ben arkadasın sacını boyamaya gidiyorum acık havada boyayacagız unutmusumdur heralde ben sac boyamayı falan yaa
amin cersucum seninde
ben arkadasın sacını boyamaya gidiyorum acık havada boyayacagız unutmusumdur heralde ben sac boyamayı falan yaa
amin canım
anam az önce yemek yedim nefes alamıom ama çok su içmekten yaaa
dilmuh
nasılsın kız
buralardayım seninle denk gelmiyoruz canımyarem nerelerdesin yahu
bende yemekten sonra su içince nefes alamıyom az yürü yavrum geçer
iyiyim canım sen nasılsın.maşallah senin kuzu kocaman olmuş.bende yarın gitcem bakalım ne kadar olmuş benim kuzum.
bu arada kociş çıkmış işten ben kaçar dikkat edin kendinize
iyiyiz canım şükür herkes bebişleriyle iyi.senınde kadır gecen mübarek olsun dualrın kabul olsun inşş...slm nasıınız hatunlar
kadir geceniz mübarek olsun birbirimize dua edelim
ben 4 gündür filan yoktum yeni haberler ne var ne yok
doğuran varmı yine erkenci bebeğimiz duru nasıl oldu karakız nası
haberleri bi özet geçiven nolu yavv
300 kusur sayfa konuşmuşunuz
nası okuyemm şimdii akannehir
ay canım gördün mü bebişini nasıl büyümüştür demı annesi.aman canım bence sen uzan hiç iş yapma.doktor ne dediyse onu yap.aman sakın tatlımmmburalardayım seninle denk gelmiyoruz canım
sen sordun sabah demi renkli ultrasyon 4d olan
bu gün girdim ilk defa bebişimi gördüm kızgın bir hali vardı eline ağzına bırakmıştı şu an hiç iyi değilim çok krap var serum yazdı
iyiyiz canım şükür herkes bebişleriyle iyi.senınde kadır gecen mübarek olsun dualrın kabul olsun inşş...
ay canım gördün mü bebişini nasıl büyümüştür demı annesi.aman canım bence sen uzan hiç iş yapma.doktor ne dediyse onu yap.aman sakın tatlımmm
ayy kızlar geberdım yaa yemekten sonra yarım saat uyumuşum ama ayaklarım nasıl şişti nasıl ağrıyo anlatamam 4 saat gezmişim bugünakannehir eşim kızdı valla...
Barbunyaları ayıkladım 4 kg almıştım 5 poşete ayırdım.2 kg daha alırım sonra tamam yeter...6 poşet yaprak sarmam var,4 poşet kemalpaşa var,6poşette mantı var dondurucuda doldu zaten sadece yaprak sarcam bıraz daha onlara yer kaldı.azcıkda sigara böreğe yapcam tamamdır dolap almıcakk...
Toptan yedik kafayı yaa dondurucuya ne koysak diye....
Bi duş alıp dua edicem ama eşimi işe uğurlıımm bende dinlerim zaten ozamana kadar....
Amma cenem acıldı yaaa:hulya:
hoşbulduk canım yok canım bitiremedim yetişirse bayrama artıkın abdest alıp namazı kılyiyimm hepiniizn kandili mübarek olsun rabbim cümlemize kolay doğumlar ihsan etsin hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinn duadan unutmayın bu garibanıdaa
yarem doktora mı gittin anlat bakalım bebiş ne alemdee merak ettimm
hoşbulduk canım yok canım bitiremedim yetişirse bayrama artıkın abdest alıp namazı kılyiyimm hepiniizn kandili mübarek olsun rabbim cümlemize kolay doğumlar ihsan etsin hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinn duadan unutmayın bu garibanıdaa
gittimçok şükür iyi dedi renkli ultrasyonda gördüm onu ilk kez yavrumun kaşlarını çatmıştı elini ağzına götürüyordu o sırada bende açıkmıştım yavrumda dudakları babasına benziyor bende şimdi kramp var karnımda çok kötü mğ iç dedi erken doğum tehlikesi bile yapıyormuş mğ eksikliği serum yazdı yine kan tahili verdim onlarda yarın çıkacak
ay yerim onu kaş çatmayıda bilirmiş ben hiç giremedim renkli ultrasona malesef hep erkek doktorlarda var burda doğunca görücem artık inş tahlillerinde iyi çıkar canım benimde karnımda ksılmalar çok oluyor sonlara geliyoz normaldirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?