2009 Kasm Anneleri

evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook
abooo nettin gııı :1shok: anam zamanında gelsin gıı eylül anası olem demeee
ayy o ne beee kafamçokkarıştı
"türlü türlü, binbir renkte" demek tatlım. Babamızın adı levent olunca bizim içimize çok sindi.:kedi:

pek güzelmiş falla beğendimmm Şeniz

yok bugün ağlama günü..Canımmm kıyamam size hayırlı uğurlu olsun ilk günkü gibi heycanı devam etsin yavrunun hep başarılı olsun inşallah..Okul çocuğunu öp teyzesi içinde kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

evet teyzesi 2,300 küsürlerde sıpam, demincek geldim hastaneden. 35 haftalık çıkıyo ultrasonda, iki haftaya gelebilir hazırlıklı olun dediler yine.. bekliyoz merakla Çok üzgünüm çoook
Yaaa yarın doktordan iyiki randevu almışım ozaman yaa aynıyız Neslim biz naptın sen 2 haftaya filan gerçi büyük 35 hafta gibi görünüyor demişsin ama 2 hafta olmasa ozaman 3 haftam kalır hadi bakalım akannehir akannehir Allahım hayırlısı ver Yarabbimmm :Saruboceq:

beğenmeniz beni çok sevindirdi güzel meleklerim:asigim:

özledim hepinizi ama iki dakika duramıyorum bi yerde, alışveriş vakti yine topuk!kafamçokkarıştı
kendinize ve miniklerime iyi bakın, öpüyom kokluyom bağrıma basıyom tek tekkkka.s.

"türlü türlü, binbir renkte" demek tatlım. Babamızın adı levent olunca bizim içimize çok sindi.:kedi:
ismiyle büyüsün Allah bağışlasın canım ne güzelmiş anlamıda

maşallah sizee az kaldıı

valla geçti çok şükür canım.

ay yok canım sen okadar sıcakta tutmamakla iyi etmişsin. bugünde burası gerçekten serindi. Rabbim kabul etsin inşallah. :Saruboceq:

arkadaşlar bende çıkıyorum artk yavaş yavaş. kendinize ve meleklerinize ok iyi bakın. ne olur dualarınızda benide unutmayın bende hepiniz için dua edicem Allah nasip ederse. Allaha emanet olun. öpüldünüz kocaman kocaman a.s.

kızlar kociş aradı süt götüröüştü ya kızıma dr gene güzel şeyler söylemiş minik kızım 1350 gr olmuş zemuszemus

ohhh masallah masallah.

zayif olasi hic sorun degil, yeterki saglikli olsun. benim oglus 2580gr dogmustu ama simdi nerdeyse tabagi aliyorum onunden, o kadar yani.:roflol:

kızlar dün tv de bi dr vardı ...hamilelik döneminde allah kadınları özellikle hassas yapar yoksa o kadar savunmasız ve kendilerine muhtaç bi canlıya bakamazlardı dedi... ayyy çok duygulandım...

ayyy cok guzel.opuyorumnanaktan

once buzlukta dondurup, sonra donmuslari dondurma kabina koyuyorsun di mi? kafam karisti simdi. cigden mi atsam, pisirip mi? pogaca yapinca iki sekilde de deneyeyim bari. hangisi guzel olursa ona gore stoklarim.

sen gecen senede tutamamisindir di mi? bu gidisle daha cok tutamazsin sen.:roflol:

ayy ne hoşşşş a.s
daha neler görcez yarabbiimmmm
hayatın anlamı onlar demekki yaa bebiş yokken herşey tekdüzeymiş dicez demi onun heyecanlarıyla heyecanlancaz kaydirigubbakcemile2

kartanem hele bi dogsun, esinle birbirinize biz cocuktan once ne yapiyorduk diye sorucaksiniz. onlardan oncesi yok cunki.opuyorumnanaktan

ayyy beratefem ağlattın beni... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
allah oğluşunla birlikte nice ilkleri yaşamayı nasip etsin canımmm opuyorumnanaktan

kıs o kadar yorgunsan otur azıcık poponun üstüne örgüyle ne işin var ...boyna kendine iş icat etme...kaydirigubbakcemile

once buzlukta dondurup, sonra donmuslari dondurma kabina koyuyorsun di mi? kafam karisti simdi. cigden mi atsam, pisirip mi? pogaca yapinca iki sekilde de deneyeyim bari. hangisi guzel olursa ona gore stoklarim.

evt canım...önce dondurup öyle koyuyorum ki birbirine yapışmasın diye...

sen gecen senede tutamamisindir di mi? bu gidisle daha cok tutamazsin sen.:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

slm nasıınız hatunlar
kadir geceniz mübarek olsun birbirimize dua edelim
ben 4 gündür filan yoktum yeni haberler ne var ne yok
doğuran varmı yine erkenci bebeğimiz duru nasıl oldu karakız nası
haberleri bi özet geçiven nolu yavv
300 kusur sayfa konuşmuşunuz
nası okuyemm şimdii akannehir

yok bacım doğuran yok.çok şükür durumuzda iyi annesinin sütü yarıyo maşallah kilo alıyomuş.bizlerde iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız

kartanem hele bi dogsun, esinle birbirinize biz cocuktan once ne yapiyorduk diye sorucaksiniz. onlardan oncesi yok cunki.opuyorumnanaktan

bana farz olmaktan çıkar artık oruç dimi:1ninca:

gerçekten çok doğru o içimizdeki mucize şimdiden ilgi ve şefkate muhtaç bunu esirgemeyelim
ulen bugün beni ne kaa çok ağlattınız beeemafoldumben
çok hoşuma gitti. içimi titretti. Sizinle paylaşmak istedim

çok güzelmiş canım paylaşım için teşekkürler...

bu arada bugün herkes duygusal takılıyo haaa..

ben kaçıyorum yarın görüşürüz..
:)))))))))))))))

eline yüreğine sağlık canım amma sulu olduk bugün heee senağlama

evet ya bugün hepimiz duygusalız. günün anlamından olsa gerek:))
bu arad Kadir Gecemiz mübarek olsun Allahım hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah:Saruboceq:

ben arkadasın sacını boyamaya gidiyorum acık havada boyayacagız unutmusumdur heralde ben sac boyamayı falan yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…