kızlar slm nasılsınız çarsı pazar yaptım geldım çok yoruldum ya ayaklarım ağrıyo.hemen yemeğe giriştim.bi mutfağa gidip gelıp okurum artık....
bişi sorcam ama ben barbunya aldımda haşlamadan atsam dondurucuya olur demı....
yaa öle demeeeekıslar ya oruç beklediğim kadar çarpmadı beni keşke bugüne kadar tutsaymışım arada şimdi vicdan yaptım kendi kendime :sinifsinif:
kuzularımmmmm
hoşgeldin meleğim niye yordun kendini o kaaakızlar slm nasılsınız çarsı pazar yaptım geldım çok yoruldum ya ayaklarım ağrıyo.hemen yemeğe giriştim.bi mutfağa gidip gelıp okurum artık....
bişi sorcam ama ben barbunya aldımda haşlamadan atsam dondurucuya olur demı....
kuzularımmmmm
kıslar ya oruç beklediğim kadar çarpmadı beni keşke bugüne kadar tutsaymışım arada şimdi vicdan yaptım kendi kendime :sinifsinif:
iyiyim bıdıklarım, eccük fırsat buldum sizlere bakayım didim:hulya:
tubik de alttan baki baki iki kelam ettiği yok
cerin garusu zaten arazi :mymeka:
bugün çok saçma bi gündü yaa off hiç bişe yapasım gelmedii
yaa öle demeeee
zaten tutsamıydım deyip duruyom emme kociş izin vermedi zaten de bi de susuz zor olurdu yaa
valla beklediğimden çok kolay oldu cuma c.tesi tutayımda hiç değilse 3 gün olsun diyorum ama kociş kıyameti koparabülüüü.
ayy nesliiimm nediyon nan
yaaa bende gündüzleri pek birşey yiyemiyorum sadece su içiyorum benimde aklımdan geçti keşke tutsam diye ama kociş izin vermiyor hatta seneyede tutma çocuğu nasıl emzireceksin diyorakannehirakannehiroruç tutmayı özledim vallamafoldumben
bebiş nasıl ondan haber ver hele
tosuncuk olmuştur seninkii adı nolcak nan
ben geldimmmmmhihoyyyt
sabırla iftarı bekliyomm cokacimcoook
o kadarda sarsmadı oruç beni yaaa
gerçii hiç enerjimi harcamadım zabahtan beri yatıyomm kaydirigubbakcemile3
hee gı sadecee bakiyimm
diyom yaa enerjimii tüketmiyim diyee yazmıyom kaydirigubbakcemile3
evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook
evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook
Ayy nerden buluyosunuz böyle şeyleri yaaaseni duyuyorum anne...
arkadaslar bı sıtede okudum cok hosuma gıttı sızınle de paylasmak ıstedım...
"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:
Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.
Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.
Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır.
Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."
Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.
heee ya anam bide gacii laf edeyoo başkalarının lafını bana verdiğine göre benim lafımıda başkasına veriyodurabooo laf mı ediii anaamlmaz:
:
maşallah neslim hazırlıklar bittimi bari elini çabuk tut
kuzum bi terliğim kaldı, bi de göğüs pedi alıvericem bitecek, hazırım her bi naneye..
sağlıcakla gelsin hepimizin tosbaaları :asigim:
ben geldimmmmmhihoyyyt
hee gı sadecee bakiyimm
maşallah sizeeay sorma canım benim kocişte baştan epey söylendi ama baktıki kararlıyım sesini çıkarmadı. ben oğluşum hareket etmez dedim ama maşallah hiç durmadı kuzum kıpır kıpırdı. 2 saat kaldı oda geçer artık inşallah. :sm_cool:
ayyy maşallah yaa keşke bende tutsaydım diyom ama midem çok yandı bugünnkıslar ya oruç beklediğim kadar çarpmadı beni keşke bugüne kadar tutsaymışım arada şimdi vicdan yaptım kendi kendime :sinifsinif:
ayy canım sende mi tuttun Allah kabul etsin inşallahben geldimmmmmhihoyyyt
hee gı sadecee bakiyimm
Maşallah gıı sizlerin büyük bi şansıda serin yerde olmanız bizim buralar hala yanıyoodimi canım ya benide hoş gerçi ben işteyim pazara falanda çıktım ama yinede iyiyim çok şükür :Saruboceq:
sağol kedim hepimizinkine maaşallah.
Bu arada ismini dememiştim size, şimdi söyleyeyim artık di mi yerimseniben
:asigim: levin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?