2009 Kasm Anneleri

ayıkla yıkamadan at çıkarınca yıkarsın canım. çünkü nemini tam alamazsan buzlanıyo sonra çıkar yap mis gibi afiyet olsun:1hug:

hoşgeldin meleğim niye yordun kendini o kaaa
çiğ at tatlım birşey olmazyerimseniben

hoşgeldin nesli nerelerdesin kıs

kıslar ya oruç beklediğim kadar çarpmadı beni keşke bugüne kadar tutsaymışım arada şimdi vicdan yaptım kendi kendime :sinifsinif:

yaaa bende gündüzleri pek birşey yiyemiyorum sadece su içiyorum benimde aklımdan geçti keşke tutsam diye ama kociş izin vermiyor hatta seneyede tutma çocuğu nasıl emzireceksin diyorakannehirakannehiroruç tutmayı özledim vallamafoldumben

ben geldimmmmmhihoyyyt
sabırla iftarı bekliyomm cokacimcoook
o kadarda sarsmadı oruç beni yaaa
gerçii hiç enerjimi harcamadım zabahtan beri yatıyomm kaydirigubbakcemile3
tubik de alttan baki baki iki kelam ettiği yok
cerin garusu zaten arazi :mymeka:
bugün çok saçma bi gündü yaa off hiç bişe yapasım gelmedii

hee gı sadecee bakiyimm
diyom yaa enerjimii tüketmiyim diyee yazmıyom kaydirigubbakcemile3

ay sorma canım benim kocişte baştan epey söylendi ama baktıki kararlıyım sesini çıkarmadı. ben oğluşum hareket etmez dedim ama maşallah hiç durmadı kuzum kıpır kıpırdı. 2 saat kaldı oda geçer artık inşallah. :sm_cool:

bebiş nasıl ondan haber ver hele
tosuncuk olmuştur seninkii adı nolcak nan

evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook

dimi canım ya benide hoş gerçi ben işteyim pazara falanda çıktım ama yinede iyiyim çok şükür :Saruboceq:

evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook

oy oy oy maşallah ona. Rabbim salıkla kucağına almayı nasip etsin canım kocaman olmuş kuzun :1hug:

sağol kedim hepimizinkine maaşallah.
Bu arada ismini dememiştim size, şimdi söyleyeyim artık di mi yerimseniben
:asigim: levin

Ayy nerden buluyosunuz böyle şeyleri yaaa
ağlatmayın beni bunları yazıp ama insan düşününce içeride neler olduğunu zaten ağlamaktan kendini alamıyor

abooo laf mı ediii anaam lmaz:
:
heee ya anam bide gacii laf edeyoo başkalarının lafını bana verdiğine göre benim lafımıda başkasına veriyodur

maşallah neslicim levin hanımaa :lepi: ama erken gelmesin annesii :Saruboceq::Saruboceq:

ayy beratefe kızz mafettin nan beniii :1ninca::1ninca:
bizede göstersin rabbim :Saruboceq:

tubiş bakarkende enerji harcıyon kız sen kapa gözlerini :roflol::roflol::roflol:

"türlü türlü, binbir renkte" demek tatlım. Babamızın adı levent olunca bizim içimize çok sindi.:kedi:

maşallah sizee az kaldıı

kıslar ya oruç beklediğim kadar çarpmadı beni keşke bugüne kadar tutsaymışım arada şimdi vicdan yaptım kendi kendime :sinifsinif:
ayyy maşallah yaa keşke bende tutsaydım diyom ama midem çok yandı bugünn
hala da yanıyo inşallah bebişinin sağlığıda yerindedir canım Allah kabul etsin

ayy canım sende mi tuttun Allah kabul etsin inşallah

maşallah tosunuma
hayırlı hayırlı gelsin inşallah da geldiği zaman çok önemli değil

dimi canım ya benide hoş gerçi ben işteyim pazara falanda çıktım ama yinede iyiyim çok şükür :Saruboceq:
Maşallah gıı sizlerin büyük bi şansıda serin yerde olmanız bizim buralar hala yanıyoo
susuz en fazla 1 saat durabiliyorum ben

sağol kedim hepimizinkine maaşallah.
Bu arada ismini dememiştim size, şimdi söyleyeyim artık di mi yerimseniben
:asigim: levin

ismiyle yaşar inşallah çok hoş bi isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…