kasılmalar iyi değilmiş magnezyum eksikliğinden oluyormuş oda erken doğuma neden oluyormuş dok öyle dedi.normal ultrasyona giriyon zaten renklide aynıdır
selam hatunlar
mübarek gecemiz dualarla geçiyordur inşallah. birbirimize bol bol dualar edelim.
kızlar bugün sağlık ocağında kan tahlilime baktırdım dr çok düşmüş dedi 10.3 idi
normal değer 12 ve üstü olması lazımmış.
bir aksilik çıkmazsa perşembe günü kontrolümüz var.
çok korkuyorum şu saatten sonra farklı bir dr a görünecem inşallah hayırlı bir dr denk gelir dr değişmekten bıktım.
boyadım geldim arkadasın saclarını suan annemlerdeyim valla eve gidince Allahın izniyle yapıcam ibadetimi
Allaha sükür bende hiç kramp olmuyor kasılma yani bebiş içeri sıgmıyormus gibi oluyorda cok uzun yürümezsem agrımda olmuyor
magnezyum mutlaka için krampı olan arkadaslar
yarem dr bana ferro sanol diye bir kan ilacı verdi sen ne kullanıyorsun kan değerinde artma oldumu ?
dr magnezyum verdi ama çok irenç bişey yahuuu midem bi hoş oluyor içince
boyadım geldim arkadasın saclarını suan annemlerdeyim valla eve gidince Allahın izniyle yapıcam ibadetimi
Allaha sükür bende hiç kramp olmuyor kasılma yani bebiş içeri sıgmıyormus gibi oluyorda cok uzun yürümezsem agrımda olmuyor
magnezyum mutlaka için krampı olan arkadaslar
dr magnezyum verdi ama çok irenç bişey yahuuu midem bi hoş oluyor içince
ne zamandır kullanıyorsun bana 2 kutu birden verdi ben ayrıca üzüm pekmezide içiyorum belkim artış olur kan değerinde
yarın öğren bakalım inş. değerlerin güzel çıkar
canım bende ferro sanol kullanıyorum gecen ferrum fort verdi içmedim bi tane bile
cok fazla kilo yaptı halamın kızına 40 kilo ile evlendi simdi 80 kilo
magnezyumu meyva suyuyla eritirsen tadı güzel oluyor tavsiye ederim benim midem bulanmadıgı için suyla içiyorum
ama meyva suyuyla anlamıyorsun kötü kokuyu
benim kan ilacı kilo aldırmadı şimdiye kadar 5 kilo almışım oda normal yani magnezyumuda suda eriterek içiyom yani içebiliyom
ferrum fort mu içiyosun sen
bide öyle deniyeyim belkim faydası olur yoksam bu kramplar arttıkça artıyor önüne geçmem lazımcanım bende ferro sanol kullanıyorum gecen ferrum fort verdi içmedim bi tane bile
cok fazla kilo yaptı halamın kızına 40 kilo ile evlendi simdi 80 kilo
magnezyumu meyva suyuyla eritirsen tadı güzel oluyor tavsiye ederim benim midem bulanmadıgı için suyla içiyorum
ama meyva suyuyla anlamıyorsun kötü kokuyu
anladım canım
kac kilo aldın toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?