıldı.. onları temizleyip yerleştirmekle uğraşamam valla... yan gelip yatmak istiyorum artık..

bu arada bişey paylaşıcam sizlen...
geçen gün kocişin halasına gittik... ayyy bi hizmet bi hizmet... halası börek yapmış, erik suyu yapmış sağolsun... eniştemiz kendi yetiştirdiği organik domatesleri çıkardı bunları da ye diye... ayyy nasıl hoşuma gitti anlatamam yaaaaa.. allah razı olsun ailem yanımda yok ama kendi ailem gibi hizmet ettiler bana. üüüf duygulandım haaa:a015:..

bu poğaça olayını sevdim ben ya.bende yapsam ne güzel olur ama ne kadar yapcamki.bide buzlukta yer kalmadı benim ya.offff minicik buzluk hiç bişey sığmıyo

asebaaam senin de kandilin mübarek olsuunn
opuyorumnanaktan

benim bi arkadas lohusa serbeti dagittigi bardaklari tek tek dantelle suslemisti.delikafadulden

seninde kandilin mubarek olsun canim.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
hayırdır poğaça felan bayram hazırlığı mı bunlar ben bişe yapmıcam çünkü bayramda bana kimsecik gelmezki biz gideriz anca

süslü gaciler bide bardak mı süsleyecez gııı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…