2009 Kasm Anneleri

ağladım valla okurken allah üniversitelerden mezun olduğu günleride göstersin inşallah :Saruboceq:

walla enes oyuncaklarıyla oynarken yada uyurken takılıyorum bende bel ağrısındanda oturamıyorum uzandım öle yazıyorum valla
ayyy şu eski formumuza bi kavuşsak başka birşey istemiyorum

nekadar güzel ifade etmişsin yüreğine sağlık canım. Allah evlatlarınla eşinle ömür oyu huzur mutluluk nasip etsin. askerliğini damatlığınıda göstersin inşallah.:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNN AMİNNNNNN HEPİMİZE İNAŞŞAAH
AY DELİ ben bugünler oto boka herşeye ağlıyom zaten

:gitme: ayyy çok duygulandırdın beni yaaa.. allah bağışlasın ve darısı bizim başımıza olsun inşallah

inşallah canım inaşşşah .. daha çok güzel günlerini görelim inaşşah

canım öncelikle sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah hiçbirşey için canını sıkma. son 2-3 haftadır bendede oluyor kemikler açılmaya başladığı için olduğunu duydum. ama sen dr.una sor derim ama canını sıkacak bir durum olduğunu sanmıyorum :1hug:

ohhh ne güsel canım yaaa yediklerin bebişine yarasın inş.:Saruboceq:

aboooooowwwwwwakannehiryaaaa benim stresler başladı şimdiden yaaaa
bende hiç stres mtres yok cahil cesareti gaaba
oyyy maaşallahalkisalkisalkis çene yapa yapa geçirdik koca 7 -8 aylarıkaydirigubbakcemile3
he valla gııı
kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
ayy süpeeeer durumuz da büyüyoooo
pastaa çaayy oof canım çekti yaa :mymeka:
delülee neden kadın alıyonuz nan o zaman :roflol: :roflol:

ayyy ağlattın benii yaaaa :çok üzgünüm:
ama üzüntüden diil tabiii ay ne güzel yazmış ne güzel ifade etmişsin yaaa senağlama
demek efemiz okula başlıyoor allahım ne güzel şeyler bunlar
allah hepimize nasip etsinn

seni duyuyorum anne...

arkadaslar bı sıtede okudum cok hosuma gıttı sızınle de paylasmak ıstedım...

"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

gerçekten çok doğru o içimizdeki mucize şimdiden ilgi ve şefkate muhtaç bunu esirgemeyelim
ulen bugün beni ne kaa çok ağlattınız beeemafoldumben

ayyyy ne kadar düşüncelisin iteeekkk opuyorumnanaktan biz de artık çiğ çiğ yeriz onları... 4-5 sarma düşer her birimize onu da tencerede pişirmeye değmezkaydirigubbakcemile3...

yaaaa ağlayın diye yapmadım vallahiii sadece içimden gelenleri yazdım.... ama kartanesi inan oyle güzel duygukiii ......artık misafirlige giderken erken kalkıyoruz yarın okul var diye soylemesi bile çok güzel :1rolleyes::1rolleyes:

abooo laf mı ediii anaam lmaz:
allah razı olsun gıı ne kaa düşüncelisin:1ninca:

ayyyy ne kadar düşüncelisin iteeekkk opuyorumnanaktan biz de artık çiğ çiğ yeriz onları... 4-5 sarma düşer her birimize onu da tencerede pişirmeye değmezkaydirigubbakcemile3...

:roflol::roflol::roflol:

çok güzelmiş canım paylaşım için teşekkürler...

bu arada bugün herkes duygusal takılıyo haaa..

ben kaçıyorum yarın görüşürüz..

ayy ne hoşşşş a.s
daha neler görcez yarabbiimmmm
hayatın anlamı onlar demekki yaa bebiş yokken herşey tekdüzeymiş dicez demi onun heyecanlarıyla heyecanlancaz kaydirigubbakcemile2

eline yüreğine sağlık canım amma sulu olduk bugün heee senağlama

slm kızlar ben geldim dok bebişimi gördüm ilk defa ay canım elini ağzına götürüyordu babasına benzeyecek sabnırımaz ondan almış azda benden
gözün aydın canım sağlıklı olsunda kime isterse benzesin önemli değil

ağlattınız beni amaaa
maşallah Allahım üniv. bitirdiği günleride gösterir inşallah
bizim yavrucuklarımızda büyüyüp okullu olacak inşallah

:roflol:yuh beee oturda düzelt de bari :roflol::roflol:

maş.kuzuya

çok sinir oluyom ama diğer kadında gelecem diyoo gelmiyo rezil oluyom
kendini kahveye geldim sanıyo sanki seni ben boşuna mı çağırıyom işte akıl kafamçokkarıştı

ayy canım geçmiş olsun ama hiç bi bilgim yok bu konuda

kızlar slm nasılsınız çarsı pazar yaptım geldım çok yoruldum ya ayaklarım ağrıyo.hemen yemeğe giriştim.bi mutfağa gidip gelıp okurum artık....
bişi sorcam ama ben barbunya aldımda haşlamadan atsam dondurucuya olur demı....

pişirir paylaştırırım istersen dadluuumopuyorumnanaktan:roflol::roflol:
abooo laf mı ediii anaam lmaz:

allah razı olsun gıı ne kaa düşüncelisin:1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

hee yaaa sizsiz boğazımdan geçmez:roflol::roflol::roflol:

kıslar ya oruç beklediğim kadar çarpmadı beni keşke bugüne kadar tutsaymışım arada şimdi vicdan yaptım kendi kendime :sinifsinif:

tubik de alttan baki baki iki kelam ettiği yok
cerin garusu zaten arazi :mymeka:
bugün çok saçma bi gündü yaa off hiç bişe yapasım gelmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…