abooo nettin gııı :1shok: anam zamanında gelsin gıı eylül anası olem demeeeevet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook
ayy o ne beee kafamçokkarıştıAyy nerden buluyosunuz böyle şeyleri yaaa
ağlatmayın beni bunları yazıp ama insan düşününce içeride neler olduğunu zaten ağlamaktan kendini alamıyor
heee ya anam bide gacii laf edeyoo başkalarının lafını bana verdiğine göre benim lafımıda başkasına veriyodur
"türlü türlü, binbir renkte" demek tatlım. Babamızın adı levent olunca bizim içimize çok sindi.:kedi:
"türlü türlü, binbir renkte" demek tatlım. Babamızın adı levent olunca bizim içimize çok sindi.:kedi:
Allahıma şükürler olsun bana bu güzel duyguyu yaşattığı için..... sabah oğluşım uyandırdı hadi kalk okula gec kalıyoruz diye saat baktığımda 07:00 di ... bebeğim çok erken biraz daha uyuyalım dedim ama yok fayda yoktu... Gözlerinde o heyecanı mutluluğu görmemek imkansızdı.... gel dedim sarıldım sıkı sıkı öptüm gıdığından yanaklarından ellerinden ......... kikirdedik yatakda birazcık dayanamadık kaktık . ben tuvalatten cıkana kadar efe çokdan okul çantasını sırtına takmıştı . o kadar masum duruyordu ki tv acmış gözler şiş pijamasını üstüne takmış çantayı hafifden boynuda bükük ............ beni farketmeden baktım bir kaç dakika ........sonra girdim tekrar banyoya gözyaşlarımı silmek için . görmesin dedim cünkü onun kitabında sevinçden ağlamak diye bir şey yok. görse bir sürü soru soracak dedim. ayana da baktım oyle . ama gittim birazcık gecmişe .. hamile kaldığım gün aklıma geldi bir güldüm bir yaş akııtım gözlerimden ... sonra ilk pıtları,,,,, ilk heyecanını ilk doğrduğı günü iilk yürüdüğünü günü ilk çişi kakası ilk ANNE demesi.......... hayatımda bana bütün ilkleri yaşatmıştı. hem düşündüm hem güldüm hem ağaldım ........ okadar çok gurruu duydumki kendimle ... Allahıma bir kezdaha şükrettim ...... hızlı hızlı yaptı kahvaltımızı ama evin içinde bir oyana bir buyana gidiyor.. zman gecmek bilmiyor efe için.... saat 9 gibi cıktık evden ..bismillah dedik koyulduk yola.. gittik okula ama efe bir eli babasında bir eli bende emin adımlarla gidiyor. benim küvük oğlum okullu oldu diye ağlıyorum ama ben ( çaktırmıyorum ) efe bir heyecanla sağa sola bakıyor cıkarmaya çalışıyor etrafı.... nerden duyuyorsa "anne tören varmış diyor " bekliyelim ne olurrrrrrr diyor . eşimle gülüyoruz cünkü bir öğrencının en nefret ettiği şeydir sıkıcı törenler.... ama ona bile okaar hevesliki.. öğretmenimizi öğreniyoruz... efe gülüyor mutlu halinden .. sonra hadi diyor bugünlük bu kadar şimdilik herkez eve diyor...... efe hemen miiiiiiiiiii diyor garib bir sesle. evet diyoruz bugünkül bu kadar ama daha çok geleceğiz bu okula sen merak etme diyorum .......... arkasına baka baka cıkıyoruz şimdilik okuldan .........
Güzel oğlumşummmm kücük adamım ..... daha anasınıfına başladın ama bu heyecanın bu tutkun hiç bitmesin hem boyle azimli ve hevesli ol okul hayatında. çok başarılı ol hep gönlünden ne geciyorsa onu yapki hayatdan hep zevk alasın... seni güzel yerlerde görmek inan bana ve babana dünyada veremiyecekleri duyguyu tatdırmış olursun .... sizleri çok seviyorummmmmmmmmm
Yaaa yarın doktordan iyiki randevu almışım ozaman yaa aynıyız Neslim biz naptın sen 2 haftaya filan gerçi büyük 35 hafta gibi görünüyor demişsin ama 2 hafta olmasa ozaman 3 haftam kalır hadi bakalım akannehir akannehir Allahım hayırlısı ver Yarabbimmm :Saruboceq:evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook
ismiyle büyüsün Allah bağışlasın canım ne güzelmiş anlamıda"türlü türlü, binbir renkte" demek tatlım. Babamızın adı levent olunca bizim içimize çok sindi.:kedi:
maşallah sizeeaz kaldıı
ayyy maşallah yaa keşke bende tutsaydım diyom ama midem çok yandı bugünn
hala da yanıyo inşallah bebişinin sağlığıda yerindedir canım Allah kabul etsin
ayy canım sende mi tuttun Allah kabul etsin inşallah
maşallah tosunuma
hayırlı hayırlı gelsin inşallah da geldiği zaman çok önemli değil
Maşallah gıı sizlerin büyük bi şansıda serin yerde olmanız bizim buralar hala yanıyoo
susuz en fazla 1 saat durabiliyorum ben
ismiyle yaşar inşallah çok hoş bi isim
kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus
hee bacım çok şükür iyiyiz... geçen hafta dr preklampsi demişti.. 1 hafta dinlendik ve iyi beslendik.. şimdi herşey yolunda çok şükür...
tek sorun yavruşum biraz zayıf kalmış teyzesi.. ama önemli değil sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun dimi..
kızlar dün tv de bi dr vardı ...hamilelik döneminde allah kadınları özellikle hassas yapar yoksa o kadar savunmasız ve kendilerine muhtaç bi canlıya bakamazlardı dedi... ayyy çok duygulandım...
wannacım ben elmalı kurabiye, poğaça falan yaptığımda önce küçük bi tepsiyle ya da yağlı kağıt üzerine dizip koyuyorum buzluğa donduktan sonra da dondurma kutularına dolduruyorum... sonra da hiç çözmeden tepsiye koyup atıyorum fırına çok güzel oluyo...
pişirmeden koy bence...
yaaa bende gündüzleri pek birşey yiyemiyorum sadece su içiyorum benimde aklımdan geçti keşke tutsam diye ama kociş izin vermiyor hatta seneyede tutma çocuğu nasıl emzireceksin diyorakannehirakannehiroruç tutmayı özledim vallamafoldumben
ayy ne hoşşşş a.s
daha neler görcez yarabbiimmmm
hayatın anlamı onlar demekki yaa bebiş yokken herşey tekdüzeymiş dicez demi onun heyecanlarıyla heyecanlancaz kaydirigubbakcemile2
Allahıma şükürler olsun bana bu güzel duyguyu yaşattığı için..... sabah oğluşım uyandırdı hadi kalk okula gec kalıyoruz diye saat baktığımda 07:00 di ... bebeğim çok erken biraz daha uyuyalım dedim ama yok fayda yoktu... Gözlerinde o heyecanı mutluluğu görmemek imkansızdı.... gel dedim sarıldım sıkı sıkı öptüm gıdığından yanaklarından ellerinden ......... kikirdedik yatakda birazcık dayanamadık kaktık . ben tuvalatten cıkana kadar efe çokdan okul çantasını sırtına takmıştı . o kadar masum duruyordu ki tv acmış gözler şiş pijamasını üstüne takmış çantayı hafifden boynuda bükük ............ beni farketmeden baktım bir kaç dakika ........sonra girdim tekrar banyoya gözyaşlarımı silmek için . görmesin dedim cünkü onun kitabında sevinçden ağlamak diye bir şey yok. görse bir sürü soru soracak dedim. ayana da baktım oyle . ama gittim birazcık gecmişe .. hamile kaldığım gün aklıma geldi bir güldüm bir yaş akııtım gözlerimden ... sonra ilk pıtları,,,,, ilk heyecanını ilk doğrduğı günü iilk yürüdüğünü günü ilk çişi kakası ilk ANNE demesi.......... hayatımda bana bütün ilkleri yaşatmıştı. hem düşündüm hem güldüm hem ağaldım ........ okadar çok gurruu duydumki kendimle ... Allahıma bir kezdaha şükrettim ...... hızlı hızlı yaptı kahvaltımızı ama evin içinde bir oyana bir buyana gidiyor.. zman gecmek bilmiyor efe için.... saat 9 gibi cıktık evden ..bismillah dedik koyulduk yola.. gittik okula ama efe bir eli babasında bir eli bende emin adımlarla gidiyor. benim küvük oğlum okullu oldu diye ağlıyorum ama ben ( çaktırmıyorum ) efe bir heyecanla sağa sola bakıyor cıkarmaya çalışıyor etrafı.... nerden duyuyorsa "anne tören varmış diyor " bekliyelim ne olurrrrrrr diyor . eşimle gülüyoruz cünkü bir öğrencının en nefret ettiği şeydir sıkıcı törenler.... ama ona bile okaar hevesliki.. öğretmenimizi öğreniyoruz... efe gülüyor mutlu halinden .. sonra hadi diyor bugünlük bu kadar şimdilik herkez eve diyor...... efe hemen miiiiiiiiiii diyor garib bir sesle. evet diyoruz bugünkül bu kadar ama daha çok geleceğiz bu okula sen merak etme diyorum .......... arkasına baka baka cıkıyoruz şimdilik okuldan .........
Güzel oğlumşummmm kücük adamım ..... daha anasınıfına başladın ama bu heyecanın bu tutkun hiç bitmesin hem boyle azimli ve hevesli ol okul hayatında. çok başarılı ol hep gönlünden ne geciyorsa onu yapki hayatdan hep zevk alasın... seni güzel yerlerde görmek inan bana ve babana dünyada veremiyecekleri duyguyu tatdırmış olursun .... sizleri çok seviyorummmmmmmmmm
nan itek iki laf etmeye bilem takatım yok haaaaaa anna yani okaaa çökmüş bi halim var
gidip tuhafiyeden iplik alıo örgüye başlamam lazım iki yelek şapka ve patikler örmem lazım anca yetişir yavvvv:hulya::hulya::hulya:
once buzlukta dondurup, sonra donmuslari dondurma kabina koyuyorsun di mi? kafam karisti simdi. cigden mi atsam, pisirip mi? pogaca yapinca iki sekilde de deneyeyim bari. hangisi guzel olursa ona gore stoklarim.
sen gecen senede tutamamisindir di mi? bu gidisle daha cok tutamazsin sen.:roflol:
sen gecen senede tutamamisindir di mi? bu gidisle daha cok tutamazsin sen.:roflol:
kartanem hele bi dogsun, esinle birbirinize biz cocuktan once ne yapiyorduk diye sorucaksiniz. onlardan oncesi yok cunki.opuyorumnanaktan
çok hoşuma gitti. içimi titretti. Sizinle paylaşmak istedimgerçekten çok doğru o içimizdeki mucize şimdiden ilgi ve şefkate muhtaç bunu esirgemeyelim
ulen bugün beni ne kaa çok ağlattınız beeemafoldumben
:)))))))))))))))çok güzelmiş canım paylaşım için teşekkürler...
bu arada bugün herkes duygusal takılıyo haaa..
ben kaçıyorum yarın görüşürüz..
eline yüreğine sağlık canım amma sulu olduk bugün heee senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?