2009 Kasm Anneleri

benimde düşük kan hapı kullanıyom bu günde tahlili verdim bütün değerlerime bakılacak yarın çıkacak benim

boyadım geldim arkadasın saclarını suan annemlerdeyim valla eve gidince Allahın izniyle yapıcam ibadetimi
Allaha sükür bende hiç kramp olmuyor kasılma yani bebiş içeri sıgmıyormus gibi oluyorda cok uzun yürümezsem agrımda olmuyor
magnezyum mutlaka için krampı olan arkadaslar

dr magnezyum verdi ama çok irenç bişey yahuuu midem bi hoş oluyor içince

ne zamandır kullanıyorsun bana 2 kutu birden verdi ben ayrıca üzüm pekmezide içiyorum belkim artış olur kan değerinde
yarın öğren bakalım inş. değerlerin güzel çıkar

hoş geldin kenya

dr magnezyum verdi ama çok irenç bişey yahuuu midem bi hoş oluyor içince

canım bende ferro sanol kullanıyorum gecen ferrum fort verdi içmedim bi tane bile
cok fazla kilo yaptı halamın kızına 40 kilo ile evlendi simdi 80 kilo
magnezyumu meyva suyuyla eritirsen tadı güzel oluyor tavsiye ederim benim midem bulanmadıgı için suyla içiyorum
ama meyva suyuyla anlamıyorsun kötü kokuyu

ne zamandır kullanıyorsun bana 2 kutu birden verdi ben ayrıca üzüm pekmezide içiyorum belkim artış olur kan değerinde
yarın öğren bakalım inş. değerlerin güzel çıkar

3 aydan fazla oldu kullanalı bende merak ediyorum dedğerlerişşimdiye kadar yapmadım tahlili sağlık ocağında yapılmıştı en son

benim kan ilacı kilo aldırmadı şimdiye kadar 5 kilo almışım oda normal yani magnezyumuda suda eriterek içiyom yani içebiliyom

bide öyle deniyeyim belkim faydası olur yoksam bu kramplar arttıkça artıyor önüne geçmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…