2009 Kasm Anneleri

amin canım
anam az önce yemek yedim nefes alamıom ama çok su içmekten yaaa

bende yemekten sonra su içince nefes alamıyom az yürü yavrum geçer
dilmuh
nasılsın kız

iyiyim canım sen nasılsın.maşallah senin kuzu kocaman olmuş.bende yarın gitcem bakalım ne kadar olmuş benim kuzum.

bu arada kociş çıkmış işten ben kaçar dikkat edin kendinize

yarem nerelerdesin yahu
buralardayım seninle denk gelmiyoruz canım

sen sordun sabah demi renkli ultrasyon 4d olan
bu gün girdim ilk defa bebişimi gördüm kızgın bir hali vardı eline ağzına bırakmıştı şu an hiç iyi değilim çok krap var serum yazdı

iyiyiz canım şükür herkes bebişleriyle iyi.senınde kadır gecen mübarek olsun dualrın kabul olsun inşş...
ay canım gördün mü bebişini nasıl büyümüştür demı annesi.aman canım bence sen uzan hiç iş yapma.doktor ne dediyse onu yap.aman sakın tatlımmm

ayy kızlar geberdım yaa yemekten sonra yarım saat uyumuşum ama ayaklarım nasıl şişti nasıl ağrıyo anlatamam 4 saat gezmişim bugünakannehir eşim kızdı valla...
barbunyaları ayıkladım 4 kg almıştım 5 poşete ayırdım.2 kg daha alırım sonra tamam yeter...6 poşet yaprak sarmam var,4 poşet kemalpaşa var,6poşette mantı var dondurucuda doldu zaten sadece yaprak sarcam bıraz daha onlara yer kaldı.azcıkda sigara böreğe yapcam tamamdır dolap almıcakk...
toptan yedik kafayı yaa dondurucuya ne koysak diye....
bi duş alıp dua edicem ama eşimi işe uğurlıımm bende dinlerim zaten ozamana kadar....
amma cenem acıldı yaaa:hulya:

hoşbulduk canım yok canım bitiremedim yetişirse bayrama artıkın abdest alıp namazı kılyiyimm hepiniizn kandili mübarek olsun rabbim cümlemize kolay doğumlar ihsan etsin hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinn duadan unutmayın bu garibanıdaa

evet büyümüş kızım ama sanki kızgın bir hali vardı

sende bizlere dua etmeyi unutma

yarem doktora mı gittin anlat bakalım bebiş ne alemdee merak ettimm

gittimçok şükür iyi dedi renkli ultrasyonda gördüm onu ilk kez yavrumun kaşlarını çatmıştı elini ağzına götürüyordu o sırada bende açıkmıştım yavrumda dudakları babasına benziyor bende şimdi kramp var karnımda çok kötü mğ iç dedi erken doğum tehlikesi bile yapıyormuş mğ eksikliği serum yazdı yine kan tahili verdim onlarda yarın çıkacak

aminn canımmmm tabıkı ederiz canım.hadi bakalım bende çıkayım sonra gene girerim...
herkesın kadir gecesi mübarek olsun...Rabbım dualarımızı kabul etsın.gönlünüzden ne geçiyorsa kabul olsun canlarımmm,sevgiyle kalınn....opuyorumnanaktan

ay yerim onu kaş çatmayıda bilirmiş ben hiç giremedim renkli ultrasona malesef hep erkek doktorlarda var burda doğunca görücem artık inş tahlillerinde iyi çıkar canım benimde karnımda ksılmalar çok oluyor sonlara geliyoz normaldirr

kasılmalar iyi değilmiş magnezyum eksikliğinden oluyormuş oda erken doğuma neden oluyormuş dok öyle dedi.normal ultrasyona giriyon zaten renklide aynıdır

selam hatunlar
mübarek gecemiz dualarla geçiyordur inşallah. birbirimize bol bol dualar edelim.
kızlar bugün sağlık ocağında kan tahlilime baktırdım dr çok düşmüş dedi 10.3 idi
normal değer 12 ve üstü olması lazımmış.
bir aksilik çıkmazsa perşembe günü kontrolümüz var.
çok korkuyorum şu saatten sonra farklı bir dr a görünecem inşallah hayırlı bir dr denk gelir dr değişmekten bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…